Μαίρη: “Αν γίνει κάτι με τον Γ., να του πω τι έγινε με τον αδερφό του ή όχι;”

Γεια σας!

Είμαι η Μαίρη και είμαι 22 ετών.

Πριν έξι μήνες γνώρισα κάποιο παιδί δύο χρόνια μεγαλύτερό μου, τον Π. μέσω ενός φίλου μου. Στην αρχή μιλούσαμε φιλικά και μετά από λίγο καιρό μου πρότεινε να πάμε μια βόλτα να μιλήσουμε και να βρεθούμε.

Εγώ δέχτηκα γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να κάνω σχέση μαζί του. Μετά από ώρα βρεθήκαμε σπίτι του και προχωρήσαμε. Εγώ όμως μετά από αυτό νόμιζα ότι κι εκείνος με ήθελε, αλλά όπως μου αποκάλυψε μετά μιλούσε παράλληλα με εμένα και με μία άλλη κοπέλα που ήθελε να τα φτιάξουν και να είναι μαζί.

Εγώ απογοητευμένη για όλα όσα έγιναν και μου είπε σταμάτησα να τον ενοχλώ, γιατί δεν ήθελα να του δημιουργήσω και πρόβλημα με την άλλη κοπέλα.

Πριν μία εβδομάδα, είχα βγει με την κολλητή μου και το αγόρι της. Στην παρέα προστέθηκε και ένας φίλος του, πολύ καλό παιδί, ο Γ. και έδειξε να ενδιαφέρεται.

Όταν την επόμενη μέρα ρώτησα τη φίλη μου για αυτόν, έμαθα ότι είναι αδερφός του Π.!!! Αν γίνει κάτι με τον Γ. να του πω τι έγινε με τον αδερφό του ή όχι; Κι ακόμα, θα ήταν σωστό να κάνω σχέση με τον Γ.;

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!

Ευχαριστώ,
Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. φυσικα και να κανεις κατι με τον Γ…!!!!!!!βεβαια αν κανεις σχεση μαζι του η αληθεια ειναι οτι θα πρεπει να του πεις οτι παλια παιχτηκε κατι με τον αδερφο του γιατι αν δε του το πεις μπορει να του το πει ο ιδιος και τοτε θα ειναι ακομα χειροτερα..

  2. κοπελια να κατσεις εκει που εισαι.να μην πεις τιποτα ουτε να κανεις.λιγο σοβαροτητα δεν βλαπτει.την χρειαζομαστε και την εχουμε αναγκη την σοβαροτητα οπως το ιδιο επιζητουν και οι αντρες απο εμας.

  3. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο με τον οποίο θα κρύψεις κάτι τέτοιο…η γνώμη μου είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από…την οικογένεια γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Διαφύλαξε την αξιοπρέπειά σου με το να μη μπλέξεις περισσότερο

  4. Διάβασα αυτό το γράμμα και νευρίασα. Τόση βλακεία μαζεμένη. “Να το πεί στον Γ τί έγινε με τον Π;” και “είναι σωστό να κάνει σχέση με τον Γ” ; Καταρχήν όταν κάποιος ‘δείχνει να ενδιαφέρεται’ δεν σημαίνει οτι θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Επίσης όταν θέλεις σχέση με κάποιον ακολουθείς και μια τακτική δεν κρεβατώνεσαι με το καλησπέρα σας. Και ναί, ο Γ θα ξενερώσει άσχημα αν του πείς οτι πήγες με τον αδερφό του χαζή!

  5. Δεν ξέρω γιατί, μα διακρίνω κάπου μία τάση σου για τύψεις. Λες και ό,τι έγινε μεταξύ εσού και του Π. να ήταν δικό σου φταίξιμο, και μάλιστα διπλό επειδή αυτός είχε παράληλο φλερτ. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη στάση και πιστεύω ότι κακώς νιώθεις έτσι. Από εκεί κι έπειτα, αν με τον Γ. θα νιώθεις αρκετά άνετα για να του μιλήσεις για την περασμένη σου σχέση, κάνε το. Στο κάτω-κάτω και τι έγινε που είναι αδερφός του? Αυτός έπρεπε να ντρέπεται που έχει τέτοιον αδερφό και όχι εσύ επειδή είχες μαζί του σχέση. Και αν ο Γ. σου το κάνει θέμα, να ξέρεις ότι αυτή θα είναι αφορμή, δεν είναι σοβαρός λόγος για να κάνει έτσι. Τυχαίνει να γνωρίζω ένα ζευγάρι, στο οποίο η κοπέλα ήταν μαζί με τον αδερφό του (τον Σ.) πριν καταλήξει με τον νυν της (τον Ε.). Φυσικά και τ’ αδέρφια ξέρουν την κατάσταση, και μάλιστα ο Σ. ήταν αυτός που τη χώρισε και τότε την προσέγγισε ο Ε., γιατί την ερωτεύτηκε. Σε πληροφορώ ότι μια χαρά είναι σήμερα, έχουν ήδη τρία χρόνια σχέση.

  6. Κατα την γνωμη μου δεν νομιζω οτι ειναι και κατι το οποιο θα τον πιραζε αν του το ελεγες αφου δεν εγινε κατι και στο ξεκαθαρισε απο την αρχη οτι ειναι αλλου ομως καλο θα ηταν να του το “πεταξεις” αδιαφορα σε μια κουβεντα δλδ οτι γνωριστηκα με τον αδελφο πολυ καλο παιδι κλπ γτ αν δεν του το πεις μπορει ν το παρει αλλιως οτι δλδ ηθελες να του τ κρυψεις … οσο για την δευτερη ερωτηση λεω ναιι με τα χιλια στο κατω κατω αφου ξεκαθαρισεις την σχεση σου αναμεσα στον Γ. κ τον Π. Δεν εχεις κτ να φοβασε ορμαα…

  7. ¨όχι γιατί θα πλακωθούν που τόλμησε έστω και να μην το ήξερε να ενοχλήσει ό αδελφός του την κοπέλα του ακόμα και αν δεν είστε ΄μαζί πια

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More