Η ωραιότερη πρόταση γάμου ever! Θα ζηλέψεις…

Γονατίζει ξαφνικά μπροστά σου, βγάζει το δαχτυλίδι και σου ζητάει να γίνεις γυναίκα του. Κλισέ! Το ζητούμενο σε μια πρόταση γάμου είναι το στοιχείο της έκπληξης και της υπερβολής που μαρτυρά το μέγεθος του συναισθήματος και της επιθυμίας. Κοριτσάκια είμαστε! Και ονειρευόμαστε κάτι μεγαλειώδες, κάτι που κρύβει πίσω του προσπάθεια, σκέψη, ανατροπή. Απόδειξη αγάπης από τις λίγες. Πρόταση γάμου που θα μείνει κυριολεκτικά αξέχαστη.

Και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να δώσουν έμπνευση σε έναν άντρα να καταφέρει το… ακατόρθωτο, αρκεί να έχει τα μέσα, τη φαντασία αλλά κυρίως τόση αγάπη όση ο πρωταγωνιστής στο viral βίντεο μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών, που πραγματικά θα σε κάνει να δακρύσεις!
Τι έκανε αυτός ο νεαρός; Χρησιμοποίησε την τεχνολογία και με τη βοήθεια του online χάρτη του κινητού του σχημάτισε την εικόνα ενός δαχτυλιδιού ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδρομή.


Έστειλε την εικόνα αυτή στην αγαπημένη του μαζί με τη φράση “Με παντρεύεσαι;” τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι τους ώστε να της κάνει την πρόταση γάμου με αυτόν τον τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο εμπνευσμένο τρόπο! Επειδή αξίζει κανείς να εκφράζεται ελεύθερα και με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα: να εκφράσεις την αγάπη σου με το δικό σου μοναδικό τρόπο! Και τότε όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να τα καταφέρεις!

Θελεις να δεις την πιο ανατρεπτική και σύγχρονη πρόταση γάμου; Δες ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Read More

And More