Λίνα: “Είμαι η κοπέλα που είχε ξαναγράψει: τι κάνεις όταν ο έρωτας της ζωής σου παντρεύεται με άλλη;”

Γεια σας! Είμαι η κοπέλα που είχε γράψει αυτό το άρθρο: Τι κάνεις όταν ο έρωτας της ζωής σου παντρεύεται με άλλη…

Ε, δεν παντρεύτηκε τελικά! Εδώ κι ένα μήνα, μετά από ένα ωραιότατο ξεφτίλισμα που είχαμε η πρώην κοπέλα του κι εγώ, χώρισε.

Με είχε πιάσει εκείνη στα ξαφνικά και μου ζήτησε να εξαφανιστώ από τη ζωή του και να μην συχνάζω στα μέρη που πηγαίνουν εκείνοι! Αν είναι δυνατόν!

Ε, τα πήρα κι εγώ… κι έγινε ο κακός χαμός! Εγώ δεν έχασα το επίπεδό μου, αλλά εκείνη μου έσυρε άπειρα. Φυσικά εκείνος πήρε το μέρος της.

Και το επόμενο βράδυ μου τηλεφώνησε, μου είπε πως με αγαπάει, αλλά πως δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.

Και τώρα χώρισε! Και άρχισε κανονικά να με ενοχλεί. Μπαίνω στον πειρασμό. Τι να κάνω;

Lina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αφου τον θελεις τι το σκεφτεσαι? αντε προχωρα!!!

  2. den einai peirasmos lina auto pou aisthanesai alla pligwmenos egwismos kai anagki na pareis to aima sou pisw..min ksexnas oti mporei na ipirxe to pathos apo tin pleura tou gia esena alla den isoun h “idaniki” gia auton wste na se pantreytei…nomizw oti einai thema aksioprepeias pleon gia ton idio sou ton eauto kai mono na min ton dexteis pisw.iksere twra pou xwrise oti eksakoloutheis na kaigesai gia auton kai gia auto se enoxlei oxi epeidh se agapaei pragmatika!

  3. Λινα μου πραγματικα δεν ξερω πως μπορω να σε βοηθησω γιατι ειναι πολυ μπερδεμενα τα πραγματα… Τωρα σε αγαπαει? Μετα απο τον παραλιγο γαμο του, μετα απο τον τσακωμο σου με την αλλη που πηρε και το μερος, της σε θυμήθηκε και σου λεει πως σ αγαπαει?? Απο την αλλη καταλαβαινω οτι εσυ τον αγαπας ακομα και τον θελεις στην ζωη σου οποτε αν σε αγαπαει και αυτος πραγματικα μπες στον πειρασμο και ζησε το καθε λεπτο!! Ειναι ο ερωτας της ζωης σου και αξιζει αυτη την ευκαιρια…. Σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις με τον ερωτα σου!

  4. μου φαινεται τα θελει ο κ….ς σου.αντι να πας μπροστα τ ζωη σ καθεσαι κ ασχολεισαι με τν τυπο λες κ εισαι τπτ για αυτον.αν ησουν δ θ ειχε κανονισει γαμο.αλλα σιγουρα θ βρει παλι καποια κ θ σ παρατησει κ εσυ θ βρεθεις ν ξεκατινιαζεσαι .η μαλλον δ θ σ παρατησει θ σ βαλει στν παγο γιατι ν πεταξει αλλωστε τετοια γκαβατζα??αλλα τετοια π εισαι τετοιος σ χρειαζεται.ελεος δλδ καθολου δε σεβεσαι τν εαυτο σ?

  5. e bebaia symfwnw me thn @eva…..proxwra to

  6. οταν ενας αντρας σε κανει να χανεις την αξιοπρεπεια σου θα ελεγα να φυγεις μακρια του!!Χαιρετε με αυτο..

  7. βρες καποιον αλλον να περασεις την ζωη σου .. !

  8. κορίτσι μου χάρηκα πολύ για σένα και σου εύχομαι από καρδιάς να είστε μαζί… μη μας ξεχάσεις… περιμένω εξελίξεις!!!!

