Κατερίνα: “Αναρωτιέμαι αν αυτό το ευτράπελο έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες…”

Γεια σας!

Είμαι η Κατερίνα και θα ήθελα να μοιραστώ με τις αναγνώστριες του site έναν προβληματισμό μου…

Δεν έχει τύχει να συνάψω ακόμα κάποια ερωτική σχέση όμως μου έχει τύχει κάτι άλλο! Παραδέχομαι πως δύσκολα βρίσκω κάποιον να με ελκύει. Όσες φορές έχει τύχει όμως να γνωρίσω και φλερτάρω έστω και λίγο μαζί του, λίγο καιρό μετά μαθαίνω ότι έκανε σχέση είτε με κάποια φίλη είτε με κάποια γνωστή μου… Και αυτό μου έχει συμβεί αρκετές φορές.

Ίσως είμαι λιγάκι ρομαντική και δένομαι συναισθηματικά με τον ενδιαφερόμενο πριν καλά καλά τον γνωρίσω…
Και μετά στεναχωριέμαι!

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτό το ευτράπελο έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες. Κι αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν ζεις σε μικρή κοινωνία όπως πολλές, αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι κάτι πρωτότυπο.
    Αν ο τύπος που σε ενδιαφέρει είναι πρώην κάποιας καλής σου φίλης, έχεις απαγορευτικό. Τώρα αν είναι πρώην κάποιας παλιάς συμμαθήτριας με την οποία ίσα που έχετε ένα γεια, ή κάποιας που συναντάς τακτικά στο κομμωτήριο, ε…. έλεος!
    Δεν κατεβαίνουν οι άντρες από τον Αρη. Ο σημερινός σύντροφός μας, είναι ο πρώην κάποιας άλλης. Φυσιολογικό δεν είναι αυτό;

  2. Μάλλον εσύ είσαι η ευτράπελη… Δίδυμος είσαι;

  3. Ναι, ναι, Κατερίνα, μάλλον το έχει τ’ όνομά μας! Βασικά, εμένα μου συμβαίνει απλώς όταν γνωρίζω κάποιον και μ’ αρέσει, να μην του αρέσω εγώ! Ποτέ! Οπωσδήποτε ή θα του αρέσει άλλη (όχι απαραίτητα φίλη μου) ή θα δηλώνει ότι “δεν είναι για σχέσεις τώρα” (μάλλον επειδή δεν είναι ερωτευμένος, τουλάχιστον όχι μαζί μου) ή απλώς θα βρίσκει πάνω μου εκατό λόγους για να μην του αρέσω. Κάτι τέτοια μου τυχαίνουν και ποτέ δεν προχωράμε πέρα από κανα-δυό εξόδους για καφέ… Μάλλον φταίει το γεγονός ότι έχω πολλές φακίδες στο πρόσωπο και… πορτοκαλί ατίθασα μαλλιά, κάτι που τ’ αγόρια βρίσκουν κωμικό, αλλά με τίποτα σέξι!

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ “ΕΥΤΡΑΠΕΛΟΥ” ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΦΛΕΡΤ—-ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΣΗ ΕΝΝΟΩ—ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ—-ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ —Ε , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ —-ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ , ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΦΛΕΡΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΙΚΑ —

  5. Ασε μας κουκλίτσα μου. . . .

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More