Γιούλη: “Εγώ πάντα μόνη μου θα είμαι. Πρέπει να το πάρω απόφαση. Γιατί δεν με θέλει κανείς;”

Ξέρω πως το δικό μου πρόβλημα είναι κάτι το συνηθισμένο, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω μερικές γνώμες που ίσως με κάνουν να νιώσω έστω λίγο καλύτερα…

Είμαι 21 ετών και είμαι μόνη μου. Δεν έχω κάνει ούτε μία σοβαρή σχέση. Έχω κάνει βέβαια κάποια πράγματα με αγόρια, αλλά ήταν τόσο γελοία που σε καμία περίπτωση δεν ήταν σχέσεις.

Δεν έχω απλώς βαρεθεί τη μοναξιά. Έχω απελπιστεί σε σημείο που με πιάνει το παράπονο και λέω: “Γιατί δεν με θέλει κανένας;” ή “Εγώ πάντα μόνη μου θα είμαι. Πρέπει να το πάρω απόφαση”.

Ξέρω κοπέλες που βρίσκουν αγόρι για την πλάκα τους, ενώ εγώ παλεύω να σταυρώσω μια σχέση και δεν μπορώ. Το ξέρω ότι ακούγομαι απελπισμένη, αλλά κουράστηκα να συμβιβάζομαι με λόγια του αέρα, λόγια του τύπου: “Μη στεναχωριέσαι! Μια μέρα θα βρεις αγόρι! Μια μέρα θα είσαι χαρούμενη! Τα καλύτερα έρχονται! Υπομονή και θα δεις!”… και δεν έχω δει τίποτα απολύτως μέχρι τώρα.

Τέτοια λόγια δεν μπορώ να τα ακούω γιατί μου φαίνονται ψεύτικα. Τα έχω ακούσει εκατό φορές που πλέον τα έχω σιχαθεί. Και που ήμουν αισιόδοξη για καιρό τι κατάλαβα; Καμία διαφορά, καμία εξέλιξη. Όλο τα ίδια. Έχω βαρεθεί τη ζωή μου. Κι έπειτα έχω και τις φίλες μου που όλες έχουν αγόρι κι εγώ κάθομαι και σκέφτομαι: “Όλες έχουν κι εγώ ακόμα τίποτα; Γιατί;”.

Και στο κάτω-κάτω δεν νομίζω ότι μου λείπει και τίποτα, ούτε είμαι καμία άσχημη. Και τρυφερή είμαι και όμορφη και χιούμορ έχω κι όταν βγαίνω πολλά είναι τα αγόρια που θα με κοιτάξουν έντονα ή που θα κάνουν κάποιο κοπλιμέντο. Αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν πλησιάζει, με κανέναν δεν τυχαίνει τίποτα.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχα γνωρίσει κάποιον και είχα χαρεί. Μου είχε πει ότι του άρεσα κι ότι όταν θα γύριζε στην Ελλάδα (έλειπε για κάτι δουλειές έξω) θα με έπαιρνε τηλέφωνο να βρεθούμε. Ήρθε τελικά πριν λίγες μέρες, αλλά τηλέφωνο δεν πήρε. Εγώ μάλιστα του έστειλα και μήνυμα κι αυτός ούτε που απάντησε.

Δεν ξέρω γιατί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους απωθεί όλους και δεν με θέλει κανένας. Ένα άλλο περιστατικό που μου έτυχε ήταν με ένα αγόρι από τη σχολή μου, ο οποίος μου ζήτησε να κάνουμε σχέση και μετά από λίγες μέρες με χώρισε λέγοντάς μου ότι ήταν λάθος γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει την πρώην του.

