Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι με γνώρισε πολύ σύντομα στην οικογένειά του.”

Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια και έχω σχέση με ένα παιδί ένα χρόνο μεγαλύτερό μου τον τελευταίο καιρό. Είναι ντόπιος, μένει με την οικογένειά του και βρίσκεται στο δεύτερο έτος της σχολής του.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι με γνώρισε πολύ σύντομα στην οικογένειά του. Είναι φιλόξενοι και ευχάριστοι άνθρωποι κι εκείνος με κάνει με τη συμπεριφορά του να νιώθω πως μπορώ να στηρίζομαι πάνω του.

Δεν έχω βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση και παρόλο που θέλω να το ζήσω και να αφεθώ, νιώθω σαν να πρέπει από πολύ μικρή να περνάω τα “τεστ” της οικογένειάς του.

Πολύ πιθανό να τα φαντάζομαι όλα αυτά, αλλά δεν κατανοώ το λόγο που το κάνει αυτός. Ξέρω ότι δεν είχε ποτέ σοβαρή σχέση (τόσο σοβαρή ούτε εγώ βέβαια…).

Θέλει να γνωρίσει και τη μαμά μου!!! Φυσικά και δεν το θεωρώ πρόβλημα όλο αυτό, αλλά θα ήθελα κάποιες πιο έμπειρες απόψεις.

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr