Άννα: “Εδώ κι ένα χρόνο περίπου είμαι ερωτευμένη με ένα αγόρι”

Γεια σας!

Με λένε Άννα και θα ήθελα να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία.

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου είμαι ερωτευμένη με ένα αγόρι. Στην αρχή αυτός άρχισε να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. Με κοιτούσε συνέχεια κι έδειχνε ότι ενδιαφέρεται.

Όταν άρχισα πλέον κι εγώ να τον κοιτάω αυτός έκανε ότι δεν με έβλεπε ή ότι δεν με ήξερε. Ώρες-ώρες δείχνει ότι ενδιαφέρεται για μένα, ενώ άλλες φορές κάνει σαν να μην με γνωρίζει.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Όποιος έχει καμιά ιδέα αν μπορεί να με βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Φιλιά,
Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κούκλα μου θα σου πω ένα πράγμα που έχω καταλάβει ως τώρα.τα πράγματα είναι απλά,εμείς τα κάνουμε δύσκολα.αν αυτός ο άνθρωπος ενδιαφερόταν πραγματικά για σένα θα έκανε κίνηση να σε προσεγγίσει και να επιδιώξει κάτι παραπάνω μαζί σου. Αυτός είδε τώρα ότι το κάστρο έπεσε και σε έχει μια κρύο μια ζέστη γιατί ξέρει οτι θα κολλήσεις. Μην ασχολείσαι,οι έρωτες περνάνε.κράτα την θέση σου και αδιαφόρησε…είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει και τον έχεις γραμμένο.αν μη τι αλλο θα τον τσούξει,άντρας είναι και έχει εγωισμό…!!!!!

  2. Δεν ξέρω, ʼννα, δεν μου ακούγεται για πολύ ώριμη η συμπεριφορά του. Στον κόσμο των ενηλίκων, ο άνδρας που ενδιαφέρεται ξέρει πώς να προσεγγίσει την κοπέλα που θέλει. Ήρεμα κι ωραία, με τρόπους και τακτ. Τώρα, αν αυτός ξεκίνησε να το παίζει “βασίλισσα του χιονιού” από τότε που κατάλαβε το ενδιαφέρον σου, μάλλον δεν χάνεις και τίποτα αν δεν έστρωσε η κατάσταση μεταξύ σας. Κάτι μου λέει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι “κούφιος” και θα το συνειδητοποιήσεις στο 100% όταν θα σου περάσει η συμπάθεια προς εκείνον.
    Σίγουρα αξίζεις κάτι καλύτερο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More