FIRST DATE! Τα “δεν πρέπει” της πρώτης συνάντησης

Έχεις απόψε ραντεβού. Το πρώτο ραντεβού. Πρέπει όλα να πάνε καλά. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Άρα, πρόσεχε τι λες! Και σίγουρα τι ΔΕΝ λες…

Μην μιλάς… για τους πρώην
Χωρίς να αποφεύγεις να μιλήσεις για το ερωτικό σου παρελθόν λες και νιώθεις τύψεις για κάτι, κράτα την συζήτηση στα απολύτως βασικά. Αν το θέμα πλατιάσει, ενδέχεται να του δώσεις την εντύπωση πως νιώθεις πικρία για τον χωρισμό σου ή ακόμη και πως δεν τον έχεις ξεπεράσει.

Μην μιλάς… για οικογενειακά δράματα
Αν έχεις κάποιο οικογενειακό “θέμα”, δεν χρειάζεται εκείνος να το ξέρει εξ’ αρχής. Άσε τέτοια θέματα να έρθουν με τον καιρό. Διαφορετικά θα τον κάνεις να πιστέψει πως είσαι δυσκίνητη στις κοινωνικές σου σχέσεις ή υπερβολικά επικριτική με τους ανθρώπους. Η πρώτη του σκέψη θα είναι τρόμος να δεσμευθεί με κάποιον που δεν έχει δυνατό κοινωνικό περίγυρο να τον υποστηρίξει.

Μην μιλάς… για νούμερα
Να σου λείπει η λίστα των ανδρών που πέρασαν από το κρεβάτι σου. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβεις πως όσο απελευθερωμένος και να είναι δεν είναι πολύ κολακευτικό να του αραδιάσεις καμιά ντουζίνα ονόματα εραστών της ζωής σου. Τον κάνεις να αισθάνεται σαν ένα ακόμη γραμματόσημο στη συλλογή σου.

Μην μιλάς… για γάμο
Αν αναρωτιέσαι από τώρα “πότε θα γίνεις μάνα;” καλό είναι να κρατήσεις τις ανησυχίες σου για τον εαυτό σου. Δεν είναι κακό να του δείξεις πως αντιμετωπίζεις μια σχέση σοβαρά. Είναι διαφορετικό όμως να δείξεις πως τον υπολογίζεις για κάτι σοβαρό, και εντελώς άλλο πράγμα να κυκλοφορείς με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσάντα. Θα τρομάξει και θα έχει και δίκιο.

Και το ανάποδο
Πρόσεξε όμως να αποφύγεις κι εσύ τις παγίδες. Αν δεις πως φέρνει την κουβέντα σε τέτοιου είδους εύφλεκτα θέματα, βάλε όλη σου τη διπλωματία και “πήγαινε αλλού” την κουβέντα. Πρώτη φορά τον βλέπεις. Δεν είναι ανάγκη να μάθεις όλο το γενεαλογικό του δέντρο ή πόσες φορές έχει κάνει one night stand! Προστάτεψε τον εαυτό σου από περιττούς εκνευρισμούς.

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και να είσαι σίγουρη ότι το πρώτο ραντεβού θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ‘Η ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΛΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ Κ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ SINGLE ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ.ΜΑΚΙΑ

  2. πρέπει κάποιος να πει και την περίπτωση που αν δεν σε τηλεφωνήσει κάποιος μετά το 1ο ραντεβού είναι κι άλλοι λόγοι. …ότι έκανε μια α μηχανή κίνηση ίσως που εκανε και αισθανθηκε οτι ρεζιλευτηκε σαν άντρας άσχετα αν εσύ γελασες και το βρήκες χαριτωμένο!γιατί στο ραντεβού κοκορευοταν ότι είχε πολλές σχέσεις και ξέρει να φέρεται ….ενίγουει και περιμένει από σένα να ξανάδείξεις ενδιαφέρον για να ξεκολλήσει ναι αυτό συμβαίνει και σε 40ρηδες επιχειρηματιες …Εγώ ξέρω ότι οι αντρες μόνο τις “περπατημενες” κυνηγούν και ζητούν 2ο ραντεβού!Ότι ιστορίες έχω ζήσει από φίλους και γνωστούς η γυναίκα παίρνει η γυναίκα πάει να τον βρει στην δουλειά του η γυναίκα πάει κάτω απτό σπίτι του ή στο καφέ που συχνάζει κατά λάθος! Αν αυτά αποκρυπτονται για να μην δείξουμε ότι οι γυναίκες λυσσαν και χάσουμε τις ισορροπίες τότε τι να πω…!έχετε δικιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More