Δήμητρα: “Πριν αρκετό καιρό έβγαινα με τον κολλητό του…”

Γεια σας κορίτσια!

Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί και χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Εδώ και δύο μήνες βγαίνω με ένα αγόρι που μου αρέσει πολύ. Δεν έχει γίνει όμως ακόμα κάτι μεταξύ μας. Έχουμε πάει για φαγητό, για ποτό και στο τέλος λέμε “Καληνύχτα” και πηγαίνει ο καθένας σπίτι του.

Ένα βράδυ μόνο που με πήγε σπίτι μου φιληθήκαμε αλλά κι αυτό έμεινε εκεί. Δεν προχώρησε. Εκείνος το σταματάει.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ένας φίλος του και συγκεκριμένα ο κολλητός του με τον οποίο πριν αρκετό καιρό έβγαινα. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ σεξ. Ήταν μια ιστορία που δεν προχώρησε και το ξέρει.

Το θέμα του όμως είναι ο εγωισμός του. Το έχουμε συζητήσει αρκετά. Το έχει συζητήσει και με τον κολλητό του και ξέρει ότι από εκείνον δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο ίδιος έχει το πρόβλημα. Και μάλιστα όπως μου είπε χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενοχλεί πολύ είναι το ότι θέλησα πρώτα τον φίλο του, δεν μπορεί να αντέξει ότι μου άρεσε πρώτα ο κολλητός του και όχι αυτός.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Το έχουμε συζητήσει, το έχουμε αναλύσει, αλλά παρόλα αυτά η ιστορία δεν προχωράει. Πια είμαι στη φάση που απομακρύνομαι. Μου στέλνει όμως μηνύματα. Κι εγώ δεν είμαι αδιάφορη. Μου αρέσει. Τον θέλω. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα βάλω με τα κολλήματα του καθενός.

Εσείς τι πιστεύετε; Αποφάσισα να την παρατήσω αυτήν την ιστορία, συμφωνείτε;

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. πολυ αδικο δεν εχει..καποια στιγμη θα χρειαστει να βγειτε ολοι μαζι τοτε ενδεχωμενος να υπαρχει ασχημο κλιμα στην ατμοσφαιρα. απο την αλλη οι ανδρες δεν λειτουργουν οπως εμεις..δεκαρα δεν δινουν οι περισσοτεροι για το αν ειχε πρωην τον φιλο τους..οποτε μαλλον απλα δε θελει πολυ ο τυπος και συ χανεις τον χρονο σου!!!

  2. Απο εμένα ειναι ναί.

  3. Έκανες καλά και σταμάτησες να ασχολείσαι. Δεν οφείλεις απολογίες σε κανέναν για το παρελθόν σου, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει κολλητούς, μέχρι και αδερφούς του νυν σου. Ας μείνει ο άλλος με τα δικά του κολλήματα. Αν συνεχίζει να σου αρέσει εκείνος, τότε άφησέ το στην τύχη. Το ιδανικό θα ήταν να σε διεκδικήσει αρκετά και να καταλάβει ότι για σένα είναι σημαντικό που είσαι μαζί του τώρα και όχι το τι έγινε με τον κολλητό του.

  4. δημητρά μου , δεν ξερω τι ηλικια εισαι τι εμπειριες εχεις και ποση υπομονη μπορεις να κανεις σε σχεση με κατι που οπως λες δεν προχωραει. επισης δε μας ειπες αν τους γνωρισες ταυτοχρονα κτλ..η ποσος καιρος περασε απο τη πρωτη κατασταση με τον κολλητο εννοω. παντως δικη μου γνωμη δε το θεωρω κολλημα του παιδιου δλδ μπες λιγο στη θεση του και σκεψου αν εσυ ενιωθες ωραια αν υποθεσουμε οτι γνωριζες ταυτοχρονα με την κολλητη σου καποιον αυτος εδειχνε ενδιαφερον για εκεινη εβγαιναν φλερταραν και σταματουσε εκει και τωρα θελει εσενα..εκτος πια και ειναι ο ερωτας της ζωης σου οκ παω πασο γιατι συμβαινουν κ αυτα..καλη συνεχεια και καλη υπομονη οτι κ αν αποφασισεις.

  5. Από τα τόσο δις στον πλανήτη τον κολλητό του βρήκες κι εσύ ; ʼστον τον άνθρωπο στην ησυχία του καλύτερα.

  6. Οπως εγραψα και στην προηγουμενη κοπελα με αναλογο σχεδον προβλημα, ότι βρε κοριτσια, οτιδηποτε σας χαλαει, μην το κουραζετε και απομακρύνετέ το απο τη ζωη σας!! Μην προσπαθειτε να λυνετε τα ψυχολογικα του καθενα, μην το παιζετε “μητερες τερεζες” και όποτε βλεπετε αντρα-αγορι με προβληματα να στεκεστε απο πανω του για να τον βοηθησετε,νομιζοντας οτι ετσι θα σας εκτιμησει και θα σας κανει κορωνα στο κεφαλι του…….Το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα,αυτος θα γινει καλα,θα τονωθει η αυτοεκτιμηση του, αφήνοντά σας για μια άλλη κι εσεις θα γεμισετε ανασφαλειες και ψυχολογικα!!! Να επιζητατε τους υγιης ανθρωπους και τις υγιης σχεσεις, που δεν χρειαζονται “τρεξιμο” και ερχονται αβιαστα στη ζωη σας! Οποτε Δήμητρα, η άποψή μου έιναι ότι όσο το συζητησατε τοσυζητησατε, όσο το αναλύσατε το αναλύσατε, άν δεν μπορει να τα βρει με τον εαυτο του,δεν ευθυνεσαι εσυ, ουτε μπορεις να αλλαξεις το παρελθον!!! Ακομα κι αν κανετε σχεση, όλο αυτο θα γυρισει μπούμερανγκ καποια στιγμη, γιατι στον πρωτο τσακωμο, στην πρωτη διαφωνια θα το ξαναθυμηθει και θα σε κατηγορησει!! so simple….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More