Ένας άντρας εξηγεί τον τρόπο να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου!

Από τότε που ο κινηματογράφος άρχισε να βάζει ιδέες στη ζωή, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ποια ήταν άλλωστε η κατάληξη των πρωταγωνιστών στην ταινία “Μια πορνογραφική σχέση”; Ή ακόμη χειρότερα στην “Αυτοκρατορία των αισθήσεων”; Δεν λέω, πολύ κολακεύομαι που σε βλέπω να έχεις όρεξη για σεξ, όμως πόσο θα τραβήξει αυτό; Πόσο μπορεί να γεμίσει την καθημερινότητα και των δύο, αν σε όλα τα άλλα επίπεδα τραβά ο καθένας το δρόμο του;

Ο έρωτας είναι η υπέρτατη απόδειξη πως μπορείς να είσαι τόσο κοντά μου, όσο καμιά άλλη. Όμως, το ίδιο είναι και το γεγονός πως μοιράζομαι μαζί σου το φόβο πως θα μείνω μόνος! Εκείνη την ανασφάλεια ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στη δουλειά, η ανάγκη μου το βράδυ να κρατήσω το χέρι σου τόσο σφιχτά που την επομένη θα είσαι μουδιασμένη.

Με λίγα λόγια; Μπορείς να γίνεις ο καλύτερός μου φίλος; Να είσαι εκεί όταν σε χρειάζομαι γιατί νιώθω πως χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου; Αλλά και όταν είμαι χαρούμενος και χοροπηδάω σαν μικρό παιδί; Ε, τότε το κέρδισες το στοίχημα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ο ανδρικός σκληρός δίσκος σε έχει καταγράψει σε σημαντικά γεγονότα και άπαξ και μπήκες στο ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ του μυαλού μου, δεν πρόκεται να βγεις ποτέ.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο
Μην παίρνεις φόρα και μπαίνεις στα χωράφια μου από το πρώτο λεπτό! Η φιλία, όπως άλλωστε και η σχέση δεν γίνονται κατά παραγγελία! Έχεις κάποια κολλητή από το σχολείο; Αλήθεια μπορείς να φέρεις στο μυαλό σου ποια είναι εκείνη η στιγμή που αποφάσισες πως ανήκει πλέον στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Είναι τότε που σου έδωσε την κόλλα της να γράψεις Αρχαία επειδή δεν “σκάμπαζες” λέξη; Ή τότε που εσύ την έκανες να μαζέψει το “χάλι” της, αφού ο κούκλος του σχολείου της είχες ρίξει άκυρο; Μάλλον δυσκολεύεσαι, ε;

Από εκεί πρέπει να καταλάβεις, πως αν δοκιμάσεις άτσαλα να μπεις στα ενδότερα της καρδιάς μου, μάλλον θα παραξενευτώ. Μην σου πω θα τσινίσω. Take it easy… κάν’ το να φαίνεται – και να ΕΙΝΑΙ – αβίαστο. Σαν να έπρεπε να συμβεί έτσι από πάντα. Άλλωστε αν το πάθος σου δεν είναι εφήμερο, θα νιώσεις την ανάγκη να το κάνεις, χωρίς να καταστρώσεις σχέδιο για αυτό.

Την σύντροφο πολλοί επρόδωσαν, τον φίλο ουδείς

Προδοσία! Πόσο εύκολο είναι όμως να προδώσεις ένα φίλο; Ο φίλος ήρθε στη ζωή σου χωρίς να σου ζητά κάτι. Ούτε σεξ ήθελε – τουλάχιστον δεν προέκυψε και κάποια στιγμή έληξε μέσα σου – ούτε σκοπό να σε εκμεταλλευτεί είχε. Αν συνέβη κάτι τέτοιο τότε δεν ήταν φίλος σου. Υπήρχε και υπάρχει εκεί για αυτό που είσαι, χωρίς να θέλει να πάρει κάτι απαραίτητα ως αντάλλαγμα. Μήπως άλλωστε αυτό δεν είναι και η αγάπη; Εκείνο λοιπόν που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι αν ξέρεις να αγαπάς. Μην αγριεύεις! Το προνόμιο αυτό ευτυχώς δεν το έχει μόνο ένας άνδρας. Είναι μοιρασμένο εξίσου σε όλους.

