Christi: “Πώς μπορώ να ανεχτώ το ότι φλερτάρει με άλλες κοπέλες ακόμα;”

Καλησπέρα σας κορίτσια.

Η δική μου ιστορία είναι με έναν μπάρμαν που τον έριξα… Εννοώ ότι έχουμε σχέση εδώ και ένα χρόνο και φύγαμε μαζί σε διάφορες χώρες για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Το θέμα είναι ότι όταν είμαστε μόνοι είναι λες και δεν μπορεί να ζήσει μακριά μου ούτε λεπτό, αλλά όταν βρίσκεται πίσω από την μπάρα φλερτάρει με ό,τι κινείται. Με καθησυχάζει λέγοντάς μου ότι είναι μόνο δουλειά και τίποτα παραπάνω με ένα πολύ σοβαρό ύφος.

Μόνο δουλειά. Κι εγώ ρωτάω τώρα ρε κορίτσια: πως μπορώ να ανεχτώ το ότι φλερτάρει με άλλες κοπέλες ακόμα κι αν μου λέει την αλήθεια ότι είναι μόνο δουλειά; Δεν μπορώ να τον εμπιστευθώ και η εμπιστοσύνη για αυτόν είναι πολύ σημαντική οπότε δεν θέλω να τον “πρήζω”, αλλά τι να κάνω που με τρώει μέσα μου και ταυτόχρονα με ξενερώνει τόσο ώστε να θέλω να τον αφήσω;

Να σημειωθεί ότι έχουμε κάνει πολλά σχέδια και όνειρα μαζί για αυτό δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για εμένα. Γνωρίσαμε οικογένειες, μιλήσαμε για γάμο και παιδιά, ακόμα και για αλλαγή εργασίας, να σταματήσει δηλαδή από μπάρμαν, αλλά αυτά είναι μόνο λόγια.

Μέχρι να σταματήσει να δουλεύει ως μπάρμαν θα φαγωθούν όλα τα σωθικά μου… Για αυτό ζητάω τη γνώμη σας. Μήπως είμαι κλειστό μυαλό; Ή υπάρχει πιθανότητα να μου λέει την αλήθεια κι εγώ να πρέπει να το ανεχτώ;

Πείτε μου παρακαλώ…
Christi

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Οκ οι μπάρμαν ετσι είναι…ειναι η δουλεια τους…δεν σημαίνει κάτι…φλερταρουν ως ένα σημείο για ν πάρεις ποτο να πηγαίνεις συχνά κ μετα τέλος…το θεμα είναι να μην ξεφεύγει πολυ τ φλερτ.να παραμένει σε χαμογελα ενα κέρασμα και δυο τρεις κουβέντες…αν ξεφεύγει απ αυτο τοτε να ανησυχείς.αλλιώς οχι

  2. Δεν γνωρίζω το επάγγελμα του μπάρμαν από πρώτο χέρι, όμως να ξέρεις ότι εδώ πρόκειται όντως για παίξιμο ρόλων. Είναι λίγο από ηθοποιία, πρέπει να φαίνεται κοινωνικός, ίσως και με μια τάση να φλερτάρει, γιατί αυτό το στυλ χρειάζεται προκειμένου να βγουν οι εισπράξεις. Αν ήταν να έχει εμφάνιση λόρδου με κουμπωμένο ως το λαιμό πουκάμισο και ν’ αποκαλεί κάθε θηλυκό μπροστά του κυρία Τάδε, δεν θα ήταν μπάρμαν, λέκτορας θα ήταν. Εγώ απλώς θα σου πω κάτι άλλο: μέχρι πότε πιστεύεις ότι μπορεί κανείς να δουλεύει μπάρμαν; Δεν είναι επάγγελμα να το κρατήσει για πολύ ένας άνθρωπος που αναζητά την εξέλιξη. Κι εφόσον λες ότι έχει γίνει κουβέντα για αλλαγή επαγγέλματος, αυτό είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι δεν είσαι με στάσιμο άνθρωπο.

  3. εγώ ως “καμένη” θα σου πρότεινα να κάνετε τα λόγια πράξεις! και αν δεις ότι παραμένουν λόγια τότε να φύγεις όσο μακριά γίνεται γιατί μάλλον παίζει. Αν πάλι όντως γίνουν αραβώνες κλπ τότε μάλλον απλά το βλέπει ως κομμάτι της δουλειάς του. Βέβαια, και άλλοι είναι μπάρμαν και αραβωνιασμένοι, αλλά δε φλερτάρουν με την χυδαία έννοια, αλλά τύπου φιλικά για να είναι ευχάριστοι με τους πελάτες. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνετε πράξεις τα λόγια και μετά βλέποντας και κάνοντας. Αλλά αν πραγματικά το έχει το φλερτ μέσα του, σε όποια δουλειά και να πάει έτσι θα είναι, δε θέλω να σε πικράνω….

  4. Κοιταξε να δεις,εχεις δικιο εν μερει διοτι ηξερες εκ των προτερων τι δουλεια εκανε οποτε επρεπε και να το εχεις αποδεκτει. Σαν γυναικα ερωτευμενη το καταλαβαινω οτι ζηλευεις ομως πιστευω οτι καπου μεσα σου βαθια υπαρχει καποια αιτια που σου προκαλει αυτη την ανασφαλεια και δεν ειναι το φλερτ αυτουσιο. Ειναι κατι στον τροπο που φλερταρει ισως,διοτι ενας ανθρωπος που απλα μιλαει ευχαριστα και κερναει δεν δημιουργει ανασφαλεια. Αλλο ειμαι ευχαριστος στα πλαισια της δουλειας και αλλο κοπλιμενταρω την εμφανιση μιας αλλης- πραγμα που καθε γυναικα θα ενοχλουσε-.Σου προτεινω να κανεις μια ειλικρινη και χωρις πιεση και γκρινια συζητηση, και καλο θα ηταν να θεσεις στο συντροφο σου πως θα ενιωθε εκεινος αν ηταν στη θεση σου.. με αμοιβαιες υποχωρησεις και σεβασμο θα πανε ολα καλα πιστευω!

  5. Christi, σε καταλαβαίνω, όπως και καταλαβαίνω την άλλη πλευρά με τη λογική, ότι, δηλαδή, αυτή είναι η δουλειά του και πρέπει να είναι τόσο κοινωνικός. Αλλά για να κάνει αυτή τη δουλειά, σημαίνει ότι έχει τον ανάλογο χαρακτήρα. Η δουλειά σε μπαρ, όπως η δουλειά τη νύχτα, δεν είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κάνει από άποψη χαρακτήρα και προσωπικότητας. Ένας πιο συνεσταλμένος και μετρημένος χαρακτήρας δεν θα επιλέξει τέτοιο επάγγελμα. Επομένως, αυτό που ίσως να σε πειράζει στην πραγματικότητα, είναι ο ίδιος του ο χαρακτήρας, που του επιτρέπει να κάνει τέτοια δουλειά και να μπαίνει καλά στο πετσί του ρόλου του μπάρμαν. Μπορεί να μην ταιριάζετε σαν χαρακτήρες, αυτό είναι όλο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More