Site icon TLIFE

Δ.: “Ο σύντροφός μου δεν συμπαθεί τις φίλες μου. Τι να κάνω;”

Γεια σας κορίτσια!

Θα ήθελα να σας πω κι εγώ το πρόβλημά μου, με το οποίο ήρθα αντιμέτωπη πρόσφατα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Έχω μπλοκάρει και χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθειά σας.

Έχω μια σχέση εδώ και εφτά μήνες. Γνωριστήκαμε σε κάποιο επαγγελματικό event και γρήγορα εξελίχθηκε σε καθημερινή επαφή. Στην αρχή ήμουνα λίγο επιφυλακτική μέχρι να δω πως κινείται το πράγμα και τελικά πηγαίνει καλά. Ταιριάζουμε, επικοινωνούμε, μου φέρεται όμορφα.

Το πρόβλημα είναι με τις φίλες μου. Πριν λίγο καιρό, κανονίσαμε να βγούμε όλοι μαζί και επιτέλους να γνωριστούνε μεταξύ τους. Εγώ, το αγόρι μου και οι δύο κολλητές μου. Περάσαμε όμορφα ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα.

Όταν γυρίσαμε σπίτι -πήγα να μείνω στο σπίτι του φίλου μου εκείνο το βράδυ- τον ρώτησα πως του φάνηκαν τα κορίτσια και προς μεγάλη μου έκπληξη άρχισε να μου μιλάει άσχημα για εκείνες. Μου είπε ότι δεν ταιριάζουμε, ότι δεν καταλαβαίνει τι κοινά μπορεί να έχω μαζί τους, ότι είναι ρηχές και ότι δεν πέρασε καθόλου καλά το βράδυ του.

Έπεσα από τα σύννεφα. Και πραγματικά δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Οι φίλες μου ενθουσιάστηκαν μαζί του, τους άρεσε πάρα πολύ και μου ζητάνε να ξανακανονίσουμε να βγούμε.

Τι να κάνω; Πως να το χειριστώ; Αν τους πω την αλήθεια θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί είναι μια σχέση που πραγματικά με κάνει να νιώθω όμορφα κι ένας άντρας που ταιριάζουμε. Οι φίλες μου από την άλλη σημαίνουν για μένα πολλά. Γίνεται υπό αυτές τις συνθήκες να κρατήσω τις ισορροπίες;

Δ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr