Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό: Έρωτας, πάθη και αναβίωση παλιών σχέσεων

Στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 00:57, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού που αποτελεί και την τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της φετινής χρονιάς. Η έκλειψη διαμορφώνεται στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού, σε στενή σύνοδο με την Αφροδίτη, ενώ σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Παρόλο που φαινομενικά οι όψεις αυτές θεωρούνται καλές και μπορούν να συμβάλουν στην επίλυση οικονομικών προβλημάτων, το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας της, δεν αποτελεί και τον καλύτερο οιωνό, καθώς προοιωνίζει παρασκηνιακές και υπόγειες διεργασίες που δύσκολα θα γίνουν αντιληπτές, τουλάχιστον σε κοσμικό επίπεδο.

Ο ουτοπιστής Ποσειδώνας από την άλλη, σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να δημιουργήσει αρκετές απάτες και αυταπάτες και να δώσει ψεύτικες ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Σε ατομικό επίπεδο ωστόσο, οι συγκεκριμένες όψεις μπορεί να λειτουργήσουν θετικά, ειδικά αν αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες μας με ευαισθησία, αλλά και με ρεαλισμό. Ο έρωτας, τα έντονα πάθη και η αναβίωση παλιών σχέσεων θα έχουν την τιμητική τους. Η ηλιακή έκλειψη μπορεί να δείξει τα αποτελέσματά της μέσα σε έξι μήνες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την επερχόμενη έκλειψη είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί την πρώτη μέρα των ζωδίων. Οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς των πρώτων ημερών ευνοούνται πολύ περισσότερο.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Στις 24 Οκτωβρίου σχηματίζεται η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σε καλεί να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Έτσι, προτεραιότητά σου το ερχόμενο διάστημα θα είναι να εξασφαλίσεις την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου και να βρεις μια φόρμουλα που θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, χωρίς να παραμελείς και τις υποχρεώσεις σου. Η συμμετοχή της Αφροδίτης αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείς, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις και τον προσωπικό αγώνα σου. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, όπου υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν που σου πρόσφερε ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου όπου αναμένονται σημαντικές εξελίξεις το ερχόμενο διάστημα. Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να ανοίξει στη ζωή σου, είτε είσαι ήδη δεσμευμένη είτε βρίσκεσαι στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, δείχνει ότι η αίσθηση της ασφάλειας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη μιας σχέσης και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να την εξασφαλίσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως η συμβίωση με τον σύντροφό σου ή η μετακίνηση σε μια άλλη πόλη/χώρα, επιφέρει μια νέα ισορροπία στη σχέση σας, ενώ αν είσαι single, ένας νέος έρωτας που μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου προσφέρει ό,τι ζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
H τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς διαμορφώνεται στις 24 Οκτωβρίου στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, την καθημερινότητά σου και την υγεία σου. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί σε αυτούς τους τομείς, όπου θα προσπαθήσεις να βάλεις καινούριες, πιο σταθερές βάσεις με στόχο να εξασφαλίσεις μια μακροχρόνια ευημερία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να θελήσεις να δημιουργήσεις μια δική σου δουλειά μαζί με τον σύντροφό σου ή ένα άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο, ειδικά αν αυτό αποτελεί μια επιθυμία που σκέφτεσαι από καιρό. Αν πάλι αναζητάς μια νέα εργασία, τώρα μπορείς να βρεις μια που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις ωστόσο είναι να μην κάνεις κατάχρηση της δύναμής σου και εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 24 Οκτωβρίου αποτελεί και την τελευταία ηλιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς και θεωρείται αρκετά θετική για το ζώδιό σου, αφού σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις στέρεες βάσεις όχι μόνο στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Αν διατηρείς μια σχέση που σε ικανοποιεί, τώρα θα αποφασίσεις ότι είναι καιρός να την επισημοποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τις προσπάθειες και για την απόκτηση του πρώτου σου απογόνου. Αν πάλι είσαι single, ένας νέος έρωτας θα σε συναρπάσει και σύντομα θα σκεφτείς να κάνεις το μεγάλο βήμα. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα. Εύνοια αναμένεται και στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΛΕΩΝ
Ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντιέται με την Σελήνη στις 24 Οκτωβρίου και διαμορφώνουν την τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Με την συμμετοχή της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα αναμένονται σοβαρές αλλαγές στο σπίτι σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, έναν τομέα που σε έχει προβληματίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Η έκλειψη ωστόσο δείχνει το τέλος των προβλημάτων σου και σε βοηθάει να κάνεις μια νέα αρχή που φαίνεται να έχει εξαιρετικές προοπτικές. Μια αγοραπωλησία, μια κληρονομιά ή ένα οικονομικό βοήθημα που δεν περιμένεις θα αλλάξει προς το καλύτερο την πορεία της ζωής σου. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μπορεί τώρα να επιτευχθεί με τη βοήθεια της οικογένειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 24 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που αποτελεί την τελευταία έκλειψη Ηλίου της φετινής χρονιάς. Η έκλειψη πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει μεγάλη κινητικότητα το επόμενο διάστημα. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές με άτομα κύρους μπορούν να σου ανοίξουν λαμπρές επαγγελματικές -και όχι μόνο- προοπτικές, γεγονός που θα επιφέρει και μια νέα σταθερότητα στα εισοδήματά σου. Επιπλέον, η συμμετοχή της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα από τον τομέα των σχέσεών σου, εγγυώνται ευχάριστες εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, όπου αναμένεται να αποκαταστήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με μια υπάρχουσα σχέση σου ή να κάνεις μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ
Στις 24 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου γεγονός που θα επηρεάσει τα οικονομικά σου. Η συμμετοχή της δικής σου Αφροδίτης στην έκλειψη θα παίξει ένα θετικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς θα συμβάλει όχι μόνο στην βελτίωση των εσόδων σου, αλλά και στην ευκολότερη αποπληρωμή κάποιων υποχρεώσεων που σου προκαλούν άγχος. Νέες πηγές εσόδων είναι επίσης πιθανό να προκύψουν μέσα από νέα καθήκοντα που θα σου ανατεθούν στην εργασία σου. Αν είσαι άνεργη πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα αυτό το διάστημα. Μια ανανέωση στην εμφάνισή σου μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και στην ψυχολογία σου, γι’ αυτό ίσως πρέπει να την τολμήσεις αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τελευταία ηλιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς πραγματοποιείται στις 24 Οκτωβρίου στο δικό σου ζώδιο και σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας ζωής. Πολλές αλλαγές πρόκειται να συμβούν αυτό το διάστημα και κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, μια εγκυμοσύνη ή και ένας νέος έρωτας, στην περίπτωση που είσαι single, μπορεί να συμβούν κάπως αναπάντεχα, σίγουρα όμως θα σου προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση. Δεδομένου ότι ο Ήλιος κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σου, είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο διάστημα να κάνεις ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα που σκέφτεσαι από καιρό. Ακόμα και αν χρειαστεί να παρακάμψεις μερικά εμπόδια που θα παρουσιαστούν, μια μακροχρόνια επιτυχία, είναι σχεδόν εξασφαλισμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 24 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που αποτελεί και την τελευταία ηλιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς. Πρόκειται για μια επιρροή κάπως αντιφατική για σένα, αφού ίσως σε αναγκάσει να περιορίσεις για λίγο τις δραστηριότητές σου και να προβείς σε μια εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να εντοπίσεις τις ανάγκες σου και τις προτεραιότητές σου. Η θετική συμμετοχή του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν αποτελεί απλά έναν καλό οιωνό, αλλά μια ουσιαστική βοήθεια για τις επόμενες κινήσεις σου. Ένα ξεκαθάρισμα στο φιλικό σου περιβάλλον, μια νέα αρμονία στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, καθώς και νέα επαγγελματικά σχέδια θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία σου για ένα καλύτερο μέλλον. Για τις singles, δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας ή η αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
H Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 24 Οκτωβρίου έχει μια εξαιρετικά θετική επιρροή για σένα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες, όχι μόνο χάρη στις προσωπικές σου προσπάθειες, αλλά και χάρη στην υποστήριξη ισχυρών ατόμων που σε περιβάλλουν. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα η επιδίωξη της ανοδικής σου πορείας θα έχει τα αποτελέσματα που περιμένεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποιες καινούριες συμφωνίες που θα σου εξασφαλίσουν ακόμα καλύτερες προοπτικές. Ανάλογες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, καθώς μια σχέση φαίνεται να παίρνει το δρόμο της επισημοποίησης, ενώ αν είσαι single, ένας νέος έρωτας μέσα από τη δουλειά σου ή το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 24 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που αποτελεί και την τελευταία ηλιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς. Το φαινόμενο πραγματοποιείται στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δείχνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου. Το γεγονός ότι ο Κρόνος κοντεύει να ολοκληρώσει την πορεία του εκεί, σημαίνει ότι είσαι πλέον έτοιμη για αυτές τις αλλαγές και για ένα νέο ξεκίνημα που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποδεχτείς μια πρόταση από το εξωτερικό, γεγονός που θα σημάνει και τη ριζική αλλαγή της ζωής σου. Δεδομένου ότι ο Ήλιος κυβερνά τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ανάλογες αλλαγές θα υπάρξουν και στον τομέα των σχέσεών σου, όπου μπορεί να αποφασίσεις να αποκοπείς από μια σχέση που έχει φθαρεί, να επισημοποιήσεις μια σχέση που πάει καλά ή να δημιουργήσεις έναν νέο δεσμό, με εξαιρετικές προοπτικές.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις 24 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που αποτελεί την τελευταία ηλιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει θετικά την πορεία σου καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με μελέτες, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις θα έχουν μια θετική εξέλιξη και θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα, αφού ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα της εργασίας σου. Θετικές εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, όπου πρόκειται να επισημοποιήσεις μια σχέση, να υποδεχτείς τον πρώτο σου απόγονο ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία που σίγουρα θα έχει καλό τέλος.

Read More

And More