Tips για την πιο δυνατή φιλια…
– Ανοίξου, μοιράσου τους φόβους, τα σχέδια και τα όνειρά σου. Οι άνθρωποι νιώθουμε ξεχωριστοί όταν κάποιος μας ανοίξει την καρδιά του
– Δείξε ενδιαφέρον για τα προβλήματά μου. Ξέρω, δεν είναι κάθε μέρα εύκολο. Έχεις κι εσύ στο κεφάλι σου πολλά…
– Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου! Δοκίμασε μια φορά να κάτσεις μαζί μου και να δεις Star Wars. Που ξέρεις μπορεί και να σου αρέσει.
– Βρες τρόπο να περάσουμε χρόνο μαζί χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος.
Του Λευτέρη Σαββίδη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Aporw ti kanw la8os egw…….?????? etsi k kalutera feromai…. k sto telos teleiwnei me th dikaiologia “eisai polu kali kopela”…. prepei na ginw skula dld????

  2. στη σχεση που εχω τωρα μου αρεσει που ειμαστε και φιλοι μιλαμε για τα παντα απο αμαξια μουσικη σπορ μεχρι φορμουλα τα παντα συζηταμε βεβαια ειμαι παντα ενημερωμενη δεν μπορεις να κανεις συζητηση αμα δεν γνωριζεις και τιποτα…..μου αρεσει αυτο γιατι υπαρχουν κοπελες που εκτος απο ομορφες μπορουν να συνδυασουν και μυαλο ειμαστε λιγο παρεξηγημενες απο τους αντρες δυστηχως!!!!!!!

  3. μεσα σε μια σχεση ειναι το καλυτερο να εισαι και φιλη εκτος απο κοπελα του αγοριου σου γιατι πολυ απλα αν συζητατε και αλλα θεματα τα οποια συζηταει με τους φιλους του θα εχει εναν λογο να μην σε αφησει για να παει να τους βρει επειδη πολυ απλα θα βαρεθηκε ανθρωπος ειναι οπως και εσυ και ειναι λογικονα θελει να συζητησει πραγματα που τον ενδιαφερουν και ενδεχωμενος μια κοπελα να μην τα γνωριζει.αγαπητη λιζα δεν κανεις τιποτα λαθος η αποψη μου ειναι οτι απλα βαρεθηκε και επειδη ησουν καλη σε ολα δηλ καλη φιλη καλη κοπελα δεν ειχε μια αλλη δικαιολογια να σου πει και βρηκε αυτη.

  4. Ναι..καλά..μέχρι να εμφανιστεί μια νεότερη, με κοιλιακούς και μπούστο..το έρχεται και όχι απλά σβήνεσαι από τη μνήμη του, μη σου πω αδειαζει και το σκληρό για νέα δεδομένα…βρε ουστ..σας βαρέθηκα!

  5. me th sxesh sou kouventiazeis ta panta.de ginetai na eisai me kapoion k na mhn eiste filoi.aytos 8a einai o prwtos pou 8a ekmhsteireyteis ta provlhmata sou.alliws an den ton empisteysai,tote ayto deixnei elleipsh epikoinwnias.omws,sigura kapoia pragmata ta kratame panta gia ton eayto mas.ayto isxyei akoma ki an de 8eloume na to paradextoume.oloi exoume mystika………..

  6. Όταν πλέον δεν θα περνάει η μπογιά του ως σούπερ εραστή, όταν θα κουράζεται – λόγω ηλικίας – να είναι συνέχεια έξω, να ξενυχτάει και να πίνει πολύ, όταν θα έχει βαρεθεί να γυρνάει σε ένα σπίτι αχούρι και να ψάχνει να βρει τι θα φορέσει την άλλη μέρα κτλ κτλ, τότε θα θελήσει να έχει μια φίλη στο σπίτι, να τον φροντίζει, να τον αγαπάει, να τον καταλαβαίνει, να του κρατά το χέρι και να μη ζητάει και πολύ σεξ….

