Η ιδανική γυναίκα για κάθε άντρα ανάλογα με το ζώδιό του

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τους άντρες του ζωδιακού και για τα ερωτικά τους ταιριάσματα…

Κάθε άντρας αναζητά την ιδανική σύντροφο της ζωή του. Η “μία και μοναδική”, όμως… δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί! Υπάρχουν κάποια γνωρίσματα στη συμπεριφορά μιας γυναίκας που κάνουν τον άνδρα να νιώσει πληρότητα και αρμονία στην προσωπική του ζωή ανάλογα με το ζώδιό του.

Η ιδανική γυναίκα για τον Κριό
Για να ταιριάξει μια γυναίκα με έναν Κριό, πρέπει να έχει πάθος και ένταση. Πάντα θα βρίσκουν κάτι να τους ενώνει. Ως κυνηγός, θα πρέπει να κάνει τις κινήσεις του για να την κερδίσει! Η γυναίκα θα πρέπει, συνεχώς, να παίζει το θήραμα, για να κρατάει το πάθος του ζωντανό!

Η ιδανική γυναίκα για τον Ταύρο
Η γυναίκα που θα μπλέξει με έναν Ταύρο, θα πρέπει να διακατέχεται από αξιοπρέπεια, ηρεμία και, φυσικά, να είναι εμφανίσιμη και ελκυστική. Μία γυναίκα που λειτουργεί με απερισκεψία, θα τον κουράσει και θα τον θυμώσει γρήγορα.

Η ιδανική γυναίκα για τον Δίδυμο
Η ιδανική γυναίκα για τον Δίδυμο θα πρέπει να είναι χαλαρή, ευτυχισμένη, πολύ έξυπνη και να μπορεί να συζητήσει τα θέματα της επικαιρότητας. Επίσης, θα πρέπει να της αρέσουν τα ταξίδια. Αν δεν έχει όλα τα παραπάνω, ο Δίδυμος θα βαρεθεί και θα ψάξει νέο πάθος.

Η ιδανική γυναίκα για τον Καρκίνο
Η γυναίκα για τον άντρα Καρκίνο δεν είναι απαραίτητο να είναι πανέμορφη, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ συναισθηματική και να είναι σε θέση να αγγίξει την ψυχή του. Φυσικά, θα πρέπει να είναι και εξαιρετική μαγείρισσα!

Η ιδανική γυναίκα για τον Λέων
Ο άνδρας Λέων χρειάζεται μία γυναίκα αξιόλογη με καλούς τρόπους συμπεριφοράς, ώστε να μπορεί να τη θαυμάζει. Εννοείται πως θα πρέπει να είναι καλή νοικοκυρά, να έχει γούστο στα ρούχα και πολύ προσεγμένο μακιγιάζ.

Η ιδανική γυναίκα για τον Παρθένο
Η ιδανική γυναίκα για τον άνδρα Παρθένο θα πρέπει να είναι λογική και ιδιαίτερα σχολαστική με το καθάρισμα και την τακτοποίηση του σπιτιού. Επίσης, θα πρέπει να είναι καλή συνομιλήτρια σε όλα τα θέματα.

Η ιδανική γυναίκα για τον Ζυγό
Ο άντρας Ζυγός θέλει μία γυναίκα ευχάριστη, ήρεμη και γαλήνια. Όσον αφορά στην εμφάνιση, θα πρέπει να είναι όμορφη και ιδιαίτερα ελκυστική. Εννοείται ότι θα πρέπει να ξέρει να συζητάει ήρεμα κι ωραία.

Η ιδανική γυναίκα για τον Σκορπιό
Η ιδανική γυναίκα για τον άντρα Σκορπιό, θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από εκκεντρικότητα, πάθος και έντονη σεξουαλικότητα, αλλά θα πρέπει να είναι και συναισθηματική και ευάλωτη. Με μία τέτοια γυναίκα, ο Σκορπιός θα ασχοληθεί για πολύ καιρό.

Η ιδανική γυναίκα για τον Τοξότη
Ο Τοξότης, ως λάτρης της περιπέτειας, θέλει μία γυναίκα τολμηρή και άφοβη, να είναι πρόθυμη να τον ακολουθεί στα ταξίδια του και πέρα από τη γυναικεία θηλυκότητά της να μπορεί να υποστηρίζει τις περιπετειώδεις επιλογές του.

Η ιδανική γυναίκα για τον Αιγόκερω
Η κατάλληλη γυναίκα για τον Αιγόκερω πρέπει να είναι αυστηρή, να τηρεί τον προγραμματισμό, να τον βοηθάει. Με λίγα λόγια πρέπει να είναι μία γυναίκα στην οποία να μπορεί να βασιστεί! Στη δουλειά, στο σπίτι, στην οικογένεια, στα πάντα!

Η ιδανική γυναίκα για τον Υδροχόο
Ο άντρας Υδροχόος θέλει τη γυναίκα τολμηρή και απρόβλεπτη, όπως ο ίδιος. Ταυτόχρονα, τη θέλει ευαίσθητη και να συμμετέχει σε όλα τα κοινωνικά events. Το καλύτερό του, βέβαια, είναι να τη δει να περνάει ώρες ατελείωτες με τους φίλους του και να τα πηγαίνουν καλά.

Η ιδανική γυναίκα για τον Ιχθύ
Η ιδανική γυναίκα για τον άνδρα Ιχθύ, πρέπει να είναι ανιδιοτελής, γεμάτη συμπόνια, να μπορεί να τον αγαπάει βαθύτατα, ώστε να καταφέρει να αγγίξει την ψυχή του. Φυσικά, θα πρέπει να είναι ενήμερη πως ο Ιχθύς θα θέλει να έχει τον ιδιωτικό του χώρο, στον οποίο αυτή δεν θα επιτρέπεται όσο καλή κι αν είναι.

Read More

And More