Γιάννης: “Να της δώσω την ευκαιρία της ή δεν αξίζει μετά από όσα μου έχει κάνει;”

Γεια σας!

Με λένε Γιάννη. Θα σας πω την ιστορία μου και θέλω τη συμβουλή σας…

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε που γνώρισα τη Χρύσα. Κάναμε πολύ παρέα και σε λίγο χρόνο την ερωτεύτηκα.

Πρόσφατα είχε πάει να γίνει κάτι με έναν φίλο μου, αλλά είδαν ότι δεν ταιριάζουν. Από τότε έως σήμερα (10 μήνες μετά) δεν έχουν ξαναμιλήσει. Προσπαθούσα να την κερδίσω. Κάθε μέρα μετά τη δουλειά πήγαινα συνέχεια εκεί που πήγαινε για μπάνιο κι ας ήταν 20 χιλιόμετρα πιο μακριά από την παραλία που πήγαινα συνήθως. Έκανα ό,τι θα την ευχαριστούσε και ό,τι την έκανε να γελάσει. Είχαμε δεθεί αρκετά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Τελικά μια μέρα της μίλησα στα ίσια για το τι νιώθω. Μου είπε ότι την ξάφνιασα, ότι δεν το περίμενε κι ότι φοβάται τι θα πούνε οι άλλοι , γιατί δεν είχε περάσει καιρός (3 εβδομάδες) από τότε που είχε παιχτεί φάση με αυτόν το φίλο μου.

Σκέφτηκα πως όντως την πειράζει αυτό, αλλά στο κάτω κάτω δεν είχαν κάνει τίποτα περισσότερο από φάση. Έμεινα με μια ελπίδα ότι θέλει το χρόνο της. Και συνέχισα την παρέα μαζί της. Τώρα πλέον ήξερε ότι τη βλέπω αλλιώς κι εγώ προσπαθούσα να την κερδίσω όλο και πιο πολύ.

Το επόμενο βράδυ θα βγαίναμε για ποτό με κάτι φίλους, το ίδιο κι αυτή με κάτι δικούς της. Ήμασταν σε διαφορετικά τραπέζια, αλλά συνέχεια την κάρφωνα με το βλέμμα μου. Σε μια φάση, όπως έπινα την τεκίλα μου χαλαρά, τη βλέπω να φιλιέται με έναν γνωστό της.

Τόσα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή. Να σου λέει θέλει χρόνο και την επόμενη μέρα να τη βλέπεις με άλλον; Δεν ξανακοίταξα προς τα εκεί, δεν άντεχα να τους βλέπω. Την επομένη μου λέει ότι δεν έτρεξε τίποτα, ήταν απλά μια φάση κι ότι ήταν τελείως άκυρος αυτός (όπως και έγινε).

Είχαμε σταματήσει να μιλάμε για έναν μήνα περίπου, αλλά σιγά-σιγά ξαναμιλάγαμε, κάναμε παρέα και την ξαναδιεκδικούσα. Πέρασαν δυο μήνες, αυτή να παίζει μαζί μου εφόσον ήξερε τις προθέσεις μου και να μου δίνει ελπίδες που με έκαναν να τις τα ξαναζητήσω. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Μου λέει δεν θέλει σχέσεις και θέλει να είναι ελεύθερη κλπ. Η παρέα συνεχίζεται όμως. Συνέχεια να της δείχνω ότι τη θέλω κι αυτή συνέχεια να με απορρίπτει. Σαν φίλοι περνάγαμε πολύ καλά, αλλά εγώ ήθελα και παραπάνω. Δεν μπορούσα να τη βλέπω άλλο φιλικά, αλλά με τον καιρό το συνήθισα. Πάντα έκαιγε μια φλόγα μέσα μου όμως.

Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν με κάλεσε σπίτι της με φίλους και φίλες για τη γιορτή της και μετά θα πηγαίναμε για ποτό. Μετά από καιρό ένιωθα ότι βρήκα μια ευκαιρία να την πλησιάσω, αλλά μάταια. Δεν έβλεπα ανταπόκριση. Στη συνέχεια που πήγαμε για ποτό ερχόταν και καθόταν στα πόδια μου και μου μίλαγε τόσο κοντά που μου ερχόταν να τη φιλήσω, αλλά αυτή δεν ήθελε.

Σε μια στιγμή πιάνει το χέρι μου και το βάζει στο γοφό της. Εν τω μεταξύ οι φίλες της που ήμασταν στο ίδιο τραπέζι να στοιχηματίζουν ότι κάτι θα γίνει μεταξύ μας σήμερα. Το ίδιο φανταζόμουν κι εγώ, αλλά όλα τα έκανε για να σκάσει μια άσπονδη φίλη της που με γούσταρε και μας έβλεπε από το δίπλα τραπέζι. Και τελικά δεν έγινε τίποτα.

Από τότε σταμάτησα να τη διεκδικώ πια, αποφασισμένος να την ξεχάσω και να ζήσω για μένα. Τσακωθήκαμε και δεν της ξαναμίλησα. Της είπα ότι θα είναι αργά όταν γυρίσει κι αυτή με κορόιδευε με τις φίλες της.

Άρχισα να βγαίνω για καφέ με την άσπονδη φίλη της που την ήξερα από πριν, αλλά δεν την είχα γνωρίσει καλά. Περνούσα από μπροστά της και δεν της μιλούσα. Γενικά αδιαφορούσα για την πάρτη της.

Είχα αρχίσει να την ξεχνάω. Δεν την έβλεπα και τόσο συχνά πλέον. Αλλά όταν την έβλεπα έκανα σαν να μην την ξέρω. Ήθελα να πάρω εκδίκηση, να γίνω καλύτερος, να βρω μια καλύτερη που να μου αξίζει και να δει τι ευκαιρία είχε και τι έχασε. Μου έκανε καλό που έφυγα μακριά της. Αφιέρωσα χρόνο στον εαυτό μου κι έγινα καλύτερος. Πλέον πιστεύω ότι δεν μου άξιζε κι ότι μπορώ να έχω καλύτερες. Πάντα πιστεύω ότι δεν θα βρει κάποιον καλύτερο από μένα.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες μέρες κι αφού είχαν περάσει σχεδόν τρεις μήνες που δεν ασχολούμουν πλέον μαζί της. Και πάνω που είχε σβήσει από μέσα μου, ρίχνει τον εγωισμό της και μου στέλνει μήνυμα. Μου λέει ότι κατάλαβε τι απερισκεψίες έκανε ως τώρα… Παραδέχτηκε ότι έσκασε από τη ζήλια της που σταμάτησα να ασχολούμαι, παραδέχτηκε ότι δεν θα βρει άλλον να την αγαπήσει σαν και μένα και μου ζητάει να της μιλάω και να κάνουμε παρέα.

Της είπα πως δεν θέλω να την κάνω παρέα και πως ό,τι έχω να θυμάμαι από αυτή με πονάει. Μου είπε ότι όταν άρχισα να απομακρύνομαι αυτή είχε σχεδόν σιγουρευτεί για μένα κι ότι μπορούσε να με δει όπως την έβλεπα, αλλά εγώ είχα φύγει ήδη. Δεν μπορούσα να περίμενα για πάντα.

Φαίνεται πλέον ότι μου ζητά μια ευκαιρία κι έχω καταλάβει ότι με βλέπει και ερωτικά πλέον και δεν ζητά μόνο να είμαστε φίλοι. Να της δώσω την ευκαιρία της ή δεν αξίζει μετά από όσα μου έχει κάνει;

Κι αν της δώσω μια ευκαιρία πιστεύω πρέπει να ρίξει τα μούτρα της και να μου το ζητήσει αυτή τώρα να τα φτιάξουμε. Όχι πάλι εγώ. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Όχι βέβαια.Δεν κατάλαβε τώρα,μετά από τρεις μήνες που δεν είχατε καμία επικοινωνία και τόσους μήνες αφότου της είπες τι νιώθεις,ότι σε θέλει.Απλώς δεν έχει κάποιον αυτή τη περίοδο να παίξει.

