Άννα: “Το πρόβλημά μου μπορεί να φανεί σε κάποιες χαζό και ανούσιο αλλά για μένα είναι σοβαρό”

Καλησπέρα σε όλες!

Ονομάζομαι Άννα και είμαι 23 και κάτι. Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη.

Το πρόβλημά μου μπορεί να φανεί σε κάποιες χαζό και ανούσιο αλλά για μένα είναι αρκετά σοβαρό. Νιώθω μόνη μου! Όχι ότι δεν έχω φίλους (ίσα ίσα έχω πολλούς) αλλά δεν έχω έναν άνθρωπο για μένα.

Έχω να κάνω σχέση αρκετά χρόνια και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα. Και ντρέπομαι για αυτό. Όλες οι φίλες/φίλοι μου δεν έχουν τέτοια θέματα. Όμως εγώ το έχω και δεν ξέρω γιατί. Δεν μπορώ να με χαρακτηρίσω ως κουκλάρα, αλλά ούτε και μπάζο. Μια φυσιολογική κοπέλα…

Μου έχουν δωθεί ευκαιρίες να ολοκληρώσω, κυρίως σε εξόδους, όμως εγώ δεν έχω προχωρήσει γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν είμαι του σεξ της μιας βραδιάς και μετά “γεια σας”. Φυσικά και δεν κατακρίνω όποιους το κάνουν. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι τον κάνει χαρούμενο. Απλά εμένα δεν με εκφράζει κάτι τέτοιο.

Και ούτε περιμένω τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο. Θέλω απλά έναν άνθρωπο που να επικοινωνούμε, να περνάμε καλά και γενικότερα να μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές.

Συγγνώμη αν σας κούρασα!

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τελικά νιώθεις μόνη σου ή νιώθεις άσχημα επειδή είσαι ακόμα παρθένα; Μήπως τα συγχέεις αυτά τα δυο; Δεν έχουν σχέση. Επίσης, τι είδους εξόδους έκανες και σου δόθηκε η ευκαιρία; Με όλους έβγαινες απο μια φορά και κοιτάγανε να κάνετε σεξ; Με τί σόι τύπους βγαίνεις έξω; Και τι εννοείς δεν είσαι του σεξ της μιας βραδιάς; Αφού εσυ δεν είσαι καθόλου του σεξ, κάνε πρώτα και μετά κρίνε.Μάλλον εννοείς οτι δεν θές να πάς με κάποιον και μετά να τον ψάχνεις. Μήπως τότε κοιτάς λάθος άντρες; Επίσης λές οτι εχεις χρόνια να κάνεις σχέση. Αρα είχες σχέση κάποτε. Τι έγινε τότε και σε χάλασε τόσο; Πιστεύω οτι τις απαντήσεις τις έχεις ήδη μέσα σου και μόνο εσύ τις ξέρεις.

  2. Εισαι μικρη για να ανησυχεις που εισαι μονη σου.. Οι σχεσεις δεν ερχονται στη ζωη μας οποτε τις θελουμε και τη στιγμη που τις θελουμε.. Μονο αγχος δεν χρειαζεται.. Αν θες τοσο πολυ να βρεις καποιον, τοτε διευρυνε τον κυκλο των γνωριμιων σου

  3. Katarxin pote, ma pote na mi ntrepesai gia tis epiloges su. Eisai arketa wrimi gia tin ilikia su mia k ksereis ti theleis k me poious orus, k auto einai kalo sti zwi mas. Distioxws ekei eksw iparxei krisi aksiwn k tha einai diskolo na vreis ena swsto paidi pu tha thelei auta pu tha thes k esi. Auto de simainei oti prepei na stamatiseis na to psaxneis i na kaneis ekptwseis sta thelw su. Tha mporusa na su pw na koitas ligo tus pio megalus apo sena se ilikia, alla distixws k oi triantarides einai eksisu paidia. Auta einai tixera k den programmatizontai, alla otan erxontai niwtheis ola na kumpwnun na denun metaksi tus k pragmatika egw proswpika pistevw oti aksizei i anamoni. Ola einai epiloges, arki na mi ntrepomaste gia autes k na eimaste siguroi oti de tha metaniwsume gia autes.

  4. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ..ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!

