Site icon TLIFE

Δανάη: “Ήρθε προς το μέρος μου κι άρχισε να με φιλάει. Εγώ είχα μείνει λιγάκι…”

Γεια σας κορίτσια!

Με λένε Δανάη και είμαι 19 χρόνων. Εδώ κι ένα χρόνο πήγαινα σε ένα γυμναστήριο και μου άρεσε ένας από τους γυμναστές. Με αυτόν μιλούσαμε αρκετά αλλά σε πολύ χαλαρό και φιλικό επίπεδο.

Σταμάτησα μετά το γυμναστήριο κι όταν ξαναπήγα αυτός ήταν διαχυτικός απέναντί μου. Μου έδωσε το fb του κι αρχίσαμε να μιλάμε πολύ συχνά.

Αυτός μου μιλούσε με αρκετά υπονοούμενα κι εγώ ναι μεν ήμουν χαλαρή και μου άρεσε όλο αυτό, αλλά από την άλλη δεν ήθελα αυτό που αυτός είχε κατά νου.

Ένα βράδυ λοιπόν κι ενώ μιλούσαμε με μηνύματα στο κινητό, ήρθε κάτω από το σπίτι μου να με πάρει να πάμε βόλτα. Που να φανταστώ κι εγώ; Κατέβηκα και μπήκα στο αμάξι του άνετη και χαλαρή. Ήταν κι αυτός πολύ χαλαρός κι ευδιάθετος.

Τον ρώτησα που πάμε και μου απάντησε “Θα δεις…” Με πήγε λοιπόν σε ένα μέρος που ήμασταν μόνοι μας. Δεν κατεβήκαμε καν από το αμάξι. Ήρθε προς το μέρος μου κι άρχισε να με φιλάει. Εγώ είχα μείνει λιγάκι…

Βέβαια μου άρεσε πολύ αυτός εδώ και καιρό. Σε μια στιγμή μου λέει: “Πάμε πίσω να είμαστε πιο άνετα;”. Να σημειώσω εδώ πως θα ήταν η πρώτη μου φορά. Του είπα: “Όχι καλύτερα” κι αμέσως η διάθεσή του άλλαξε. Μου πρότεινε να με πάει σπίτι και μου τόνισε πως από την αρχή ήταν ξεκάθαρος μαζί μου για το τι ήθελε. Έτσι κι έγινε. Στο γυρισμό δεν είπαμε σχεδόν τίποτα.

Το πρόβλημα είναι πως τον βλέπω συχνά στο γυμναστήριο. Μου αρέσει ακόμη… αλλά δεν ήθελα έτσι, όχι με αυτόν τον τρόπο. Με κοιτάει ακόμη κι όταν μου μιλάει κάποιος από εκεί δείχνει να ενοχλείται. Τι να κάνω; Να του δείξω πως με ενδιαφέρει, αλλά θέλω κάτι σοβαρό;

Δανάη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr