Αναστασία: “Την επόμενη μέρα δεν σχολίασε τίποτα από αυτό που έγινε χθες…”

Καλησπέρα!
Είμαι 16 χρόνων και το προηγούμενο Σάββατο είχα βγει για καφέ με μια πολύ καλή φίλη κι έναν φίλο της, 21 χρόνων.

Αυτός έδειχνε ένα ενδιαφέρον για μένα και κανονίσαμε να βγούμε και την άλλη μέρα, πάλι οι τρεις μας. Εγώ πήγα και τον έκανα add στο facebook. Με δέχτηκε κι εκείνη τη μέρα μου μίλησε και είπαμε διάφορα.

Μου μίλαγε κάθε μέρα κι έτσι κανονίσαμε να βγούμε οι δυο μας. Βγήκαμε κι αυτός ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου. Όλο με αγκάλιαζε και με χάιδευε… Ε, και κάποια στιγμή φιληθήκαμε.

Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα στο fb και μιλήσαμε και δεν σχολίασε τίποτα από αυτό που έγινε χθες.

Ήταν πολύ ωραίο όλο αυτό, δεν λέω, αλλά δεν έχω καταλάβει που το πάει: Αν θέλει να γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας ή έτσι απλά να περάσει την ώρα του… Εγώ ευτυχώς δεν έχω κολλήσει ακόμα μαζί του.

Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Αναστασία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. den tha ginei tpt sovaro.isos akougomai poli omi alla sou milao apo ka8ara prosopikes ebeiries.eimai 24 kai pada otan imoun stin ilikia sou me travousan agoria 20+.pote den egine kati sovaro oloi tous 8elane mono sex…an 8es me akous apo ekei kai pera kali tixi se oti apofasiseis.na 3ereis omos oti oi periptoseis pou mia aniliki pou molis pige likeio na kanei kati sovaro me enan 20+ einai elaxistes …

  2. einai 21 k si 16, apla se tsekarei an tha mporeis na kaneis k alla pera apo filia, giati apla thelei na perasei kala. Gia esena mporei to fili na einai aksio sizitiseis, gia ekeinon omws einai to sex k twra volidoskopei to topio… an.. k poso grigora… k gia na to diapistvseis ksekinise mia geniki sizitisi gia sxeseis k desmeuseis… na deis oti tha figei trexontas!!!

  3. και σιγά μη κολλήσεις! ενα φιλί σου έδωσε, χαλάρωσε…

  4. Καλά έκανες και δεν επένδυσες συναισθηματικά σε αυτό, γιατί θα σου ήταν ψυχοφθόρο. Κοίτα, πιστεύω ότι αυτός, σαν μεγαλύτερος, αν δεν ήθελε τίποτα μαζί σου, τότε έπρεπε από την αρχή να κρατήσει αποστάσεις, όχι τη μια μέρα να σε φιλά και την επομένη να δείχνει ότι δεν έτρεξε τίοπτα. Έχει ανεύθυνη συμπεριφορά και θα μπορούσε να σε τραυματίσει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Αν θέλει να περνά την ώρα του, ας πάει στη Συγγρού, όχι να παίζει με μία κοπέλα σε μία ευαίσθητη ηλικία, όπως εσύ. Καλύτερα που δεν έγινε τίποτα παραπάνω, ξέρεις τώρα, γιατί μάλλον θα ήταν κακή εμεπιρία για σένα. Ό,τι δεν γίνεται, για καλό είναι, να το θυμάσαι.

  5. ?
    Καλύτερα που δεν κόλλησες, αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο τη μια μέρα να είναι ο άλλος έτσι μαζί σου και την άλλη ψύχρα εντελώς. Σκωτσέζικο ντους κάνει, από το θερμό το γυρίζει στο κρύο. Μπορεί και να το κάνει για να δει, αν μπορεί να σε κάνει να δεθείς. Παίζει φτηνά παιχνίδια μόνο και μόνο για να δει αν πιάνουν, γιατί σε μια κοπέλα στην ηλικία του τέτοια πράματα δεν περνάνε και το ξέρει. Κι ευτυχώς ούτε και σ’ εσένα περνάνε. Καλά έκανες και δεν έδωσες σημασία, αυτό δείχνει ότι εσύ είσαι ώριμη κι εκείνος έπρεπε να πηγαίνει στο Γυμνάσιο με το μυαλό που κουβαλά (αν κουβαλά).

  6. γεια σασ κοριτσια ειμαι η μαρια και θελω να σας πω και την δικη μου προσφατη ιστορια….μου αρεσε ενα παιδι και αυτος δεν μου εδινε και πολυ σημασια αλλα πριν κατι μερεσ μου ειπε να βγουμε….βγηκαμε και ηταν φιλικοσ μαζι μου μετα με φιλησε ολα πηγαν μια χαρα και μετα χαθηκε τελειως του εστελνα μηνυμα και δεν παντουσε τον ρωτησα αν εκανα κατι που τον πειραξε και μου ειπε οχι ολα ενταξει απλα θελω να κοψουμε και δεν μου ειπε ποτε τον λογο….θελω να ακουσω την γνωμη σασ να μου πειτε τι πιστευεαι οτι εγινε και το εκανε αυτο….ευχαριστω πολυ!!!!

  7. ?
    @Μαρία: Δεν είναι το θέμα ο λόγος, Μαρία. Οι άντρες απλώς πολλές φορές λειτουργούν έτσι, κάνουν κάτι και μετά το σκέφτονται, όχι το αντίστροφο. Αν χάθηκε, σημαίνει ότι ή δεν είναι έτοιμος για σχέση γενικά, ή ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση μαζί σου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι φταις εσύ σε κάτι. Μην αρχίζεις και δημιουργείς σενάρια με πρωταγωνίστρια τον εαυτό σου, ο οποίος “δεν αξίζει τίποτα”, “απωθεί τα αγόρια” και άλλες τέτοιες χαζές σκέψεις. Καλύτερα που αυτός χάθηκε πριν ξεκινήσετε κάτι, παρά να ήταν μαζί σου μεν, αλλά να μην ήταν σίγουρος και να φλέρταρε και με άλλες. Καθόλου να μην στεναχωριέσαι, κάτι τέτοιοι αργά ή γρήγορα θα βρουν το δάσκαλό τους! Κάποια στιγμή θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η συμπεριφορά τους και στην επόμενη σχέση τους θα είναι αυτοί που θα παρακαλάνε και η άλλη θα τους φτύνει κανονικότατα.

  8. Auto pia me tous antres na mhn 3eroun ti 8eloun kai na einai mia etsi mia giouvetsi… Ki esy Maria papse n’ anarwtiesai to giati den epikoinwnhse 3ana mazi sou. Proxwra kai steile ton ston agyristo. An o allos e3afanizetai apo to tipota, deixnei mono poso anwrimos einai. An dwseis synexeia stis anhsyxies sou kai sta erwthmata sou, mono esy tha xalasteis. Kane pragmata poy agapas, perna kala kai 8a deis oti s’ ena mhna to poly 8a akous t’ onoma tou kai 8a ftyneis, den 8a shmainei tipota gia sena.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More