  7. μην ακουω βλακειες μπορει εσυ κατερινα να μην επεσες στον σωστο το ιδιο και η σενια ειμαι 23 χρονων και το αγορι μου 35 και ειμαστε τελεια τα παντα συζηταμε οπως η mary και η joanna συμφωνω απολυτα με diamond μαλλον νομιζω σιγουρα καλυτερα εχετε ελλειψη επικοινωνιας αλλα μπορει να παιζουν και αλλα πραγματα ρολο δεν πρεπει να ”δενουμε τον γαιδαρο μας”ας πουμε και οταν εχουμε μια σοβαρη σχεση να μην περιποιουμαστε τον εαυτο μας η να μην ντυνομαστε ωραια γιατι και ο αλλος αρχιζει και βαριεται και ειναι πολυ λογικο να κοιταξει αλλου και να μην σου δινει και σημασια η ελλειψη επικοινωνιας που λεγαμε δεν φταει παντα ο ενας αλλα και οι δυο.ο αντρας που περιγραφεις σενια ειναι πολυ ρηχος και με αυτο το σκεφτικο πολλες γυναικες σκεφτονται με αυτον τον τροπο οταν δουνε εναν μικροτερο αντρα.αυτα που λετε λοιπον δεν εχουν βαση……..

  8. η μονη λυση σενια ειναι να πας σε γυμναστηριο……..χαχαχα ελεοςπια!!!!!!!

  9. koritsia,me aformh to sxolio ths PAOLA,ena exw na sas pw:100 xronia na eiste me to agori sas h pantremenes na prosexete ton eayto sas.einai poly vasiko,ma para poly.x8es vre8hka se ena estiatorio k dipla mou ka8otan mia oikogeneia h opoia apotelountan apo tous goneis k ta 2 paidia.h gynaika paxia[oxi k toso shmantiko],axtenisth, me ta mallia piasmena me clammer aperipoihth me proxeira rouxa,deyterh mera tou pasxa!!!!pou pas kyria mou?meta ftaiei o allos an vrei filenada?den einai aparaithto na foras akriva rouxa ,an de dia8eteis,ala bapsou ligo,xtenisou,vale ena rouxo pou na sou phgainei.ti xali ki ayto me merikes pou molis pantreytoun paratoun ton eayto tous entelws!!!de lew,8a se dei o syzygos k avafth k me mpikouti sta mallia,pws 8a ginei, sto idio spiti zeite,alla otan vgaineis e3w na’sai peripohmenh.exw adiko koritsia?

  10. καθολου αδικο εγω συμφωνω απολυτα δεν φταινε παντα μονο οι αντρες οπως κοιταζουν εκεινοι κοιταζουν και οι γυναικες.ειναινπολυ λογικο οταν βλεπει μια ομορφη κοπελα να την κοιταξει και οταν δει οτι και αυτη ανταποκρινεται θα νιωσει ομορφα γιατι θα δει πως αρεσει σαν αντρας και θα κολακευτει αντρικος εγωισμος κοριτσια.οταν εισαι παντρεμενος πολυνκαιρο και εισαι στην ηλικιαντων 40 και πανω νοιωθεις οτι δεν εισαι ομορφος πια ειδικα οι αντρες παθαινουν κριση μεσης ηλικιας και χρειαζονται την επιβεβαιωση λογικο δεν ειναι το ιδιο και οι γυναικες.ενας αντρας στα 40 θα κολακευτει απο μια κοπελα μικροτερη του και οταν τον κοιταξει και οταν τον φλερταρει θα νιωσει ομορφα οι περισσοτεροι αντρες οταν παντρευτουν δεν το νοιωθουν πλεον με την γυναικα τους γιατι οι γυναικες κοιτανε τα παιδια τους τις δουλειες τους και αδιαφορουν για τον αντρα που εκαναν μαζι του παιδι που τον ερωτευτηκαν που περασαν καλα και γενικα αδιαφορουν και ετσι λειπει η επικοινωνια το σεξ ειναι μειωμενο και ερχονται και ολα τα υπολοιπα γιααυτο μην γκρινιαζουνε καποιες στο χερι μας ειναι να τους κρατησουμε……..

  11. MARY, gia thn hlikia sou,20toso,an 8ymamai kala,se vriskw poly eystoxh k katatopismenh.makari oles oi kopeles na h3eran kapia pragmata pio nwris sth zwh tous, prin na einai arga…….

  12. αχ με κολακευεις DIAMOND………ενταξη δεν εχωκαι παντα δικιο πολλες φορες ειμαι και λιγο υπερβολικη μπορω να πω.

  13. Συμφωνώ μαζί σου liza.Σε παλαιότερη σχέση που ήμουν αδιάφορη μα παρακαλούσε να μην φύγω…σε αυτή που είχα το ρόλο της φίλης κατέληξα να είμαι “πολύ καλή κοπέλα…”δεν άντεξε ο ….. τόση καλοσύνη…..και φιλία..!!!!!!!

  14. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ.Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ
    ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΡΦΩΣΗ,ΕΞΥΠΝΑΔΑ Κ.Λ.Π.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ.!!!!.
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ Κ… ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ.ΩΦΕΙΛΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΝΔΡΑΣ
    ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ.
    Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ
    ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.!!!!

  15. δηλαδη γιωργο συμφωνεις οτι πρεπει μια γυναικα να ειναι και περιποιημενη ωστε παντα να την θελει ο φιλος της ακομα και σε μακροχρονια σχεση η γαμο;;;;;;η διαφορα ηλικιας πιστευεις οτι παιζει καποιο ρολο;;;;;;δεν μου απαντησες σε αυτα…….

  16. ela vre kopelia,apo to GIWRGO 8a paris mono apantisis?rota tous filous sou,aytoi den 3eroun?ton piezis ligaki……tora pou vrikame papa na 8apsoume 5-6…?

  17. δεν τον πιεσα ποιους να θαψεις δεν καταλαβα βρε dee::::::::

  18. kaloooooo!!!!toso spanioi einai sto site e?twra pou ton vrhkame…ki enas makhs emfanisthke,ormate koritsia!!!!!!

  19. ΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΛΕΞΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
    ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΗΠΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ Β.Λ.Π. ΠΟΛΥ ΕΞΑΛΛΟ ΝΤΥΣΙΜΟ. ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞ.ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
    Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ,ΟΤΙ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΤΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5 ΕΩΣ 8-10
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ!!!!.

  20. papas einai o giwrgos pou tou zhtas na grafi ti gnomi tou….den thn 3eris th rhsh?afou ton vrikame na ton xrisimopoihsoume.ayto ennow.

  21. γιατι κοπελα μου ειναι κακο να μιλας με εναν αντρα δηλαδη οποια κανει συζητηση σημαινει και κατευθειαν κατι αλλο ελεος δηλαδη το επιπεδο σας δειχνετε και φαινεται οτι δεν εχετε κατι να πειτε και σχολιαζεται οτι σας κατεβει τοσο μυαλο εχετε αλλωστε.

  22. γαιτι καθεσαι και ασχολεισαι βρε μαιρυ μου οι κοπελες ψαχνουν για αντρα φως φαναρι ειναι δεν αντεχουν να βλεπουν συζητησεις με αγορια και εκτος απο αυτο ριχνουν το αρθρο και το επιπεδο της συζητησης.

  23. για ποιο πραγμα να τον χρησιμοποιησω;;;;;τελοςπαντων δεν προκειται να ξαναγραψω στο συγεκριμενο αρθρο εχω και ενα επιπεδο αλλωστε που δεν μου επιτρεπει να ασχοληθω με κατι ”’κοριτσακια”’που γραφουν βλακειες απλα για να περνανε την ωρα τους.ηθελα να ακουσω την αποψη καποιου αντρα για αυτο το θεμα τιποτα παραπανω οσο για τους φιλους μου που ειπε καποια δεν συζηταμε για τετοια πραγματα βγαινουμε και διασκεδαζουμε απλα.kissses!!!!!!!

