Lia: “Τι μπορεί να τον χάλασε; Σημειωτέον, είχαμε δει φωτό ο ένας του άλλου…”

Γεια σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία θέλοντας να ακούσω κάποιες απόψεις, καθώς αδυνατώ να κατανοήσω το πως σκέφτεται το άτομο που με ενδιαφέρει.

Καταρχάς, εγώ είμαι 26 και ζω λίγο έξω από την Αθήνα. Αυτός είναι 33 και μένει στην πρωτεύουσα. Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από ένα site το οποίο όμως είναι για σοβαρές γνωριμίες και το διαχειρίζεται μια ψυχολόγος.

Και οι δύο μπήκαμε εκεί από περιέργεια όταν διαβάσαμε τυχαία ένα άρθρο. Ξεκινήσαμε λοιπόν να γνωριζόμαστε τηλεφωνικά, επικοινωνούσαμε συχνά και με μηνύματα και με τηλέφωνα τα οποία όσο περνούσαν οι μέρες πύκνωναν.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι πάντα εκείνος μου τηλεφωνούσε, ήταν ευγενικός και διακριτικός, είχαμε φοβερή “χημεία”, είχαμε αναπτύξει κοινούς κώδικες και μου είπε μάλιστα ότι περνούσε όμορφα μαζί μου στο τηλέφωνο κι ότι έχανε την αίσθηση του χρόνου.

Επιπλέον συζητούσαμε διάφορα -και σοβαρά και πιο χαλαρά- και ποτέ δεν πήγε η κουβέντα στο θέμα του σεξ. Μετά από ένα μήνα κι αφού μου είχε προτείνει με πολύ γλυκό τρόπο να βρεθούμε να γνωριστούμε και φαινόταν ένα σοβαρό και συγκροτημένο άτομο, κανονίσαμε ένα Σάββατο να συναντηθούμε.

Ήρθε με πήρε με το αμάξι του. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού εκείνος, με πήγε σε ένα πολύ ωραίο μέρος με θέα τη θάλασσα και το φεγγάρι σχεδόν ολόγιομο λόγω επικείμενης Πανσέληνου.

Καθίσαμε δίπλα δίπλα, γύρισε προς το μέρος μου το σταντ του και γενικά είχαμε οπτική επαφή. Εγώ καταλάβαινα από τη γλώσσα του σώματος ότι ίσως ενδιαφέρεται. Στην πορεία πίστεψα ότι θέλει να συνεχιστεί η γνωριμία καθώς το πρώτο μας ραντεβού είχε διάρκεια πέντε ώρες (σύνολο με τη διαδρομή από και προς το σπίτι που με φιλοξενούσε).

Καθίσαμε στο μαγαζί από τις εννιάμιση ως τη μιάμιση το ξημέρωμα. Κάποια στιγμή πρότεινε να πάρουμε κι άλλο ποτό, να μείνουμε και παραπάνω (ήταν ακόμα δώδεκα παρά). Γενικά μιλούσαμε αρκετά. Φάνηκε ότι κι αυτός περνούσε ευχάριστα. Είχαμε επαφή, όπως ακριβώς στις τηλεφωνικές μας συνομιλίες, κινούμενοι στο ίδιο ύφος με χιούμορ κι αυτό το κάτι ιδιαίτερο που συνόδευε τη συζήτησή μας τόσο καιρό.

Κάποια στιγμή όταν φύγαμε και φτάσαμε εκεί κοντά στο σπίτι με άφησε, με καληνύχτισε με φιλί στο μάγουλο και λέγοντας ότι ελπίζει να πέρασα όμορφα. Δεν είπε κάτι άλλο, αν θα τα πούμε ξανά, αν πέρασε καλά εκείνος (αν δεν περνούσε όμως λόγικα σκέφτομαι ότι δεν θα καθόμασταν τόσο μαζί, ούτε θα ρωτούσε για μένα δείχνοντάς μου ότι θέλει να με γνωρίσει καλύτερα).

Έπειτα απλά έστειλε να δει αν έφτασα οκ στο σπίτι μου, είπε ότι κι εκείνος έφτασε και ότι ελπίζει να πέρασα καλά. Εγώ του απάντησα ότι ήταν όμορφα και ότι θα ήθελα να τον ξαναδώ κάποια στιγμή, αλλά εκείνος δεν απάντησε.

Και απλά τις δύο τελευταίες μέρες του έχω στείλει εγώ μηνύματα στο ίδιο στιλ όπως πριν βρεθούμε, σε χαλαρό ύφος ρωτώντας τι κάνει κτλ. και εκείνος μου απαντά παρόμοια, αλλά χωρίς ακριβώς το πείραγμα των προηγούμενων ημερών. Σαν να λείπει η σπίθα που είχε.

Κι απορώ γιατί φάνηκε ότι πάει καλά από τη συμπεριφορά του κι από τη διάρκεια της συνάντησης. Τι μπορεί να τον χάλασε;

Σημειωτέον, είχαμε δει φωτό ο ένας του άλλου, αλλά πέρα από αυτό με θεωρώ εμφανίσιμη (με 8 περιττά κιλά, από τα οποία φροντίζω να απαλλαγώ τώρα) και φρόντισα να είμαι αρκετά περιποιημένη εκείνο το βράδυ, χωρίς υπερβολές όμως.

Οπότε αναρωτιέμαι, τι μπορεί να πήγε στραβά; Θα ήθελα πολύ να ακούσω κι άλλες απόψεις.
Ευχαριστώ!

