Site icon TLIFE

Ιωάννα: “Έχει τέσσερα χρόνια σχέση η οποία θα καταλήξει σε γάμο, τον οποίο ήδη σχεδιάζουν…”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Ιωάννα και είμαι 20 χρόνων. Είμαι φοιτήτρια και εδώ και έξι μήνες ελεύθερη μετά από μια αρκετά επώδυνη σχέση.

Στο Πανεπιστήμιό μου συναναστρέφομαι καθημερινά με πολύ κόσμο και ένας από αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας!

Γενικά είμαι σχεσάκιας και ψάχνω τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσω τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου. Ο Γιώργος είναι 27 χρόνων, στο δεύτερο πτυχίο του, έχει τέσσερα χρόνια σχέση η οποία θα καταλήξει σε γάμο, τον οποίο ήδη σχεδιάζουν.

Εξαρχής ήταν το μόνο άτομο με το οποίο δεν είχα σχεδόν καμία επαφή, ενώ είχαμε την ίδια παρέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρχε μια έντονη μυστηριώδης έλξη.

Πρόσφατα μετά το πάρτυ της σχολής βρεθήκαμε στο ίδιο μαγαζί όπου μου μίλησε για πρώτη φορά. Η πρώτη μας “τυπική” γνωριμία κατέληξε σε φιλιά στις τουαλέτες του μαγαζιού και στην πιο έντονη σεξουαλική επαφή στο σπίτι του. Περάσαμε την επόμενη μέρα μαζί!

Από εκείνο το βράδυ η ζωή μου έχει ανατραπεί πλήρως. Ενώ μου λέει πως δεν μπορεί να συμβεί κάτι μεταξύ μας (εκτός του κρεβατιού), μου δείχνει πως με νοιάζεται, προσπαθεί να απωθήσει όποιον προσπαθεί να με πλησιάσει και μου δημιουργεί ακόμη πιο μπερδεμένα συναισθήματα.

Νομίζω έχει αρχίσει να μου αρέσει. Όμως νιώθω φρικτά για ό,τι έγινε μεταξύ μας. Έχω χάσει τον έλεγχο. Δεν ξέρω πως να χειριστώ την όλη κατάσταση!

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr