Κρόνος στον Αιγόκερω για τα επόμενα τρία χρόνια! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Ο μεγάλος δάσκαλος Κρόνος κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω στις 20/12/2017, όπου και θα παραμείνει για τρία χρόνια, μέχρι τις 18/12/2020. Θα έχει κάνει μία δοκιμαστική είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 22/3/2020 έως τις 2/7/2020, οπότε και θα εισέλθει και πάλι ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 18/12/2020.

Τι θα συμβεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω
Ο Κρόνος είχε βρεθεί ξανά στη θέση αυτή από τον Νοέμβριο του 1988 (είχε κάνει μια δοκιμαστική είσοδο από το Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς) και ολοκλήρωσε τη διέλευσή του το Φεβρουάριο του 1991. Άρα, όσοι γεννήθηκαν εκείνη την περίοδο, θα βιώσουν και την πρώτη επιστροφή Κρόνου, μια διέλευση που οδηγεί σε μια διαδικασία ωρίμανσης και προσωπικής εξέλιξης.

Στον Αιγόκερω ο Κρόνος βρίσκεται στη θέση του, μιας και αποτελεί τον κυβερνήτη του ζωδίου, κάτι που μετριάζει αρκετά τις δυσκολίες που φέρνει ο πλανήτης αυτός στις διελεύσεις του. Από την άλλη όμως, δεν παύει να δίνει τα μαθήματά του και σε αυτήν τη θέση, τα οποία φυσικά σχετίζονται με τη φύση του ζωδίου. Άρα, το διάστημα αυτό θα περιμένουμε συγκυρίες και γεγονότα τα οποία καταρχάς σχετίζονται με την απόκτηση υπομονής, την αντίληψη της σημασίας του χρόνου και της διαδικασίας της ωρίμανσης. Ο επαγγελματικός στίβος, η επιθυμία μας για επιτυχία και προσωπική αναρρίχηση, το κοινωνικό στάτους, η εξουσία και η οικονομική επιφάνεια είναι τα θέματα που θα μας απασχολήσουν, που θα δοκιμαστούν και θα χρειαστούν τον κόπο και την προσοχή μας όλο το διάστημα της παραμονής του Κρόνου στον Αιγόκερω. Σε κοσμικό επίπεδο, τα πρόσωπα που κατέχουν θέσεις εξουσίας και ευθύνης, οι δομές και αυτοί που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, είναι αυτοί που θα δοκιμαστούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιξοότητες και περιορισμούς.

Παράλληλα, σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε φόβους που αφορούν πατρικές φιγούρες ή αισθήματα κατωτερότητας που αφορούν στο στάτους και την κοινωνική μας θέση. Όμως, το μάθημα του Κρόνου είναι πως χρειάζεται να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους αυτούς, ώστε να καταφέρουμε να τους ξεπεράσουμε και να φτιάξουμε τη ζωή που επιθυμούμε. Να φτάσουμε με επιμονή και υπομονή τους στόχους μας και να γίνουμε εμείς ο πατέρας και προστάτης του εαυτού μας.

