Άννα: “Όσες γνωριμίες έκανα ή έμεναν γνωριμίες ή κατέληγαν στο κρεβάτι και μετά τίποτα”

Καλησπέρα!

Είμαι στα όριά μου και είπα να δοκιμάσω να γράψω κι εδώ μήπως και βρω μια λύση…

Είμαι μόνη μου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πριν τρία χρόνια είχα μια σχέση, τελείωσε κι από τότε τίποτα. Όσες γνωριμίες έκανα ή έμεναν γνωριμίες ή κατέληγαν στο κρεβάτι και μετά τίποτα.

Δεν ξέρω τι φταίει. Ούτε πιεστική είμαι, ούτε ενοχλητική, ούτε και το αντίθετο -αδιάφορη δηλαδή. Θα κρατήσω τα προσχήματα, θα στείλω κάποιο μήνυμα αν ο άλλος δεν στείλει (μετά το σεξ), αλλά κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Είτε δεν μου απαντάνε είτε μου απαντάνε με υπεκφυγές. Το θέμα είναι ότι δεν ξαναβρισκόμαστε.

Πέρασα φάση που σκεφτόμουν ότι οι άντρες σήμερα έχουν χαλάσει εντελώς και το μόνο που θέλουν είναι να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Από την άλλη όμως έχω πολλές φίλες και γνωστές που έχουν σχέση ή έκαναν όσο εγώ ζω αυτά που σας περιγράφω.

Δεν ντύνομαι προκλητικά, δεν έχω έντονη συμπεριφορά. Σας το λέω για να μην νομίσετε ότι η εμφάνισή μου είναι αυτή που φταίει. Είμαι ένα μέτριο θα έλεγα κορίτσι, κανονικό (ούτε πολύ χαμηλών τόνων, ούτε κραυγαλέα) και όλα, αυτά τα τρία χρόνια, μου πάνε στραβά.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Όλη αυτή η κατάσταση με έχει ρίξει πολύ.

Εσείς τι λέτε; Τι με συμβουλεύετε;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν κατάλαβα καλά, όταν αναφέρεσαι σε γνωρίμιες, εννοείς 2-3 ραντεβού?… συγνώμη, αλλά αυτές δε πρέπει ποτέ να καταλήγουν σε κρεβάτι, και προς θεού το λέω αυτό γιατί εσύ αποζητάς σχέση και όχι να περάσεις καλά, ακόμα και αν αυτό σημαίνει για ένα βράδυ. Πρώτα τον γνωρίζουμε τον άλλο, τι θέλει, αν μας κάνει, αν του κάνουμε, αν τα βρίσκουμε και τελευταίο το κρεβάτι. Όλες λοιπόν αυτές οι γνωριμίες σου δεν σε ήθελαν για σένα, αλλά τους ήσουν αρκετά καλή για κρεβάτι, και συγνώμη που τα λέω ετσι ωμά. Στο μόνο που θα έλεγα ότι φταις είναι που ξόδεψες έτσι τον εαυτό σου, χωρίς λόγο, μια και τα θέλω σου είναι άλλα. Θα σε συμβούλευα πλέον να βαδίζεις με βάση τα θέλω σου, να κρίνεις πρώτα τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, να βλέπεις ότι όντως θέλει να είναι μαζί σου, να κάνετε σχέση και μετά όλα τα άλλα. Πρέπει όχι μόνο να είσαι σαφής σε αυτά που θέλεις, αλλά και να τα εφαρμόζεις. Και μην αγχώνεσαι για το πότε, θα γίνει από κει που δεν το περιμένεις. Σε αυτό που πρέπει όλες να στοχεύουμε είναι στο πόσο αξιόλογος θα είναι αυτός που θα έχουμε δίπλα μας και πόσο θα μας εκτιμά και θα μας κάνει ευτυχισμένες.

  2. Όσο το παιδεύεις και το αναλύεις δεν θα βγάλεις άκρη άσε το θέμα στην άκρη και αν είναι να έρθει θα έρθει.