  5. ʼννα μου, η γνώμη μου είναι οτι δε θα πρέπει να σε απασχολεί τόσο αυτό το ζήτημα. Το οτι δεν έχεις ολοκληρώσει με κάποιον σημαίνει οτι δεν ένιωσες αρκετά καλά για να το κάνεις.Ζήσε τη ζωή σου, βγες, διασκέδασε κι όλα θα έρθουν αρκεί κι εσύ να είσαι κοινωνική και να μην απορρίπτεις ανθρώπους πολύ εύκολα!Κι εγώ είμαι στην ίδια ηλικία με σενα και μόλις πριν ένα χρόνο ολοκλήρωσα!Μην αγχώνεσαι!Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και δε θα σε κατακρίνει κανείς!Επίσης, χαίρομαι που λες οτι δεν είσαι της νοοτροπίας “one night st” και να ξέρεις πως το αγόρι σου θα σε εκτιμήσει ακόμη περισσότερο γι’ αυτό και θα σε δει πολύ πιο σοβαρά, γιατί θα ξεχωρίζεις απο το πλήθος 🙂 Όσο για τους φίλους προσπάθησε να ξεχωρίσεις ποιοι είναι πιο κοντά σε εσένα και προσπάθησε να μοιραστείς κάποια πράγματα μαζί τους. Σίγουρα θα είναι δίπλα σου, αν πραγματικά ενδιαφέρονται 🙂

  6. Ε και;Εχω ακούσει και άλλες κοπέλες στην ηλικία σου σε παρόμοια κατάσταση δεν σε πήραν και τα χρόνια. Συμφωνώ με τη Margy.Μη σε απασχολεί τόσο το θέμα. Διασκέδασε με φίλους,πήγαινε σε πάρτυ,για καφέ και ζήσε τη ζωή σου.Απλώς έχε ανοιχτά τα μάτια σου για το αν παρουσιαστεί κάποιος όπως τον θες.Καλή τύχη.

  7. αννα μου σε νοιωθω οσο δε φανταζεσαι!!λες και το κειμενο το εχω γραψει εγω!σε καταλαβαινω γιατι πιστεψε με βρισκομαι κ εγω στην ιδια μοιρα με σενα οπως κ πολλες αλλες κοπελες…και γω νοιωθω πολυ μονη..ευτυχως εχω μερικους καλους φιλους οι οποιοι με στηριζουν και με βοηθανε ομως το ερωτικο κενο ειναι κατι αλλο και δεν εχω καποιον που να μου το γεμιζει αυτο..απογοητευομαι πολυ γτ κοντευω τα 22 και δεν εχω κανει ουτε μια σοβαρη σχεση…ουτε μια!!εχω φιλες που κοντευουν να φτασουν στο γαμο και εγω δεν εχω κανει σχεση ουτε για πλακα..μου τυχαινουν βεβαια ευκαιριες με αγορια αλλα μονο για σεξ,αλλα οπως και εσυ ετσι κ εγω δεν ειμαι τετιοις ανθρωπος,το σεξ της μιας βραδυας δε προκειται να μου καλυψει το κενο που εγω νοιωθω μεσα μου..εγω θελω σχεση και δεν εχω γνωρισει ουτε ενα αγορι που να θελει κ αυτος το ιδιο…αλλα εφοσον οπως λες εχεις πολλους φιλους,δε θα ειναι και τοσο δυσκολο να γνωρισεις καποιον..ειτε μεσω παρεας,ειτε σε καποια εξοδο..ναι θα υπαρχουν μερες που δε θα βρισκεις τπτ και θα απογητευεσαι,ομως δυστυχως αυτα τα πραγματα ερχονται απο μονα τους και δε θα επιλεξουμε εμεις ποτε θα ερθουν..το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη..και φυσικα να γα προσπαθουμε να γνωριζουμε παντα κοσμο και να ειμαστε παντα εμφανισιμες οσο γινεται(ναι η εμφανιση παιζει σηματινικο ρολο)…παντως σε καταλαβαινω πολυ και φανταζομαι δεν ειμαι η μονη..ναι υπαρχουν πολλες κοπελες σημερα που εχουν αγορι,ομως υπαρχουν κ πολλες που δεν εχουν..σου ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου καλη επιτυχια και να βρεθει συντομα ενα αγορι για σενα,οπως το φανταζεσαι!! 🙂 α!! και κατι αλλο…δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι που δεν εχεις ολοκληρωσει ακομα..ισα ισα..αυτο ειναι τιμη για σενα…σκεψου απλα πως οι περισσοτερες σημερα το κανουν απ τα 15..αλλωστε οταν βρεις αγορι για σχεση θα του αρεσει πολυ αυτο..ουτε θα κοροιδεψει,ουτε θα σε θεωρησει καπως..και γιατι πρεπει ντε και καλα να το κανουμε απο νωρις αυτο;θα το κανουμε οποτε νοιωθουμε ετοιμες εμεις και με τον ανθρωπο που εχουμε επιλεξει..καλη επιτυχια και παλι!

  8. . ʼννα μου καλή και εγώ μια απ τα ιδία. Είμαι 24 χρονών και ούτε εγώ έχω ολοκληρώσει ούτε είχα ποτέ σχέση στη ζωή μου. Αν και είχα τις ευκαιρίες μου δεν θέλησα ποτέ να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να κάνω. Θέλω να πιστεύω ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το καταλάβω και δε θα έχω δευτερες σκέψεις. Νιώθω μερικές φορές μονή αν και έχω φιλές. Θ πω κάτι που ίσως ακουστεί κάπως αλλά ώρες βλέπω κοπέλες ακόμα και γνώστες μου που έχουν αγόρια και λέω τι στο καλό εγώ είμαι καλύτερη . Προσπαθώ να σταματήσω να σκάφτομαι άσχημα για μένα. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος δεν θα τον ενοχλήσει που δε θα έχω εμπορίες ισα σια θα το εκτιμήσει

  9. Επιτρέψτε μου και μία ανδρική άποψη εδώ. Κατ’ αρχάς, ʼννα, τι εννοείς όταν λες ότι σου έχει δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσεις σε εξόδους; Από το πρώτο ραντεβού σού πρότειναν να κάνετε σεξ; Να ξέρεις, ότι αν ένας άνδρας σου προτείνει από το πρώτο ραντεβού ν’ ανεβείς στο διαμέρισμά του για ένα ποτό ή κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά σε θέλει για μία βραδιά και ότι αν πεις όχι, θα σε απορρίψει. Εκτός αν είχες να κάνεις μόνο με τύπους, οι οποίοι ήθελαν μόνο αυτό και, άπαξ και τους είπες όχι, δεν σου ξανατηλεφώνησαν. Προσωπικά, εκτιμώ στις παρθένες το γεγονός ότι δεν βιάζεστε να ολοληρώσετε με τον πρώτο τυχόντα, αλλά απεχθάνομαι το ότι έχετε μια τάση να βλέπετε τους άνδρες σαν έσχατους εχθρούς σας, σαν κυνηγούς του σεξ και της προστυχιάς. Μήπως κάπου εσύ αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα υπό λάθος πρίσμα, λοιπόν; Δεν σου λέω να ολοκληρώσεις από το πρώτο ραντεβού ή να πέσεις με τα μούτρα στον πρώτο τυχαίο, σου λέω μόνο να αντιμετωπίζεις αλλιώς τις καταστάσεις. Αν ένας άνδρας από το πρώτο ραντεβού ή από το πρώτο φιλί σού δείχνει πάθος, δεν σημαίνει αμέσως ότι θέλει ΜΟΝΟ σεξ από σένα και ότι είναι αυτός λόγος να μην του ξαναμιλήσεις και να λες “πάλι μόνη είμαι, δεν βρήκα τον κατάλληλο”. Βγες, λοιπόν, μερικά ραντεβού, κρατώντας τον άλλον στην απόσταση που πρέπει, δώσε του χρόνο να σκεφτεί τι θέλει από σένα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να τον εμπιστευτείς. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις και προχωρούν και στο σεξ, δεν θα έρθει ο πρίγκιπας μια μέρα καβάλα στο άσπρο άλογο να σε πάει να χάσεις την παρθενιά σου στα καταπράσινα λαγκάδια. Σόρρυ που είμαι ωμός, αλλά νομίζω πως πρέπει να πάψεις να έχεις επιφυλακτικότητα απέναντι στους άνδρες και να αποβάλεις τα ιδανικά που έχεις πλάσει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More