Δηλαδή δεν μου φτάνει η στεναχώρια μου, έχω και τον κάθε άσχετο να παίζει μαζί μου και να με κάνει χειρότερα. Νιώθω τρομερά άτυχη. Πάλι μόνη μου θα το βγάλω κι αυτό το καλοκαίρι…

Γιούλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εχεις αναρωτηθει ποτε αν φταις εσυ?ο χαρακτηρας σου… εχω μια γνωστη κοπελα ομορφη αλλα ειναι τοσο κομπλεξικη και κακια που εκτος απο τα αγορια διωχνει και τις φιλες της…κατσε και σκεψου ειλικρινα μπορει να σαι πολυ απαιτητικη να βρισκεις σε ολους ελατωματα η να διαλεγεις λαθος ατομα η σχεση δεν προγραμματιζεται ομως αν δεν εχεις καποιο προβλημα και συ μπορεις να κανεις ο κυριος τελειος δεν υπαρχει ολοι εχουν ελατωματα η αποδεχεσε καποιον η μενεις μονη κανεις δεν ειναι τελειος τελεια …Σου τα λεω ετσι γτ ξερω ατομο που λεει τα ιδια ακριβως αλλα το λαθος το εχει εκεινη και δεν το παραδεχεται αν εισαι ειληκρινης με τον εαυτο σου και σκεφτεις σε τι φταις εσυ θα μαθεις τους λογους που σε αποφευγουν…αναρωτησου πως γινεται οι περισσοτερες να εχουν και συ οχι μημπως κατι δεν κανεις σωστα οι ειναι ολοι λαθος και συ η σωστη?

  2. Εισαι μικρη για να στεναχωριεσαι για τετοια θεματα.. Ολη η ζωη ειναι μπροστα σου για να γνωρισεις, να φλερταρεις και να κανεις σχεση. Η ζωη δεν σταματα στα 21 επειδη δεν εχεις σχεση.. Πολλοι ανθρωποι ειναι μονοι τους σε αυτη την ηλικια ειτε απο επιλογη ειτε επειδη δεν εχουν βρει τον καταλληλο ανθρωπο. Θα ελεγα να ξεφυγεις απο τη ρουτινα, να κανεις πραγματα που αγαπας, να βαλεις στοχους στη ζωη σου και να δουλεψεις για αυτους. Ολα τα πραγματα θελουν τον χρονο τους. Προσπαθησε να ηρεμησεις και να τα βρεις με τον εαυτο σου. Η ευτυχια ειναι συνδιασμος πολλων πραγματων. Ευτυχισμενοι ειμαστ ε για πολλους λογους και οχι μονο επειδη εχουμε σχεση

  3. αυτό ακριβώς βλέπουν οι άλλοι σε σένα…οτι ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου…το ότι εισαι 21 δε μου λεει τίποτα,το οτι μπορεί να είσαι χαμογελαστή,τρυφερή,έξυπνη,με χιούμορ κλπ είναι θετικό για σένα αλλά είναι απο τα προσόντα που χαρακτηριζουν πολλά άτομα της ηλικίας σου και μη.δε νομίζω να ενδιαφέρεσαι να έχεις ενα αγόρι για την πλάκα αλλιώς ποιος ο λόγος να ζητήσεις συμβουλή…
    θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις και να μην αισθάνεσαι ηττημένη από τις φίλες σου που έχουν αγόρι κι απο κανέναν γενικώς.θα σου πρότεινα να εξετάζεις καλύτερα που μπλεκεις και σε ποια αγόρια δείχνεις οτι ενδιαφερεσαι,επειδή θα σε συμβούλευα να κρίνεις καλύτερα πριν να σου αρέσει κάποιο αγόρι..τα αγόρια της ηλικίας σου δε ξέρουν ακόμα τι ψάχνουν,τι ζητάνε κ.ο.κ. ενδιαφέρονται μόνο για προσωρινές σχέσεις! δε θα είσαι μόνη σου,είναι κρίση ηλικίας πιο πολύ,να μη νοιωθεις κατώτερη και μην τα παρατάς..κανε λίγο την δύσκολη,την αδιάφορη,μη δείχνεις ότι θες σχέση διακαώς… πρόσεχε τις παρέες σου ,στο κάτω-κάτω είναι καλύτερα να ζήσεις λίγο τα ωραία αυτά χρόνια που έχει η ηλικία σου παρά να πληγώνεσαι από ένα αγόρι που δε θα μιλήσει ποτέ για συναισθήματα και που δε θα ενδιαφέρεται αληθινά…πίστεψε με θα έρθει η κατάλληλη ώρα κ για σένα κ μπορεί να αξιζει η αναμονη

