Ελένη: “Μα τι κοινό έχει με αυτήν, που φοράει κάτι φούστες-ζώνες, έχει οξυζεναρισμένο μαλλί και…”

Γεια σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου μαζί σας…

Με λένε Ελένη, είμαι 20 χρόνων και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια στην Αθήνα. Επειδή περνώ αρκετές ώρες στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου μας, εκεί τυχαίνει να έχω κάνει και τις περισσότερες γνωριμίες μου σαν φοιτήτρια.

Κακά τα ψέματα, μετά από μια-δυο ώρες διάβασμα, πάμε από τη βιβλιοθήκη στην καφετέρια να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, να μοιραστούμε και τα όσα διαβάσαμε! Γενικώς, είμαστε αυτό που λένε καλά παιδιά.

Λοιπόν, υπάρχει ο Κ., ένας τεταρτοετής στην παρέα μαζί μας, είναι 24 χρονών. Από την αρχή μου έκαναν εντύπωση οι άψογοι τρόποι του, το γεγονός ότι ποτέ δεν βρίζει ούτε μιλάει άσχημα, δεν καπνίζει και ποτέ δεν θα πιει πάνω του επιτρεπτού στις εξόδους μας τα βράδια.

Όσο περισσότερο γνωριζόμασταν τόσο περισσότερο με κέρδιζε. Παράλληλα με τις σπουδές δουλεύει για να βοηθά την οικογένειά του και δεν πρόκειται μόνο για κάποιον μορφωμένο, μα και για καλλιεργημένο.

Διαβάζει πολύ κι έχει ένα σωρό πνευματικά ενδιαφέροντα. Άλλοι θα τον χαρακτήριζαν φλώρο, όμως εμένα μου αρέσει πολύ. Δεν του έχω μιλήσει για το πώς νιώθω, εδώ και ενάμιση χρόνο, γιατί κατάλαβα ότι δεν νιώθει έτσι για μένα εφόσον δεν μου το έδειξε ποτέ του. Ήταν απλά φιλικός κι ευγενικός μαζί μου, τίποτε παραπάνω.

Το θέμα είναι το εξής: εδώ κι ένα μήνα ξεκίνησε να έχει σχέση με μία κοπέλα, την οποία μόλις τη γνώρισε η κοινή μας παρέα… έφριξε! Πέραν του ότι δεν είναι καθόλου της βιβλιοθήκης, ούτε πάτησε ποτέ της σε μουσείο, καπνίζει, ακούει μετά μανίας μέταλ μουσική, έχει κι ένα τατουάζ στο μπράτσο της κι ένα σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ το βράδυ σε μια έξοδο δεν το έχει σε τίποτα να χορέψει και μάλιστα πίνοντας μπύρα από το μπουκάλι!

Και ο Κ.; Σαν τρελός για εκείνη! Έχω μείνει άφωνη! Ο Κ. είναι χαμηλών τόνων και πίστευα ότι ήταν το ταίρι μου για αυτόν το λόγο, επειδή μοιράζομαι τα ενδιαφέροντά του, ενώ ούτε κι εγώ καπνίζω ποτέ, διαβάζω, ενημερώνομαι για την επικαιρότητα αλλά περιποιούμαι και τον εαυτό μου, μη φανταστείτε ότι είμαι καμιά ξινομπεμπέκα καλόγρια!

Και μου γύρισαν τα μυαλά, μα τι κοινό έχει με αυτήν, που φοράει κάτι φούστες-ζώνες, έχει οξυζεναρισμένο μαλλί και δεν ξέρει κατά πού πέφτει γεωγραφικά η Συρία; Απορώ, πραγματικά.

Και θέλω να σας ρωτήσω, να μου πείτε τη γνώμη σας: οι άνδρες, όταν ερωτεύονται, πάει για τα καλά περίπατο η λογική τους ή μήπως η μόδα του καλού κοριτσιού έχει παρέλθει γενικά; Τι λέτε;

Ελένη Δ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ελενάκη θα έχεις ακουστά για Τ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΕΛΚΟΝΤΑΙ οπότε αντί να χολοσκάς για το τι της βρήκε αν ήμουν στη θέση σου ( μετά από 1,5 χρόνο και πολύ άργησες ) θα έψαχνα για κάτι καλύτερο!!!

  2. ειναι αυτο π λεμε οι τα αντιθετα ελκονται

  3. Ο Κ. ερωτεύτηκε. Το ότι ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και “καθώς πρέπει” δεν σημαίνει ότι θα ερωτευτεί κάποια κοπέλα με αντίστοιχα χαρακτηριστικά! Κάτι τον τράβηξε σε αυτή την κοπέλα και θέλει να είναι μαζί της. Απλά και ξεκάθαρα. Μόδα “καλού” και “κακού” κοριτσιού δεν υπάρχει! Ο καθένας είναι ο εαυτός του και συναναστρέφεται αυτούς που επιλέγει για τους δικούς του λόγους. Πάντως, γέλασα πολύ με την περιγραφή που κάνεις για την κοπέλα! Ούτε η γιαγιά μου τέτοια προκατάληψη!

  4. σου ευχομαι καλη μοναστικη ζωη!

  5. Πρώτον: ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ.. Κατά την άποψη σου τα ” ΚΑΛΑ” κορίτσια είναι μόνο αυτά που κάθονται με τις ώρες στην βιβλιοθήκη και είναι μ ένα βιβλίο? Λες ότι καπνίζει, δικαίωμα της είναι φίλη μου.. αμάρτησε? Απο πότε προσδιορίζει το καπνισμα την ποιότητα του ανθρώπου? Επιλογή της είναι όπως είναι επιλογή της να ακούει και METAL.. επειδή δλδ ακούει μεταλ και έχει τατουαζ και piercing στη μύτη αυτό την καθίστα αυτόματα και άτομο κατωτάτου επιπέδου? Οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου έχουν piercing στη μύτη.. Σε ποιόν αιώνα ζούμε? Το τατουαζ φίλη μου εκτός από μόδα ειναι και τέχνη είναι ένας τρόπος έκφρασης δεν είναι αμαρτία.. Και ο τρόπος ντυσίματος και η επιλόγη του χρώματος του μαλλιού ειναι το προσωπικό στυλ που κάθε άνθρωπος ανάπτυσσει αναλογα με τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του.. Επειδη δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα σημαίνει ότι είναι κατώτερη σου? ‘Ομως ο φίλος σου μπορεί να έχει μαζί της για να επέλεξε να είναι μαζί της και να είναι όπως λες τρελός για εκείνη. Την έχεις γνωρίσει προσωπικά την κοπέλα ή κρινεις μόνο απο την εμφάνιση? Μην κοιτάς μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά την εσωτερική. Πρέπει να μάθεις να μην κρίνεις 1 άνθρωπο μόνο και μόνο απο την εμφάνιση γιατι έτσι μπορεί να χασεις ανθρωπους από την ζωή σου που μπορεί να αποδείχτουν σημαντικοί.. Και κάτι ακόμα ωραιό είναι να έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα με κάποιον αλλά επισης είναι πιο ωραίο σε μια σχέση να υπάρχουν και διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους που μπορεί να σε εξελιξουν σαν άνθρωπο να μαθεις και να γνωρισείς καινούρια πραγματα να δώσεις και να πάρεις.. Αυτό είναι το σημαντικό. Γ αυτό μην κατακρίνεις έτσι την επιλογή του φίλου σου..

  6. Ο αντρας ερωτευεται με τα ματια, η γυναικα ερωτευεται με τα αυτια.. αυτη ειναι η αληθεια!!!