*Σημαντικό να διαβάσετε παρακάτω και τον ωροσκόπο σας για να εχετε μια πλήρη εικόνα.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών που έχεις κάνει τα τελευταία 20 με 25 χρόνια και τα αποτελέσματα θα κριθούν από το πόσο καλά έχεις προετοιμαστεί. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και είναι πολύ πιθανό να ηγηθείς ενός εγχειρήματος, ειδικά αν οι φιλοδοξίες σου κινούνταν προς αυτήν την κατεύθυνση. Γενικά, φαίνεται πως προχωράς στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου, κάτι που έρχεται όμως με αρκετό κόπο και προσπάθεια. Παράλληλα, ίσως να υλοποιήσεις κάτι που αφήνει το προσωπικό σου στίγμα στον κόσμο. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με πρόσωπα εξουσίας και πατρικές φιγούρες θα περάσουν αρκετές δοκιμασίες, ενώ όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, είναι πολύ πιθανό να παντρευτείς ή να αποκτήσεις απογόνους.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου πρόκειται να επηρεάσει την οπτική σου και την κοσμοθεωρία σου. Φαίνεται πως οι απόψεις σου για τον κόσμο σταθεροποιούνται τα επόμενα τρία χρόνια. Αντιλαμβάνεσαι περισσότερα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα γύρω σου, όμως καλό είναι να διατηρήσεις ανοιχτό μυαλό και να μην βάλεις παρωπίδες στη φιλοσοφία σου. Αν σε απασχολούν νομικά ζητήματα, φαίνεται πως θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από δω και στο εξής, ενώ παράλληλα ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα στο εξωτερικό ή να βρεις μια δουλειά που απαιτεί συχνά ταξίδια. Επίσης, ίσως λάβεις την απόφαση να σπουδάσεις ή να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο που θα σου παρέχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φαίνεται πως κατά τη διέλευση αυτή, θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες όσον αφορά χρέη ή δάνεια, καθώς μειώνονται οι οικονομικοί πόροι που λαμβάνεις από άλλους, όπως ο σύζυγος ή κάποιος δημόσιος οργανισμός. Γενικά, πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα είναι δύσκολο να βασιστείς σε άλλους οικονομικά. Παράλληλα, φαίνεται πως θα διανύσεις μια μεταμορφωτική περίοδο, στη διάρκεια της οποίας θα αντιληφθείς περισσότερο τη διαδικασία της ωρίμανσης και τη σημασία του χρόνου. H μεταφυσική και το σεξ θα σε απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις ψυχανάλυση, ώστε να ανιχνεύσεις κάποια απωθημένα και να αλλάξεις δομικά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιό σου, εκκινώντας μια κρίσιμη περίοδο για τις σχέσεις σου. Οι σημαντικοί Άλλοι της ζωής σου, όπως ο σύζυγος, οι συνεργάτες ή και το αφεντικό σου, φαίνεται πως θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σένα τα επόμενα χρόνια και πιθανόν οι σχέσεις σας να περάσουν διάφορες δοκιμασίες, μέσα από τις οποία θα διαπιστώσεις κατά πόσο μπορούν να αντέξουν στο χρόνο. Αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, είναι πιθανό να παντρευτείς ή να αποκτήσετε απογόνους, όμως αν η σχέση σου δεν είναι χτισμένη σε στέρεες βάσεις, είναι εξίσου πιθανό να τερματιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σου, οι οποίες είτε θα περάσουν σε μια νέα εποχή είτε θα λήξουν. Ειδικά αν έχεις ωροσκόπο Καρκίνο, με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω ξεκινά μια περίοδος που θα διαρκέσει περίπου 14 χρόνια, κατά την οποία η προσοχή σου στρέφεται από τον έσω στον έξω κόσμο.

 

ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου εκκινεί μια περίοδο προετοιμασίας για μια σημαντική αλλαγή που θα ακολουθήσει όταν θα εισέλθει στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Από τώρα και για τα επόμενα τρία χρόνια, καλείσαι να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη και να εργαστείς σκληρά για να το πετύχεις. Ο τομέας της εργασίας σου θα αποτελέσει το πεδίο των πιο σημαντικών αλλαγών και εκεί θα χρειαστεί να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργειά σου, προκειμένου να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου λίγο αργότερα. Πρόσθετες ευθύνες και σκληρή δουλειά θα χαρακτηρίσουν το διάστημα αυτό και ίσως μερικές στιγμές να νιώσεις πως δεν λαμβάνεις την ανάλογη αναγνώριση για τους κόπους σου, όμως η υπομονή και η εργατικότητα θα σε ανταμείψουν παρακάτω. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις με τη διέλευση αυτή είναι η υγεία και η φυσική σου κατάσταση. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το σώμα σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε μάθει να εκφράζεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά από ένα διάστημα αρκετών ετών, κατά το οποίο επαναπροσδιόρισες κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, τώρα ξεκινάς να του δίνεις νέα μορφή. Ο 5ος οίκος συνδέεται με τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργική έκφραση και αυτοί είναι οι τομείς, μέσα από τους οποίους θα λάβεις τα μαθήματα του Κρόνου κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ίσως μια ερωτική ιστορία που έρχεται στο δρόμο σου ή μια σχέση που διατηρείς να παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψη του εαυτού σου αυτήν την εποχή, ενώ παράλληλα το θέμα της απόκτησης απογόνων σε απασχολεί περισσότερο. Αν έχεις παιδιά, οι ευθύνες που τα συνοδεύουν αυξάνονται, ενώ όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, ίσως θελήσεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, το οποίο θα είναι απτό και θα έχει αντίκτυπο στον κόσμο.