  2. μακρυά της!!να παίξει πάλι θέλει…με το που βρεθείτε θα αρχίσει πάλι να στα μασάει!μην της δώσεις την χαρά και την επιβεβαίωση,είχες τις ευκαιρίες της!!τα πισωγυρίσματα φίλε μου σε τέτοια άτομα μόνο σε σένα θα κάνουν κακό..εκείνη θα συνεχίσει την ζωούλα της και το παιχνίδι της.γι αυτό μακρυά.Κ να θυμάσαι η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία!!

  3. Γιάννη γεια σου.. Να μην της δώσεις την ευκαιρία που νομίζεις ότι σου ζητάει. Απλά είναι μία επιβεβαίωση που ζητάει για να σου δείξει ότι κανένας δεν την ξεπερνάει και ότι εάν θέλει κάποιον μπορεί να τον έχει.. Για μένα καλά έκανες και προχώρησες στο κάτω- κάτω δεν μπορούσες να περιμένεις μία ζωή.. Συνέχισε την ζωή σου και πολύ απλά μην κοιτάς πίσω!! Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις!!

  4. Η Χρύσα από την αρχή ήξερε ότι τη βλέπεις ερωτικά αλλά της άρεσε να σου κάνει τη δύσκολη για να την κυνηγάς και να τονώνεται η γυναικεία της φιλαρέσκεια. Εάν δεν της άρεσες δεν θα περνούσε χρόνο μαζί σου. Το να είσαι κολλημένος ήταν γι αυτήν ένεση αυτοπεποίθησης. Γιατί δεν ήθελε να τα φτιάξει μαζί σου; Ίσως γιατί δεν ήταν ώριμη για δέσμευση. Ή γιατί φοβόταν ότι αν την έχεις δεδομένη, θα χάσει όλη αυτή την προσοχή που είχε (το πιο πιθανό). Τα κορίτσια (εκτός εξαιρέσεων) δένονται με το σεξ, η σεξουαλική διέγερση εκκρίνει ορμόνες που τις φέρνει συναισθηματικά κοντά στο αγόρι. Και η απογοήτευσή τους είναι μεγάλη όταν μετά τρώνε φτύσιμο. Ίσως να φοβόταν αυτό, το πώς θα της συμπεριφέρεσαι εσύ μετά. Από την άλλη μεριά εσύ ένιωσες πολλές φορές απόρριψη και χρησιμοποίησες τη κολλητή της για να γιατρέψεις τον πληγωμένο σου εγωισμό. Τώρα θέλεις τη Χρύσα αλλά φοβάσαι μη ξανασυμβούν τα ίδια. Τη θέλεις στ’ αλήθεια ή μόλις την αποκτήσεις και δεν σου κάνει τη δύσκολη θα τη βαρεθείς; Αν η Χρύσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι ως τώρα τα έφτειαξε με άλλους και έκανε σεξ, τότε η Χρύσα τα αγόρια τα βλέπει ως παιχνιδάκια κι εσύ είσαι ένα από αυτά. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν σου αξίζει, βρες άλλη με περισσότερη αξιοπρέπεια. Αν όμως δεν έχει κάνει σεξ, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να την κάνεις πραγματικά δική σου. Αρκεί να το χειριστείς σωστά. Να της βάλεις όρια, να συζητήσετε τι ακριβώς θέλει ο ένας από τον άλλον. Να της εξηγήσεις ότι για να της δίνεις πρέπει κι εσύ να παίρνεις. Και να τη διαβεβαιώσεις ότι όσο πιο πολλά σου δίνει, τόσο πιο πολύ φροντίδα και προσοχή θα έχει.

  5. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

  6. απο όσες ιστορίες έχω διαβάσει εδώ μέσα, το συμπέρασμα είναι ένα: άντρες ή γυναίκες εκεί που σας φτύνουν και σας φέρονται χάλια πάτε και κολλάτε! Όταν σας φέρονται καλά δεν πολυθέλετε! Ε, μη παραπονιέστε!

