Αφροδίτη: “Και τώρα είμαι στη μέση. Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω. Τι να κάνω;”

Είχα σχέση με ένα παιδί τέσσερα χρόνια. Χωρίσαμε γιατί δεν συμπεριφερότανε όπως παλιά. Νευρίαζε με το παραμικρό. Γενικά είχε θέματα με τον εαυτό του.

Στο διάστημα που είχαμε χωρίσει, είχα γνωρίσει άλλο παιδί από την παρέα και του άρεσα. Έκανε κίνηση, αλλά εγώ δεν ήθελα και τόσο γιατί ήμουν μπερδεμένη.

Μόλις το έμαθε ο άλλος με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνα και παρακαλούσε να τα βρούμε πάλι, αλλά εγώ φοβόμουνα να τα ξαναβρώ μαζί του.

Και τώρα είμαι στη μέση. Και δεν ξέρω ποιον να διαλέξω. Τι να κάνω; Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ.

Αφροδίτη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατί είσαι μπερδεμένη; Αφου κατα βάθος δεν θες κανέναν τους.

  2. Εγώ θα έλεγα να προχωρήσεις. Με τον προηγούμενο δεν αξίζει. Τέσσερα χρόνια είχατε σχέση και δεν έβγαλε πουθενά, οπότε δε νομίζω ν’ αλλάξει κάτι τώρα. Ίσα-ίσα, μου φαίνεται ότι ο άλλος θα σου φερθεί χειρότερα, επειδή έμαθε ότι σε πολιόρκησε άλλος. Ειδικά αν έχει θέματα με τον εαυτό του, όπως λες, σίγουρα θα πρόκειται για πολύ ανασφαλή άνθρωπο που θα σε “πνίγει” με την αρνητική του διάθεση. Είτε πας σ’ εκείνον που σε διεκδίκησε ή μένεις μόνη και περιμένεις κάτι καλύτερο. Στον πρώην δεν θα σου το συνιστούσα να γυρίσεις.

  3. Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι μπερδεμενη…επελεξες να χωρισεις τον προηγουμενο γιατι ειχε καποια προβληματα που προφανως δεν αντεχες.Γιατι δεν δινεις μια ευκαιρια κ σε αυτον απο την παρεα?Η ζωη συνεχιζεται!!

  4. Αν αυτος ξανα γυρησε ειναι η ζηλια και ο εγωισμος που του χτυπαν το καμπανακι.Οι ανθρωποι ειναι γεματοι εκπληξεις,μερικες φορες καλες και αλλες κακες..αλλα ποτε δν θα ξερεις αν δεν δοκιμασεις!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More