  3. Μου φαίνεται οτι κρεβατώνεσαι πολύ γρήγορα (γιατι πολύ στο κρεβάτι αναφέρεςαι) και δεν πα να είσαι μέτρια και χαμηλοβλεπούσα…

  4. Πεσατε ολες να την φατε οτι παει ευκολα στο κρεβατι.Ειπε οτι καποιες γνωριμιες προχωρησαν και κατεληξαν εκει.Και στην τελικη 3 χρονια ειναι αυτα.Τι θα κανει?Δεν θα κανει σεξ?Αννα δυσκολα τα πραγματα εκει εξω.Μην το ψαχνεις τι μπορει να φταει.Δεν προκυπτει.Φτανει πια να τα ριχνουμε ολα πανω μας οι γυναικες.Ασ φταιει και καποιος αλλος.Λοιπον εχει πεσει αφραγγια κια τσιπια και δεν θελουν να εχουν σχεση.Γιαυτους ισον υποχρεωση.

  5. @kris δεν ειναι ότι την κατηγορεί κανείς, απλά η ίδια (από όσο καταλαβαίνω από αυτά που γράφει) θέλει σχέση και όχι απλά one night st. Αν ήταν οκ με αυτό, γιατί ναι και οι γυναίκες έχουν ανάγκες συμφωνώ, δεν θα το ανέφερε σαν κάτι που την προβληματίζει και την στεναχωρεί. Και ναι τα πραγματα είναι πολύ δύσκολα εκεί έξω και δε νομίζω ότι είναι τόσο η αφραγκιά, όσο του ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει πολύ εγωιστές και κοιτάνε πως θα περνάνε οι ίδιοι καλά χωρίς να ενδιαφέρονται για τα συναισθήματα του συνανθρώπου τους.

  6. Κούκλα μου γλυκιά, μας περιγραφεις τον εαυτό σου και ίσως το κάνεις, γιατι θέλεις μέσα απο αυτη την περιγραφη, να δικαιολογήσουμε ή να κατανοήσουμε εμείς το λόγο που δεν υπάρχει σύντροφος (!?). Δεν θεωρω ότι είσαι προς πώληση, αλλά θεωρώ ότι εισαι ενας άνθρωπος που έτυχε αυτην την εποχή (που κραταει 3 χρονια,ναι, so?) να μην έχει σύντροφο. Οι σχεσεις εχουν γινει πολύ δύσκολες και όπως έγραψε και η kris, θεωρούνται πλέον και σαν οικονομικη υποχρεωση και την αποφευγουν. Παρόλο που οι γυναικες εχουν πια το πορτοφόλι τους,υπάρχουν κι αυτες που απαιτουν ακομα και σήμερα,να πληρώνεται ο καφες τους, το φαγητό τους, η διασκέδασή τους, η μεταφορά τους κ.τ.λ. ,οπότε για τους αντρες,έγινε καραμελα το “δεν ειμαι ετοιμος για σχέση” ή “δεν θελω σχεση αυτη την εποχη”!! Απο την άλλη για να μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα,είναι και θέμα συγκυριών και τύχης. Σίγουρα όμως εχεις κι εσύ το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί, όπως έχουμε όλοι μας για ό,τι μας συμβαίνει…Απλά πρέπει να το εντοπίσεις εσύ και όχι εμείς βγαζοντας συμπέρασμα μέσα απο τα 5 χαρακτηριστικά σου,που μας παραθέτεις! Παραλληλα δεν ξερω και την ηλικια σου,ουτε τυχον εμπειρια σχεσεων ,οπότε δεν θα έβγαζα συμπέρασμα έτσι κι αλλιώς. Χαλάρωσε παντως….με τις συμβουλές,ειτε εδω μέσα,ειτε φίλων σου, δεν θα βρεις άντρα, ουτε θα κανεις σχέση!Θα ερθει μονο του!

  7. Από το γράμμα σου δε μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για το τι μπορεί να φταίει. Ίσως είναι συγκυρίες και πρέπει απλώς να κάνεις υπομονή, ίσως επιλέγεις ανθρώπους με λανθασμένα κριτήρια (δηλαδή άτομα που δεν ενδιαφέρονται εξ’αρχής να μπουν σε μια σχέση και δεν αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις τους) ή ίσως στέλνεις λανθασμένα μηνύματα με τη συμπεριφορά σου (τη γρήγορη? – αυτό αφήνεις να εννοηθεί – εξέλιξη της γνωριμίας σας σε σεξουαλική υπόθεση).

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More