Γιάννα 22 – Η “wannabe” πρώτη φορά

Στα εικοσί μου κι εγώ σαν κορίτσι, αποφάσισα να δώσω ό,τι πολυτιμότερο… είχα! Έτσι λοιπόν σχεδίαζα πως θα είναι ωραίο το βράδυ μας αλλά και… ανώδυνο (μιλάμε για όντως Mr Big περίπτωση)! Ζήτησα τις συμβουλές των κολλητών.

Kαταλήξαμε πως το στοιχείο που δεν έπρεπε να λείπει, πέρα από όλη τη ρομαντική ατμόσφαιρα που θα είχα φτιάξει με κεριά κλπ., ήταν το αλκοόλ! Να σημειωθεί κι ότι δεν ήμουν και fan του.

Έτσι λοιπόν ήταν όλα έτοιμα και μαζί και δύο μπουκάλια λευκό κρασί στο ψυγείο. Ήμουν πολύ ερωτευμένη και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ευχαριστήσω το “μωρό” μου! Αρχίσαμε να τρώμε κάτι ελαφρύ που είχα φτιάξει και να πίνουμε το κρασί μας (εγώ με γοργούς ρυθμούς και πολλή ποσότητα).

Από ένα σημείο και μετά, όπως ήταν φυσικό άρχισα να ζαλίζομαι. Όταν με πλησίασε εκείνος για τα… περαιτέρω, έγινε ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί. Του ζήτησα συγγνώμη και έτρεξα στο μπάνιο.

Την συνέχεια την καταλαβαίνεις, ύπνος ΒΑΡΥΣ και το boyfriend να παίζει ξενερωμένο στο διπλανό διαμέρισμα μπιρίμπα με όλες τις επίσης wannabe cougar ladies! Καταραμένο αλκοόλ!

Γ.Δ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

Read More

And More