Λυδία: “Τον έχω βρει στο facebook αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τον κάνω add ή να ξεχάσω τη φάση”

Καλησπέρα!
Με λένε Λυδία και είμαι 20 χρονών.

Πριν από μερικές μέρες λοιπόν είχα πάει διακοπές στο χώριο μου και επισκέφτηκα την ταβέρνα που διατηρεί ένας θείος μου. Εεεεε εκεί έπαθα και το κοκομπλόκο που θα περιγράψω παρακάτω με το που είδα το παιδί που δούλευε ως σερβιτόρος.

Στην αρχή δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί δεν τον είχα παρατηρήσει εκτενώς αλλά στη συνέχεια μου κέντρισε το ενδιαφέρον πολύ εντονα!

Για να μην πολυλογώ, όση ώρα κάτσαμε στην ταβέρνα κοιταζόμασταν πολύ έντονα και τα βλεμματά μας κολλάγαν για πολύ ωρα! Στο τέλος της βραδιάς συστηθήκαμε και καληνύχτισε ο ένας τον άλλον.

Από τότε μου έχει κολλήσει στο μυαλό και δεν ξέρω τι να κάνω. Τον έχω βρει στο facebook αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τον κανω add ή να ξεχάσω γενικά την όλη φάση. Πειτε μου την αποψή σας περί τούτου. Θα χαρώ να ακούσω διάφορες απόψεις! 😉

Λυδία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να σου πω αν ήταν και αυτός τόσο κολλημένος θα σε είχε κάνει ήδη και αυτός!!
    Βεβαία μην ξεχνάς ότι μπορεί ένα αγνοία σου να έχεις το προφίλ σου κλειδωμένο και για αυτό να σε έχει ψάξει αλλά μην μην σε βρήκε. ή ίσως να φοβάται μήπως αν γίνει κάτι μεταξύ σας έχει μετά πρόβλημα στην δουλεία του!!

  2. Είναι δυνατόν να είσαι 20 χρονών και να ΨΕΙΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τα πράγματα;;;;; Κάνε του ένα add και βλέπεις πως θα πάει…Γιατί τόση σκέψη πια; Τον κύκλο θα τετραγωνίσεις; Μια επάφη θες να γίνει!

  3. το να τον κανεις add δεν σημαινει πως του την πεφτεις κι ολας!!!(ασε που ειχε και ανταποκριση αυτος) Εγω αν ημουν στη θεση σου θα τον εκανα απλα δεν θα του μιλαγα εγω θα τον αφηνα να μου μιλησει εκεινος πρωτος..

  4. Στην ηλικία σου όλα μας φαίνονταν βουνό και υπερβολικά…διυλίζαμε τον κώνωπα….Κάνε add και μην ανησυχείς….δεν είναι κακό…και εξάλλου αν δουλεύει στην ταβέρνα του θείου σου όπως λες μπορεί να μην θέλει εκείνος να σου κάνει add επειδή σέβεται τον θείο σου!!!!
    Good Luck!!!

  5. Αν μπορείς, ξαναπήγαινε από την ταβέρνα. Κι αν δεν τον βρεις εκεί, “ψάρεψε” το θείο σου λίγο για εκείνον. Καλύτερα να κάνετε διαπροσωπική γνωριμία, γιατί συνήθως η επικοινωνία και το φλερτ μέσω Facebook δεν οδηγεί πουθενά. Θα μείνετε σε λίγα chat και σε κενές φράσεις τύπου “να βγούμε μια μέρα”. Και συχνά αυτή η μέρα δεν έρχεται ποτέ. Επιδίωξε να τον ξαναδείς για να γνωριστείτε πιο καλά και να κρίνεις καλύτερα αν ταιριάζετε ή όχι.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More