  7. kopelia vges ligo apo to gialino kosmo sou!to oti aftos exei koina endiaferoda me sena de simainei oti 8a ta ftia3ete kiolas!borei men afta na einai ta endiaferoda tou alla to gousto tou borei na einai aftos o tipos kopelas pou periegrapses..mi 3exnas ta eteronima elkode!borei i kopela mesa sti sxesi tous na tou prosferei ola osa thelei kai na einai ikanopoiimenos.pote ma pote mi krineis ton apenadi sou apo tin eksoteriki emfanisi.de mas aneferes pou thena oti bikes sto kopo na ti gnoriseis i na kaneis parea mazi tis.borei an ti gnoriseis na deis oti to fainesthe den einai idio me to einai tis kopelas.episis esi eisai tsibimeni mazi tou ara opoiodipote thiliko kai na itan mazi tou kapoio elatoma tha evriskes….i simvouli mou?ksekolla kai trava parakato…kai parepiptodos to na kapnizeis i na pineis apo to boukali ti bira de se kanei kai pout….a .oso gia to tattoo sxedon oloi exoun stis meres mas…akoma k sti douleia m ena paidi poli kalo sovaro me arxes kai spoudagmeno pige kai ekane tatto.afto de ton kanei aliti aftomatos.sto ksanaleo to oti exete koina endiaferoda de simainei oti eisai kai tou goustou tou!borei kopeles tou goustou tou na einai sa ti kopelia!kai epitelous oles eseis oi diavasteres papste na krinete tous allous mono apo tin emfanisi!einai poli asximo!mou to exoun kanei kai sto telos otan me gnorisan mou zitisan kai signomi :/

  8. διαβαζοντας την ιστορια σου,με παραπεμπτει οτι εισαι σε μια ηλικια της μαμας μου.το να εισαι καλλιεργημενος και μορρφωμενος ειναι το σημαντικοτερο οπλο στη ζωη ,αλλα περα τουτου δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειμαστε κοπελες-γυναικες και θα πρεπει να ειμαστε αρεστες στους ανδρες και οχι σπασικλακια.Συγνωμη αλλα εγω καταλαβαινω πως εισαι σπασικλακη ,ειναι δυνατον να θεωρεις κακο στην βραδυνη σου εξοδο να χορευεις???που ζουμε??στους αντρες αρεσουν οι γυναικες πακετο!δηλαδη δυναμικες,εμφανισιμες και τσαχπινες.καπατσες που λεμε και αυτο δεν συνδυαζεται με πτυχιο και μορφωση.εχω δει πολλες γυναικες αμορφωτες να παντρευονται δυναμικους και μορφωμενους αντρες με πολυ καλη οικονομικη επιφανεια.πως το καταφερνουν αυτο??λοιπον γνωμη μου ειναι να εισαι μεσα σε ολα.και να διαβαζεις,να εισαι δυναμικη,να προσεχεις την εμφανιση σου,και να εισαι ευχαριστη στην παρεα σου,να εισαι διασκεδαστικη.το χαμογελο στο προσωπο μας εκπεμπει πολλα!κι εγω απ τα λεγομενα σου καταλαβαινω πως εισαι ενας ανθρωπος που το μονο που σε νοιαζει ειναι να διαβαζεις,να μιλας για γεωγραφια και να κακολογεις τις κοπελες που ζουν χαιρονται την ζωη τους.εκεινος θελει να εχει διπλα του μια ευχαριστη παρουσια που τον κανει να περναει καλα,διασκεδαστικα.Στα λεω εγω που ειμαι 29 χρονων και εχω σπουδασει νομικη.δουλευω ως δικηγορος.καλη τυχη να εχεις και να φροντισεις να χαιρεσαι την ζωη σου με ηθος.

  9. Χαχαχαχαχ αποκλειεται να ειναι αληθινή η ιστορία!
    Μόνο σε κατι μεξικάνικες σαπουνόπερες υπάρχουν τέτοιες τύπισσες σαν τη γράφουσα.
    χαχαχχαχαχα να είστε καλά με κάνατε να γελάσω!
    χααχχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχααχχααχχαχα

    (να δημοσιευτεί παρακαλώ)

  10. είσαι χαζή; τί ακριβώς σπουδάζεις; Μου φαίνεται κάθεσαι πολλές ώρες στη βιβλιοθήκη. Αρχισε λίγο να βγαίνεις έξω και να γνωρίζεις τους άντρες, τη ζωή, το κορμί σου, τις απολαύσεις…

  11. Έχεις μεγαλώσει με τρελά στεγανά!!!!!! Τρελά όμως! Είναι δυνατόν να είσαι 20 χρονών και να είσαι τόσο ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ;;; Είναι δυνατόν να θεωρείς ότι αυτές που διαβάζουν όλη τη χρονιά κ όχι μόνο στην εξεταστική, αυτές που δεν καπνίζουν, που πίνουν μπύρα απο το ποτήρι ή και χυμό με καλαμάκι, που πάνε σε μουσεία είναι τα ΚΑΛΑ κορίτσια και όλες οι υπόλοιπες είναι τι;;;; Τσ@ύλες μήπως;;;;;; “Του δρόμου” που έλεγε και η γιαγιά μου; ΞΕΚΟΛΛΑ!!!! Οι άντρες ερωτεύονται μια όμορφη παρουσία, ένα γλυκό χαμόγελο, μία ευδιάθετη κοπέλα που ξέρει να απολαύσει τη ζωή, τον έρωτα, τη χαρά!

  12. εγώ απορώ όχι πού πέφτει η Συρία, αλλά πώς σε κάνουν παρέα οι υπόλοιποι…

  13. ti ton thes koritsaki mou to gomeno??ta kala koritsia den exoun progamiaies sxeseis!!
    p.s. den to hksera oti to diavasma dhmiourgei tetoio ratsismo kai prokatalhpsh!to antitheto nomiza…

  14. Ρε παιδια, επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ για το ποιόν μου… εσείς πού πίνετε τη μπύρα στο club??? σε κολωνάτο???

  15. αποκλειεται να ειναι αληθινη αυτη η ιστορια….μαλλον η κοπελια μας κανει πλακα και η αληθεια ειναι οτι γελασαμε πολυ…(μα ειναι δυνατον να πινει μπυρα απο το μπουκαλι και να χορευει οταν βγαινει?)χαχαχαχαχαχχα….να σαι καλα!!!

  16. μπυρα απ το μπουκαλι??????? δε το χει σε τπτ να χορεψει οταν βγαινει εξω???? που οδευει η κοινωνια μας………………

  17. τι διαβαζουν τα ματακια μου??πολυ γελιο εχεις.το τον θες τον γκομενο???ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ.εχουμε 2014!!!!!η κοπελα θα ειναι πολυ εντυπωσιακη και τσαχπινα για να τον τραβηξε τον φλωρο.το οτι καποιος καπνιζει,πινει και χορευει δεν ειναι οτι το εριξε στα ναρκωτικα κ στη πορνεια.απορω τετοιο σπασικλακι που εισαι πως σε κανουν παρεα.πολυ γελιο εχεις.

  18. να σου πω κατι ρε κοπελα μου…καταλαβαινω τον προβληματισμο σου για την κοπελα του αγοριου που σου αρεσει…κι εγω πολλες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να λεει για καποιον ”μα καλα τα εφτιαξε με αυτην;τι της βρηκε;δε ταιριαζουν καθολου” και τετοια,ομως απαξ και την θελει αυτος και ειναι ερωτευμενος μαζι της η δικια σου γνωμη δεν εχει καμια σημασια…την ερωτευτηκε,θελει να ειναι μαζι της τι να κανουμε..δε γινεται να κανεις κατι για να του αλλαξεις γνωμη..απλα αποδεξου τα πραγματα ως εχουν και προχωρα…παμε για αλλα….

  19. Απορώ πραγματικά πως μία κοπέλα 20 χρονών μπορεί να έχει τέτοια μυαλά!!! Ούτε η γιαγιά μου δεν σκέφτεται έτσι, ειλικρινά…. Δε λέω οτι είναι κακό που διαβάζεις πολύ και κάνεις παρέα μόνο με «διανοούμενους» που δεν έχουν καμία σχέση με «τέτοιου επιπέδου» άτομα όπως τις κοπέλες που έχουν σκουλαρίκι στη μύτη και πίνουν μπύρα από το μπουκάλι….. Καλά κάνεις αν αυτό σε ευχαριστεί, αλλά πέρα από αυτά που διαβάζεις καθημερινά στα “χιλιάδες” βιβλία που περνάνε από τα χεράκια σου, καλό θα ήταν να μάθεις πρώτα οτι τίποτα δε σε κάνει ανώτερη από μία τέτοια κοπέλα, όσο κι αν θές να το πιστεύεις!!!
    Εκτός το ότι μιλάς πολύ ψωνίστικα- σε υπερβολικό βαθμό όμως- νομίζεις οτι ξέρεις τα πάντα επειδή σπουδάζεις στο πανεπιστήμιο Αθηνών και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!! Έχω να σου πω λοιπόν οτι είμαι κι εγώ στην ηλικία σου και είμαι κι εγώ φοιτήτρια πανεπιστημίου, κι επίσης έχω κι εγώ τρύπα στη μύτη, φοράω κι εγώ κοντά φορέματα και ναι πίνω κ εγώ μπύρα από το μπουκάλι αμα λάχει… Κι έχω και σοβαρή σχέση 5 χρόνια με ένα παιδί 27 χρονών και δεν σου είπα και το χειρότερο απ’ όλα…..ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ….. Όλα αυτά σημαίνουν οτι είμαι τσ@@λάκι να υποθέσω και δεν ξέρω κατα που πέφτει η Συρία, και γενικώς δεν ξέρω τίποτα απ’όσα ξέρεις εσύ, σωστά;;;; Έλα όμως που κάνεις τεράστιο λάθος…. Γτ ένα σκουλαρίκι, μια κοντή φούστα ή ένα τατουάζ, δεν μπορεί να κρίνει κανέναν κούκλα μου γλυκιά. ΚΑΝΕΝΑΝ. Αυτό δεν σας το μάθανε στο πανεπιστήμιο;;;;
    Απ’ ότι φαίνεται εσύ πρέπει να είσαι από αριστοκρατική οικογένεια και όλα αυτά σου φαίνονται ξένα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο…. Αλλά σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μία κοπέλα σαν αυτές που σνομπάρεις ίσως να είναι πολύ πιο έξυπνη και πετυχημένη από ‘σένα; Που ξέρει να ζει τη ζωή της, να περνάει καλά με τους ανθρώπους που την αγαπάνε και τους αγαπάει και όχι να ζει μες στις προκαταλήψεις της και να κρίνει τους πάντες γύρω της όπως κάνεις εσύ;;;; Προφανώς και όχι, γιατί απ’ ότι κατάλαβα είσαι από τις τύπισσες που αν γνωρίσεις κάποια “κακόμοιρη” κοπελίτσα που σπουδάζει σε κανένα ΤΕΙ δεν θα της λες ούτε καλημέρα γτ μπορεί να έχει κι αυτή τρύπα στη μύτη και να πέρασε στη σχολή της με 10.000 μόρια λιγότερα απ’ότι εσύ…… Σωστά;;
    Και όσο για το παλικάρι σίγουρα όλο και κάτι θα είδε στη κοπελιά που προφανώς και δεν το έχεις εσύ!!! Ξέρεις, κάτι κοπελίτσες με τουπέ όπως εσύ που ξέρουν μόνο να κρίνουν τους άλλους και να το παίζουν υπεράνω επειδή ίσως να έχουν περάσει σε μια καλύτερη σχολή από εκείνη ή επειδή έχουν μεγαλώσει μες τα πλούτη με κολλέγια και ένα σωρό άλλα, σε λίγους άντρες πιθανόν να αρέσουν….. αντίθετα με τους περισσότερους ανθρώπους που δεν τους γουστάρουν καθόλου.
    Καλή τύχη σου εύχομαι ότι κι αν κάνεις στη ζωή σου….

  20. Μην τις ακούς κανέναν!!! Είσαι εξαιρετικό κορίτσι και με εξαιρετικό τρόπο σκέψης. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο έρωτας είναι τυφλός. Ένα άβγαλτο αγόρι δεν θέλει μια άβγαλτη κοπέλα αλλά μία σαν αυτή που περιγράφεις. Όταν περάσεις τα 30 θα καταλάβεις ότι πλέον θα περνάνε άτομα σαν εσένα και όχι σαν την φούστα-ζώνη…γιατί πολύ απλά τότε οι άντρες θα θέλουν να ανοίξουν σπίτι και δεν ανοίγεις σπίτι με φουστοζωνάτες… Αυτές συνηθίζεται να κλείνουν σπίτια!!!! Θα βρεθεί κάποιος που θα σε εκτιμήσει, να είσαι σίγουρη. Και μεταξύ μας, ένας άντρας σαν αυτόν, με τόσο ρηχά κριτήρια, δεν σου αξίζει…

  21. Το ερώτημα που θα έπρεπε να θέσεις είναι η κοπέλα τι βρίσκει στο συγκεκριμένο αγόρι! Που αποσκοπεί κοινώς και έκανε σχέση με έναν άνθρωπο που σίγουρα δεν έχει κανένα κοινό ενδιαφέρον!
    Εσύ δηλαδή θα έκανες σχέση με έναν άντρα που έχει εκ διαμέτρου αντίθετη στάση ζωής με σένα;Μη βιαστείς και αποκλείσεις την πιθανότητα να είχες δεσμό με έναν τέτοιο τύπο! Σκέψου καλά για ποιο λόγο θα έκανες κάτι μαζί του έστω και με πιθανότητα μία στο δισεκατομμύριο!
    Μη σκέφτεσαι λοιπόν με βάση την αντρική λογική κοπέλα μου αλλά σκέψου γυναικεία! Και εσείς τα θηλυκά έχετε αυτό που λέμε “γυναικεία διαίσθηση” και μπορείτε να πιάνετε πουλιά στον αέρα όταν το θέλετε!
    Έτσι θα καταλάβεις τι δεν έκανες σωστά και έχασες το αγόρι, από κάποια που όσο και να “υποτιμάς” τα κατάφερε άριστα χωρίς να έχει τη μόρφωση και την καλλιέργεια τη δική σου όπως υποστηρίζεις!
    Και στο δια ταύτα αυτό είναι που σε πονάει περισσότερο, κακά τα ψέματα!!!!!

  22. :DD ws gnwston “agnwstai ai voulai tou erwta”!! k “ta eteronima elkontai”. Anti na asxolise me to ti kanei ekeinos kane focus sto ti kaneis esi! Pantws prosoxi stis ratsistikes diatipwseis k sta stegana pu diamorfwnume k ekfrazume gia anthrwpus k katastaseis pu de gnwrizume…

  23. Ντοίνγκ!!!!!!Ήταν ότι πιο κουλό έχω ακούσει-διαβάσει τον τελευταίο καιρό!!!Μασχλάλη και πόδια ξυρίζεις?η μήπως είναι και αυτό για τα “κακά” κορίτσι που πίνουν άκουσον άκουσον,μπύρα από το μπουκάλι??

  24. i alitheia einai oti eisai ligo upervoliki oson afora ston tropo pou pergrafeis tin kopela: to na pinei mpura kaneis apo to mpoukali i na euei otan vgainei eksw dn einai kako,oute ligotero kathwsprepei..aplws deixnei anesi kai authormitismo pou aresei stous res.Twra epeidi ki egw diavaza san ki esena,nomizw oti parolo pou perigrafeis etsi auti tin kopela kata vathos tin zileueis pou einai mazi tou kai oxi me esena. Alla ofeilw wstoso na anagnwrisw oti an einai ontws etsi opws tin perigrafeis tote autos exei rixa kritiria kai pithanon i sxesi tous na min kratisei polu. Aplws pisteuw oti kala kaneis kai diavazeis, argotera se gnwrimies esy tha eisai pio kali epilogi gia enan ra para ekeini alla tha prepei na apeleutherwtheis ligo wste na exeis olo to paketo. Se kanenan ra dn aresei mia suntiriki meletriri kopela pou koitazei na einai sunexeia sovari kai kathwsprepei. Prepei na eisai mesa se ola! To na exeis piercing kai to na diavazeis parallila dn einai akra antitheta! mi ginesai san kati ksenerwtes pou gnwrizw kai dn mporoun na anteksoun oute ena shocking anekdoto! deikse oti gelas, oti summetexeis, pes kai esy ena, auto kanei tous res na nomizoun oti tha eisai to idio xalari kai aneti sto krevati alla mathe kai pou einai ta oria! kai ta oria dn einai toso stena oso nomizeis