 

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στην οικογενειακή ζωή και στο σπίτι σου. Από τώρα και για τα επόμενα τρία χρόνια, προβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν σε αυτούς τους τομείς γίνονται εντονότερα και φαίνεται πως καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Το σπίτι σαν οίκημα θα αποτελέσει μια πηγή ευθυνών, λόγω χρεών ή επισκευών, ενώ γενικά η ακίνητη περιουσία σου θα σε απασχολήσει έντονα, μέσα από αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και σε καλούν να αναλάβεις πρόσθετες ευθύνες. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με πρόσωπα της οικογένειάς σου θα περάσουν διάφορες δοκιμασίες και ίσως χρειαστεί να αναλάβεις εσύ ένα ρόλο γονέα για κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Γενικά, φαίνεται πως διάφορα στοιχεία από το παρελθόν σου έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν επίλυση το διάστημα αυτό, για αυτό και αν τα δεις σκούρα είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, ώστε να αποκοπείς από συναισθηματικά βαρίδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου σε καλεί να εστιάσεις στον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς με τους άλλους, στον τρόπο σκέψης σου και στα μοτίβα που επαναλαμβάνεις στις καθημερινές σου συνδιαλλαγές. Από τώρα και για επόμενα τρία χρόνια, ίσως βιώσεις έναν περιορισμό στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους ή πιθανόν να σκέφτεσαι περισσότερο τις ευθύνες και τους φόβους σου, κάτι που σε κάνει να αντιληφθείς περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου και τη διανοητική σου κατάσταση. Οι σχέσεις σου με συγγενείς, αδέρφια και γείτονες ίσως περάσουν κάποιες δοκιμασίες, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που τους αφορούν. Γενικά, αυτή η διέλευση αποτελεί μια περίοδο μάθησης και αλλαγής του τρόπου που εκφραζόσουν και σκεφτόσουν ως τώρα, ενώ κατά τη διάρκειά της καλό είναι να αποφύγεις την υπέρμετρη κριτική προς τον εαυτό σου και προς τους γύρω σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Κρόνο να εγκαταλείπει το ζώδιό σου και να περνά σε αυτό του Αιγόκερου, φαίνεται πως ξεκινά μια νέα περίοδος για σένα, κατά την οποία καλείσαι να εστιάσεις σε αυτά που είναι σημαντικά και στις πραγματικές σου αξίες, όχι μόνο σε υλικό αλλά και σε πνευματικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Αν και είναι πιθανό να διανύσεις μια περίοδο οικονομικών δυσκολιών με αυτήν τη διέλευση, δεν είναι τα χρήματα ή τα υλικά αγαθά που ουσιαστικά θα αποτελέσουν το πεδίο της κρίσης, αλλά κυρίως αυτά που θεωρείς σημαντικά και που αξίζουν πραγματικά για σένα. Βέβαια, καλό είναι να αποφύγεις τα οικονομικά ανοίγματα αυτήν την εποχή και να περιορίσεις όσο το δυνατόν τις ανάγκες σου, ώστε να περιορίσεις και την ανασφάλεια. Όμως, αν δεν περιορίσεις την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα και στα υλικά αποκτήματα αυτήν την εποχή, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και ποια άλλα πράγματα έχουν πραγματική σημασία για σένα, ώστε να τα χτίσεις πιο σωστά και σε γερές βάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 20 