In Love? 12 τρόποι να απολαύσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου μαζί του!

Είναι ίσως η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου. Ερωτευμένα νεαρά ζευγάρια περπατάνε χεράκι χεράκι κρατώντας όμορφα τριαντάφυλλα και μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς. Είναι λίγο cheesy η εικόνα (και κάποιους τους εκνευρίζει) αλλά πολλές γυναίκες συγκινούνται όταν βλέπουν τέτοια ζευγάρια στο δρόμο. Γιατί όπως και να το κάνεις αυτή η μέρα είναι χαρά, αγάπη και ευτυχία. Και είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει την αγαπησιάρικη πλευρά της ζωής.

Πάτα pause λοιπόν στα προβλήματα, στις ευθύνες, στο τρέξιμο, στο άγχος και δώσε μια ευκαιρία σε αυτόν τον Άγιο που μοναδικό στόχο έχει να σε κάνει να απολαύσεις τον έρωτά σου! Κι αν δεν έχεις προλάβει να σκεφτείς κάτι… σου δίνουμε εμείς τις ιδέες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου που σίγουρα θα κάνουν το αγόρι σου να χαμογελάσει.


1. Εντυπωσίασέ τον με το ντύσιμό σου

Βασική προϋπόθεση. Ακόμα κι αν δεν βγείτε έξω για ποτό ή φαγητό οφείλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου αναλόγως. Αγόρασε ένα κομψό αλλά και sexy φόρεμα (μαύρο, κόκκινο, λευκό) και υποδέξου τον όπως αρμόζει: με τα τακούνια σου φυσικά! Μην επιλέξεις κάτι casual για εκείνη την ημέρα, γιατί πολύ απλά με καθημερινά ρούχα σε βλέπει συνεχώς.

2. Αγόρασέ του εισιτήρια για το γήπεδο
Είθισται την ημέρα των ερωτευμένων τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν δώρα μεταξύ τους. Δώρα που συμβολίζουν κάτι όπως δαχτυλίδια, σοκολατάκια κτλ. Ο αγαπημένος σου σίγουρα θα σου αγοράσει κάτι που θα σε εντυπωσιάσει (ελπίζω-εύχομαι-αν έχεις επιλέξει τον σωστό). Εσύ γιατί να μην κάνεις κάτι αντίστοιχο; Οι περισσότερες γυναίκες κάνουμε το λάθος και αγοράζουμε αρκουδάκια, πορτοφόλια, γραβάτες στους άντρες, πράγματα που για αυτούς δεν έχουν κανένα όφελος. Αυτή τη φορά κάντου δώρο εισιτήρια της αγαπημένης του ομάδας. Είναι το πολυπόθητο δώρο για κάθε άντρα.

3. Δειπνήστε στο κρεβάτι
Το να βγείτε πάλι έξω για φαγητό είναι τόσο κοινό και σίγουρα όχι οικονομικό. Προτιμήστε φέτος το δείπνο σας να είναι στο κρεβάτι. Κι αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, παράγγειλε το αγαπημένο του φαγητό και σέρβιρέ του το in bed! Η βραδιά, ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον θα είναι αναμφίβολα πιο γλυκιά και ρομαντική από το να βρεθείτε έξω με τόσους άλλους αγνώστους.

4. Κάντε “pic-nic” στο σπίτι
Εάν δεν σου άρεσε η προηγούμενη πρόταση, μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. Ετοίμασέ του ένα ρομαντικό “pic-nic” στο σπίτι. Εάν έχεις και τζάκι ακόμα καλύτερα. Πάρε δύο μεγάλα μαξιλάρια και στρώστα στο πάτωμα, άναψε μικρά κεριά και βάλε τα πιο αισθησιακά μουσικά κομμάτια να παίζουν. Φτιάξε εύκολα και γρήγορα snack και συνόδευσέ τα με σαμπάνια ή λευκό αφρώδες κρασί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μείνει ευχαριστημένος.

5. Μαγείρεψέ του
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι όλες τις ημέρες του χρόνου! Εάν πιάνουν τα χέρια σου γενικά και σου αρέσει να ασχολείσαι με τη μαγειρική, ετοίμασέ του ένα νόστιμο μενού και ονόμασέ το ”Valentine’s menu…Just for me&you”. Θα ήταν ακόμα πιο γλυκό να τον καλέσεις από νωρίς στο σπίτι και να μαγειρέψετε μαζί.

6. Γράψτου μία κάρτα
Εάν βγαίνετε λίγο καιρό και θέλεις να του πεις πως αισθάνεσαι, είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Φτιάξε μία κάρτα μόνη σου. Πάρε κραγιόν, χαρτί, κορδέλα και αυτοκόλλητα και άσε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου ελεύθερες! Τελευταία πινελιά: ένα “φσιτ” από το άρωμά σου πάνω στην κάρτα 😉

7. Ετοίμασε του ένα “πακέτο αγάπης”
Ένα πακέτο που μπορεί να περιέχει σπιτικά cookies από τα χεράκια σου, κάποιο μικρό λούτρινο ζωάκι και εάν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο πονηρό, ένα μπουκαλάκι λάδι για μασάζ.

8. Φόρεσε τα πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα
Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να τον αφήσεις άναυδο. Με sexy εσώρουχα που δεν έχει ξαναδεί να φοράς. Εσώρουχα που θα του ξυπνήσουν άγρια ένστικτα και τολμηρές φαντασιώσεις. Η μέρα ενδείκνυται για παιχνίδια στο κρεβάτι και δεν πρέπει να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια.
Αν θέλεις να πάρεις μια ιδέα για το τι εσώρουχο να φορέσεις κάνε κλικ εδώ

9. Φτιάξε ένα κολλάζ με προσωπικές σας στιγμές
Ένα κολλάζ με τρυφερές σας φωτογραφίες από γενέθλια, επέτειο ή ταξίδι. Σε ένα μικρό χαρτόνι κόλλησε μια παλιά σας φωτογραφία (ή και περισσότερες) και διακόσμησέ τη με αυτοκόλλητα, πούλιες και άλλα τέτοια χαριτωμένα μπιχλιμπίδια.

10. Κάντου δώρο μια βραδιά σε μια σουίτα
Αν είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις χρήματα, τότε χάρισέ του μια νύχτα σε μια σουίτα ξενοδοχείου. Όχι κατ’ ανάγκη στο πιο ακριβό ξενοδοχείο, υπάρχουν και σουίτες πιο οικονομικές. Θα είναι χωρίς αμφιβολία μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Θα περάσετε τη νύχτα κάνοντας παιχνίδια με φούσκες στο τζακούζι, τραβώντας φωτογραφίες αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι και άλλα τόσα πράγματα που κοκκινίζω όταν τα σκέφτομαι… Εάν μπορείτε να δραπετεύσετε, οργάνωσε μια εκδρομή σε ένα χειμερινό προορισμό και απολαύστε τα τοπικά εδέσματα και το χιόνι -Σαββατοκύριακο είναι άλλωστε.

11. Πρόσφερέ του ένα απολαυστικό cocktail
Γιορτή χωρίς αλκοόλ δεν γίνεται. Απολαύστε μαζί δροσιστικά και ιδιαίτερα cocktail μετά το φαγητό και εκμεταλλευθείτε τη γλυκιά ζάλη! Εάν θέλεις να δεις συνταγές για cocktail κάνε κλικ εδώ

12. Να είσαι ευγνώμων
Οι άντρες κάνουν μεγάλη προσπάθεια την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου να ικανοποιήσουν τις κοπέλες τους. Και πολλές φορές αποτυγχάνουν. Γιατί η σύντροφός τους μάλλον έχει αλλιώς ονειρευτεί αυτή τη βραδιά. Ίσως φαγητό σε κάποιο ακριβό εστιατόριο, διαμονή σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο ή σε κάποιο yaght. Ok προσγειώσου τώρα στην πραγματικότητα… Εάν αντί για όλα αυτά, σου φέρει δώρο ένα αρκουδάκι πες του ευχαριστώ και χαμογέλασέ του. Σκέψου πως ένας άνθρωπος εκφράζει την αγάπη του με πράξεις και όχι με ακριβά δώρα.

Και μην ξεχνάς… Ξημερώνει Κυριακή! Φρόντισε το πρωινό να είναι ανάλογο. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφυγε αλλά ξημέρωσαν οι συνέπειες μιας όμορφης βραδιάς!

Read More

And More