AnonymousGirl: “Θέλω να τον πιάσω όταν βρεθεί η ευκαιρία και να του μιλήσω. Όμως δεν ξερω τι να του πω”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με μια κατάσταση που δεν λέει να τελειώσει…

Γνώρισα φέτος στο σχολείο ένα αγόρι με το οποίο ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα.Υπήρξε γρήγορα έλξη μεταξύ μας και φτάσαμε να μιλάμε πολύ με μηνύματα στις αρχές της σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα μου εκμυστηρεύθηκε κάποια πράγματα για εκείνον, με εμπιστεύτηκε και γενικώς φαινόταν ότι με ήθελε αρκετά. Όμως μέχρι τα χριστούγεννα τα πράγματα άλλαξαν… Προσπαθούσε να την πει ο ένας στον άλλον αρχικά σα φλερτ μέσα στην τάξη και στο τέλος επειδή εγώ είχα νευριάσει που δεν μου φερόταν για ένα διάστημα καλά τον ακύρωσα μπροστά σε όλους…

Μετά τις διακοπές δεν μιλούσε σε κανέναν, με αγνοούσε, ανέβαζε τραγουδια στο fb που έδειχναν ότι πληγώθηκε και δεν μιλήσαμε για καιρό από τότε.

Τα έφτιαξε με μία άλλη κοπέλα για δύο βδομάδες και την έγραφε συνέχεια. Δεν της μιλούσε καν.

Μετά από αυτό σιγά σιγά μιλούσαμε τυπικά και από τότε τον έπιανα να με κοιτάζει αρκετά συχνά και να προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω. Πέρασαν κάποιοι μήνες και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα.

Μιλάμε με περισσότερη άνεση και φλερτάρουμε κάποιες φορές, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση… να με κοιτάει και να γυρίζει από την άλλη όταν τον πιάνω και να μη γίνεται τίποτα τόσο καιρό.

Πραγματικά θέλω να τον πιάσω όταν βρεθεί η ευκαιρία και να του μιλήσω. Όμως δεν ξερω τι να του πω. Μου αρέσει αλλά δεν ξέρω αν θα παραδεχθεί και αυτός το ίδιο. Τι να κάνω; Δεν θέλω να τελειώσει η χρονιά και να μην έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

AnonymousGirl

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ονειροφαντασιώσεις… Βρές κάποιον νορμάλ που να ασχολείται μαζί σου…Τούτος εδώ δεν σε θέλει

  2. ΖΟΥΜΠΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΕΙ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΠΥ ΧΡΩΝΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΦΟΣΙΩΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Σ

  3. Geia sou!!!!!! Epeidh vriskomoun prin ligo kairo ki egw se mia paromoiakatastash,omws emeis eimaste kai oi 2 foithtes tha sou elega na pas na tou milhseis kai na tou peis oti kratas mesa sou edw kai kairo!!!!kai na eisai sigourh oti se perimenei 😉 an den vreis antapokrish tha synexiseis th zwh sou kleinontas oristika auto to kefalaio!!!!!!!!!!!!!!!! kalh tyxh!!!!!!

  4. Σαν αγόρι θα σου πω ότι δυστυχώς αργούμε να βάλουμε μυαλό κι αν δεν μας μιλήσετε, τότε μας συμφέρει να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. Πιστεύω ότι δεν χάνεις τίποτα απολύτως με το να του μιλήσεις. Ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα και σιγουριά σε όσα λες. Από εκεί και πέρα, αν αυτός συνεχίσει να φέρεται με τον ίδιο τρόπο, το πρόβλημα είναι δικό του. Εσύ ξέρεις ότι ήσουν εντάξει απέναντί του. Αν, όμως, πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα, τότε το βέβαιο είναι ότι η στάση του θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού θα ενθαρρυνθεί να δείξει κι εκείνος τα αισθήματά του. Καλή τύχη!

  5. Καλά, δεν χάνεις κάτι με το να εκφραστείς ελεύθερα σ’ εκείνον για τα αισθήματά σου, αλλά κράτα και μια πισινή ότι μπορεί να μην το αντιμετωπίσει πολύ ώριμα. Στη χειρότερη, αν συνεχίσει να φέρεται σαν αγόρι που έχει τα μυαλά (και το πουλί, συγνώμη κιόλας) πάνω από το κεφάλι, εσύ να μην απογοητευτείς και να μη σκεφτείς ότι ”έγινες ρεζίλι” κι άλλα τέτοια. Ρεντίκολο θα γίνει αυτός άμα συνεχίσει το καραγκιοζιλίκι του. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Πάνω απ’ όλα να θυμάσαι ότι εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More