Evi: “Για άλλη μια φορά, βλέπουμε πόσο σαβούρα κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσά μας!”

Καλημέρα σε όλη την παρέα του TLIFE!

Θα ήθελα να πω μια ιστορία μικρή και πολύ πρόσφατη, έτσι πιο πολύ για να γελάσουμε…

Αρχές τους προηγούμενου μήνα, Σαββατόβραδο και βρέθηκα σε ένα από τα πρώτα τραπέζια ενός πολύ γνωστού νυχτερινού κέντρου στην παραλιακή. Στο διπλανό τραπέζι παρέα αγοριών σε bachelor!!!

Εκεί κι αυτός. Όχι κούκλος, αλλά με έντονο βλέμμα κι ένα χαμόγελο που σε χαλάρωνε αμέσως. Μετά από αρκετές δικές του προσπάθειες, σφηνάκια, λουλούδια, αφιερώσεις μέσω τραγουδιστή κτλ. κτλ. ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ξεκίνησε επικοινωνία καθημερινή, κυρίως από μεριάς τοου, με πλήρη αναφορά του ημερήσιου προγράμματός του…

Μου ζητούσε και ραντεβού, αλλά για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχω δει αρκετά, ήμουν επιφυλακτική και περίμενα να δω πόσο θα επιμείνει, αν και ήθελα από την αρχή να βγω μαζί του…

Να μην σας κουράζω, προχθές ανακάλυψα μέσω facebook -γιατί τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός- ότι όχι μόνο έχει σχέση, αλλά ετοιμαζόταν και να επισημοποιήσει.

Τραγική ειρωνεία: τη συγκεκριμένη μέρα που ανακάλυψα όλα αυτά είχα πει το πολυπόθητο “ναι” στην πρόταση του ραντεβού, το οποίο όπως φαντάζεστε δεν έγινε και ποτέ!!! Το ακύρωσα λέγοντάς του ότι δεν είμαι τύπος που εμπλέκεται σε σχέσεις κτλ… και το θέμα έκλεισε εκεί!

Αυτός προσπάθησε να βρει διάφορες δικαιολογίες -αν είναι δυνατόν! Απλά του είπα και το εξής: μπορεί εγώ να μην είμαι τέτοιος χαρακτήρας, αλλά την επόμενη φορά που θα σκεφτεί να παίξει με κάποια να σκεφτεί ότι όλα μαθαίνονται κι ότι κάποια άλλη στη θέση μου ίσως να του χαλούσε και το σιγουράκι του!

Anyway, για άλλη μια φορά, βλέπουμε πόσο σαβούρα κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Evi

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ, ΑΡΝΑΚΙ……ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ…..

  2. Εγώ πλέον αν ‘πέσω’ σε τέτοιους τύπους, θέλω διακαώς να τους κάνω ζημιά. Πειράζει;;

  3. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο που σκεφτονται καποιοι ,ειτε αντρες ειτε γυναικες …αν θελουν να γκομενιζουν γιατι κανουν σοβαρες σχεσεις? δεν τους φταινε τιποτα οι αλλοι.εχει χαθει η ειλικρινεια και η εμπιστοσυνη

  4. σαβουρα κοσμος υπαρχει και στους αντρες και στις γυναικες δεν το εχω ζησει απο αντρα αλλα απο γυναικα η οποια ψαχνονταν και ηθελε τον οποιοδηποτε εβλεπε μπροστα της μεχρι που καταλαβα οτι ηθελε και τον δικο μου φιλο δεν του ειπα κατι ποτε απλα ενοιωσα απαισια στεναχωριομουν καθε μερα επεσα σε μια μικροκαταθλιψη δεν ετρωγα ποτε δεν ειπα ουτε σε εκεινην κατι ουτε στον φιλο μου….νομιζω πως καποιους ανθρωπους τους κυριευει το ενστικτο του κυνηγου δηλ θελουν αποκτησουν κατι και καποιον απλα και μονο απο εεγωισμο για να επιβεβαιωθουν και μολις το κατακτησουν πανε στο επομενο θυμα.

  5. i periptwsi tou mou thimizei ena thessalonikio pou menei athina, k to xei kanei polles fores auto k exei k sxesi….. ti zwa kykloforoun thee mou….

  6. τα πραγματα εχουν καταντησει παραπανω απο απογοητευτικα..εμπιστοσυνη μηδεν πλεον..και σκεφτειτε να μην υπηρχε σ αυτη τη περιπτωση το facebook,μπορει να γινοταν το πρωτο ραντεβου χωρις να γνωριζει για την επισημη σχεση..
    υπαρχουν πολλα ζωα οχι μονο ο θεσσαλονικιοσ που μενει στην αθηνα που αναφερεις ριρι μου(που η περιγραφη του ταιριαζει με τ αγορι μου),αλλα και αλλοι πολλοι που εχουν ξεχασει τι θα πουν οι λεξεις πιστη και ευαισθησια..

  7. ean i perigrafi tairiazei me to agori sou , signwmi pou to lew alla kakos einai akomi to agori sou….
    to kako einai oti kapote tha katigorousame gia tetoies simperifores antres “2hs katigorias” alla to kako einai oti oi perissoteroi pou ta kanoun auta einai atoma me ypsilo morfotiko epipedo kai me poly kales theseis ergasias….

  8. κορίτσια δεν υπάρχει άνδρας που δε θα κοιτάξει ή θα ασχοληθεί και με άλλη … απλά βρίσκουμε κάποιον που δε το κάνει φανερά και νομίζουμε οτι είναι μόνο για μας !!!
    ξέρετε και σεις φυσικά σοβαρότατους άνδρες που παράλληλα με την σχέση τους ή το γάμο τους είχαν και μία σοβαρότατη εξωσυζυγική σχέση … και δε μιλάμε για τις ‘ μιας βραδιάς” λοιπόν μη περιμένετε τον τέλειο!
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ αλλωστε οι ανδρες που μπορουν να κανουν μια γυναίκα να φτάσει στον παραδεισο συναισθηματικά είναι λίγοι . και για λίγο !!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More