  25. Ε όχι σοβαρά μιλάς κοπέλα μου? δηλαδη τελικά υπάρχουν τέτοια κορίτσια στις μέρες μας? πωπω κοίτα να δείς.. Μα αν είναι δυνατον να έχει τατουάζ και piercing στις μέρες μας.. Πωπω που παεί ο κόσμος.. Από το κακό στο χειρότερο ρε παίδι μου. Και όταν βγαίνει χορεύει εε? και πίνει και μπύρα από το μπουκάλι? Εσύ πως την πίνεις με καλαμάκι εε? Ελεος.. πωπω προκλητική και χωρις τρόπους.. την pizza πως την τρωει? με τα χερια οχι με μαχαιροπίρουνο να μαντέψω εε? και το σουβλακι με μπόλικο τζατζικι? ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. ΠΟΥ ΖΕΙΣ?? αντι να κάθεσαι να κρίνεις ζήσε και εσύ λίγο. Η κοπελα που εσύ κρίνεις ζει διασκεδαζει και περνάει όμορφα την ζωη της και αν τα έβλεπε αυτά θα ΕΚΛΑΙΓΕ αλλά απο τα ΓΕΛΙΑ.. Εσυ τι κάνεις? Κάθεσαι με ένα βιβλίο σε μια βιβλιόθηκη και κρίνεις την κοπέλα που ασχολείται με τον εαυτό της και την θηλυκότητα της και απλά ζει την ζωή της, και όταν θα μεγαλώσει θα έχει να θυμάται τα όμορφα νεανικά της χρόνια.. Δεν έχει κανείς άνθρωπος κατώτερο επίπεδο απο κάποιον σαν εσένα επειδή επιθυμεί να έχει στο σώμα του τατουάζ τρύπα στη μύτη και να διασκεδάζει με την παρέα του.. Ξέρεις άνθρωποι που μπορεί να έχουν τατουαζ σε όλο το σώμα τους μπορεί να είναι και πιο καλλιεργημένοι και ποιοτικοί άνθρωποι άπο σένα.. Και ουτε κλείνουν σπίτια οπώς λεει 1 φίλη πιο κάτω.. Ναι υπάρχουν και τέτοιες κοπέλες αλλα μην τις βάζουμε και όλες στο ίδιο καζάνι.. Είναι πολύ άσχημο να κατακρίνεις έτσι 1 άνθρωπο και να βγάζεις το όνομα σε κοπέλες που δεν ξέρεις καν προσωπικά αλλά μόνο και μόνο απο την εμφάνιση.. Και εσύ λογικά αυτο κανεις παρατηρείς τις κοπέλες και κατακρίνεις αυτό αποδεικνυείς.. Είσαι μικρόμυαλη σνόμπ και κολλημένη.. αν και αυτό που πιστεύω είναι οτι ακόμα και αν η κοπέλα ήταν στα δίκα σου γούστα και τηρόυσε τις προυποθέσεις σου παλι κάτι θα έβρισκες ασχημο, όπως για παράδειγμα 1 τριχα στα μαλλιά που θα πετάει, γιατι η ζήλια δεν σε αφήνει να κρίνεις αντικειμενικά.. Κόιτα όμως λίγο περισσότερο μέσα σου, μήπως ολη αυτη η απέχθεια δεν είναι μόνο για το αγόρι αλλα για μια βαθειά εσωτερική σου επιθυμία να έχεις και έσυ 1 παρομοιο στυλ να είσαι πιο τολμήρη πιο ανοιχτή πιο κοινωνική πιο εξωστρεφής στις διαπροσωπικες σου σχεσεις αλλα και στο στυλ σου? και αυτη την επιθυμία την επισκίαζει 1 φοβος μήπως δεν γίνεις αποδεκτή απο τον κοινωνικό σου περίγυρο και σε κατακρίνουν οπως κάνεις εσύ τώρα? Κοιτα λίγο μέσα σου και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί.

  26. πολυ κριτες μπηκαν στη συζητηση… η κοπελα δεν ειναι υπερανω απλα εξηγει την κατασταση της… και το οτι διαβαζει δε καπνιζει και εχει ασχημη εντυπωση για οσες βγαινουν αποψη της κ αυτο… μαλλον οι το κομλπεξ εσεις το εχετε κ οχι εκεινη.. η διασκεδαση ειναι για να αναζοωγονειται το πνευμα και η ψυχη… για να χαλαρωνουμε.. να περναμε ομορφες στιγμες με φιλους.. και βεβαια ειναι ασχημο οι κοπελες να κυκλοφορουν οσο περνουν τα χρονια με ολο κ λιγοτερα ρουχα στο βωμο της μοδας του 21 αιωνα και του μη συντηριτισμου..λιγη αξιοπρεπεια δε βλαπτει.. κ ακομα σκεφτειται σας παρακαλω κ την αισθητικη του θεματος… δηλαδη για πιο λογο να φωναζετε κραυγαλαια “θελω καποιον στο κρεβατι μου αποψε και γρηγορααα” … οπως και να εχει μαλλον ειναι μαζι της γιατι τον ελκυσε το κατι διαφορετικο… δε θα ειναι για πολυ ομως γιατι ανθρωποι με αλλα ενδιαφεροντα και πιστευω πολυ γρηγορα φτανουν στο τελμα της σχεσης….και κατι τελευταιο.. το οτι οι ανθρωποι δε κρινονται απο την εξωτερικη τους εμφανιση ειναι κατα το υμιση σωστο.. διοτι η εξωτερικη εμφανιση δειχνει τον εσωτερικο μας κοσμο και τις διαθεσεις μας στον κοσμο συμφωνα με την ψυχολογια..δυστυχως ομως οι αξιες των ανθρωπων εκμηδενιζονται με το περασμα του χρονου…..

  27. Στοπ, γιατί νομίζω ότι κάπου υπήρξε λάθος διατύπωση εκ μέρους μου. Δεν εννοώ ότι η άλλη κοπέλα είναι ελαφρών ηθών επειδή καπνίζει και φορά σκουλαρίκι στη μύτη. Το γεγονός ότι έχει ένα στυλ, που εγώ δεν θα μπορούσα να υιοθετήσω, δεν την καθιστά κατώτερή μου ή ανάξια γενικότερα. Απλώς μου έκανε εντύπωση που κατάφερε ν’ αρέσει στον Κ., που φαινομενικά είναι εκ διαμέτρου αντίθετος μ’ εκείνη. Εδώ υπάρχει και η ζήλεια, ξέρετε. Εμένα η γιαγιά μού έμαθε να κάθομαι και να μιλώ όμορφα, να μην πίνω από μπουκάλι, να αποφεύγω το piercing και να προσέχω πολύ πώς ντύνομαι, για να μη δείχνω “εύκολη” απέναντι στ’ αγόρια. Και τι κατάλαβα; Ενώ εκείνη η κοπέλα, που δεν δεσμεύεται από “κανόνες” και περιορισμούς και έχει μία άνεση στη συμπεριφορά της, κατάφερε ν’ αρέσει σε κάποιον τόσο ξεχωριστό όσο ο Κ. Τι να πω… Πρέπει να το ξεπεράσω αυτό. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας, όσο επικριτικές κι αν ήταν ορισμένες απ’ αυτές.

  28. Δεν θα σταθω καν στους χαρακτηρισμους σου για οσους πινουν μπυρα απο μπουκαλι και οχι απο ποτηρι γιατι ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει!Κaταλαβαινω την απορια σου πως διαλεξε αυτην αντι για εσενα και ειναι ψεμα οσες πουν οτι δεν το εχουν πει εστω μια φορα στην ζωη τους.Μην ξεχνας ομως οτι ο “καλος” σου ειναι αντρας και κανενας αντρας δεν θα ελεγε οχι στο σεξ οποτε γιατι οχι και ο δικος σου..και οπως ειπε και ο Kωστοπουλος το “δευτερο” παραπεμπει σε καλο σεξ οποτε ελπιζω να λυθηκε η απορια σου..ααααα!!!!και να ξερεις πλεον τα καλα κοριτσια ειναι ντεμοντε ..μπορει να λενε οτι θελουν καλα κοριτσια ομως τα “κακα” ειναι αυτες που αποκαθιστανται πρωτες(μιλαω εκ πειρας)..

  29. Ακριβώς αυτό σου λέμε Ελένη! Να πάψεις να ζεις με τις προκαταλήψεις της γιαγιάς σου!! Το ότι μια κοπέλα έχει τατουάζ, πίνει από το μπουκάλι ή χορεύει ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι κάθεται εύκολα στον πρώτο άντρα που θα βρει μπροστά της, όπως πιστεύει η γιαγιά σου!!! Οι άντρες το ξέρουν και το καταλαβαίνουν αυτό!! Μπορεί να είσαι «από μπρος παρθένα και από πίσω να μπαίνουν τρένα» που λέει κ ο λαός μας! Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!! Στον Κ. άρεσε η φάτσα της, το στυλ της, ο αέρας της. Τη βρήκε γκόμενα του γούστου του και θέλησε να τη βάλει στο κρεβάτι και στη ζωή του! Απλά πράγματα! Δεν ερωτευόμαστε με λίστα προσόντων!!! ʼλλαξε μυαλά, γιατί θα μείνεις μόνη σου με τα βιβλία σου!!! Θα περάσει η φοιτητική σου ζωή και δεν θα έχεις κάνει ούτε ΜΙΑ σχέση!! Δεν εννοώ να αλλάξεις στυλ και συμπεριφορά, για να γίνεις αρεστή, αλλά να μην κρίνεις τους άλλους. Να γίνεις ανεκτική με τους ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ. Υποθέτω ότι μεγάλωσες σε χωριό, δίνοντας μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων. Τώρα που είσαι στην πρωτεύουσα είναι καιρός να γνωρίσεις τον εαυτό σου και ως ψυχή και ως ΣΩΜΑ.

  30. Θα σου πω καποια πραγματα πιο εξω απο τα δοντια.. Αν θες παρε τα υποψιν σου γιατι ειμαι αντρας σε αντιθεση με τα ατομα που σχολιαζουν εδω και ισως κατι να ξερω παραπανω.. Ο αντρας ειναι κυνηγος απο την φυση του, για να κυνηγησει ομως πρεπει να μπορει να δει καθαρα το θηραμα του.. Αν εσυ λοιπον δεν του δειχνεις την γυναικια σου πλευρα τοτε στοχευει σε κατι αλλο. Υπαρχει μια λαικη ρυση η οποια λεει “Ο αντρας ειναι σαν το σκυλι αν δεν τον ταισεις θα φαει και την φολα..”
    Δεν ξερω τι σοι ανθρωπος ειναι η αλλη κοπελα, εσυ ομως κρυβεσαι πισω απο τα βιβλια και οτι κι αν λες, ο τροπος που μιλας δειχνει ανασφαλεια.. Αποψη μου ειναι να αποκτησεις το τσαγανο που σου λειπει και να πιστεψεις στον εαυτο σου περισσοτερο.. τοτε θα δεις μεγαλυτερες αλλαγες στην κοινωνικη σου ζωη απ οτι αν φορουσες φουστα-μπλουζα.. τουλαχιστον ως προς την ποιοτητα των επιλογων που θα εχεις 😉

  31. Αγαπητή συνονόματη Ελένη,
    εγώ δεν θα σχολιάσω καθόλου το τι βρήκε ο Κ. στην άλλη κοπέλα. Θέλω μόνο να σου πώ να τα βρεις εσύ με τον εαυτό σου. Το γεγόνος ότι ρωτάς αν τα καλά κορίτσια δεν είναι της μόδας, εμένα μου δείχνει ότι έχεις αμφιβολίες για το αν σου αρέσεις…. Αποδέξου τον εαυτό σου! Αγάπησέ τον! ʼλλαξε ότι δεν σου αρέσει! Βγες από τα οικογενειακά στεγανά και φτιάξε την δική σου προσωπικότητα χωρίς να σε νοιάζει αν θα χαρακτηριστείς “καλό” ή “κακό” κορίτσι! Δεν υπάρχουν στρατόπεδα από “καλά” και “κακά” κορίτσια για να πρέπει να εντάξεις τον εαυτό σου σε ένα από αυτά! Και μία τελευταία συμβουλή! Να είσαι easy going άτομο! Όχι για να αρέσεις στους άλλους… Για σένα!

  32. Αγαπητή Ελένη, όταν διάβασα την ανάρτησή σου το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να σε “στολίσω” με πλήθος κοσμητικών επιθέτων αλλά θα προσπαθήσω να σε προσεγγίσω διαφορετικά γιατί είναι κρίμα μια κοπέλα 20 ετών να έχει τέτοιες απόψεις. Αρχικά να σου πω οτι είμαι 22 ετών και σπουδάζω σε μία από τις πιο υψηλόβαθμες σχολές στην Αθήνα (μιας και τίθεται θέμα μόρφωσης). Στη σχολή μου λοιπόν, έχουμε πολλές κοπέλες με βαμμένο μαλλί (όχι απαραίτητα ξανθό), με τρύπα στη μύτη και τατουάζ. Μία από αυτές τις κοπέλες είμαι κι εγώ και πίστεψε με δε μου λείπει ούτε η μόρφωση, ούτε η καλλιέργεια, ούτε τα πνευματικά ενδιαφέροντα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως την εν λόγω κοπέλα προφανώς δεν τη γνωρίζεις επαρκώς για να διαμορφώνεις μια τόσο αρνητική άποψη για αυτή. Είσαι απίστευτα προκατειλλημένη απέναντί της και ο λόγος δε μπορεί παρά να είναι η σχέση με το αγόρι που σου αρέσει. Αυτό που με έχει διδάξει τόσο η οικογένεια μου όσο και η ζωή είναι πως ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον μόνο από το φαίνεσθαι! Ενδεχομένως και εσύ η ίδια αν προσπαθήσεις να τη γνωρίσεις να ανακαλύψεις έναν άνθρωπο διαφορετικό από αυτόν που σου δείχνει. Και στην τελική υπάρχει και ο παράγοντας του λεγόμενου “κλικ” !ʼμα το παλικάρι αυτό αισθάνθηκε έλξη για την κοπέλα σίγουρα θα τη θέλησε δίπλα του παρ’όλες τις φαινομενικές-ίσως-διαφορές τους. Σε τέτοια περίπτωση ωστόσο, η ιστορία δείχνει οτι πιθανότατα δε θα κρατήσει και τόσο πολύ η μαγεία. Κλείνοντας, θα σου απαντήσω στην ερώτηση που σε απασχολεί: Οι άντρες τη σήμερον ημέρα(στη συντριπτική πλειοψηφία τους) κατά την ταπεινή μου γνώμη, προτιμούν να δοκιμάσουν από πολλές και παρδαλές παρά να κάνουν μια σίγουρη και σταθερή σχέση. Θα σου πρότεινα, τέλος, να προσπαθήσεις να βγεις από το “καβούκι” σου γιατί έτσι κλεισμένη δε θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τέτοιες παλιακές απόψεις και είναι κρίμα να ακούγονται τόσο αστεία και θλιβερά σχόλια από το στόμα μιας νεότατης κοπέλας! Ελπίζω τα σχόλια όλων μας να σε ταρακουνήσουν!

  33. παιδιά δεν είχα σκοπό να κάνω σχόλιο αλλά την κράξατε αρκετά την κοπέλα, την λυπηθηκα, δεν υποστηρίζω αυτά που λέει ούτε μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει για την άλλη κοπέλα αλλά θέλει τη γνώμη μας για το αν ” οι άνδρες, όταν ερωτεύονται, πάει για τα καλά περίπατο η λογική τους ή μήπως η μόδα του καλού κοριτσιού έχει παρέλθει γενικά;” Εγώ πιστεύω ότι γενικά όταν ερωτεύεσαι δικαιολογείς τα πάντα στον άλλο και επίσης πιστεύω ότι ναι η μόδα του καλού κοριτσιού όπως το εννοεί η φίλη μας η Ελένη Δ. έχει περάσει ο άνδρας θέλει η γυναικά να είναι δυναμική, ανεξάρτητη, περιποιημένη να μην τρέχει πίσω του να βγαίνει, να έχει τις φίλες της και τη δική της ζωή γενικότερα να μην είναι κολλημένη πάνω του. Αυτή ει ναι η άποψη μου δεν ξέρω αν συμφωνείτε..

  34. Το γεγονός ότι 20 χρονών κοπέλα υιοθετείς τις απόψεις της γιαγιάς σου που γεννήθηκε και έζησε σε μια εποχή που η γυναίκα έπρεπε να είναι κλεισμένη στην κουζίνα,να μην θέλει πολλά πολλά,να είναι σεμνή και να κοιτάει πως θα αποκατασταθεί,δεν σου φαίνεται περίεργο; Είμαστε στην ίδια ηλικία.Όπως κι εσύ,μ’αρέσει να περνάω χρόνο διαβάζοντας(κυρίως για δική μου ευχαρίστηση κι όχι μόνο για τη σχολή),μ’αρέσει να κάνω και πιο “ποιοτικά” πράγματα,αλλά μ’αρέσει και να βγαίνω έξω,να διασκεδάζω και το βασικότερο,μ’αρέσει να γνωρίζω άτομα που είναι πολύ πιο ανοιχτά και διαφορετικά από μένα με τον οποιονδήποτε τρόπο.Δεν χρειάζεται να είσαι μαζεμένη,να ντύνεσαι συντηρητικά κτλπ για να θεωρείσαι “σωστή γυναίκα”.Και το παιδί για να ερωτεύτηκε τη συγκεκριμένη κοπέλα,κάτι της βρήκε.ʼλλωστε σε μια σχέση μπαίνεις γιατί θες να πάρεις και να δώσεις πράγματα.Το να είναι με κάποια ακριβώς σαν τον ίδιο,που δεν θα τον βοηθήσει να αλλάξει,να δει διαφορετικά πράγματα,να ωριμάσει,δεν του προσφέρει κάτι.Είναι λογικό να του κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποια που του φαίνεται μυστήρια κι όχι κάποια που είναι η θηλυκή εκδοχή του.Και τέλος,καλό θα είναι να ζήσεις λίγο διαφορετικά τη ζωή σου.Έχεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου να είσαι κλεισμένη σε έναν χώρο,να δουλεύεις όλη μέρα και να μη ρισκάρεις,να μην κάνεις τίποτα διαφορετικό.Μπορείς να είσαι άψογη φοιτήτρια και να έχεις ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή.Και δεν λέω ότι όσοι διαβάζουν πολύ δεν έχουν κοινωνική ζωή(γιατί πίστεψε με,κι εμένα μου το χουν πει πολλές φορές αυτό απλώς γιατί υπάρχει σαν στερεότυπο κι όποιον δουν ότι διαβάζει τον καταχωρούν αυτόματα στα “φυτά”),απλώς από αυτά που λες φαίνεται ότι δεν έχεις βγει έξω από τη βολή σου,έχεις μάθει να συναναστρέφεσαι μόνο τα άτομα που έχουν ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα και το χειρότερο,έχεις αντιλήψεις που δεν συμβαδίζουν με τη σύγχρονη κοινωνία.

  35. ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΕΛΕΝΗ,
    ΑΡΧΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ-ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΥΡΙΑ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ…ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΟΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ… ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΝΗΓΑΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ..

  36. H περιγραφη της ελενης για την κοπελα ηταν λιγο εως πολυ υπερβολικη που φτανει στο σημειου του προσβλητικου, γι αυτο και τα τοσο αρνητικα σχολια.. Ελενη Δ. πρεπει να αλλαξεις λιγο μυαλα. Τι εννοω? οχι παντως να απαρνηθεις τον εαυτο σου ουτε να γινεις ” κακο κοριτσι ” για να τραβας την προσοχη των αλλων.. Αυτο που εννοω ειναι απλα να μην πιεζεις τον εαυτο σου με τοσο παλιακες αποψεις. Και εσυ κουραζεσαι ψυχικα και δεν το καταλαβαινεις. Οι καιροι αλλαζουν. εισαι 20 χρονων αυτο σκεψου μονο ειναι τα ομορφοτερα χρονια της ζωης σου και δεν θα ξαναγυρισουν διασκεδασε τα ζησε τα νιωσε τα, δημιουργησε αναμνησεις. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαζεις καθε βραδυ συντροφο.. αλλα να βγεις με την παρεα σου να χορεψεις να γελασεις να φλερταρεις να γνωριζεις καινουριο κοσμο και γιατι οχι να πιεις και απο τον μπουκαλι.. δεν θα σημαινει οτι αν πιεις απο το μπουκαλι θα σε περασουν για ευκολη ή για κακό κοριτσι. δεν υπαρχουν καλα και κακα κοριτσια. γιατι ο καθενας εχει την ζωη του και την ζει οπως νιωθει αυτος καλυτερα. Το να φορεσεις μια φουστοζωνη 1 βραδυ και να βγεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι εισαι η ευκολη ειναι κ ο τροπος συμπεριφορας εαν ο τροπος που θα μιλησεις θα κινηθεις στο περιβαλλον ειναι προκλητικος και εως και προστυχος τοτε οι αλλοι χαρακτηριζουν πιο ευκολα καποιον ετσι. Δεν φτανει λοιπον μονο η εμφανιση για να παρεξηγηθει καποιος.. Ουτε τα τατουαζ ουτε τα piercing μπορουν να χαρακτηρισουν 1 ανθρωπο με την λεξη ΄΄ ευκολη΄΄.. Χρειαζονται και αλλα πραγματα εαν δεν δωσεις δικαιωματα δεν σε χαρακτηριζουν ετσι. Το να ντυθεις πιο sexy για σενα, οχι να τα βγαλεις ολα στην φορα δεν σημαινει οτι εισαι ευκολη. Υπαρχει το ομορφο το θηλυκο το sexy που το βλεπεις και το θαυμαζεις και υπαρχει και το προστυχο sexy το ασχημο δηλαδη. Με λιγα λογια αφησε πιο ελευθερο τον εαυτο σου μην τον πιεζεις με μη και σκεψεις. Γινε πιο δυναμικη πιο εξωστρεφης για σενα παντα και μονο για σενα. Τωρα οσον αφορα τους αντρες γενικα επιλεγουν αναλογα με αυτο που αναζητουν την δεδομενη στιγμη εαν θελουν για παραδειγμα απλα να περνουν ευχαριστα την ωρα τους βρισκουν κατι αναλογο, αν επιθυμουν μια σχεση σοβαρη τοτε αναζητουν την κοπελα που θα τους αγαπαει θα τους νοιαζεται θα ειναι διπλα τους θα κανουν πραγματα μαζι και θα ονειρευονται. Επισης θα συμφωνησω με την erietta που λεει οτι οι αντρες θελουν την γυναικα δυναμικη ανεξαρτητη περιποιημενη κλπ κλπ. και εγω θα προσθεσω οτι και μερικες φορες δεν ξερουν τι θελουν, γιατι εκει που σε θελουν ανεξαρτητη και να μην εισαι κολλημενη πανω τους, ταυτοχρονα σε θελουν και κολλημενη και μετα που δειχνεις περισσοτερο ενδιαφερον θεωρουν οτι παρακολλησες πανω τους χαχαχα καταβαθος δεν ξερουν λοιπον τι θελουν αλλα το ιδανικο γ αυτος ειναι να βρισκεσαι καπου ενδιαμεσα, να νιωθουν οτι τους εχεις αναγκη. σωστα? χαχαχα..

  37. από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι ένα βαθιά καταπιεσμένο άτομο…….το οποίο δε χορεύει ποτέ μήπως και κακοχαρακτηριστεί.
    στην ουσία δε ζεις…….απλά υπάρχεις.
    η ζωή τα περιέχει όλα. και διάβασμα και διασκέδαση και ποτά και χορό και τρέλα.
    δε βλέπω πουθενά τη ζωντάνια της ηλικίας σου. επειδή νιώθεις ανασφάλεια έχεις κλειστεί πίσω από το οχυρό της σεμνοτυφίας και της δήθεν διανόησης…..
    ξύπνα και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο γιατί ήδη σκέφτεσαι σα γεροντοκόρη.

  38. Αγαπητή Ελένη,
    ενδέχεται απλά να περνάει την ώρα του μικρός είναι και ψάχνεται για εμπειρίες!

  39. Βασικα ετσι οπως μιλας ειναι σαν να θετεις την παρεα σου και εσενα ‘ οι καλυτεροι απ’ολοι, οι σουπερ, τα διαβαστερα παιδια κτλπ και οι αλλοι που ειναι ‘αλλιως’ ο,τι κι’αν σημαινει αυτο, ειναι οι ‘χαλια” το τι κοινο εχουν μεταξυ τους το ξερουν εκεινοι και καλο ειναι να μην σνομπαρεις καποιον απο το πως ντυνεται και ειναι αλλα και τι μουσικη ακουει!μαλλον πιο πολυ εσυ δεν εχεις αποδεχθει πως υπαρχουν και τετεοια ατομα-διαφορετικα απο εσενα και την παρεα σου!! σιγα πρωτη φορα βλεπεις μια τετοια εμφανιση κοπελας που σου εκανε τοσο εντυπωση? ωστοσο ισως τελικα να μην τον ξερεις και τοσο τον φιλο σου απο την στιγμη που φαινομενικα δεν περιμενες κατι τετοιο!!!!!!!! σημασια δεν εχει το τι φαινεσαι αλλα το τι εισαι!!!! το πως ντυνεται και τι μουσικη ακουει δεν σημαινει οτι δεν ειναι μορφωμενη και οτι ειναι κατωτερη απο εσενα!!!!! η συμπεριφορα σου ειναι πολυ ‘σνομπ’ κατι το οποιο να τον απεκρουσε απο εσενα και να το βρηκε σε εκεινη – δλδ καλυτερο χαρακτηρα..ελεος ομως ρε κοπελα μου!!!!

