Ατύχημα κατά τη σεξουαλική επαφή; Το ellaOne έχει τη λύση!

Γενικώς είσαστε πολύ προσεκτικές. Δεν ξεχνάτε ποτέ το αντισυλληπτικό σας χάπι και παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Το προφυλακτικό όμως έσπασε, το διάφραγμα ή η τραχηλική κάψα έφυγαν από τη θέση τους και γενικώς το κακό έγινε. Φοβάστε ότι έχετε μείνει έγκυος και με τη σκέψη και μόνο ταράζεστε, καθώς δεν είσαστε ακόμη έτοιμες να αποκτήσετε παιδάκι.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν υπάρχει ασφαλής στιγμή στον κύκλο σας στην οποία μπορείτε να έχετε σεξουαλική επαφή και να είσαστε σίγουρες πως δεν θα μείνετε έγκυος. Αν, λοιπόν, δεν έχει χτυπήσει ακόμη το μητρικό σας ρολόι και γενικώς δεν διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας για να αποκτήσετε ένα παιδί, καλό θα ήταν να οδηγηθείτε στην επείγουσα αντισύλληψη.

EllaOne: το χάπι της επόμενης μέρας
Το ellaOne είναι το χάπι της επόμενης ημέρας που θα σας βγάλει από αυτόν τον προβληματισμό, καθώς μπορεί να αποτρέψει μια εγκυμοσύνη μετά από σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις ή εάν η μέθοδος αντισύλληψης απέτυχε. Το ellaOne σε σύγκριση με τα παλαιότερα προϊόντα που περιέχουν λεβονοργεστρέλη, είναι το μοναδικό που είναι αποτελεσματικό ακόμα και αν η γυναίκα πρόκειται να κάνει ωορρηξία την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα από τη σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις, μέρες δηλαδή που ο κίνδυνος εγκυμοσύνης είναι μέγιστος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή του κύκλου γιατί δρα καθυστερώντας την απελευθέρωση του ωαρίου. Έτσι, τη στιγμή της απελευθέρωσης του ωαρίου (ωορρηξία), τα σπερματοζωάρια που βρίσκονται στο σώμα σας δεν είναι πλέον ικανά να σας αφήσουν έγκυο. Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία!

Ενημερωθείτε στο www.ellaOne.gr


Το υπουργείο Υγείας & Πρόνοιας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Read More

And More