Η σχέση σβήνει το πάθος! Το λέει κι η επιστήμη…

Εντάξει, κάνουμε κι εμείς καμιά φορά τα κοκόρια! Αλλά, δεν φταίμε εμείς, το DNA μας τα φταίει! Όχι δεν εννοώ πως έχουμε την απιστία εγγεγραμμένη στο DNA μας… όσο κι αν μας κατηγορείτε για αυτό. Έχουμε κι εμείς αισθήματα και θέλουμε να βρούμε μια μόνιμη αγκαλιά. Άλλωστε στην απιστία ενδίδουν κι οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες. Έρευνες έχουν δείξει ότι 32% των αντρών και 19% των γυναικών έχουν ή θα ήθελαν να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις…

To φαινόμενο Coolidge
Κι εκεί που νομίζα πως βρήκα το ταίρι μου… το λιμάνι να αράξω, έρχεσαι εσύ και μου κάνεις παράπονα. Ότι δεν είμαι λες τόσο θερμός στο κρεβάτι όπως τον πρώτο καιρό. Και βασανίζεσαι και χτυπιέσαι και περνούν από το μυαλό σου δεκάδες αναπάντητα ερωτηματικά. Μήπως φταίς εσύ; Μήπως υπάχει κάποια άλλη στη ζωή μου; Τι πρέπει να κάνεις για να σε θέλω πιο πολύ; Άδικος κόπος! Το φαινόμενο αυτό έχει εξηγηθεί από την επιστήμη και είναι νόμος…πώς λοιπόν εσύ θα πας κόντρα στους νόμους της φύσης; Είναι σαν να μου ζητάς να αψηφίσω την βαρύτητα και να πετάξουμε μαζί πάνω από το Manhatan ως άλλοι Lois και Clark.

O Calvin Coolidge ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ στις αρχές του αιώνα. Όταν λοιπόν επισκέφθηκε μια φάρμα στην αμερικανική εξοχή, η σύζυγός του εντυπωσιάστηκε από τον ρυθμό παραγωγής αυγών στο κοτέτσι. Οι υπεύθυνοι της φάρμας της απάντησαν περιχαρείς πως οι κόκορες είναι πολύ δραστήριοι και επιδίδονται στο σεξ πάνω από 10 φορές την ημέρα. “Πείτε το αυτό του προέδρου” απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας η Πρώτη κυρία. Όταν ο πρόεδρος Coolidge πληροφορήθηκε το γεγονός, ρώτησε κι αυτός με τη σειρά του: “Ο κάθε κόκορας “πηγαίνει” κάθε μέρα με την ίδια κότα;” για να λάβει την απάντηση πως σε κάθε κόκορα αντιστοιχούν πολλές κότες! “Πείτε το αυτό στην κα. Coolidge” απάντησε με νόημα ο Πρόδερος των ΗΠΑ.

Έτσι προέκυψε το φαινόμενο Coolidge, που στην ουσία δηλώνει πως όλα τα αρσενικά θηλαστικά (μην ξεχνάς είμαστε κι εμείς σε αυτή την κατηγορία) κουράζονται πιο γρήγορα στο σεξ με το ίδιο ταίρι και αντίθετα έχουν περισσότερες αντοχές όταν έχουν περισσότερες επιλογές!

Με λίγα λόγια όταν εμφανίζεται νέο πρόσωπο πρόθυμο για σεξ, τότε ο άνδρας λειτουργεί με περισσότερο πάθος. Έχει πιο μεγάλη αντοχή και μπορεί να… επαναλάβει τη διαδικασία περισσότερες φορές. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η φύση! Δεν σου λέω πως αν γυρίσεις από τη δουλειά και με βρεις με κάποια άλλη, πρέπει να με δικαιολογήσεις και να καταριέσαι τον Πρόδερο Coolidge. Απλά σου λέω πως θέλω να είμαστε μαζί, χωρίς να προβληματίζεσαι για το που πάει η σχέση μας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164