“Είμαι μία νέα μαμά, μόνη, σε λοκντάουν, τσιμπημένη με κάποιον, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.”

Καλησπέρα, κορίτσια μου!!!

Πλέον, μπορώ να πω ότι τα δύο τελευταία χρόνια είναι ίσως τα πιο δύσκολά μου σε προσωπικό επίπεδο. Είμαι 27 ετών, μαμά ενός μικρού παιδιού που πριν από λίγο έγινε τριών και υπήρξα για δύο χρόνια παντρεμένη. Ξέρετε… για τους γνωστούς λόγους: λόγω απρόσμενης εγκυμοσύνης και φυσικά έρωτα που υπήρχε, αλλά ίσως αν δεν υπήρχε το παιδί να μην προχωρούσαμε σε πολιτικό γάμο. Ετσι, χωρίσαμε, συνέβη κάτι άλλο σε οικογενειακό επίπεδο και πλέον δύο χρόνια είμαι μόνη, ενώ η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο θα ήθελα να κάνω μία σχέση και να προχωρήσω.

Όσο ήμουν στη δουλειά, η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου, αλλά, ενώ έψαχνα για μία σχέση που πέρα από το προφανές να υπάρχει η συντροφικότητα, οι περισσότεροι προτιμούσαν κάτι πιο “ελεύθερο” και “άνετο”, ενώ άλλος ένας ήταν αρκετά διστακτικός μάλλον λόγω του παιδιού.

Το πρόβλημά μου είναι ότι λίγο μετά το καλοκαίρι ήρθε ένας καινούριος συνάδελφος στην δουλειά, ωραίος και με ωραία συμπεριφορά και με αρκετά κοινά ενδιαφέροντα με εμένα. Χωρίς να το καταλάβω, εμένα άρχισε να μου αρέσει πολύ, σε σημείο που τώρα στην καραντίνα να τον σκέφτομαι αρκετά και να είμαι κάπως κολλημένη μαζί του.

Ο ίδιος μου έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά όταν πήγε να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας, μου δήλωσε πως δεν θέλει σχέση σοβαρή, αν και δεν ήταν τόσο αρνητικός όσο άλλοι. Καταλαβαίνετε… Είμαι μία νέα μαμά, μόνη, σε λοκντάουν, τσιμπημένη με κάποιον, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.

Μ.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλησπέρα νέα μαμά σε λοκνταουν ,κι εγώ είμαι μια μεγαλύτερη μαμά φρεσκοχωρισμενη πριν το πρώτο λοκνταουν με πολλά χρόνια έγγαμου βίου στη πλάτη μου,και σ αυτή τη φάση ακόμα ψάχνω τα πατήματα μου. Γνώμη μου είναι,επειδή ο εγκλεισμός μας κάνει και βλέπουμε τα πράγματα τρισδιάστατα να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου όταν τελειώσει αυτό. Να τον προσεγγίσεις να κόψεις κίνηση που λέμε κι αν το ένστικτο σου σου λέει να το ζήσεις…ζηστο! Άλλωστε σημασία έχει το ταξίδι ….τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζουμε κι αυτή είναι η μαγεία. Θα μπορούσε να σου είχε πει είμαι έτοιμος για σχέση και πάλι δεν ξέρεις τι έπεται,οπότε ακολούθησε το ένστικτο σου και κρατά το παιδί στη απέξω. Φιλάκια και καλή τύχη!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More