  40. εμεις τα κακα κοριτσια δε θα παμε στο παραδεισο..και τατουαζ εχω και τη μπυρα απο το μπουκαλι πινω και χορευω οταν βγαινω εξω..α και να ξερεις σπουδαζω οικονομικα στην αθηνα..ελεος πως κρινεις τους ανθρωπους

  41. «ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ»
    Ήμαρτον ρε κορίτσια!!!! Μια περιγραφή της Ελένης Δ. για μια κοπέλα που έχει διαφορετικές αντιλήψεις και τρόπους έκφρασης από τις δικές της και «πέσατε» όλες να τη «φάτε» ζωντανή! Εντάξει, μπορεί ο τρόπος που περιγράφει την κοπέλα να είναι «άκομψος» έως «άστοχος» θα έλεγα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελένη Δ. είναι κομπλεξική, ρατσίστρια και όλα τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία τη «στολίσατε»!!!!!!
    Αν εσείς που είστε της άποψης και του στυλ της κοπέλας που περιγράφει η Ελένη Δ., γουστάρατε έναν άντρα με τα ίδια χαρακτηριστικά(π.χ. έναν ροκά ή χεβιμεταλά) και αυτός αντί για εσάς έκανε σχέση με μια «θεούσα» όπως θα τη χαρακτηρίζατε (μια κοπέλα που ντύνεται με μακριά σκούρα ρούχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, περνάει τις ώρες της με διάβασμα και μακριά από τα πρότυπα διασκέδασης που έχετε εσείς, έχει κότσο το μαλλί της, είναι άβαφη και «απεριποίητη», δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν ξενυχτάει) δεν θα σας φαινόταν παράξενο; Δεν θα λέγατε τι δουλειά έχει με μια τέτοια κοπέλα; Δεν θα λέγατε που τη βρήκε ο μ@@@@@ς αυτή τη «θεούσα» και την «ξενέρωτη»; Και πολύ περισσότερο δεν θα χαρακτηρίζατε μια τέτοια σχέση παράδοξη και επειδή θα ζηλεύατε την κοπέλα θα την περιγράφατε με τρόπο ανάλογο της περιγραφής που έκανε η Ελένη Δ.;
    Λοιπόν αντί να κατακεραυνώνετε την Ελένη Δ. σας συμβουλεύω ως πολύ μεγαλύτερος από εσάς σε ηλικία, να ασχολείστε με την ουσία του θέματος και να μην βγάζετε τα δήθεν «αντιρατσιστικά» και «προοδευτικά» συναισθήματα σε μια συνομήλικής σας γιατί είναι τελείως υποκριτικό, αφού και εσείς δεν σέβεστε κατά αυτόν τον τρόπο τη «διαφορετικότητα» της Ελένης Δ.!!!! Και αντί να απαντήσετε στο πρόβλημά της το μόνο που κάνετε είναι να την κατηγορείτε και να την παροτρύνετε να γίνει άλλο ένα κορίτσι που απαιτεί η σύγχρονη μόδα προκειμένου να έχει ερωτικές επιτυχίες!
    Λάθος λοιπόν ο τρόπος που περιγράφει η Ελένη Δ. την κοπέλα με αίσθημα προκατάληψης, εξίσου λάθος και από εσάς που την κατακρίνετε με τον ίδιο τρόπο!
    Σίγουρα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει έναν άλλο άνθρωπο και να βγάζει συμπεράσματα αυθαίρετα για το ποιόν του, έχει όμως δικαίωμα να μην συμφωνεί με την όλη στάση του και να μην υιοθετεί συμπεριφορές που παρουσιάζονται ως πρότυπα του σύγχρονου ανθρώπου!
    Και το λυπηρό είναι ότι όλες εσείς οι σύγχρονες, ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες υπερασπίζεστε το «διαφορετικό» και το «εξτρίμ» μόνο όταν αυτό επιτάσσει η μόδα και είναι κομμένο και ραμμένο στο δικός σας τρόπο ζωής! Οτιδήποτε άλλο το ρίχνετε στο «πυρ το εξώτερον»!!!!!!
    ʼΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ;;;;;;

  42. αν του το ειχες πει οτι σου αρεσει πιο πριν θα ειχες πολλες πιθανοτητες να κανει κατι μαζι σου αν φοβοσουν να του το πεις για να μην τον χασεις τοτε κακως γιατι ετσι και αλλιως οταν κανετε παρεα δεν θα μπορεις να τον δεις φιλικα και ετσι η φιλια δεν υπαρχει… οποτε αστον με την κοπελα και ψαξε αλλου η αστον αν θελει να ερθει εκεινος σε εσενα…μη μπεις αναμεσα τους γτ η κοπελα οτι και να ειναι δεν φταιει σε τιποτα να την χωρησεις ειναι κριμα…απλα μαθε να μιλας μη περιμενεις να σου πει ο αλλος κατι η να κανει σχεση αυτος που γουσταρεις για να του το πεις…

  43. @βάιε…..δεν ειπε κανεις οτι υιοθετουμε το εξτριμ στυλακι που επιτασσει η μοδα…….το οποιο φτανει στο αλλο ακρο……
    η φιλη μας ειναι το ενα ακρο -η σεμνοτυφια και το αλλο ακρο ειναι η προστυχια.
    το κατακριτεο για μενα ειναι το γεγονος οτι η φιλη μας δεν το κανει επειδη το νιωθει….αλλα επειδη ετσι της εχουν πει οτι πρεπει να κανουν οι καλες κοπελες……το κανει δηλαδη επειδη πρεπει……

    το να χορευεις ή το να πινεις μπυρα απο το μπουκαλι δεν αποτελει ακρο…..σε λιγο θα μας πειτε οτι δεν κανει οι γυναικες να γελουν δυνατα ή να βγαινουν χωρις να συνοδευονται…….

    η ζωη οπως ξαναειπα τα περιεχει ολα….χορο, γελιο, τρελα, διαβασμα, αστεια……

    το να καταπιεζεσαι επειδη θελεις να δωσεις την εικονα του κοριτσιου για σπιτι ειναι σιγουρο οτι θα εχει το αντιθετο αποτελεσμα……φαινεται η ψευτικη συμπεριφορα…..

  44. @gianna
    Υποστηρίζεις ότι η Ελένη είναι σεμνότυφη και καταπιέζεται ψυχολογικά έχοντας ως δεδομένο ότι «τόλμησε» να περιγράψει με άκομψο τρόπο μια συμπεριφορά εκ διαμέτρου αντίθετη με τη δική της! Προφανώς θα είσαι μια γυναίκα με πολλές εμπειρίες στη ζωή σου και μάλιστα μεγάλης ηλικίας αφού μπορείς και σκιαγραφείς το χαρακτήρα της Ελένης με τέτοια άνεση και σιγουριά! Και μάλλον πρέπει να είσαι και κοντά στην ηλικία της γιαγιάς της Ελένης αφού παραδίδεις και μαθήματα περί ζωής και τι εμπεριέχει αυτή! Ίσως να είσαι και κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας με διδακτορικό στις ανθρώπινες συμπεριφορές και να κατέχεις και υψηλόβαθμη θέση στη διεύθυνση ανθρωπίνων πόρων μεγάλης εταιρείας! Και φυσικά ως ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα θα κάνεις τους άντρες να τρέχουν από πίσω σου μόνο με το βλέμμα σου!
    Επειδή εγώ είμαι μικρός σε ηλικία, «άβγαλτος» τελείως, δεν πίνω, δεν καπνίζω, συχνάζω σε βιβλιοθήκες και σε μουσεία, πάω στην εκκλησία, δεν έχω τατουάζ και σκουλαρίκια και κυρίως δεν έχω κάνει σχέση με γυναίκα ακόμα, τι λες θα επιβιώσω ή επειδή είμαι σεμνότυφος θα καταλήξω σε κανένα μοναστήρι και θα μείνω γεροντοκόρος ή ακόμα χειρότερα σε κανένα ψυχιατρείο; Τι να κάνω για να μην καταπιέζομαι από την σεμνοτυφία μου; Μήπως θα πρέπει να φονεύσω τους γονείς μου, τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου που μου έμαθαν να είμαι ευγενικός, ευπρεπής και μετρημένος;
    Σκέφτομαι όμως πολύ τώρα τελευταία να ενδώσω στις «πιέσεις» μιας κοπέλας που θέλει να κάνουμε σχέση αν και δεν ταιριάζουμε πουθενά σαν χαρακτήρες! Είναι σαν να βλέπεις έναν τύπο με φράκο και Rolls Royce αυτοκίνητο να συνοδεύει τη Lady Gaga για να παρακολουθήσουν όπερα!
    Μα θα πει κάποιος που ταιριάζω μαζί της αλλά θα του απαντήσω ότι «στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι»!!!!!!!!!!!!!
    Και έτσι απαντάω και στη φίλη μας Ελένη που απορεί γιατί ένας άντρας καταλήγει στην αγκαλιά μιας γυναίκας του στυλ που περιέγραψε!!!!!!!!!!!!