  24. αυτο που λες γιωργο για την ηλικια το βλεπει και μια γυναικα καπως οταν δει εναν αντρα με μια μικροτερη και εκεινη θα ξενερωσει αντιθετα οι αντρες θα το θεωρησουν ”μαγκα” και μια γυναικα με μικροτερο αντρα ”π……”’ουτε εμενα μου αρεσει η γυναικα να ειναι μεγαλυτερη απο τον αντρα αλλα ολα θεμα συνηθειας ειναι.εμενα παντως μου αρεσουν οι μεγαλοι αντρες απο 30-45 ειναι ωριμοι ξερουν τι θελουν γοητευτικοι και εμπειροι δεν μου αρεσουν τα ”παιδακια”.δηλαδη αμα μια κοπελα ηταν ομορφη και της αρεσες και εσυ θα φοβοσουν να τα φτιαξεις μαζι της;;;;

  25. PAOLA,JOANNA &MARY…o tropos pou grafete poli miazi vre pedi mou,ma para poli………………………..

  26. ειδες βρε παιδι μου με την mary ειμαστε φιλες απο το νηπιαγωγειο κοπελα μου δεν κρυβουμε κατι δες και πιο παλια σχολια μας σε αλλα θεματα και τις ωρες που γραφουμε.οσο για την παολα ειμαστε απλα γνωστες δουλευαμε στο ιδιο μαγαζι βραδυ τωρα δεν θα κατσω να σου αναλυσω αλλο λογικο η μια φιλη η γνωστη να υποστηριζει την αλλη αμα θες πιστεψτε το διαφορετικα δεν με απασχολει καθολου ουτε καν λιγο.

  27. GIWRGO,h emfanish,dld to na sou aresei mia kopela einai to a k to w se mia sxesh.vevaia k to epipedo metraei k o kalos xarakthras k ola.pantws egw den mporw na skeftw ton eayto mou me kanenan an de mou aresei otan ton vlepw.na mou leei kt dld.meta 8a ektimhsw k ola ta ypoloipa alla gia ena na eisai sigouros:de 8a diale3w ton pio omorfo emfanisiaka panta,ayton pou mou ekane klik ,alla ayton pou 8a me kerdisei me to ”paketo ”tou.

  28. αμα καποιος δεν συμφωνει με καποιον αλλον αμεσως γραφει με δυο ονοματα και παει λεγοντας ελεος τι θα διαβασουμε πλεον εδω μεσα.dee εγω δεν ειχα μαζι σου καποιο προβλημα δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιτιθεσαι ετσι αν θες να παρεις μερος στην συζητηση κανενα προβλημα εσυ το αρχισες ομως δηλαδη βρισκεις λογικα αυτα που γραφεις ειναι καο να μιλας με εναν αντρα εδω μεσα εμενα προσωπικα μου κανει εντυπωση γιατι δεν βλεπω συχνα σχολια αντρων που πιστευα οτι στην στηλη αυτη θα ειχε.ποιος ειναι λοιπον ο λογος που ειρωνευεσαι ειλικρινα απαντησε μου σε παρακαλω.

  29. ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ
    H MARY H OPOIODHPOTE AΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΣΤΟΝ Μ… ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!.

  30. PAOLA ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗ MARY OTI ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!.

  31. οντως για να ειμαι ειλικρινης συμφωνω με cherry θα με κερδισει και ο χαρακτηρας του αλλα πρωτα θα δω εμφανιση δεν ειμαι κανενα μεντιουμ για να μαθω τον χαρακτηρα του πρωτα.

  32. CHERRY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑ- ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΒΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ!!!!!

  33. GIWRGO,8a 8elame th gnwmh sou se polla pragmata.p.x. sas aresoun oi makigiarismenes gynaikes h protimate to aplo vapsimo?merikes fores mou aresei ena entono kragion gia vrady,alles oxi.pantws to prwi mou aresei to fysiko makigiaz&oxi na einai entelws avafh h gynaika.esy ti les?ti lete koritsia?na milhsoumek gia make-up oxi mono gia moda ee?

  34. gt kale na mhn ekmetaleytoume kale to giorgo sthn parea mas?gt enoxli kapoies?

