Εύη: “Δεν έχω ιδέα τι να κάνω μαζί του. Να βγω μαζί του ή όχι; Καμιά συμβουλή;”

Τον γνώρισα μέσω κοινών φίλων. Είναι τώρα κοντά δυο μήνες που μιλάμε μέσω μηνυμάτων αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη με τη στάση που μου δείχνει.

Είναι πολύ φιλικός οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν με θέλει ή όχι. Αν με θέλει γιατί δεν μου το λέει; Αν δεν με θέλει γιατί μου στέλνει συνεχώς;

Είχα ξενερώσει με αυτήν την ακαθόριστη κατάσταση οπότε μια μέρα του είπα ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε αν δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι μαζί μου. Του είπα ότι δεν τον βλέπω φιλικά και πως αν δεν με θέλει καλύτερα να μην ξαναμιλήσουμε.

Αυτός δεν απάντησε καν και μετά από λίγο μου άνοιξε μια άσχετη κουβέντα προφανώς για να αποφύγει την απάντηση.

Εγώ σταμάτησα να του απαντάω γιατί για άλλη μια φορά με ξενέρωσε, αλλά αυτός επιμένει και συνεχίζει να μου μιλάει και να μου ζητάει να βγούμε, χωρίς ωστόσο να μου ξεκαθαρίζει ακριβώς τι θέλει και πως νιώθει…

Δεν έχω ιδέα τι να κάνω μαζί του. Καμιά συμβουλή; Βγάλατε κάποιο συμπέρασμα; Να βγω μαζί του ή όχι;

Εύη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Έχεις πατήσει φουλ τα γκάζια και τρέχεις με ταχύτητα φωτός. Κούλαρε λίγο. Έχεις σκεφτεί ότι η συμπεριφορά σου (όταν του είπες ότι δεν τον βλέπεις φιλικά) ίσως του ήρθε απότομη ή ότι ίσως να του πέρασες και λάθος μηνύματα; Μπορεί να του αρέσεις, αλλά να μην ερωτοχτυπήθηκε και με την πρώτη ματιά και να θέλει απλώς να γνωριστήτε καλύτερα, όχι να τα φτιάξετε μέσω sms. Κοίτα, γνώμη μου, αν θες να του δώσεις μια ευκαιρία βγες μαζί του αλλά να είσαι χαλαρή, όχι να αρχίσεις πάλι τα “εγώ δε σε βλέπω φιλικά κι αν δε θες να γίνει κάτι να κόψουμε”. Του βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό έτσι του ανθρώπου. Αν πάλι είσαι τόσο σίγουρη ότι τα θες όλα ή τίποτα και δεν κρατιέσαι, γίνε συνεπής στις δηλώσεις σου, μη βγεις μαζί του αλλά κόψε και κάθε επαφή.

  2. Πόσο χρονών είναι; Λίγο επιπόλαιος φαινεται. Θεωρώ πως του αρέσεις, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να είναι μαζί σου. Εφόσον εσύ του έχεις πει ότι τον θες κ αυτός έκανε τον Κινέζο, μάλλον θέλει μόνο επιβιβεβαίωση ή μόνο σεξ. Βγες μία φορά μαζί του, να δεις που και αν το παέι κάπου και μετά αποφασίζεις…

  3. an de kserei twra ti thelei apo sena, pu einai toso aplo ena rantevu, pws tha kserei argotera sta pio poliploka….?? Poso xronwn einai 15??!!! LOLOLOL Min asxolise, vres enan pragmatiko antra.

  4. Βιαζεσαι παρα πολυ. Ηρεμησε λιγο. Προφανως ο ανθρωπος να θελει να σε γνωρισει καλυτερα ακομη και μετα να αποφασισει. Σκεφτηκες οτι πηρες τη θεση του? Του ειπες πρωτη οτι δεν τον βλεπεις φιλικα κι οτι θελεις να προχωρησετε…αρκετα επιθετικη νομιζω!

  5. Κορίτσι μου, άκου μια συμβουλή από μια μεγαλύτερη που ζει και στο εξωτερικό, όπου οι γνωριμίες μέσω νετ είναι πολυ συνηθισμένες: μακρια! ʼνθρωπος πόσω μάλλον άντρας που δεν επιδιώκει μια άμεση σε λογικά πλαίσια συνάντηση ή που αντί για ένα τηλέφωνο τραβιέται 2 μήνες (έλεος!!) με μηνύματα, κουβαλάει πολλά θέματα. Κόμπλεξ. Ανικανότητα να διαχειριστεί μια τετ α τετ ανθρώπινη επαφή. Θεωρώ δε δεδομένο ότι όπως εσένα, έχει καψουρέψει κι άλλα κοριτσάκια και παίζει σε αρκετά “γήπεδα”. Δεν θεωρώ ότι περαιτέρω επαφή μαζί του θα σου βγει σε καλό, αυτός μπορεί στην τελική να είναι ανασφαλής, κομπλεξικός κλπ κλπ, εσύ γιατί συνεχίζεις μια νοσηρή κατάσταση; Είπαμε, δύσκολες οι σχέσεις πλέον, αλλά η αυτοεκτίμησή μας πάνω απ όλα! Ας βρει άλλη να κάνει χαβαλέ, γιατί πίστεψε με αυτό κάνει. Καλή τύχη!

  6. Εχει άλλη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More