Emilia: “Για να μη σας τα πολυλογώ, μέσα στους πέντε μήνες τον άφησα τέσσερις φορές…”

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ και τη δική μου ιστορία μαζί σας.

Πριν από εφτά μήνες γνώρισα κάποιον με τον οποίο βγαίναμε για πέντε μήνες.

Στην αρχή μιλούσαμε δύο-τρεις φορές την εβδομάδα και βλεπόμασταν άλλο τόσο. Ερχόταν να με βρει στην παρέα μου ανά πάσα στιγμή, αν μπορούσε να ξεκλέψει χρόνο.

Όμως με έβλεπε συγκρατημένη και μου είπε ότι δεν είναι το σωστό άτομο για να βασιστώ πάνω του. Εκεί απομακρύνθηκα και του το ψιλοέκοψα.

Μετά όμως με ξανακυνήγησε και μετά από δύο μήνες γνωριμίας ολοκληρώσαμε. Υπήρχαν εβδομάδες που μιλούσαμε κάθε μέρα και άλλες που μιλούσαμε μία φορά μόνο.

Για να μη σας τα πολυλογώ, μέσα στους πέντε μήνες τον άφησα τέσσερις φορές. Και τις τέσσερις ήρθε κάτω από το σπίτι μου να μιλήσουμε παρατώντας την παρέα του σαββατόβραδα ή μεσάνυχτα.

Δεν με άφηνε να τον αφήσω και κάθε φορά μου έδινε με τον τρόπο του ελπίδες ότι έχει συναισθήματα, αν και ποτέ δεν μιλήσαμε για αυτά. Από το σπίτι του ξέρω πως ήταν καταπιεσμένος και είχε λίγο τα προβληματάκια του.

Δεν τον θέλω πίσω, αλλά πείτε μου: είχε λέτε συναισθήματα για μένα ή απλά έκανε τα πάντα για να μην με χάσει από …“stand by”.

Emilia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αφου δεν τον θελεις πισω τι σε ενδιαφερει αν αυτος ειχε η οχι συναισθηματα για σενα?! θελεις να μαθεις μονο και μονο για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου μου φαινεται!!!

  2. Ma giati se noiazei? afu de ton theleis, giati analonese adika?! se kuventa na vriskesai….? Edw k ton idio na rwtiseis de tha kserei, poso mallon esi kai poli perissotero emeis!! ELEOS!

  3. Τόσο κυνήγι εκ μέρους σίγουρα σημαίνει ότι δεν του ήσουν καθόλου αδιάφορη! Αν ήταν να σ’ έχει “καβάντζα” δεν θα είχε μπει σε τόσο κόπο. Κρίμα που δεν ταιριάξατε και χωρίσατε. Ήσουν πολύ τυχερή γιατί, να ξέρεις, ειδικά οι νεαροί τη σήμερον ημέρα όχι απλώς δεν πολιορκούν τον έρωτά τους, αλλά πλησιάζουν μια κοπέλα πολύ δύσκολα.

  4. Συγνώμη βρε Emilia αφού λες πως δεν τον θέλεις πίσω τότε γιατί μας ρωτάς;; Το παιδί από ότι κατάλαβα έχει αρκετά ψυχολογικά και εσένα δεν σου αρέσει γιατί το κουράζεις λοιπόν;; Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα σταματήσει.

  5. Και τί σε ενδιαφέρει αφού “δεν τον θέλεις πίσω”;;;

  6. Η κοπέλα μια ερώτηση έκανε. Εσείς που δε θέλετε να απαντήσετε γιατί αναλώνεστε σε κακίες?

  7. Euxaristw gia oles tis apanthseis..alla mallon de diavasate kati..den eipa oti de me noiazei alla oti den ton thelw pisw giati polu apla otan mia katastash teleiwnei akoma kai na xanavrethoun ta 2 ayta atoma den prepei na einai mazi gt pali t idia tha ginoun..den to kanw apo egwismo..kai an d eixa synaisthhma de tha egrafa kan,..

  8. ΟΚ απλά δεν το είπες ξεκάθαρα και εγώ κατάλαβα πως δεν ενδιαφέρεσαι! Πάντως όπως και να έχει το είπες και μόνη σου τα ίδια θα γίνουν πάλι οπότε καλύτερα να το αφήσεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More