CHRISTMAS QUIZ! Ποιος χαρακτήρας των Χριστουγέννων είσαι; Κάνε το τεστ…

Οι μέρες κυλούν και μας οδηγούν στα φετινά Χριστούγεννα. Είναι ίσως η πιο glam γιορτή με φανατικούς οπαδούς και αρκετούς ορκισμένους εχθρούς. Ξέρεις, όλους εκείνους που αισθάνονται την περίφημη μελαγχολία των Χριστουγέννων. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Απάντησε στις ερωτήσεις που ακολουθούν και βρες ποιος χριστουγεννιάτικος χαρακτήρας περιγράφει καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τα Χριστούγεννα.

Έχεις σχεδιάσει τι θα κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα;

  1. Το ρωτάς; Φυσικά και έχω ήδη πάρει όλη την παρέα να έρθει σπίτι μου. Τώρα σκέφτομαι τι θα σερβίρω μαζί με τη γαλοπούλα…

  2. Δεν δεσμεύομαι σε κανέναν. Θέλω να περάσω από τρία, τέσσερα ρεβεγιόν το βράδυ των Χριστουγέννων να συναντήσω όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.
  3. Με τόση δουλειά που έχω για να κλείσει ο χρόνος, μόνο το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με έλειπε να έχω να σκέφτομαι. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δω.
  4. Τι να κανονίσω; Δύο τηλέφωνα κι από ένα ποτό σε κάθε cool στέκι της πόλης, όπως κάθε χρόνο!

Έχεις στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ακόμη;

  1. Τώρα με προσβάλλεις. Κάθε χρόνο με το που θα μπει ο Δεκέμβρης το σπίτι γεμίζει λαμπάκια, κεράκια, φώτα στο μπαλκόνι και το δέντρο φυσικά.
  2. Φυσικά, κάθισα στην αναπαυτική μου πολυθρόνα και οι φίλες μου στόλιζαν. Εγώ τους έδινα τις πολύτιμες συμβουλές μου για να είναι το δέντρο το πιο όμορφο απ’ όλα
  3. Δεν θα είσαι με τα καλά σου! Εδώ δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ, θα ασχοληθώ με τα λαμπιόνια και τα στολίδια; Ίσως το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα.
  4. Στόλισα αλλά απέφυγα τα καθιερωμένα. Αντί για δέντρο προτίμησα καράβι και τα λαμπάκια είναι μικρές νεκροκεφαλές. Τα βαριέμαι τα κλισέ και τα τετριμμένα.

Τι σκέφτεσαι να μαγειρέψεις για την ημέρα των Χριστουγέννων;

  1. Έχω παραγγείλει ήδη τη γαλοπούλα στο χασάπη. Φέτος σκέφτομαι να τη φτιάξω με μια εξαιρετική γέμιση από αποξηραμένα φρούτα που βρήκα στο internet.
  2. Λέω να επιμείνω παραδοσιακά. Η μαμά μου δηλαδή που θα φτιάξει χοιρινό με σέλινο για να το πάω στις φίλες μου!
  3. Σιγά μην κάθομαι να μαγειρεύω και να φάω όλη μου την ημέρα στην κουζίνα! Αν θέλει καμιά φίλη να φέρει τίποτα καλώς… Αλλιώς δόξα να έχουν τα delivery!
  4. Ούτε χοιρινό, ούτε γαλοπούλα! Φέτος σκέφτομαι να κάνω κάτι διαφορετικό. Ίσως μια πάπια Πεκίνου με καραμελωμένα πορτοκάλια.

Τι δώρα σου αρέσει να κάνεις για τις γιορτές;

  1. Συμβολικά δωράκια για όλους! Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι του ρεβεγιόν: να κάθονται όλοι γύρω από το δέντρο και να ανοίγουν τα δώρα τους.
  2. Το δώρο είναι το λιγότερο. Εκείνο που έχει σημασία είναι να είσαι με αγαπημένα πρόσωπα κάτι τέτοιες μέρες και να κάνεις όλα όσα έχεις συνηθίσει από μικρό παιδί τα Χριστούγεννα.
  3. Συνήθως δεν προλαβαίνω να τρέχω στα μαγαζιά για δώρα. Καλύτερα να πάρει ο καθένας από ένα μπουκάλι καλό κρασί και κάτι για το τραπέζι και να τελειώνει το θέμα εκεί…
  4. Τι θα έλεγες για έναν ακόμη γύρο σφηνάκια σε όλη την παρέα. Δεν σκοτίζομαι με τέτοια. Αρκεί να βγούμε και να περάσουμε καλά.

Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα για εσένα έχουν ως εξής:

  1. Σπίτι μου με όσο περισσότερους καλεσμένους γίνεται. Να έχω φτιάξει το τραπέζι, να φάμε, να παίξουμε και λίγο χαρτάκι και μετά να αράξουμε με ποτό και μουσικούλα.
  2. Να ξεκινήσω από το σπίτι με την οικογένεια και μετά να περάσω από τους φίλους. Και μετά σε εκείνη τη συνάδελφο που με κάλεσε στο ρεβεγιόν και τέλος για ένα ποτό με τον αγαπημένο μέχρι το πρωί.
  3. Ήσυχα και ήρεμα, χωρίς πολύ κόσμο και βαβούρα. Λίγοι φίλοι και καλοί, φωτιά στο τζάκι (αν υπάρχει) και ένα τραπέζι με νόστιμο φαγητό.
  4. Να γυρίσω την υδρόγειο και να βρεθώ από τύχη εκεί που θα δείξει το δάκτυλό μου. Με δυο, τρεις καλές φίλες και ξέφρενο πάρτι ως το πρωί από μαγαζί σε μαγαζί.