  4. δεν ειναι οτι εσυ ψαχνεις για σχεση και δεν βρισκεις απλα πλεον εχουν γινει της μοδας οι “ελευθερες σχεσεις”..σπανια στις μερες μας θελει καποιος σχεση κανονικη…το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βγεις εξω να γνωρισεις κοσμο και που ξερεις; ολο και κατι μπορει να γινει…;) επισης μπορεις να αλλαξεις τον τροπο που κοιτας καποιον..ισως να φταιει και αυτο που δεν σε πλησιαζουν ωστε να καταληξει σε κατι παραπανω -ελπιζω να βοηθησα! φιλια!-

  5. agapiti gioyli se katalavainw apoluta giati kai egw pernaw mia paromoia fasi kai kserw akrivws ti ennoeis. To “provlima” mas den exei kapoia sugkekrimeni lusi. Ayto pou pisteuw einai oti ta panta exoun na kanoun me to ti skeftomaste kai to ti ekpempoume ston allo. An theleis diakaws sxesi kai auti i anasfaleia sou vgainei entona pros ta eksw xwris na to theleis “apwtheis” tous allous. Episis thewrw oti prepei na apeleutherwtheis kai anaferomai stis skepseis sou giati polles fores to arnitko pou tha skeftoume kai genika auto pou fovomaste, auto tha ginei! Gi auto min “kunigas” kai se kamia periptwsi min agxwnesai giati kaneis kako ston eauto sou, min sugkrineis tin katastasi sou me autin twn filenadwn sou kai apla perna kala xwris na se noiazei tpt. Na eisai o eautos sou, auto exei simasia.!!!!

  6. Σε καταλαβαινω απολυτα. ειναι πολυ σκληρο να εισαι μονη ενω θα ηθελες να εχεις σχεση και να περνας καλα…

  7. Αγαπητή Γιούλη… μην απελπίζεσαι τόσο εύκολα και μην έχεις ως στόχο της ζωής σου το να βρεις αγόρι… γιατί αυτό καταλαβαίνω από όλα αυτά που γράφεις… μην συγκρίνεις τον ευατό σου με το τι κάνουν οι φίλες σου…(εννοώ που έχουν αγόρι και εσύ δεν έχεις)… γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην περνάν καλά…. οπότε επαληθεύεται το ρητό της Βανδή ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ… Γέμισε τον χρόνο σου με άλλα πράγματα… Δεν αξίζει να αναλώνεσαι με πράγματα που αργότερα θα καταλάβεις ότι δεν είναι σημαντικά… ʼλλα είναι τα σημαντικά της ζωής… Ξύπνα με το χαμόγελο που ξημέρωσε άλλη μια μέρα και μην παιδεύεις το μυαλό σου με χαζομάρες…..

  8. γιούλη μου,τα ίδια συμβαίνουν κ σε μενα,πιστεψε με..μαλιστα εχω αναρωτηθει τα ιδια ακριβως πραγματα με σενα..Λοιπον,το θεμα ειναι πως δεν εχουμε κατι που να τους απωθει..ουτε ειμαστε λιγοτερο η περισσοτερο ωραιες απο καποιες αλλες..Θελουμε υπερβολικα πολυ το να κανουμε σχεση..καθως νιωθουμε πως ετσι θα ολοκληρωθουμε και θα ειμαστε ευτυχισμενες..κατι που δεν θα συμβει..πρεπει μονες μας να περναμε καλα με τον εαυτο μας κ να εχουμε αυτοεκτιμηση ουτως ωστε να το βγαζουμε κ προς τα εξω..Δεν μπορεις να φανταστεις τι μπορει να κανει το υποσυνειδητο..Εγω,προσωπικα,θεωρω πως υποσυνειδητα στελνουμε το μηνυμα πως θελουμε κατεπειγοντως σχεση,κ λογικο ειναι ο αλλος να φρικαρει κ να την κανει με ‘ελαφρα” ..Ελπιζω να βοηθησα,εστω κ λιγο..