  7. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

  8. Φίλε μου την ίδια κατάσταση πέρασα κι εγώ! Ξέρω πόσο πονάει! Εσύ έκανες ό,τι μπορούσες να κάνεις… όλα δηλαδή! Όχι μην ξανά πέσεις στην παγίδα να τα βρεις μαζί της έστω και φιλικά… εσύ στο τέλος θα (ξανά) πληγωθείς! Της έδωσες ήδη πολλές ευκαιρίες… Προχώρα εσύ και άστην να συνεχίζει να παίζει! Να είσαι καλά!

  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΡΙΣΚΑΡΕ

  10. φίλε γιάννη καλημέρα! την δάγκωσες τη λαμαρίνα για τα καλά, γι?υτό και ανέχτηκες τέτοια συμπεριφορά απο το κορίτσι! αλλά… δεν πιστεύω πως αξίζει τον κόπο… να λιώνεις για εκεινη και αυτη να σε παιζει κανονικα??? ε οχι! φαίνεσαι καλό παιδί και πραγματικά μια τέτοια γυναίκα μόνο κακό θα σου κάνει… μην δωσεις καμία ευκαιρία. παιχνιδάκι ψάχνει να περάσει την ώρα της. ακόμα και αν κατάλαβε οτι την αγαπάς και οτι κανεις άλλος δεν θα έδειχνε τοση υπομονη μαζί της, πιστεύω οτι εσύ είσαι πάνω απο όλα, κανένας δεν εχει διακαιωμα να παιζει ετσι με τα συναισθηματα μας! μακριά!!!! με τον καιρό θα καταλάβεις πόσο λίγη είναι για σένα…. σκεψου πως αν της δωσεις ευκαιρια και τη δεις αυριο μεθαυριο να κανει φαση με αλλον, πως θα νιωσεις? θα μαζεύεις εκείνη κάθε φορά ή τα κομμάτια της καρδιάς σου???? καλή τύχη εύχομαι με μια κοπέλα που θα σου αξίζει και θα σε γεμίζει, θα σε αγαπάει για ολα οσα εισαι και δεν θα ξεκολλαει τα ματια της απο πανω σου!

  11. ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ…..ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ…ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Κ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣ…ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ…

  12. Πες μου που μενεις να ερθω να σε βρω τοσο καλο παιδι…..Λοιπον εμεις οι γυναικες η πιο πολλες δλδ το εχουμε αυτο οταν βλεπουμε οτι αρεσουμε σε καποιον κανουμε τις αδιαφορες ουτε που μας συγκινει γραψιμο κανονικο οταν μας φτυνουν ομως κολλαμε σαν τσιμπουρια δεν ειναι σωστο αυτο και πραγματικα μακρια απο τετοιες γυναικες μονο κακο θα σου κανουν γνωρισε μια καλι κοπελα σου αξιζει κατι καλυτερο

  13. Αυτή έμαθε να παίζει με τους άντρες. Να κάνει ότι γουστάρει και με όποιον γουστάρει χωρίς να υπολογίζει συναισθήματα. Συνέχισε την ζωή σου και ούτε καν να σκέφτεσαι να της δώσεις ευκαιρία. Αυτή παίζει μαζί σου και μην της δώσεις την ικανοποίηση ότι σε κάνει ότι θέλει και τρέχεις από πίσω. Αξίζεις πολύ περισσότερα από μία τέτοια γυναίκα.

  14. Λέμε για τους άντρες αλλά είναι και ορισμένες γυναίκες εντελώς απαράδεκτες !!! Αν της δώσεις
    ευκαιρία πάλι τα ίδια θα σου κάνει. Αυτή η κοπέλα είναι δοκιμασμένη “συνταγή” γι’ αυτό προχώρα μπροστά.

    Να ψάξεις να βρεις κάποια άλλη κοπέλα που θα σε εκτιμήσει και θα αναγνωρίσει όσα θα κάνεις για εκείνη. Καλή τύχη.