  45. καταπιεσμενε: “Εμένα η γιαγιά μού έμαθε να κάθομαι και να μιλώ όμορφα, να μην πίνω από μπουκάλι, να αποφεύγω το piercing και να προσέχω πολύ πώς ντύνομαι, για να μη δείχνω “εύκολη” απέναντι στ’ αγόρια. Και τι κατάλαβα; Ενώ εκείνη η κοπέλα, που δεν δεσμεύεται από “κανόνες” και περιορισμούς και έχει μία άνεση στη συμπεριφορά της, κατάφερε ν’ αρέσει σε κάποιον τόσο ξεχωριστό όσο ο Κ.”
    αυτα ειναι τα ακριβη λογια της θεματογραφου…..
    τωρα αν εσυ κρινεις οτι χρειαζεται ειδικο πτυχιο ψυχολογιας για να καταλαβεις τα οσα εγραψα……τι να πω…..δικο σου θεμα…….
    και δεν ειμαι ανεξαρτητη, ουτε δυναμικη γυναικα, ειμαι απλα αληθινη και ο εαυτος μου χωρις να κοπτομαι για το ποιος θα με περασει για εξυπνη ή ομορφη ή ευκολη κτλ. παριστανοντας κατι αλλο απο αυτο που ειμαι ή αυτο που μου λεει η γιαγια μου οτι πρεπει να ειμαι…
    και για να σου λυσω και την απορια, ειμαι 30 χρονων….αλλα αυτο το σκεπτικο ειχα απο την εφηβεια μ ακομα…….και δε μου βγηκε ποτε σε κακο.

  46. καταπιεσμενε αυτα που γραφεις σε σχεση με οσα εγραψε η γιαννα μου φαινονται λιιιιγο ασχετα..οποτε πριν μιλησεις ξανα κατσε διαβασε ξανα τι γραφει ο αλλος μηπως και καταλαβεις τιποτα και απαντησεις σωστα.και απ οτι φαινετε η γιαννα σε σχεση με εσενα ναι ειναι ”γιαγια” γιατι αυτα που γραφεις φαινετε σαν να τα εγραψε ενα κακομαθημενο 13χρονο που μιλαει χωρις να σκεφτετε και κρινει τους ανθρωπους και το αν ταιριαζει με αυτους με βαση την εμφανιση…και ο einstein εμοιαζε με τρελος-χαζος με το κουρεμα του κτλ αλλα δεν νομιζω να ηταν….οποτε πριν κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση και την συμπεριφορα και απορριψεις μια κοπελα εξαιτιας αυτων κατσε και κανε πρωτα μια σοβαρη συζητηση μαζι της γιατι πολλες φορες κανουμε τρελες και φερομαστε σαν παιδια γιατι μονο ετσι μπορουμε να επιβιωσουμε σ αυτον τον κοσμο με τα τοσα προβληματα.ωστοσο δεν σημαινει και οτι ειμαστε χαζοι η’ ευκολοι..τα φιλια μου.. :*

  47. KOPELIA EXEIS XASEI TO PAIXNIDI THS ZWHS!!OSOI ZOUME KAI OXI APLA UPARXOUME DEN SUNEPAGETAI AUTO OTI EIMASTE AMORFWTES KAI TSOULAKIA!GIA HREMISE LIGO..KANE SEX MPAS KAI XALARWSEIS..KAI NAI TH GOUSTEREI GIATI 3EREI NA ZEI!3EREI PWS NA PERNAEI KALA KAI STO KREVATI DEN LENE GIA TA GEWGRAFIKA DIAMERISMATA THS ELLADAS!H EN LOGW KOPELIA ISWS NA MHN EXEI GNWSEIS GIA TH GEWGRAFIKH 8ESH THS SURIAS ALLA NA EXEIS EMPEIRIES ZWHS!!!!OXI OTI DIAVAZEI APO TA VIVLIA..3EKOLLA APO TH VIVLIO8HKH KAI ZHSE LIGO!AN DEN TA PETA3EIS TWRA POTE 8A TO KANEIS???20 XRONWN KAI SAPIZEIS STA VIVLIA?

  48. Ελένη, είναι μαζί της γιατί περνάει καλά μαζί της, γιατί ζει κάτι έξω από τα δικά του συνηθισμένα και δεδομένα, γιατί τον βοηθάει να “ξεφεύγει” από την κουραστική καθημερινότητά του. Κακά τα ψέματα, όλη μέρα βιβλιοθήκη και διάβασμα και ακόμα και στην καφετέρια να μιλάς για αυτά που διαβάζεις κουράζει απίστευτα, έχω σπουδάσει και ξέρω. Δε σημαίνει ότι θα την παντρευτεί (ούτε το αντίθετο) απλα για εκείνον είναι μια εμπειρία, μια πρωτόγνωρη εμπειρία.
    Επειδή μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα επίσης, δε σημαίνει ότι ερωτικά ταιριάζετε απαραιτήτως ούτε ότι τον ξέρεις όσο καλά νομίζεις.
    Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι μεταξύ σας είναι μάταιο να κολλάς τόσο και να σπαταλάς φαιά ουσία προβληματιζόμενη τι της βρήκε. Αυτό είναι δικό του θέμα και δεν αφορά κανέναν σας. Θα σου έλεγα να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του και να αρχίσεις σιγά σιγά να κοιτάς τον εαυτό σου. Κάνε γνωριμίες εκτός σχολής, να γνωρίσεις και να ερωτευτείς κι εσύ κάποιον. Ίσως τότε και να καταλάβεις τον φίλο σου…
    Και μια ακόμα συμβουλή. Προσπάθησε να αποφεύγεις ερωτικά μπλεξίματα με άτομα μέσα από την παρέα σου. Δεν είναι πάντα εφικτό, το ξέρω. Αν γίνει όμως κάτι και μετά στραβώσει, η παρέα κινδυνεύει να διχαστεί, κάποιος από τους δυο σας μπορεί να μείνει εκτός, να απομακρυνθεί, θα χάσεις το φίλο σου, ίσως και περισσότερους φίλους…Στα δύσκολα θα μου πεις φαίνονται οι φίλοι, δεν είναι όμως πάντα οι άνθρωποι αρκετά ώριμοι όταν προκύπτουν τα δύσκολα, κι αυτό δε σημαίνει κατ’ανάγκη ότι δεν είναι καλοί φίλοι ή ότι είναι κακοί άνθρωποι…

  49. Ελένη, είναι μαζί της γιατί περνάει καλά μαζί της, γιατί ζει κάτι έξω από τα δικά του συνηθισμένα και δεδομένα, γιατί τον βοηθάει να “ξεφεύγει” από την κουραστική καθημερινότητά του. Κακά τα ψέματα, όλη μέρα βιβλιοθήκη και διάβασμα και ακόμα και στην καφετέρια να μιλάς για αυτά που διαβάζεις κουράζει απίστευτα, έχω σπουδάσει και ξέρω. Δε σημαίνει ότι θα την παντρευτεί (ούτε το αντίθετο) απλα για εκείνον είναι μια εμπειρία, μια πρωτόγνωρη εμπειρία.
    Επειδή μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα επίσης, δε σημαίνει ότι ερωτικά ταιριάζετε απαραιτήτως ούτε ότι τον ξέρεις όσο καλά νομίζεις.
    Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι μεταξύ σας είναι μάταιο να κολλάς τόσο και να σπαταλάς φαιά ουσία προβληματιζόμενη τι της βρήκε. Αυτό είναι δικό του θέμα και δεν αφορά κανέναν σας. Θα σου έλεγα να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του και να αρχίσεις σιγά σιγά να κοιτάς τον εαυτό σου. Κάνε γνωριμίες εκτός σχολής, να γνωρίσεις και να ερωτευτείς κι εσύ κάποιον. Ίσως τότε και να καταλάβεις τον φίλο σου…
    Και μια ακόμα συμβουλή. Προσπάθησε να αποφεύγεις ερωτικά μπλεξίματα με άτομα μέσα από την παρέα σου. Δεν είναι πάντα εφικτό, το ξέρω. Αν γίνει όμως κάτι και μετά στραβώσει, η παρέα κινδυνεύει να διχαστεί, κάποιος από τους δυο σας μπορεί να μείνει εκτός, να απομακρυνθεί, θα χάσεις το φίλο σου, ίσως και περισσότερους φίλους…Στα δύσκολα θα μου πεις φαίνονται οι φίλοι, δεν είναι όμως πάντα οι άνθρωποι αρκετά ώριμοι όταν προκύπτουν τα δύσκολα, κι αυτό δε σημαίνει κατ’ανάγκη ότι δεν είναι καλοί φίλοι ή ότι είναι κακοί άνθρωποι…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More