“Ίσως μου αξίζουν σκληρά σχόλια, αλλά οφείλω να σας πω πως έχω πληγωθεί πολύ στη ζωή μου…”

Καλησπέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους…

Ξέρω πως θα σας μπερδέψω με όσα θα μοιραστώ μαζί σας και σίγουρα θα υπάρχουν κι αρνητικές κριτικές. Θα ήμουν άδικη αν πω πως δεν τις αξίζω.

Είμαι 23 ετών, μόλις πήρα το πτυχίο μου και τον τελευταίο χρόνο περνάω μια πολύ στρεσογόνο φάση.

Είχα δύο σχέσεις. Ο πρώτος ήταν πολύ μεγάλος έρωτας. Ο ένας και μοναδικός για μένα. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια. Αλλά σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής του, παρόλο που του στάθηκα, εκείνος προτίμησε να ξεσπάσει κάνοντας παράλληλη σχέση την οποία τελικά επισημοποίησε. Χώρισαν ένα εξάμηνο μετά.

Ήταν όλοι τους φαινομενικά “καλά” παιδιά, σπουδασμένα από καλές οικογένειες, αντίστοιχα με μένα. Όμως με πλήγωσαν λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο.

Ο πρώτος κάνοντας παράλληλη σχέση για να χωρίσει ένα εξάμηνο μετά και να επιστρέψει σε μένα ζητώντας με πίσω. Ο δεύτερος επιστρέφοντας στην πρώην του… Πρώτα επέστρεψε, το έμαθα τυχαία αφού έπεσα πάνω της στη γειτονιά του, ενώ εκείνη μένει μακριά και μετά μου το είπε εκείνος. Και δεν ήθελε να χωρίσουμε, με κατηγόρησε πως εγώ τον χώρισα! Όπως έμαθα, χώρισε πριν από λίγους μήνες.

Τον τελευταίο χρόνο γνώρισα ένα μαγευτικό νεαρό. Κυριολεκτικά με λατρεύει, μου προσφέρει την ασφάλεια που θέλω και τη φροντίδα που χρειάστηκα για να ξεπεράσω όλα όσα έγιναν -με τα τελευταία μαθήματα της σχολής, με τους πρώην μου και τώρα στην αναζήτηση εργασίας.

Είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους, καθώς δεν έχει την αντίστοιχη μόρφωση η οικογένεια. Δεν ξέρω αν με ενοχλεί αυτό, γιατί πάντα είχα στο μυαλό μου πως θα είμαι με κάποιον σαν τους πρώην μου.

Έχουμε μεγαλώσει διαφορετικά, αγαπάει τον τόπο του, την οικογενειακή του επιχείρηση που έχουν. Εγώ είμαι μηχανικός. Ανυπομονούσα να φύγω από την Ελλάδα κι αν δεν έβρισκα δουλειά θα το είχα κάνει.

Δεν ξέρω αν είμαι ικανοποιημένη, αλλά νιώθω όμορφα όταν είμαστε μαζί. Με προσέχει, με φροντίζει, ήρθε στις τρεις τα ξημερώματα όταν με έπιασε κρίση πανικού και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό σε σχέση μου.

Εξωτερικά με τους άλλους ήμασταν τόσο ταιριαστοί, αλλά ουσιαστικά εάν οι κανονικές σχέσεις είναι όπως η τωρινή, με έφτυναν και αδιαφορούσαν. Αλλά κάτι μου φταίει, κάτι μου λείπει. Δεν έχω τη δύναμη να χωρίσω, γιατί θα μείνω μόνη μου και μετά από όσα βίωσα δεν έχω τη δύναμη να με φροντίσω.

Και ξέρει πως αισθάνομαι και δεν με πιέζει καθόλου. Ξέρει πως ακόμα δεν ξεπέρασα τον πρώτο μου έρωτα κι όταν το συζητάμε, μου είπε πως δεν θέλει να με χάσει και το δέχεται να αγαπάω άλλον.