  15. Ποσο χρονων εισαι παληκαρι ??? Εαν εισαι μεχρι 30, δωσε της μια ‘ευκαιρια’, η μαλλον….μιση. Και αυτο υπο την προυποθεση οτι θα σου δωσει σχετικα αμεσα αυτο που θελουμε εμεις οι ανδρες απο τις γυναικες. Εισαι ανδρας, και προκειται για οργανικο θεμα το οποιο ολοι στον πλανητη γη το ξερουν και δεν πρεπει να αμελεις…Αν εισαι μεγαλυτερος, ουτε να σου περασει απο το μυαλο…Ουτε ιχνος συμπεριφορας β’ διαλογης να μην ανεχεσαι…Σε καθε περιπτωση, με αυτα που ακουω..δεν εχει νοημα την παρεις στα σοβαρα….

  16. εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει!απλα σταματησες να της δινεις τοση αξια και επεσε η αυτοπεποιθηση της!τα πραγματα ειναι απλα αν γουσταρεις καποιον προχωρας,δεν περιμενεις,δεν κολλας,δεν τεσταρεις απλα το πας μαζι του και οπου βγει!δεν εχει μαθει να χανει κι αυτο την ποναει!σου αξιζει καποια που μπορει να εκτιμησει αυτα που της προσφερεις και οχι να παιζει με τα συναισθηματα σου!

  17. Σε τι ηλικιες γινονται αυτα???!!!αυτοικανοποιηση του εγω της θελει η κοπελα και τιποτα αλλο να δειξει οτι αξιζει απο εμφανιση κτλ και να χει καποιον να παιζει..απο την αλλη επειδη μου χει τυχει ξαφνικα φιλος κολητος να ανοιξει την καρδια του παθαινεις ενα σοκ στην αρχη..αλλα σου εδειξε οτι θελει να παιξει..αν ηταν να γινει θα χε γινει κατι..φιλιεται με αλλον,καθεται πανω σου αλλα κανει την δυσκολη ξαφνικα, ζηλευει στο ασχετο, μενει μονη σε ψαχνει..μαλλον θα χει αναγκη απο μια ακομη “φαση”που απλα δεν θα σημαινει τιποτα για εκεινη και σενα θα φουντωσει η φλογα..καλη τυχη

  18. Όσο και αν σε πονάει, όχι, μην δώσεις άλλη ευκαιρία. Μην πέσεις και άλλο χαμηλά. Νιώθω πως έχεις χάσει τελείως την αξιοπρέπειά σου με το να την παρακαλάς. Σε έχει σίγουρο γι’αυτό τα κάνει όλα αυτά. Σε παίζει και εσύ κάθεσαι. Μην πέφτεις άλλο στα πόδια της. Πίστεψέ με, υπάρχουν πολλές καλές κοπέλες οι οποίες θα είναι μαζί σου γιατί το θέλουν και όχι γιατί τις παρακάλεσες για άλλη μια ευκαιρία. Φύγε αν δεν θέλεις να πληγώνεσαι άλλο. Δεν αξίζει η εγωίστρια κοπελίτσα άλλα παρακάλια και ενδιαφέρον. Πήρες ένα μάθημα. Τώρα, προχώρα τη ζωή σου. Φιλικά

  19. μην της δώσεις καμια ευκαιρία!
    μου χει συμβεί ακριβως το ίδιο..κ επειδη στη συγκεκριμένη περίπτωση την πατησα σε συμβουλευω να προχωρησεις παρακάτω γιατι θα κολλησεις περισσότερο κ θα ειναι ακομα πιο δύσκολα μετα!
    αν εχεις καταλάβει εκεινη έπαιζε μαζι σου..δείξε λιγο εγωισμό..ακομα κ τωρα που σου ζητάει να είστε οπως παλια κ με ολα αυτα που σου πε..σε θεωρούσε δεδομένο κ αυτο σημαινει οτι μπορούσε να σε κανει οτι ήθελε εκεινη…δεν νομίζω να σε θελει πισω γιατι δεν θα ξαναβρεί κάποιον να την αγαπήσει ετσι…αλλα γιατι της αρέσει να χει ενα σκυλάκι που να τρέχει απο πισω της γιατι μαλλον δεν βρίσκει κάποιον άλλον..
    μπορει τωρα να πονας αλλα οπως λενε ” καλυτερα ενα τελος με πόνο παρα ενας πόνος χωρις τελος”!!