  9. είσαι πολύ μα πολύ τυχερή :-))

  10. Αφού τον αποκαλείς “έρωτα της ζωής σου” τί @@ μας λές τώρα; Αντε βούρ στον πατσά γιατι θα τον πάρει άλλη και θα γράφεις τρίτη επιστολή εδώ πάλι…

  11. Πολυ ασταθης ο τυπος για τα γουστα μας κοπελια. Να τον διαγραψεις από αντρα της ζωής σου, να του πεις αν θελεις ενα μεγαλοπρεπες αντιο και προχωρα μπροστα. Ζησε τη ζωη σου και βρες καποιον που ειναι σιγουρος οτι αγαπαει ΜΟΝΟ εσενα, γιατι αυτο αξιζεις.

  12. πλακα μας κανεις μωρε helen κι εσυ!χαρηκες κιολας!ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι ο ερωτας της ζωης του αφοτου τον εδωσε ποδι η αλλη!επιλεκτικι μνημη εχει μου φαινεται ο τυπος οπως και η κοπελα!ελεος πια!ο μαζοχισμος εχει και τα ορια του!

  13. Λινα μου οταν διαβασα τον αρθρο σου πραγματικα χαρηκα για σενα :))) Δυστυχως ειμαι σε παρομοια κατασταση, ο ερωτας της ζωης μου μετα απο 2 μηνες σχεσης αρραβωνιαστηκε με αλλη…Μενουμε στην επαρχια, συχναζουμε στα ιδια μαγαζια, κοινες παρεες κτλπ….Η αλλη φοβαται απο μενα(ειμαι ενφανιση κοπελα ενω αυτη ειναι χοντρουλα), ο αλλος δεν ξερει τι θελει και γινεται ενας χαμος ..Με κοιταει, με ζηλευει, φαρσες κτλπ…Χαιρομαι για σενα και μου δινει δυναμη και ελπιδα η ιστορια σου, η ουσια ειναι οτι τα κατεφερες!! Αφου τον θελεις μην το σκεφτεσαι ουτε λεπτο κανε οτι σου λεει η καρδια σου!!!!! Φιλακια

  14. nomizw se agapaei polu gia na se enwxlei akoma kai meta apo ola osa exoun ginei..to 9ema einai mhpws se exei parei gia sigouraki kai tr pou einai monaxoulis se 9elei pisw autos boreis na to e3akrivwseis me to na tn grapseis ligo…einai 9ema diko sou twra..an 9es na to riskareis kai na tou dwseis mia teleutaia eukairia mhpws exei metaniwsei…tote proxwra to..an omws nomizeis oti 9a se 3anaplhgwsei kai 9a se kanei rakos auto..tote apla proxwra parakatw oso duskolo kai na einai…h zwh sunexizetai…twra exu apofasizeis kai prepei na katseis na to skeuteis kala…

  15. ΜΕΤΑ ΤΟ “ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ” ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ Η ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ —-ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ????? ΕΝ, ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΩ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ —-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ?????? ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ???????? Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ “ΚΑΒΑΤΖΑ” ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ —-ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ Κ.Τ.Λ —ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ—ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ….— ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ —ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ —ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ —-ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΝΑ ΨΟΦΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΗ –ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ , ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΑΣ —-ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ —-

  16. κοπελα μου συγνωμμη που θα το πω αυτο αλλα εισαι στα καλα σου/?καθεσαι ακομα και ασχολεισαι με αυτον που αποτι φαινεται σε εχει για καβατζα?Αμα σε αγαπαγε γιατι πηρε το μερος της?σε δουλευει κανονικα….και εσενα και την αλλη.Κατα τη γνωμη μου η αλλη κοπελα καλα εκανε και σε εβριζε δεν εισαι σοβαρη…εισαι το τριτο προσωπο και παντα θα εισαι αν συνεχισεις ετσι να σκεφτεσαι…Τωρα αφου και καλα εδιωξε την αλλη ερχεται σε σενα…μολις τα ξαναφτιαξουν θα σ εχει στον παγο παλι.Αυτα δεν ειναι ωριμα πραγματα….συνελθε…και προχωρα τη ζωη σου.

