Άριελ: “Ένα πρωί που πήγα σπίτι του, τους βρήκα μαζί στο δωμάτιο χωρίς να κάνουν τίποτα…”

Καλησπέρα!

Είμαι 22 χρόνων. Πριν δυόμιση χρόνια ξεκίνησα σχέση με ένα παιδί τρία χρόνια μεγαλύτερό μου. Πολύ μεγάλος έρωτας! Συγκατοικήσαμε στους δύο μήνες. Με λάτρευε και γενικά ήμασταν τέλεια… μέχρι τον περασμένο Μάιο.

Είχαν αρχίσει τα προβλήματα από τα Χριστούγεννα. Πίεση από εξωτερικούς παράγοντες, ανασφάλειες δικές μου… εκείνος απομακρύνθηκε. Τα πράγματα χειροτέρεψαν και τέλη Μαίου μου λέει ότι πρέπει να μείνει μόνος του και χωρίζουμε.

Με το που χωρίζουμε εκείνος παρατάει τα πάντα. Παρέες, φίλους, μεταπτυχιακά. Σε όλο το διάστημα από όταν χωρίσαμε επιμένει ότι περνάει μια φάση, ότι με αγαπάει ακόμα και ότο μόνο μαζί μου θέλει να είναι. Δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα και δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσω αυτό που λέει.

Το καλοκαίρι πήγε διακοπές με μια παρέα και γυρνώντας, τον Σεπτέμβρη που ξαναβρεθήκαμε αυτός ήταν χειρότερα από ότι δύο μήνες πριν. Δεν θέλει να μιλάει σε άνθρωπο, πίνει, δεν τον νοιάζει τίποτα.

Παράλληλα μια κοπέλα από την καλοκαιρινή του παρέα με μια ηλίθια δικαιολογία σχεδόν μένει σπίτι του και είναι σχεδόν φανερό ότι της αρέσει.

Ένα πρωί που πήγα σπίτι του, τους βρήκα μαζί στο δωμάτιο χωρίς να κάνουν τίποτα. Τσακωθήκαμε πολύ γιατί εκείνος τόσο καιρό επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι κλπ. και του είπα ότι ή θα ξεκαθαρίσει μαζί της και θα αρχίσουμε να έχουμε πιο στενή επαφή μεταξύ μας ή εμείς το διαλύουμε οριστικά.

Και μέσα σε μια βδομάδα άλλαξαν όλα. Η άλλη έφυγε από το σπίτι του, αρχίσαμε να βγαίνουμε, να με παίρνει τηλέφωνα, να μιλάμε κτλ. Αυτό κρατάει ενάμιση μήνα τώρα. Με παρουσιάζει στους φίλους του και γενικά κάνει πράγματα που δεν έκανε όσο ήμασταν μαζί.

Εγώ δεν είμαι το ίδιο ερωτευμένη. Στο πολύ κακό μας διάστημα προσπάθησα να προχωρήσω και ενώ έδωσα κάποιες ευκαιρίες σε ανθρώπους ένιωθα ότι κανένας δεν με καταλάβαινε/ένιωθε όπως εκείνος. Και στη σκέψη ότι μπορεί να τον χάσω οριστικά τρελαίνομαι.

Εκείνος ακόμα δεν μπορεί να έχει σχέση. Δεν είναι σίγουρος. Κι ενώ μπορούμε να περάσουμε πολλές μέρες μαζί πολύ ωραία, από μόνος του δύσκολα ξεκινάει να κάνει κάτι.

Συγνώμη για το τεράστιο γράμμα και το μπέρδεμα, αλλά είναι όντως πολύπλοκη η κατάσταση. Αρχίζω πλέον και τον σκέφτομαι ξανά. Και δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω ή να κρατήσω αποστάσεις για να μην πληγωθώ ξανά.

Άριελ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. giati to paideveis toso poli, autos einai anwrimos k anasfaleis, pragmatika theleis enan tetoio antra? avrio methavrio tha thes na pantrefteis k na kaneis paidia, pragmatika pisteveis oti autos o anthrwpos tha einai etoimos gia kati tetoio? xaneis ton xrono su adika k fthiresai. Oi sxeseis prepei na ekselissontai k oxi na dialiontai k na to pianeis pali apo tin arxi. Sigkatoikusate, isasten etoimoi gia to parakatw k twra ksafnika pali prwta rantevu… de kserw, nomizw oti poli kopos gia to tipota. Alla i zwi einai diki su k esi apofasizeis. Elpizw mono min erthei i stigmi pu ta metaniwseis ola auta…klai tixi

  2. Αυτός ο άνθρωπος έχει ψυχολογικά θέματα απο όσα αναφέρεις. Αλλά και εσύ δεν είσαι ξεκάθαρη, τη μια λές δεν εισαι πολύ ερωτευμένη, αλλά απο την αλλη, αν τον χάσεις οριστικά θα τρελαθείς…Δύσκολα τα πράγματα, σου εύχομαι να φτιάξει η κατάσταση, αυτός απο όσα λές πάντως φαίνεται οτι σε θέλει. Ισως εσύ χαλάς την όλη κατάσταση απο μόνη σου.

  3. Από τη μια λες πως δεν είσαι το ίδιο ερωτευμένη από την άλλη τρελαίνεσαι στην ιδέα να τον χάσεις..Του βάζεις το δίλημμα να διαλέξει εσένα η εκεινη.Πως δέχεσαι να μπαίνεις στη ζυγαριά;Αν συμβιβαζεσαι με όλο αυτό το να του λες δηλαδή κανείς αυτό αλλιώς με χάνεις και να συνεχίζεις αυτή τη σχεση μη βγάζοντας στην ουσία πουθενά η σχέση και ζώντας στην αγωνία κανε την παλαβη και συνέχισε το.Αν δεν το αντεχεις πάρε την τσαντουλα σου σήκωσε το κεφάλι σου ψηλά και φύγε!Κοινώς κανε…”αξιοπρέπεια”.

  4. Αγαπητη Αριελ,
    Παντοτε ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να μετανιωνεις για πραγματα που εχεις κανει παρα για το ενδεχομενο του τι θα γινοταν εαν…Το οτι δεν θα πληγωθεις δεν μπορει να στο εξασφαλισει κανεις οπως επισης δεν εξασφαλιζεται και το οτι δεν θα πληγωθεις και απο ενα καινουριο συντροφο.Τωρα πια ξερεις.Τον ξερεις.Μην αφησεις εσυ η ιδια τον εαυτο σου ακαλυπτο.Στην πρωτη στραβη πες απλα δεν αξιζε και φυγε.Βαλε πλεον τους δικους σου ορους και απλα ανακοινωσε τους.Αν τους δεχτει στα τυφλα και τους τηρησει βεβαια τοτε σ αγαπαει κ δεν θελει να σε χασει.Επειδη ομως ειπες οτι η ιστορια ειναι μεγαλη και μπερδεμενη αναρωτησου απλα ΑΞΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΑΞΙΖΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η’ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ?Καλα ξεμπερδεματα κοπελια…

  5. φιλη αριελ…η πραγματικη αληθεια βρισκεται μονο μεσα σου και η επιλογες ειναι δικες σου!! σκεψου ποσο ομορφα εχεις περασει με αυτον τον ανθρωπο αλλα απο εκει και περα ποσα ασχημα εχουν γινει..εισαι πολυ μικρη και θα βρεις ανθρωπους που θα σου βγαλουν συναισθηματα πωτογνωρα αρκει να εισαι ετοιμη για μια μεγαλη αλλαγη! με ολα αυτα θελω να πω πως καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολη η αποφαση σου αλλα αν κατι συμβει μια φορα μπορει να ξανασυμβει και αναφερομαι στην κυκλοθυμικη συμπεριφορα του αγοριου!!! παρε αποφασεις που πανω απο ολα θα σε κανουν ευτυχισμενη και να νιωθεις ασφαλεια!!βαλε ανθρωπους στη ζωη σου που να αξιζουν αλλα και να ΣΟΥ αξιζουν!!! να εισαι καλα!!

  6. Καλησπέρα ʼριελ,

    Προσωπικά προτείνω να σταματήσει να σε προβληματίζει τι θέλει εκείνος και να αρχίζεις να σκέφτεσαι τι κάνει ευτυχισμένη εσένα.Έχει θέματα που μόνο ο ίδιος μπορεί να λύση η’ ένας ειδικός. Πρόσεξε γιατί σε γεμίζει με τα ψυχολογικά του σιγά σιγά και θα το καταλάβεις πολύ αργότερα.Κρίμα δεν ειναί? Αντί να ψάχνεις λύση για το πρόβλημα θύμησου τι ονειρευόσουν για τον εαυτό σου πριν μπεις σε αυτή την κατάσταση και κάνε αυτό που χρειάζεται για να το βρεις και να είσαι καλά!Καλή τύχη! 🙂

  7. καλα ολοι οι πιο πανω μαλλον δεν πατε καλα και χωρις παρεξηγηση αυτα που ειπατε δεν σας η καλυτερα δεν μας τιμουν ως γυναικες και ως το φυλο που σκεφταιται περισσοτερο και εχει λογικη!! λοιπον αριελ απο την στιγμη που εφτασε να σου πει ο τυπος οτι θελει να ψιλο χωρισετε και τελικα χωρισατε και αυτος δεν εκανε κατι μετα απο εσενα δειχνει και σιγνωμη που στο λεω οτι φταις εσυ.και σαν να μην εφτανε αυτο τον κατηγορησες οτι σπιτωσε κατα καποιο τροπο μια φιλη του την οποια επειτα εδιωξε για εσενα.μα για ποιον λογο τον κατηγορησες απο την στιγμη που ειχατε χωρισει και ενω εσυ ηδη ειχες δωσει οπως λες και εσυ ηδη ευκαιρια σε αλλους την ιδια στιγμη που αυτος δεν εδωσε ευκαιρια σε καμια και απο την στενοχωρια του εκανε τους παντες και τα παντα στην ακρη. η κοπελα παρεπιπτοντως μπορει να ηταν μια φιλη του οπωσ και εσυ ειπες αλλωστε η οπιοα λοιπον χρειαζοταν καπου να μεινει για διαφορους λογους και δεν ετρεχε σιγουρα τιποτα μεταξυ τους γιατι αλλιωσ δεν θα ησαστε τωρα μαζι αλλα θα ηταν με την αλλη. τελος παντων εισαι τυχερη που σε δεχτηκε πισω και σκεψου καλυτερα την επομενη φορα πριν κανεις η πεις οτιδηποτε. και ειλικρινα σκεψου πψς αν δεν σε ηθελε δεν θα ησαστε τωρα μαζι ουτε θα ενιωθε τοσο χαλια!!! απλα θα συνεχιζε την ζωη του!!!! σε αγαπαει μην το εκμεταλευεσαι λοιπον και μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More