Χορεύεις με τον αγαπημένο σου και τα βήματά σας, σας φέρνουν κάτω από ένα γκι! Τι κάνεις;

  1. Γέρνω γλυκά το κεφάλι στο πλάι, περιμένοντας να με φιλήσει
  2. Του κάνω νόημα με τα μάτια για να παρατηρήσει το γκι και… συναντιόμαστε κάπου στη μέση της διαδρομής για ένα παθιασμένο φιλί
  3. Δεν χρειάζομαι αφορμή για να φιλήσω τον καλό μου. Το κάνω και καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ μου.
  4. Αγαπημένο; Ποιόν αγαπημένο; Εγώ τα Χριστούγεννα κάθομαι κάτω από το γκι συνέχεια και φιλάω όποιον περάσει από μπροστά μου. Εντάξει όχι στο στόμα, αλλά…

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο τραγούδι;

  1. All I Want For Christmas
  2. Santa Claus Is Coming To Town
  3. Last Christmas
  4. Feliz Navidad

αποτελέσματα

Περισσότερα Α

Rudolph το ελαφάκι
Ζεις για τα Χριστούγεννα και αισθάνεσαι στα καλύτερά σου αυτές τις ημέρες. Λατρεύεις να στολίζεις το σπίτι, να καλείς φίλους σπίτι για ποτό ή για φαγητό και κυριολεκτικά λάμπεις. Άλλωστε είσαι ένα παιδί που θέλεις να προσφέρεις και θα κουβαλήσεις όλο το γιορτινό φορτίο προκειμένου να είναι και αυτά τα Χριστούγεννα τα καλύτερα ever! Μέχρι τα επόμενα…

Πρόσεξε μόνο τις αντιδράσεις όταν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις! Δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν τα φωτάκια στο μπαλκόνι καούν από τη βροχή! Αρκεί που θα έχεις μέσα στο σπίτι τους αγαπημένους σου.

Περισσότερα Β

Santa Baby
Αν ήσουν κάποιος χαρακτήρας των Χριστουγέννων θα ήσουν σίγουρα ο Άγιος Βασίλης. Φασαριόζα, φωνακλού και το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε παρέα και πάρτι. Είσαι όμως και εκείνη που θα φροντίσει κάθε φίλος να λάβει το δώρο που του ταιριάζει και του αξίζει αυτές τις γιορτές. Και δεν εννοούμε μόνο υλικά δώρα, αλλά και μια κίνηση καλής θέλησης, μια τρυφερή κουβέντα ή ένα χάδι.

Μην είσαι τόσο πληθωρική και κυρίως μην περιμένεις από τους άλλους να τα οργανώσουν όλα. Καλό είναι να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι εκτός από το να δίνεις εντολές.

Περισσότερα Γ

Σκρούτζ
Δεν θέλεις να σου μιλάει κανείς όλο αυτό το διάστημα. Και αν ξανακούσεις εκείνον τον ενοχλητικό ήχο από τα λαμπάκια του δέντρου θα του βάλεις φωτιά. Αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά μόνο και μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα. Η δουλειά είναι δουλειά σκέφτεσαι και δεν έχει αργίες και εξαιρέσεις. Όλα αυτά μέχρι να έρθει η μέρα των Χριστουγέννων, όταν ηρεμείς και χαλαρώνεις και κυριολεκτικά περνάς υπέροχα με τις φίλες σου.

Κι επειδή το ξέρεις πως στο τέλος θα το ευχαριστηθείς το βράδυ του ρεβεγιόν, καλό είναι να το βάλεις από λιιιγο πιο νωρίς στο πρόγραμμα. Οκ, δεν είναι ανάγκη να γεμίσεις τη γαλοπούλα, θα μπορούσες όμως να φροντίσεις να αγοράσεις το γλυκό που θα συνοδεύσει το γεύμα σας ή να ρωτήσεις την παρέα αν χρειάζεται κάτι.

Περισσότερα Δ

Jack (Ξέρεις ο απίθανος τύπος που ήθελε να κλέψει τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη στο “Nightmare Before Christmas”)
Θέλεις τόσο πολύ να διασκεδάσεις που δεν σε νοιάζει αν είναι Χριστούγεννα ή Πάσχα. Εσένα σε ενδιαφέρει να βγεις, να πάρεις όλη την παρέα μαζί και να περάσετε καλά. Τόσο που πολλές φορές το παρακάνεις… Βλέπεις, οι γιορτές είναι για να τις περνάς με την οικογένειά σου κι εσύ θέλεις να το αλλάξεις αυτό με ξέφρενο πάρτι. Δεν γίνεται όμως να υποχρεώσεις και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν τους δικούς σου ρυθμούς.

Δοκίμασε να είσαι εκείνη που θα οργανώσει τη μουσική στο σπίτι του Ρεβεγιόν, φρόντισε να φτιάξεις τα cocktails για μετά το τραπέζι. Κάνε ό, τι μπορείς για να ανεβάσεις το κέφι της παρέας, χωρίς να αισθάνεσαι ενοχλημένη που κανείς δεν θέλει να γυρίσετε όλα τα μπαράκια της πόλης σε μια νύχτα.

Read More

And More