Μόνο που μου παραέδωσε αέρα νομίζω, γιατί πριν από έναν μήνα σε ένα σεμινάριο έπεσα πάνω στον πρώην μου και κατέληξα να ξυπνήσω δίπλα του. Από τη μία νιώθω άσχημα, από την άλλη δεν μπορώ να ξεκολλήσω από κανέναν. Με τον έναν περνάω απίστευτες βραδιές (βρεθήκαμε 4 φορές), αλλά δεν μου ζητάει να είμαστε πάλι μαζί, από την άλλη έχω δίπλα μου κάποιον που με νοιάζεται και νιώθω τύψεις.

Ίσως μου αξίζουν σκληρά σχόλια, αλλά οφείλω να σας πω πως έχω πληγωθεί πολύ στη ζωή μου…

Σας ευχαριστώ πολύ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ!!!!ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ( ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΛΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ!!! ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ!!! ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙ ΑΛΛΑ!! ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ!!!ΚΗΝΥΓΗΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΑΦΕΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!!!!!

  2. Εγώ δεν κατάλαβα ποιός είναι ο προβληματισμός σου. Μου δίνεις την εντύπωση οτι σου αρέσει να παριστάνεις το θύμα και βγάζεις μια παθητικότητα. Και παρόλο που “έχεις πληγωθεί πολύ στη ζωή σου” εκεί ξανά μανά με τον πρώην στις “απίστευτες βραδιές” γιατι ο “μαγευτικός” νύν σου παραέδωσε αέρα μωρέ, ενώ εσύ τον ζητάς τον Γερμανό σου! Έτσι δεν είναι;!

  3. Κοπέλα μου, όλες έχουμε πληγωθεί. Όμως η καθεμιά αντιμετωπίζει διαφορετικά τις ερωτικές προκλήσεις, οπότε το “έχω πληγωθεί πολύ” να το λες στον εαυτό σου για να αισθάνεσαι λιγότερες τύψεις και όχι σε τρίτους. Ό,τι και να συμβαίνει, πρέπει να μάθεις να στέκεσαι μόνη σου στα πόδια σου. Αν δεν το μάθεις αυτό, πάντα θα είσαι εξαρτημένη από άλλους και θα τους εκμεταλλεύεσαι για λίγη στοργή. Αν τα βρεις με τον εαυτό σου, ό,τι και να γίνει θα καταφέρεις να επανέλθεις χωρίς να έχεις ανάγκη από σχέσεις- δεκανίκια. Από την άλλη είναι προφανές ότι και αυτός ο τωρινός έχει ανασφάλειες, γιατί κάποιος με λίγη αξιοπρέπεια δε θα δεχόταν να μείνει σε μια σχέση κουβαλώντας μόνος του όλο το βάρος. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκόψεις από τον πρώην που καθόλου δε σε σεβάστηκε ως γυναίκα και ως άνθρωπο, να ξεκόψεις και από τον τωρινό, που σε θέλει για να καλύπτει δικές του ανασφάλειες, και να κάτσεις μόνη σου να ηρεμήσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Και όταν βρεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που θες, τότε ψαξε να βρεις κάποιον, με τον οποίο να κάνεις σχέση, όχι επειδη τον έχεις ανάγκη, όχι επειδή σού μεινε απωθημένο, αλλά επειδή τον αγαπάς πραγματικά και θέλεις να γίνεις καλύτερη δίπλα του.

  4. εγω βλεπω πως ο πρωην σου (που ειχατε βρεθει τοσες φορες) ξερει οτι σε ενδιαφερει ακομα και σε εκμεταλλέυεται..
    αν δεν νιωθεις πραγματα για το παιδι που ειστε μαζι τοτε μην τον κοροιδευεις…εγω βλεπω πως κοιτας μονο την παρτη σου…
    ολοι εχουμε πληγωθει απο καποια σχεση,ολοι νιωθουμε μονοι καποιες φορες,αλλα το ξεπερναμε..
    εσυ το θεωρεις δεδομενο πως οτι κ να γινει, οτι κ να κανεις το παιδι αυτο θα ναι διπλα σου..
    για ποσο ομως;
    πως θα αισθανοσουν αν ησουν εσυ στη θεση του;
    εκεινος πιστευεις πως δεν πληγωνεται;
    σταματα να κοιτας μονο τον εαυτο σου..
    κοιτα κ εκεινους που πληγωνεις εσυ καθε μερα..ολο κ πιο πολυ…
    ξεκαθαρισε τα πραγματα με τον εαυτο σου πρωτα..κ υστερα ή θα δωσεις ενα τελος στο παρελθον σου…ή θα σταματησεις να παιζεις τον ανθρωπο που σου στεκεται οσο εσυ παιζεις….

  5. Κοριτσάκι μου μου φαίνεται δε ξέρεις τι θες. Δεν ειναι δικαιολογία το ότι έχεις πληγωθεί ίσα ίσα που θα έπρεπε αυτο να σε αποτρέπει απο το να κανεις το ίδιο σε έναν άνθρωπο που σε λατρεύει. Γιατι είσαι μαζι του αφού τον υποτιμας τόσο για τη δουλεια του όσο και για τη μόρφωσή του και του συμπεριφερεσαι έτσι; Μπορει απο μόρφωση να είσαι ανώτερη αλλα απο χαρακτήρα αστα να πανε. Κακομαθημενη είσαι και ψωναρα. Και όπως είπες και εσυ έπρεπε να περιμένεις αρνητικά σχόλια. Αστο το παιδι στην ησυχία του να βρει μια αλλη κοπέλα να δώσει την αγάπη του που θα την αξίζει. Η πρώτη φορα μπορει να ήταν λάθος όμως εσυ το επανελαβες με τον πρώην σου. Λυπάμαι μακάρι να μπορέσεις να βρεις μια άκρη.

  6. δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να κανεις ενα κακο που ηδη σου εχουν κανει.δηλαδη, ενιωσες πως ειναι η απιστια στο πετσι σου και πας και κανεις το ιδιο πραγμα κι εσυ.πραγματικα ντροπη σου.σιχαινομαι ανθρωπους που επειδη πληγωθηκαν,πρεπει να πληγωσουν κι αυτοι με τη σειρα τους αλλους ανθρωπους.χωρισε με το παιδι που εισαι τωρα,γιατι του αξιζει ενας καλυτερος ανθρωπος και ξαναφτιαξτα με τον πρωην σου,ταιριαζεται.α, και βαλε μυαλο.

  7. Kapoio allo einai to thema pu se exei vathia pligwsei k patheneis kriseis paniku k niwtheis toso anasfaleia. H anasfaleia einai pu se odigei pisw sto krevati tu prwin, h anasfaleia einai pou de se afinei na xwriseis apo ton twrino. Egw nomizw oti to prvlima su ksepernaei tis dinatotites autis tis stilis k pws to kalitero gia sena tha itan na pas na deis enan psixologo. Na se voithisei na antimetwpiseis ta opoia themata su, pu isws ekporevontai k apo tin oikogeneia su…. Den einai kako na spevdume se eidikus otan pragmatika exume provlima. Einai thema igeias! Pistevw pragmatika oti tha se voithisei k tha les giati toso kairo den pigaina! Euxomai ola na su pane kala k na vreis tin psixiki igeia k iremia pu apozitas!

  8. Φίλη μας, τα μπέρδεψες τα πράγματα! Κανόνας 1ος: Δεν μπλέκουμε με άλλον αν δεν ξεμπερδέψουμε τα αισθήματά μας πρώτα. Εσύ δείχνεις να μην έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου, ζησατε μαζί και 4 βραδιές, δεν ήταν μια.. (αν και καμία δεν έπρεπε μ’αυτό που σου’χε κάνει). Νόμισες πως τον έχεις ξεπεράσει και προχώρησες σε σχέση επειδή ήσουν πληγωμένη. Γιατί ? Φοβόσουν να μείνεις μόνη σου ένα διάστημα? Κανόνας 2ος: Δεν αποφεύγουμε τον εαυτό μας, ακόμα κι αν μας ωθεί σε λάθος αποφάσεις. Πέρασε ο καιρός, ο πόνος έφυγε και πήγες ξανά μαζί του μένοντας παράλληλα με τον “μαγευτικό” νεαρό που σε έχει κεδίσει. Μάλλον παίρνεις απο τον καθένα διαφορετικά πράγματα..λες και ψωνίζεις λίγο από δω, λίγο από κει..Εσύ τι θες? Κατσε να ψαχτείς λίγο και σταμάτα να κάνεις στους άλλους αυτά που δε σου αρεσουν να σου κάνουν:Κανόνας 3ος. Με τον μαγευτικό νεαρό φαίνεται να μην έχεις μέλλον αλλά ούτε και με τον άλλον. Εκτός κι ΑΝ με τον πρώην γίνει ΤΟ θαύμα. Ότι κάτι νιώθει, είναι βέβαιο, 5 χρόνια ήσασταν μαζί αλλά το οτι δε σου ζήτησε να είστε μαζί, ούτε να πέσει γονιπετής να ζητήσει συγνώμη..κάτι λέει! Και πάλι αν το έκανε τι σου είναι? Σύζυγος, πατέρας των παιδιών σου για να το σκεφτείς σοβαρά? Πόσο μάλλον τώρα που δεν προέβη σε εξηγήσεις, δεν απολογήθηκε..(κατά τη γνώμη μου γιατί να το κάνει κιόλας αφού ήδη έχεις πάει μαζί του?) Και σκέψου αν το έκανε από τώρα, φαντάσου στο μελλον! Και σκέψου και σένα απ’την άλλη να ενεργείς παίζοντας σε διπλό ταμπλό..Δεν θα βγάλεις άκρη. Συνετίσου. Κανόνας 4ος: Μη δεσμεύεσαι αν δεν είναι του τύπου σου. Κάτσε και δες τι θες από τη ζωή σου..

  9. Το γυαλί μέσα σου έχει ραγίσει, αγαπητή φίλη. Και όταν γίνεται αυτό, αργά ή γρήγορα η ρίξη στην σχέση σου θα έρθει. Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν πληγωθεί στον κόσμο? Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με την σχέση σου. Ο νεαρός που σε αγαπάει δεν φταίει σε τίποτα και του προκαλείς κακό με αυτά που κάνεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Καλή τύχη!

  10. Δέχομαι ότι πληγωθηκες, δέχομαι ότι έκανες κ κάνεις λάθος….αλλά και ο τωρινός σου φίλος τι ρόλο βαράει?Ψυχολόγου, εξομολογητή,φίλου(παρέας)γιατι κάτι δεν πάει καλά?ξεκαθάρισε μέσα σου τα πράγματα. δεν είναι ωραίο να ζεις σε “γλυκό”ψέμα.

  11. Τέτοιες κοπέλες σαν και σένα ψάχνει το 90% των ανδρών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Να μην έχει σχέση και απλά να κάνει σεξ. Και μετά λέτε οτι φταίνε οι άνδρες κιόλας. Συγχαρητήρια που έδωσες χαρά στον πρώην σου μετά απο αυτά που σου έκανε! Μετά αναρωτιέστε γιατί λέμε “είστε όλες….”…

  12. Ο πρώην σου τώρα ξέρεις τι θα λέει στις παρέες του;;;; “Κοίτα την που μας το έπαιζε και θιγμένη και την είχε πειράξει το κέρατο και δεν με ήθελε πίσω, τότε. Τώρα, μόλις της κουνήθηκα λίγο, αμέσως μου κάθισε!!! Και κερατώνει τώρα η ίδια το γκόμενο της, που μας το έπαιζε ηθική και ευαίσθητη. Για τον καημένο τον μ@λ@κ@ που κερατώνει τώρα δεν έχει ευαισθησίες!!” Και εσύ περιμένεις να σου ζητήσει να τα ξαναβρείτε!!!!! Εσύ αν ήσουν στη θέση του, θα ήθελες μια τέτοια γυναίκα;;;;;;;; Πλάκα έχεις!!!!

  13. να αφησεις τον τωρινο που τον ταλαιπωρεις λογω δικης σου ανασφαλειας και να τον αφησεις μπας και τον τσιμπησει καμια απο μας τις αλλες πληγωμενες που εχουμε 2 πραγματα να δωσουμε σε καποιον!

    Α! και να κανεις κατι για την αυτοεκτιμηση και την αυτοπεποιθηση σου.. Την βλεπω να κυλιεται στα ταρταρα..

  14. δεν θα σε κρινω για τιποτα το μονο που θα σε προτρεψω να κανεις ειναι να σκεφτεις οτι αυτος ο ανθρωπος που ετρεξε για σενα στις 3 η ωρα οταν ειχες προβλημα, που σε στηριζει και σε αγαπαει βρισκεται ακριβως στην ιδια θεση που ησουν εσυ οταν σε απατησε ο 1ος “μεγαλος” ερωτας…μπραβο!!

  15. diavazontas auta pou les diapistwsa apla pws eisai apo tis gynaikes pou tous aresei o rolos tou thumatos. Aytes pou enw tis keratwnoun kai tis ftynoun den pairnoun xampari. Kai den ftanei auto kathgoreis ton prwhn kai pas kai kaneis ta idia. Opote se ti diafereis apo ekeinon? K pas kai kaneis mazi tou oti kaneis kai perimeneis tiiii???? Glykia mou se parathseeeee, an se hthele den tha to ekane ap thn arxh.. Twra apla hthele ena p…kai to eixe kai opote to ksanathelisei tha prospathisei na to exei pali.Den prokite na sou zhthsei tpt perissotero gt polu apla DEN SE THELEI. Kai xwrisei kai ap ton twrino, den ftaiei se tpt na plhrwnei prohgoumenes sxeseis sou. To oti plhgwneis kapoion esy auth th stigmh gt den to tonizeis???Gia na kalupseis ton eauto sou fysika..Kai kati teleutaio to exeis ena ptyxio den se kanei kalytero anthrwpo apo kapoion pou den exei. O xarakthras tou antrwpou den proerxetai apo ta ptyxia tou. Eisai ligo pswnismenh h alitheia einai kai kalytera na sou fygei…Kai na thumase pws oti den mas aresei na mas to kanoun den to kanoume..

  16. Εγώ αλλού θέλω να εστιάσω: το γεγονός ότι και οι επόμενες σχέσεις και των δύο σου πρώην ναυάγησαν, πιστεύω ότι αποκαλύπτει πόσο ανάξιοι της προσοχής σου είναι. Τους ξέρω κάτι τέτοιους εμφανίσιμους “από καλή οικογένεια”. Ό,τι καταφέρνουν είναι συνήθως χάρη στα λεφτά του μπαμπά, ενώ η μάνα τους τρέμει μην τυλίξει το γιόκα της καμία “ανάξια” νύφη. Κι έχουν μάθει να τα περιμένουν όλα έτοιμα από τους άλλους, πιστεύοντας ότι είναι “ανώτεροι” και έχουν το δικαίωμα να φέρονται σαν τελευταίοι τιποτένιοι. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι ο νυν σου δεν σε καλύπτει ή ότι σύντομα θα τον βαρεθείς, γιατί εσύ έχεις πιο διευρυμένους ορίζοντας. Καλά κάνεις και αναζητάς κάποιον στα δικά σου μέτρα με αντίστοιχη μόρφωση, αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θα τον βρεις στην Ελλάδα. Αυτή η νέα γενιά των “Greek lovers” θα σε απογοητεύσει. Καλύτερα κοίταξε να φύγεις κάπου στο εξωτερικό, όπου θα αποκατασταθείς επαγγελματικά και παράλληλα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις έναν άνδρα που να έχει το δικό σου επίπεδο, θα σου προσφέρει πνευματικά ερεθίσματα και θα συναγωνίζεστε εντός της σχέσης σας και θα σου φέρεται τίμια. Οι άνδρες στην Ευρώπη είναι πιο καλλιεργημένοι και γνωρίζουν από καλούς τρόπους προς τις γυναίκες. Κάτι μου λέει ότι το μέλλον σου είναι στη Δυτική Ευρώπη, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Καλή τύχη και ξέχνα τις τύψεις, δεν μπορείς να θυμάσαι για πάντα ένα στιγμιαίο λάθος.

