Η Ελεάνα αποχαιρετά τον μεγάλο της έρωτα!

Λένε πως όταν αγαπάς δεν βάζεις όρια. Έτσι νόμιζα κι εγώ. Τον αγαπούσα για πολύ. Έλιωνα. Εκείνος δεν μου έδινε καμία σημασία κι αυτό ήταν το χειρότερο… να αγαπάς και να μην έχεις ανταπόκριση.

Παλιά έλεγα πως μια φιλία δεν θα την χαλούσα για έναν έρωτα… Παιδικό έρωτα. Κι όμως έκανα το λάθος. Το μεγαλύτερο λάθος. Τον ερωτεύτηκα. Και η σχέση μας από μια καλή φιλία έγινε τυπική συνάντηση.

Δεν μπορούσα. Σε έβλεπα να λες πως θέλεις πολλές και ότι τα έχεις ζητήσει από δεκάδες και πέθαινα. Πέθαινα στη σκέψη ότι τα είχε με άλλη. Το αστείο είναι ότι βοηθούσα κορίτσια να τα φτιάξουν μαζί σου. Τραγικό, γιατί ήταν το δικό μου όνειρο!

Όσο περνούσε ο καιρός έχανα όλο και περισσότερο έδαφος. Έχανα… Το κακό είναι πως μετά από μια μεγάλη αγάπη που νιώθεις για κάποιον γίνεται μίσος. Τον μίσησα! Ό, τι έκανα το θεωρούσα έλεος…

Άρχισα να θυμώνω μαζί σου γιατί δεν μου έλεγες “γεια”. Λες και το είχες ανάγκη… Μάλλον εγώ το είχα ανάγκη να το σκέφτομαι. Αγάπησα, έπαιξα με τη ζωή και το μυαλό μου πάλι σε σένα. Εκεί. Κολλημένο. Με έκανες να τρελαθώ. Να νομίζω πως μια κίνησή σου συμβαίνει κάτι, ενώ δεν ήταν τίποτα.

Κενό. Σιωπή. Μίσος και πάλι μίσος για σένα από με΄να. Με μίσος και όχι με αγάπη… Νόμιζα ότι σε ήξερα καλά, αλλά έκανα ένα ακόμα λάθος. Όλα όνειρα που μέναν στη μνήμη μου για τα καλά. Το καλό παιδί αποδείχτηκε βλάκας.

Βασικά δεν ήταν ποτέ βλάκας, αλλά ένα καλό παιδί. Εγώ τον έβλεπα έτσι. Και για καιρό για μένα δεν υπήρχε. Αλλά δεν γινόταν να ζω από τη σκιά του…

Άλλαξα. Αποφάσισα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από σένα. Γιατί τόσο καιρό έβαζα τον εαυτό μου κάτω από σένα. Και δεν άξιζες. Τίποτα. Αλλαξα εξωτερικά και εσωτερικά. Δυνάμωσε η ψυχή μου. Σε ξέχασα. Για ένα μεγάλο διάστημα ναι.

Προχώρησα, αλλά πάντα ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου. Δυστυχώς, δεν μπορώ να αγαπήσω και να ερωτευθώ τόσο πολύ άλλον εκτός από εσένα.

Τουλάχιστον ελπίζω να μην με ξεχάσεις ποτέ εσύ και να με έχεις στο μυαλό σου, έστω ως μια καλή φίλη. Γιατί είμαι σίγουρη πως αξίζω ένα μέρος στην καρδιά σου, έστω μικρό.

Να είσαι πάντα καλά και μακάρι να μην με ξεχάσεις ποτέ. Σου εύχομαι να αγαπήσεις κάποια τόσο πολύ όσο σε αγάπησα εγώ. Και είμαι σίγουρη πως θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

Να ξέρεις, ποτέ δεν θα είμαι εμπόδιο στη ζωή σου, αλλά ένας δρόμος βοήθειας που πάντα θα σε αγαπάει. Αντίο!!!!!!!

Eleana

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Na rwthsw giati den tou milhses gia to pws niwtheis tha einai isws vlakeia giati katalavainw pws tote den mporouses htheles na se proseksei ekeinos h den tolmouses, fovosoun thn aporipsh apo xamhlh autopepoithish isws? Ti nohma exei tote den mporouses kai twra einai arga isws kai oi duo proxwrhsate sthn zwh sas. Kalh tuxh sou euxomai.

  2. Ελεανα μου να ηξερες ποσο σε καταλαβαινω… Κι εγω προσφατα αποχαιρετησα εναν παρομοιο ερωτα… Ηταν πολυ δυσκολο αλλα ετσι επρεπε να γινει… Ολα ξεπερνιουνται με το περασμα του χρονου…χρειαζεται μονο υπομονη…

  3. εφοσον τον ηθελες τοσο πoλυ γιατι δεν εκανες κατι και βοηθουσες τις αλλες;;;;;; το ηξερε του το ειχες πει;;;;εκανες τον εαυτο σου χαλια για εκεινον και απο οτι διαβαζω ειχες και πιστευω πως εχεις ακομα ”μεγαλο κολλημα μαζι του”’ειναι δυσκολο να τον ξεπερασεις δεν ξερω αυτο νομιζω οτι βγαζεις προς τα εξω……παντως μην χαλιεσαι καλοκαιρι ειναι μην τον σκεφτεσαι διασκεδασε και περνα καλα τοσοι αντρες αλλωστε υπαρχουν!!!!!

  4. καλη δυναμη και συγχαρητηρια πολλα! που συνεχισες και δε το εβαλες κατω. μην ανυσυχεις θα τα καταφερεις αφου τωρα πια πιστευεις σε σενα!! φιλακια πολλα!!!

  5. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ Σ’ΑΓΑΠΩ; ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΔΥΝΗΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟ “ΟΧΙ, ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ “ΕΡΩΤΙΚΟ” ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ; ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΣΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο,ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ…… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΟΚ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…..

  6. koritsia euxaristw poly gia tis apo4eis sas… tote pisteva pws aplws htan enas erwtas kai 8a pernouse kai pws h filia mas htan sumantikoterh.. epishs boh8ousa koritsia na ta fta3ioun mazi tou eite gt ekeinos mou to zhtouse eite gt aplws h8ela…telika oute erwtas oyte filia krathse… prwxwraw parakatw kai an kapote vre8ei mprosta mou kai ekeinh thn stigmh ton 8elw akoma elpizw na exw thn dumamh na tou to pw…h na ton voh8hsw se oti ki an xreiastei…

  7. Α ΡΕ ΕΛΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ,ΑΓΑΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΔΙΝΕΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ?ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΣΤΑΝΑΡ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ.ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΤΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΟΜΩΣ,ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ,ΤΟΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ 1 ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More