  35. δεν μου αρεσει το εντονο μακιγιαζ μου αρεσει να ειμαι βαμενη αλλα οχι το εντονο δεν αρεσει σε κανεναν αντρα πιστευω οτι εισαι σαν κλοουν ειλικρινα.και εμενα μου αρεσει το εντονο κραγιον για το βραδυ αλλα αν ειναι και θες να το βαλεις δεν θα βαψεις εντονα και τα ματια διαλεγεις ενα απο τα δυο και εννοειται οτι θα προσεξεις και το ντυσιμο αν τα κανεις ολα μαζι τοτε καλυτερα να πας κατευθειαν στην ”Συγκρου”’.που εισαι βρε μαιρη μου το θεμα σου ειναι αυτο και τα ρουχα γραψε please please!!!!

  36. GIWRGO,8elw na sou e3hghsw epakrivws ti ennow.ayto pou leei & h PAOLA.prwta vlepeis ton allo,kati se travaei panw tou,alla,ena megalo alla,de 8a meinw ekei an den tairiazoume & mou kanei th zwh dyskolh.protimw kapoion pou na me prosexei k na ginetai ”8ysia” gia mena.8elw omws na mou aresei emena,as einai mono emena.den psaxnw ton super kouklo,pshlo,me galazoprasina matia & swma ”xtismeno”.psaxnw ayton pou 8a milhsei sthn kardia mou alla & sto myalo mou gt den mporw na exw ena touvlo apenanti mou.8elw k kapoio epipedo.twra 8a mou peis oti ta 8elw ola eee?ki omws,an psa3eis 8a vreis ayta pou pragmatika zhtas.enas syndyasmos olwn. eyxomai na mh se stenoxwrhsa me tis apopseis mou gt ap’oti diafainetai esy ypologizeis pio poly to xarakthra & th morfwsh.h kanw la8os?

  37. eyxomai na mh se stenoxwrhsa me tis apopseis mou…CHERRY δεν υπαρχει κανεναs λογος για να στεναχωρηθω με την αποψη σου. Φυσικα και η πρωτη εντυπωση παιζει σημαντικο ρολο,εξαλλου τα κρητηρια επιλογης ειναι υποκειμενικα.Aπλα σε βαθοs
    χρονου η ομορφια μονο δεν φθανει… σε μια δυσκολη στιγμη τι γινεται;;;.Γιατι οπωs ξερεισ και εσυ η ζωη δεν
    εχει μονο χαρουλεs. Στα δυσκολα η σχεση δοκιμαζεται στα ευκολα ξερουν ολοι να ειναι πρωτοι.!!!!
    GIWRGO,8a 8elame th gnwmh sou se polla pragmata.p.x. sas aresoun oi makigiarismenes gynaikes h protimate to aplo vapsimoʽ……
    CHERRY πιστευω οτι το εντονο μακιγιαζ aφαιρει απο την φυσικη ομορφια τηs γυναικαs δινοντασ μου την αισθηση οτι δεν αισθανεται σιγουρη για τον εαυτο
    της.Ε νταξει και τελειωs αβαφτη δεν λεει.Ξερεις πιο
    πολυ σημαντικο για εμενα einai το μαλλι της γυναικαs (xτενισμα,μηκος,χρωμα.).Τι πιστευειs οτι αρεσει στους ανδρεs::;.

  38. pisteyw oti den tous aresei to vary make-up.merikes fores vevaia tous aresei ena entono kragion sta xeilh h ta tonismena matia.genika ,tous aresoun oi ka8ares k stylates gynaikes pou apotypwnoun sthn emfanish tous to xarakthra tous k thn proswpikothta tous.

  39. Κακά τα ψέματα η εμφάνιση μετράει…και παραμετράει μάλιστα!!! Ξέρω πολλά κορίτσια με προσωπικότητα, χιούμορ και επίπεδο που δυστυχώς είναι μόνες….σίγουρα θα μπορούσαν να κάνουν έναν άντρα ευτυχισμένο…Όμως όλοι θέλουν την Κλώντια Σίφερ δίπλα τους -μια που αυτοί είναι από Κλούνει και πάνω..Γιώργο σεβαστές οι απόψεις σου και λογικές θα έλεγα αλλά δεν αποτελείς την πλειοψηφία..δυστυχώς!!!

  40. star war e? oi antres kathonte na doune sex the city?

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More