  20. Θα σου πω κάτι πολύ σκληρό, αλλά είναι η αλήθεια. Η κοπελίτσα σε θεωρεί μ@λ@κ@! Της άνοιξες την καρδιά σου και αυτή σε έπαιζε. Φιλιόταν μπροστά σου, χωρίς ίχνος ντροπής. Σε χρησιμοποίησε για να δείξει σε μία άλλη γυναίκα ότι μπορεί να έχει όποιον θέλει. Ένας ΑΝΤΡΑΣ όταν γουστάρει μια γυναίκα, της το λέει και αν φάει χυλόπιτα, τότε φεύγει αξιοπρεπώς. Εσύ, όμως, έχασες την αξιοπρέπεια σου και συνέχισες να την τριγυρνάς, μήπως και την πείσεις!!! Για αυτό ακριβώς σε θεωρεί μ@λ@κ@. Τώρα γυρνάει σε εσένα γιατί τα “μαγκάκια” που της αρέσουν, δεν της έκατσαν ή την πήδ@ξ@ν και την έκαναν. Μην ρίχνεις άλλο τον εαυτό σου. Ακούγεσαι αξιόλογο παιδί, παράτα την. (Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, δεν εννοώ ότι είσαι μ@λ@κ@ς, απλά σου εξήγησα πως σε βλέπει το κοριτσάκι. Όλοι έχουμε υπάρξει μαλάκες όταν καψουρευτήκαμε, μην σκας!!).

  21. kala twra, pisteuete oti auto to gramma einai alithino??

  22. Σοβαρα , σε πιο παιδακι δεν θα μπορουσες να πεσεις! Φουλ ανωριμη και απότι καταλαβα και ξερεις και εσυ ο ιδιος παιζει μαζι σου! Την ενοχλησε που δεν ασχολιοσουν μαζι της, που της εδινες αξια και τωρα που εν εχει παιχνιδακι να παιξει λεει ΄’ εκανα λαθος’! Οχι γιαννη, δεν αξιζει ουτε ευκαιρια ουτε τιποτα να της δωσεις! Ησουν τοσο καιρο στην ζωη της , θα μπορουσε να μην ειχε φερθει ετσι , να σε χρησιμοποιησει για να ζηλεψει μια, να σε τυραννα και μετα τιποτα! ΟΧΙ ! μην γυρισεις!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

  23. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ αγόρι μου!!!!! Μακριά!!!

  24. Αχχ ρε φίλε…Μου θυμίζεις τη δικιά μου ιστορία.. Έτσι ακριβώς κι εγω.. Και ακόμη ταλαιπωρούμε.. Εγώ απλώς δεν της είπα επίσημα ποτέ ότι τη βλέπω ερωτικά αλλά της το έχω δείξει και έχει καταλάβει ποτέ.. Και να συ πω το αστείο ποίο είναι;Ότι ώρες ώρες πιστεύω με μισεί.. Χωρίς πλάκα.. Και όσα κάνει που παίζει στην ουσία μαζί μου, ενώ έχει γκόμενο πιστεύω όλα τα κάνει για να με πληγώνει. Μιλάμε για φοβερή πουτάνα… Φίλε μου εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα την πηδούσα και μετά θα την έφτυνα.. Μήπως και νοιώσει πουτάνα και φτιάξει το χαρακτήρα της.. Αυτό που σου λέω λοιπόν είναι ότι αν θες πέρασε κανα δύο φορές καλά και μετά φύγε μακρυά και μην της ξαναμιλήσεις.. Έστω να φύγει το απωθημένο.. Καλή τύχη..

  25. μα καλα ολα αυτα που εκανε δειχνουν οτι το επιπεδο της ειναι ανυπαρκτο…..εκατσε στα ποδια σου για να σκασει μια αλλη?? εκανε ολα αυτα…. και εσυ συνεχιζεις να θελεις μια κατινα, ενα γυναικακι της πλακας?? ……κοιταχτε κ τιποτα αλλο περα απο εξωτερικη εμφανιση……κ μετα λετε γιατι πληγωνεστε……

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More