Lia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ξενέρωσε μαζί σου. Δεν ενθουσιάστηκε ρε παιδί μου! κάτι τον χάλασε… ʼσε μην τον κυνηγάς.

  2. Κάνεις λάθος όταν λες πως αν δεν περνούσε καλά, θα φεύγατε νωρίτερα ή δεν θα ρώταγε για σένα. Κανείς δεν θα σου δείξει, στο πρώτο ραντεβού, ότι δεν περνάει καλά! Εγώ έχω κάνει ακριβώς αυτό που λες!!! Ήμουν σε ραντεβού, και ενώ έβλεπα ότι με το παιδί δεν κολλάμε, έμεινα μέχρι αργά, ρώταγα για αυτόν και κοιτούσα να περάσω όμορφα τη βραδιά μου. Ο λόγος που το έκανα ήταν ότι εκείνη ακριβώς την ώρα αξιολογούσα τον άλλο και έβγαζα τα συμπεράσματα μου, άρα χρειαζόμουν χρόνο για να το κάνω και επιπλέον, είναι αγένεια να δείξεις ότι βαριέσαι με αυτά που σου λέει ο άλλος ή ότι εφόσον έχεις βγάλει το σύμπέρασμα ότι ο άλλος δεν σου κάνει, να κατεβάσεις μία μούρη μέχρι το πάτωμα και να σηκωθείς να φύγεις. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι δεν σε γνώριζε εκείνη την ώρα, στο ραντεβού, αλλά ότι είχε φτιάξει μια εικόνα για σένα, μέσα απο τα τηλέφωνα, αλλά δεν είναι έτσι….Η προσωπική επαφή είναι πάνω από όλα!!! Μην βασανίζεσαι με το τι τον χάλασε σε σένα!!! Το σίγουρο είναι ότι δεν του προκάλεσες τον απαραίτητο ενθουσιασμό ώστε να θελήσει να σε ξαναδεί. Ο έρωτας είναι αισθήματα, όχι μαθηματικά, να τα βάλουμε κάτω και να δούμε τί μας λείπει και έφυγε ο άλλος. Μην τον ξαναενοχλήσεις ʼσε αυτόν να επικοινωνήσει, αν ποτέ θελήσει…

  3. Καλό θα ηταν να τον αφήσεις..γιατι για να μην ειναι τα πραγματα ετσι οπως ηταν..κατι θα εχει συμβει..
    κ ξερω οτι θες πολυ να μαθεις το τι εχει συμβει γιατι εσενα δεν σου ρχεται κατι στο μυαλο…αλλα αντρες…τι περιμενεις…
    μπορει να χει καμια ανασφαλεια, και να θελει να ξεκαθαρισει με τον εαυτο του το τι ακριβως θελει απο σενα…μπορει να υπηρξε στη ζωη του και κατι αλλο εκτος απο σενα..υπαρχουν χιλιαδες μπορει…
    ξερω οτι σε βασανιζει ολο αυτο..αλλα αν τελικα δεν μπορεις να κανεις αλλιως γιατι δεν του μιλας ανοιχτα; ρωτα τον τι εχει συμβει κ αλλαξε στα ξαφνικα ολο αυτο που “ειχατε”..
    καντε μια ανοιχτη κουβεντα κ οπου βγαλει, τουλαχιστον τοτε θα ξερεις το τι εχει συμβει για να ναι ετσι τα πραγματα..
    μπερδεμενη ιστορια …ελπιζω να σε βοηθησα εστω κ λιγο..
    καλη τυχη και περιμενω να μας πεις τα αποτελεσματα!!!

  4. η συμπεριφορα του μετα το ραντεβου δειχνει οτι μαλλον ξενερωσε.μπορει πριν βρεθειτε να ειχατε καλη επαφη και να σε ειχε δει σε φωτογραφια αλλα οταν γνωριζεις τον αλλον απο κοντα σχηματιζεις ολοκληρωμενη και ειλικρινη γνωμη.γενικα τετοια ραντεβου μεσω ιντερνετ να μην τα εμπιστευεσαι γιατι κατα 95%οδηγουν σε αποτυχια.το εχω ζησει και κι εγω πολλες φορες.βεβαια για τιποτα δε μπορεις να εισαι σιγουρη.μπορει και να του αρεσες απλως να θελει να σε δοκιμασει.μπορει ομως και να μην ενοιωσε τιποτα για σενα.αλλα ακομα κι αν ειναι ετσι δε χρειαζεται να το παρεις κατακαρδα.ολες εχουμε ζησει αποτυχημενα ραντεβου…

  5. auto pia me ta site gnwrimiwn den mporw na to katalavw. Eite einai sovaro eite oxi den eisai kamia gria na psaxneis apo ekei gia agori. Oso gia ton typako poli apla den tou ekanes. Polles fores oi fwto einai kai ligo diaforetikes,alla pera apo auto, to mualo tou antra den einai periploko. Me thn sumperifora tou deixnei pws den theleiiiii, enw esy ws gynaika kathese kai yperanalueis an eftaige to ena kai an to allo kai mpla mpla. Mhn ton kynhgas loipon.

  6. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . . .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΝΔΡΑ . . .
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ . . .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ site ΓΝΩΡΙΜΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 40 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 60 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ . . .

  7. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ — “ΔΕΘΗΚΕΣ” ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ —-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΕΔΩΣΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ —-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ “ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ” ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ —–ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ —ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ —-ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ——-ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ —ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ —ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Η ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ??? ΛΙΓΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ??? ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ —ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ —-

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More