  9. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΑΜΑ…ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ..ΕΙΜΑΙ 27.ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΞΕΙΖΩ ΤΠΤ..ΟΣΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟ,ΕΚΑΝΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ,ΟΣΠΟΥ ΣΤΑ 21 ΜΙΣΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ..ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ…ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ..ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ…

  10. Εσύ αν ήσουν άντρας θα σε ήθελες;

  11. Αν στα 21 χρόνια σου απελπίζεσαι γιατί δεν έχεις σχέση,τότε τι θα πρέπει να κάνεις αν βρεθείς σε δύσκολες καταστάσεις αργότερα; Θέλω να πω δηκαδή ότι προβλήματα πάντα θα υπάρχουν είτε μικρά είτε μεγάλα! Το θέμα είναι πως αποφασίζουμε να τα αντιμετωπίσουμε! Σίγουρα η μεμψιμοιρία και η μιζέρια προσθέτουν προβλήματα παρά λύνουν! Αντίθετα η θετική σκέψη και το χαμόγελο σε κάνουν να λειτουργείς λογικά και με επιτυχία! Πάρε για παράδειγμα έναν άνθρωπο που είναι στις “μαύρες” του. Μόλις τον πλησιάσεις θα χαλάσει και η δική σου διάθεση. Αντίθετα ένας χαρούμενος και γελαστός άνθρωπος σε κάνει να νιώθεις όμορφα.
    Για αυτό σταμάτα τη γκρίνια και μην μπαίνεις στο “τρυπάκι” ότι οι φίλες σου κάνουν σχέσεις εύκολα! Να σε νοιάζει τι θέλεις πραγματικά εσύ και όχι να ακολουθείς το νόμο της μάζας! Και να αναζητάς την ποιότητα στη ζωή σου και όχι την ποσότητα. “Ουκ εν τω πολλώ το ευ” έλεγαν οι σοφοί προγονοί μας!
    Και θα σου πω κάτι που είπε όταν ήμουν μικρός, ένας παππούς: “Οι γυναίκες που είναι να γνωρίσεις στη ζωή σου μπορεί να έρθουν όλες μαζί ή κατά διαστήματα, είτε είσαι ελεύθερος είτε παντρεμένος! Το σίγουρο είναι ότι θα έρθουν ότι και να κάνεις. Εσύ απλώς αποφασίζεις πως θέλεις να τις χειριστείς!”
    Κοινώς μην αναλώνεσαι σε πράγματα που είναι γραφτό να γίνουν αλλά περίμενε με καρτερία το χρόνο που θα συμβούν! Για όλους υπάρχει το έτερον ήμιση και σε ανύποπτο χρόνο θα κάνει την εμφανισή του!!!!

  12. Μάλιστα….Σαν να τα εχω γράψει εγω,μόνο που είμαι μεγαλύτερή σου κατά 7 χρονάκια…Και εγω,παλιότερα οχι τώρα τόσο,έλεγα γιατί οι υπόλοιπες να έχουν κάποιο ταίρι και μερικές είχαν και 2 ταυτόχρονα και εγω ούτε μισό άνδρα!!!
    Το θέμα ήταν πως δεν ”ψαχνόμουν”,ήθελα να γνωρίσω κάποιον αλλά δεν είχα το θάρρος και την αυτοπεποίθηση…Αν κάποιος με πλησίαζε,έλεγα οτι ”δεν γίνετε;;πλάκα κάνει…πόσο θα κρατήσει θα φύγει” και όντως έφευγε ή απλά δεν ήθελα να κάνω κάτι εγω επειδή μπορεί να ήμουν ερωτευμένη με κάποιον…Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι,φόβος ήταν επειδή δεν ήξερα πως θα ήταν να είμαι μέσα σε μια σχέση και φοβόμουν όπως συμβαίνει και τώρα μερικές φορές…Στα 24 μου γνώρισα ενα παιδί ήταν ο πρώτος μου αλλά δεν κράτησε και απο τότε,ξηρασία χαχαχαχχα…………Εγω πιστεύω πως ”ότι είναι να γίνει,θα γίνει” και ”οτι είναι να ‘ρθεί,θα ‘ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει”,και το μόνο που χρειάζεται να μην σκεφτόμαστε τίποτα…Δεν γεννήθηκαν όλοι οι άνθρωποι για να έχουν σχέσεις σώνει και ντε!!………*Βάιος-πολύ καλό αυτό που σου είπε ο παππούς,και όντως όποια άτομα είναι να γνωρίσουμε στην ζωή μας,θα συμβεί ο κόσμος να χαλάσει….

  13. dwse mou to mail sou an 8es… tin perasa ti fasi kai to elusa to provlima mou kanontas kapoia polu sugkekrimena pragmata!!! an den epi8umeis na mou to dwseis, sevasto, apla diavase “gemiste autopepoi8isi me ti dunami tou uposuneiditou”, joseph murphy… 8a me 8umi8eis!!! GOOD LUCK!!!!!

  14. Γιούλη, δεν νομίζω να φταις εσύ κάπου σ’ αυτό το θέμα. Έχεις σκεφτεί ποτέ σου ότι η εμφάνιση, το χιούμορ και η εξυπνάδα σου μπορούν να τρομάζουν τους θαυμαστές σου; Ίσως δίνεις την εντύπωση ότι είσαι υπερβολικά αυτάρκης και γι’ αυτό οι 9 στους 10 άνδρες που σε γνωρίζουν να αποθαρρύνονται. Στις μέρες μας πλέον οι άνδρες, ειδικά οι νέοι, έχουν μάθει να ζουν στα έτοιμα και στα εύκολα, κι αυτό ισχύει και για την επιλογή συντρόφων. Προφανώς προτιμούν ανεγκέφαλες “γατούλες”, έτσι ώστε οι ίδιοι να μη δείχνουν βλάκες δίπλα τους. Μην ανησυχείς και μην το σκέφτεσαι. Μπορεί να μην είναι το πεπρωμένο σου να κάνεις σχέση. Δεν ξέρω κατά πόσο θρησκευόμενη είσαι, αλλά εκ μέρους της Χριστιανικής Αδελφότητας θέλω να σου πω ότι οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα, σε περίπτωση που θελήσεις ν’ ακολουθήσεις μία λιγότερο συμβατική πορεία στη ζωή σου, όπου δεν θα έχεις ανάγκη από σχέση. Όποια κι αν είναι η απόφασή σου, εύχομαι να ευτυχήσεις πολύ σύντομα. Καλή σου τύχη και καλό καλοκαίρι.

  15. πολυ απογοητευση διαβασα απο ολες σας βρε κοριτσια!!!!ο ερωτας ερχεται εκει που δεν το περιμενουμε!αν σταματησετε να ψαχνεστε μηπως και σας κατσει καποιος θα ερθει απο μονο του αυτο!ηρεμηστε!ενας αντρας δεν ειναι το παν!!! γιουλη μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι τοσο απεγνωσμενη που αν γνωριζες καποιον στα πρωτα 3 λεπτα θα σκεφτοσουν τον γαμο τα παιδια το αγροκτημα κτλ και θα τον επνιγες..προσεχε πουλακι μου γιατι μπορει καποιος να σε εκμεταλλευτει βλεποντας ποσο πολυ θελεις μια σχεση..να προσεχεις και ελπιζω συντομα να σου χτυπησει την πορτα ο ερωτας (“,)

  16. Τι λέει μωρέ η άλλη η θεούσα παρακάτω, δηλαδή έλεος!!! Όχι, σε μοναστήρι δεν είναι λύση να πάει κανείς. Εγώ σου έλεγα Γιούλη, να μην το βλέπεις έτσι, αλλιώς θα καταλήξεις με τον πρώτο στον οποίο θα αρέσεις και θα νιώθεις λες και σου έκανε τη χάρη να σε προσέξει. Και πίστεψέ με, έτσι θα σε αντιμετωπίζει και ο κάθε τυχαίος. Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις τι θέλεις. Μπορεί ν’ αργήσεις πολύ να το βρεις, όμως τουλάχιστον θα ξέρεις ότι είναι ο σωστός για σένα.

  17. Όταν όπως λες σε κοιτάνε όταν βγαίνεις,εσύ πως αντιδράς;Φλερτάρεις;Δείχνεις ενδιαφέρον;Γιατί αν δεν δείχνεις,δεν πρόκειται να σε πλησιάσει κανένας.Ίσως κι άθελα σου ακόμα να δείχνεις πολύ ψυχρή κι απρόσιτη,ή να είσαι πάντα περικυκλωμένη από φίλες σου και να τους απωθείς.Από την άλλη,πολλοί άντρες μου έχουν πει ότι φαίνεται η κοπέλα που δεν έχει αυτοπεποίθηση κι η κοπέλα που ψάχνει απεγνωσμένα σχέση.Είναι λογικό να θες σχέση και να μην ψάχνεις κάτι το ευκαιριακό,αλλά δεν πρόκειται να βρεις εύκολα κάτι το καλό.Γνωρίζεις κόσμο και σιγά σιγά θα έρθεις κοντά με κάποιον που θα αρχίσεις να τον θες πραγματικά-το ότι σου αρέσει κάποιος δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον θες και για σχέση ή ότι ταιριάζετε αρκετά για να είστε μαζί.ʼρχισε να πλησιάζεις κόσμο,να βγαίνεις,να δείχνεις προσιτή.Επίσης,καλό θα ήταν να βγάλεις τη λέξη σχέση από το μυαλό σου.Μη βγαίνεις με τη σκέψη ότι θα γνωρίσεις κάποιον,μην κοιτάς τους πάντες γύρω σου με σκοπό να βρεις κάποιον καλό.Απλώς βγες,κάνε ότι σ’αρέσει,διασκέδασε και μάθε πρώτα να περνάς καλά με τον εαυτό σου και με ό,τι άλλο έχεις στη ζωή σου.Είναι προφανές ότι θεωρείς ότι χρειάζεσαι κάποιον στη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένη και να μη σου λείπει κάτι.Δεν πάει έτσι.Και σχέση να έχεις,δεν μπορείς να ζεις μόνο γι’αυτόν,θα τον διώξεις.Πρέπει να έχεις τη δική σου ζωή.

  18. Ξέρω οτι το σχόλιο μπορεί να μην προβληθεί σε εσένα Γιούλη και μπορεί να έχεις βρει την λύση σου κοπελα μου ,που πραγματικα το εύχομαι ,αλλά με αυτό που διάβασα με έκανες να θέλω να μοιραστω και εγώ κατι μαζί σου ! Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά δυναμική σαν χαρακτήρας, είναι 20 χρονων και η αλήθεια είναι πως είχα τις κατακτήσεις μου έως τώρα! Μετα απο μια σχέση ενός χρονου, απο την οποία η αλήθεια είναι πως πληγωθηκα πολύ, επειδή ηταν η πρώτη μου σχέση στα 16 μου και πρώτη σε πολλά στην πορεία, όσο μικρή και αν ακούγεται πρόλαβαν μα αισθανθώ αρκετά δυνατά συναισθήματα, μετα ʼλο αυτήν έχουν περάσει τα χρόνια και έχω φτάσει στην ηλικία που είμαι, υπήρξεππερίοδος που ναι,μου άρεσε η μοναξιά, ένιωθα όμορφα αλλά τεσσερα χρόνια τώρα νιώθω πως ναι,δεν υπάρχει ουτε για εμένα κάτι,όλες μου οι κολλητές έχουν σχέση,και οποτε καθόμαστε μαζί ακουω ποσο καλά είναι μαζί ,ποσο καλό σεξ κανουν ,ποσο το ενα ποσο το άλλο,και εγώ δεν έχω να προσθέσω ή να πω κάτι! Έχω παει με αναν ανθρωπο στην ζωή μου και απο τοτε δεν ςχω επιχειρήσει να κάνω κάτι περιστασιακό με κανέναν και όλο αυτό,η αποχή απο αυτό, η έλειψη σχέσης με έχει γεμίσει ανασφάλεια! Αλλά τις τελευταίες μέρες έχω κάτσει και έχω σκεφτεί κάτι..οκ δεν υπάρχει κάτι που μαε ενθουσιάζει, δεν υπάρχει κάτι που να το θέλω και να με θέλει το ίδιο, αλλά να σου οω κάτι? Η δική μου άποψη και πόρισμα απο αυτή μου την εμπειρία είναι να βάλεις τον εαυτό σου πάνω απολα,να μην κυνηγισεις τίποτα, ΑΣΕ αυτό να σε κυνηγήσει όταν θα πρεπει, καμια μας δεν αξίζει να αναζητούμε κάτι τόσο έντονα ,να νιώθεις όμορφα με σένα, να πιστεύεις στον εαυτό σου, να μην εχεις αναγκη κανέναν, και ας το έχεις ξανακουσει και ας το εχεις βαρεθεί αυτή είναι η αλήθεια, όλα γίνονται για κάποιο λόγο, να πεις ενα τεράστιο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ,όταν είναι να ερθει κάτι θα ερθει,δεν έχω αναγκη κανένα ,είμαι δυναμική, είμαι όμορφη! Ξυπνά το πρωι ,κοιταξοθ στον καθρέφτη και πες ποσο όμορφη είσαι, ποσά μπορείς να καταφέρεις με λίγη θεληση, ποσο δυνατή είσαι, ασε να σε κυνηγησει αυτό,όσο το κυνηγας ,πίστεψε με δεν θα φανερωθεί ποτε, περνά καλά,γέμισε την ζωή σου με αναμνήσεις ,εμπειρίες και όλα στον καιρό τους,μην ξεχνάς πως είσαι μονο 21. Έχεις όλη την ζωή μπροστά σου να απορηψεις και να σε απορηψουν πολλοί,αλλά εσύ θα είσαι αυτό που είσαι ,θα σε αγαπάς παντα και θα σε προσεχείς παντα,δεν θα ρίχνεις τον εαυτό σου για ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ! υπομονή

  19. Ξέρω πως το σχολιο που θα κάνω είναι πολλά χρόνια μακριά από αυτή την ανάρτηση αλλά τώρα το είδα τι να κάνω ! Δεν νομίζω να το δεις ποτέ εσύ που έκανες την ανάρτηση αλλά υγεία θα ήθελα να πω και εγώ κάποια πράγματα. Τι τίτλος είναι αυτός ! Πραγματικά περίμενα να διαβάσω κάτι πιο τραγικό από αυτα. Διάβασα αυτό το άρθρο με την σκέψη πως μάλλον υπάρχει και άλλη που νιώθει σαν και εμενα γτ έτσι ακριβώς νιώθω εγω. Όμως από ότι βλεπω μια χαρά σε πλησάζε κόσμος και είχες και τις εμπειρίες σου. Κατά την γνώμη μου απλά έκανες λάθος επιλογές. Αυτός ο τίτλος του άρθρου τεριαζει σε μένα ! Είμαι 20 και δεν έχει γυρίσει να με κοιτάξει κανενας ΠΟΤΕ ! Έχω πανέμορφο πρόσωπο εκφραστικά γαλανά μάτια τρομερά Χείλη ΑΛΛΆ είμαι χοντρή και δεν κάνω αυτό ακούω πάντα από οποιοδήποτε “άντρα” που έχω πλησιάσει. Προσπαθώ χρόνια να χάσω αυτά τα κιλά αλλά ότι και να έχω κάνει δεν έχω δει αποτέλεσμα αντίθετος όλο και μεγαλωνω. Δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν η μόνη επαφή που είχα με το αντίθετο φίλο ήταν μια αγκαλιά ούτε καν που έχω φιλήσει κάποιον. Έτσι όπως το βλέπω τόσα χρόνια μετά εσύ τώρα θα πρέπει να έχεις είδη βρει κάποιον σύντροφό θα τον έχεις παντρευτει και μπορεί να έχετε και παιδάκια όλοι έτσι καταλήγουν. Εγώ θα μείνω μόνη μου. Καλό βίο δεν έχω κάτι άλλο να πω

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More