  17. Είσαι μικρή ακόμα. Κάποια στιγμή που θα ωριμάσεις θα συνειδητοποιήσεις τα εξής:
    1) Κάποιος που προδίδει την εμπιστοσύνη σου σε οπιδήποτε τομέα κατά 95% θα σε ξαναπληγώσει
    2) Συνήθως όταν αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα σε 2, δε μας κάνει κανένας από τους 2 για να μας ολοκληρώσει 100%. Η λύση έρχεται από το μέλλον. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι το μεγάλο σου έρωτα μπορεί να μην τον έχεις γνωρίσει ακόμα? Όταν τον γνωρίσεις, θυμήσου ότι όλα αυτά που σκέφτεσαι έντονα τώρα, είναι ψευτοδιλήμματα.

  18. Εγώ σε καταλαβαίνω…Προφανώς, μένεις με το παίδί που είσαι τώρα γιατί σου φέρεται καλά και μόνο γι΄’αυτό. Σίγουρα τον εκτιμάς, αλλά αυτό δεν αρκεί. Σκέψου αν εκείνος φέρεται τόοοοσο καλά επειδή όντως σε αγαπάει, ή γιατί νιώθει την υπεροχή σου(τουλάχιστον στο μορφωτικό επίπεδο,όπως μας ανέφερες) και φυσικά δεν θέλει να χάσει το “κελεπούρι”. Σίγουρα η λύση δεν είναι να επιστρέψεις στον πρώην σου. Δεν θα οδηγούσε πουθενά. Είναι άλλωστε δοκιμασμένα “αποτυχημένο”. Ακόμα και να στο ζητήσει, και να το κάνεις, δεν πρόκειται να κρατήσει γιατί θα κουβαλάς πάντα μέσα σου την απόρριψη της 1ης φοράς. Επειδή είμαι κι εγώ στη θέση σου (όσον αφορά τις πληγές) και έχω μείνει μόνη μου πολύ μεγάλο διάστημα για να ηρεμήσω και να ανακτήσω τη χαμένη μου αυτοεκτίμηση, θα σε συμβούλευα να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση στο παιδί που έχεις δίπλα σου, πάρε το χρόνο σου και άνοιξε τα φτερά σου για κάτι καινούριο που θα πληρεί όμως τις προϋποθέσεις που εσύ έχεις θέσει για το σύντροφό σου!Να θυμάσαι πως ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στις επιλογές μας,γιατί αργά ή γρήγορα, αυτό θα γυρίσει εις βάρος μας. Δεν θα είναι εύκολο,αλλά θα είναι το καλύτερο.Καλή δύναμη! 🙂

  19. Αχ…τι εγωίστρια!!! Καταρχήν χωρίζεις τους ανθρώπους σε κατηγορίες! Ο μορφωμένος, ο ωραίος, ο άσχημος, ο κατώτερου επιπέδου από το δικό μου!!! Εντάξει κοπελιά πήρες ένα πτυχίο, δεν έγινες και ο Froid! Τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο! Δεύτερον, συγκρίνεις τον τωρινό με τους πρώην με κριτήρια που προφανώς είχες και για να επιλέξεις εκείνους!!! Δλδ έπαιξε ρόλο η εμφάνιση, η μόρφωση, η οικογενειακή κατάσταση και δεν συμμαζεύεται!!! Πληγώθηκες από τις επιλογές σου και θα έπρεπε το μάθημα να σου γίνει μάθημα και να αλλάξεις μυαλά…να κοιτάς τον άνθρωπο και όχι τα χαρτιά και την μύτη του!!! Βασικά άσε το παλικάρι που έχεις ντεμέκ σχέση τώρα να βρει καμιά καλή κοπέλα να τον εκτιμήσει και να τον αγαπήσει πραγματικά και κάτσε λούσου τους ωραίους, πτυχιούχους που είναι του επιπέδου σου!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More