  17. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ! ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΩΣ ΝΑΙ, ΧΩΡΙΣΕ! ΛΟΙΠΟΝ, ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ, ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ. ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΕΙ. Ο ΧΑΖΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ! ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ! ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ! ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧH! ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ, ΕΙΧΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΤΕ. ΤΕΣΠΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΛΥΑΡΩ! ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕ. ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΒΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ. ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΙΡΝΩ. Ε ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΡΑΙΟ! ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΟΛΟ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ! ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ! ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜ**ΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!, ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

  18. EMEΙΣ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ! ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.(άλλοι;;ανεβαστε το!θα με κανετε ευτυχισμενη!μου αξιζει.)

  19. Χαίρεσαι μωρή με την ασθένεια της γυναίκας? Πόσο κατίνα και σκατόψυχη είσαι? Σε Θεό δεν πιστεύεις.Σε κάρμα? Σε ενέργεια?Στην θειά την δίκη?(από όποιον Θεό να ναι!).Γεμίσαμε σκυλες και κατίνες.Αι χάσου.Κολλημενη.Και δώσε κανονικό όνομα άμα έχεις τσίπα.Να το δούνε οι φίλοι και γνωστ’η σου και να πηγαίνεις τοίχο τοίχο στο χωρίο.Επεσε σε καταθλιψη(αν ειναι και αυτο, γιατι ο καθε αρχοντοχωριατης την εκανε καραμελα την λεξη) και το φορας παρασημο? Καθικια.Γεμισαμε καθικια.Τελος.

  20. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΠΙΣΩ Σ’ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ???? — Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???? — ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΣΚΟΠΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ —–ΞΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ —-ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ —-ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ —ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ —-ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ —ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ —

  21. ΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. OXI MONO THN PANTREYTHKE ALLA MOU STEILE K TO KATALLHLO XARTI!DHLADH THN PROSKLHSH!4 XRONIA ORKIZOTAN S EMENA POS ME AGAPAEI K TORA PANTREYTHKE ME AYTHN THN XEIGLOTH!TI NA PO RE SEIS KORITSIA!K GINA SAS TELEIOSO OPOS HTAN FYSIKO EGO STO PANIGIRAKI TOUS EGO DN EMFANISTIKA!OUTE STO N KAFE STO KTIRIO POU MENOUN THA PAO DHLADH STO SPITI TOUS OPOS ME KALESAN !DEN EIMAI TRELLI ME TETOIA ZESTH NA TREXO!

  23. manwlia pas kala??? eisai apla eleos!!!

  24. Ενώ η κοπελίτσα που γράφει πάει καλύτερα. Να είσαι ”κατίνα” δεν ειναι έλεος.Να μαλλιοτραβίεσαι δημόσια σε καφετέριες…και να τσιροκοπάς δεν είναι έλεος.Να ‘μοιράζεσαι’ την ερωτική-προσωπική σου ζωή με εκατομμύρια κόσμου(internet) δεν είναι έλεος.Να ζητάς ”βοήθεια” και καθοδήγηδη από ξένους..και μετά να τους ”ενημερώνεις” για τις εξελίξεις στην ζωή σου δεν είναι έλεος.Ε!Δεν πειράζει!Ας είμαι έλεος ΕΓΩ και τα…γαλλικά μου.

  25. manwlia eilikrina ntroph sou! kamia fora 3ereis oi agnwstoi dinoun tis kaluteres sumboules, gt den noiazontai gia sena etsi sou lene osa niw8oun. an den sou aresoun oi istories pou diavazeis, tote mporeis aneta na mhn ths diavazeis! afou exeis kalutera pragmata na kaneis, h mallon xeirotera provlhmata na asxolh8eis! giati asxoleisai loipon? ntrepomai pou uparxoun tetoies skules ekei e3w! gia auto den uparxoun kales gunaikeies filies.. eilikrina poso lupamai..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More