Site icon TLIFE

Δανάη: “Για να μάθω 7 μήνες αργότερα ότι είχε και έχει παράλληλη σχέση 4 χρόνια!”

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Η ιστορία μου είναι περίπλοκη, αλλά λίγο συνηθισμένη…

Πριν από τρία χρόνια λοιπόν ήμουν στην πρώτη μου σχέση. Εγώ 20 αυτός 24. Στους τρεις μήνες σχέσης με τον Π. με χώρισε χωρίς κάποιο εμφανή λόγο για να μάθω 7 μήνες αργότερα κι ενώ ξαναβγαίναμε ότι είχε και έχει παράλληλη σχέση 4 χρόνια!!

Το φοβερό είναι πως όταν ήμουν μαζί του δεν είχα ιδέα, σε αντίθεση με την άλλη κοπέλα η οποία ήξερε τα πάντα αλλά δεν μιλούσε για να μην τον χάσει!

Αυτός στο μεταξύ με πρόσβαλλε επειδή δεν είχα κάνει σεξ κι ήταν ο πρώτος μου, επειδή ήμουν ανίδεη από σχέσεις κλπ. κλπ. Μετά από ενάμιση χρόνο ταλαιπωρίας δίπλα του (όπου όποτε τα είχε καλά με την άλλη κοπέλα εμένα με παρατούσε αφού είχαμε κάνει σεξ, ενώ όταν χωρίζανε γύρναγε και το έπαιζε ερωτευμένος κλπ) κι αφου με παράτησε 4-5 φορές στο τέλος, τον άφησα κι εγώ και προχώρησα τη ζωή μου κάνοντας μια άλλη σχέση υπέροχη αλλά κράτησε λίγο.

Σήμερα λοιπόν 3 χρόνια μετά κι ενώ είμαι μόνη, μετά από παράκληση δική του να με δει και επίμονη προσπάθειά του, βγήκαμε για καφέ. Το σοκ μεγάλο!

Εν ολίγοις μου είπε ότι κατάλαβε τα λάθη του, έχει μιλήσει για εμάς παντού σε συγγενείς και φίλους, θέλει σύντομα οικογένεια και παιδιά μαζί μου και φυσικά είναι διατεθειμένος να αλλάξει τα πάντα και να προσπαθήσει μέχρι τέλους να αποδείξει ότι έχει γίνει ο άντρας που πάντα ήθελα έχοντας αφήσει την άλλη και γνωρίζοντας εμένα στους συγγενείς του!!!

Η αλήθεια είναι ότι με συγκίνησε ο τρόπος του και φαίνεται μετανιωμένος, αλλά εγώ φοβάμαι και δεν τον πιστεύω πια. Δεν ξέρω αν πρέπει να δεχτώ να ξανακάνω κάτι μαζί του γιατί ναι μεν οι προθέσεις του είναι/φαίνονται καλές και πέρασα υπέροχα όταν βγήκα μαζί του σε φιλικό επίπεδο, αλλά αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι;

Εσείς τι λέτε; Να του δώσω χρόνο να κάνει μια προσπάθεια ή να του το ξεκόψω όσο είναι καιρός;

Δανάη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr