5 καθημερινές γυναίκες φωτογραφήθηκαν γυμνές για να νιώσουν καλύτερα!

Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο και παράξενο, αλλά 5 γυναίκες φωτογραφήθηκαν γυμνές για να…τονωθεί αυτοπεποίθησή τους και να ανεβάσουν το ηθικό τους! Ένιωθαν χοντρές, άσχημες και έκαναν συνέχεια δίαιτα αλλά..τίποτα. Μετά από αυτή την φωτογράφηση νιώθουν πολύ καλύτερα και περήφανες για τον εαυτό τους!
Δες τις φωτογραφίες και μάθε την ιστορία της καθεμίας:
RACHAEL RITCHIE : “Θέλω να μάθω να αγαπώ τις καμπύλες μου!”

Έχει δύο παιδιά και εδώ και 20 χρόνια προσπαθεί να κάνει δίαιτες και να αλλάξει το σώμα της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο άντρας της πάντα της έλεγε ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχει γνωρίσει αλλά εκείνη δεν μπόρεσε ποτέ να συμφιλιωθεί με το σώμα της. Η ίδια είπε : “ Στο σπίτι μας έχουμε πολλά γυμνά πορτρέτα με γυναίκες όλων των μεγεθών γι’ αυτό όταν είδα την διαφήμιση στο στούντιο με τις γυμνές γυναίκες, αποφάσισα να πάω για να δω αν είμαι ακόμα ελκυστική και επιθυμητή γυναίκα γιατί όλες τις άλλες τις έβρισκα πανέμορφες εκτός από τον εαυτό μου.”
Μόλις τελείωσε την φωτογράφηση δήλωσε : “Ένιωσα πάρα πολύ σέξι και του άντρα μου του άρεσα πάρα πολύ. Αποφάσισα να μην ξανακάνω ποτέ δίαιτα!”
CLAIRE MCLAUCHLIN-WHHITEHEAD : “Ήθελα να φωτογραφήσω το σώμα μου πριν κάνω παιδιά, γιατί αυτό θα είχε κόστος στο σώμα μου.”

Το έκανε γιατί ήθελε να κάνει την φωτογραφία δώρο στον αγαπημένο της σύζυγο πριν κάνει παιδιά και χαλάσει το σώμα της! Η ίδια είπε : “Θέλω να θυμάται ο σύζυγός μου ότι είμαι τολμηρή, απρόβλεπτη και γεμάτη εκπλήξεις!” και συνέχισε : “Γνωρίζω ότι το σώμα μου απέχει πολύ από το τέλειο, αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι ένας τρόπος διδασκαλίας για μένα”.

HOLLIE BRACKENRIDGE : “Αυτή η εικόνα δείχνει τον εαυτό μου-η γυναίκα που έπαθε κατάθλιψη μετά τον τοκετό.”

Η γυναίκα αυτή ήθελε το σώμα της πίσω, γιατί μετά την εγκυμοσύνη χάλασε τελείως και εκείνη έπαθε κατάθλιψη. Μόλις έχασε το βάρος από την εγκυμοσύνη του μωρού, έκανε την φωτογράφηση για να την κάνει δώρο στον άντρα της και να του δείξει ότι έχει και πάλι την γυναικούλα του πίσω! Η ίδια είπε μετά την φωτογράφηση : “Νιώθω πολύ περήφανη με τον εαυτό μου και θα βάλω την φωτογραφία στον αγαπημένο μου τοίχο!”

ALLISON ADDIE : “Έχω αυτή την φωτογραφία ως φόντο στον υπολογιστή της δουλειάς μου!”

Όταν το είπε η Allison στην οικογένειά της και στους φίλους της ότι θα πάει να κάνει γυμνή φωτογράφηση σοκαρίστηκαν! Μετά από την φωτογράφηση νιώθει πολύ καλύτερα με την αυτοεικόνα της και έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της. Η ίδια δήλωσε : “’Ήμουν πολύ νευρική όταν πήγα να το κάνω θέλει θάρρος να είσαι γυμνή μπροστά σε άλλους!”

JILLY TATLOW :“Είναι το απόλυτο δώρο να κάνω στον φίλο μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!”

Η Jilly στην φωτογράφηση ένιωθε πάρα πολύ σέξι και όταν τελείωσε στεναχωρήθηκε γιατί ήθελε να συνεχιστεί! Βλέποντας τις φωτογραφίες άλλαξε η λάθος άποψη που είχε για το σώμα της. Πλέον βλέπει τον εαυτό της σαν σταρ του σινεμά. Η ίδια είπε : “Όταν νιώθω άσχημα θα βλέπω τις φωτογραφίες και θα μου ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου!”

Eσύ θα το έκανες ;

Read More

And More