Δεκεμβρίου, όπου και θα παραμείνει συνολικά για τρία χρόνια. Η διέλευση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα, καθώς αποτελεί μια περίοδο “συγκομιδής” που θερίζεις τους καρπούς των προσπαθειών σου αλλά και αντιμετωπίζεις τις συνέπειες των επιλογών σου. Αν και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου γνωρίζουν καλά την ενέργεια του Κρόνου, μιας και αποτελεί τον κυβερνήτη τους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν αισθητοί ο περιορισμός και οι ευθύνες που συνοδεύουν αυτήν τη διέλευση. Απλώς θα βιωθούν λιγότερο έντονα σε σχέση με διελεύσεις του από άλλα ζώδια. Κατά την πορεία του δασκάλου Κρόνου στο ζώδιό σου, ίσως βιώσεις έναν έντονο περιορισμό, λόγω πρόσθετων ευθυνών που αναλαμβάνεις στη δουλειά σου ή στην οικογενειακή σου ζωή, όμως αν είχες δουλέψει σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που συνηθίζεις, φαίνεται πως θα απολαύσεις τα οφέλη που δημιούργησες. Ίσως να ξεκινήσεις κάτι δικό σου στον επαγγελματικό τομέα ή πιθανόν να παντρευτείς και να αποκτήσεις απογόνους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου θα αποτελέσει μια περίοδο, κατά την οποία ολοκληρώνεις έναν σημαντικό κύκλο της ζωής σου. Για τα επόμενα τρία χρόνια, καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα και απλώς να κλείσεις υποθέσεις που χρειάζεται να τελειώσουν, πριν ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Το διάστημα της διέλευσης αυτής φαίνεται πως θα έρθεις αντιμέτωπη με τις αποτυχίες και τους φόβους σου και είναι πιθανό να θελήσεις να αποτραβηχτείς από τον κόσμο και να απομονωθείς, ώστε να κάνεις έναν απολογισμό των τελευταίων ετών της ζωής σου. Καλό είναι να μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου και απλώς να παρατηρήσεις και να αναγνωρίσεις τα λάθη ή τις παραλείψεις που σε αποτρέπουν να κατακτήσεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Τα επόμενα χρόνια είναι πιθανό να αποχωριστείς κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου, όμως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο προκειμένου να εξελιχθείς και να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου σε καλεί να εδραιώσεις τη θέση σου μέσα σε μια ομάδα ή μέσα στην κοινωνία. Μετά τη διέλευσή του από το ηλιακό σου μεσουράνημα, όπου αναρριχήθηκες στον επαγγελματικό τομέα και πιθανόν έχτισες τη δημόσια εικόνα σου, τώρα ξεκινά μια περίοδος που καλείσαι να συνεργαστείς με άλλους, να ενταχθείς σε μια ομάδα και μέσα από αυτήν τη συμμετοχή, να εξελιχθείς επαγγελματικά και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Αν εργάστηκες σκληρά το προηγούμενο διάστημα, η διέλευση του Κρόνου στον 11ο ηλιακό σου οίκο, θα ανταμείψει τους κόπους σου και θα σε οδηγήσει στα όνειρά σου. Αν όχι, ίσως νιώσεις ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και τον προορισμό σου και να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Οι φίλοι και ο κοινωνικός σου περίγυρος θα αποτελέσουν τόσο πηγή μάθησης όσο και περιορισμών τα επόμενα χρόνια, για αυτό και είναι πιθανό να κάνεις νέες φιλίες αλλά και να τερματίσεις κάποιες άλλες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164