Mairy: “Είναι ρεαλιστής, δειλός ή βολεψάκιας;”

Μου αρέσει κάποιος που είναι στα 33, εγώ 28. Μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, 1-1,5 ώρα οδικώς. Το ξέρει ότι μου άρεσει τρελά και το ίδιο λέει κι αυτός.

Πριν λίγες μέρες είχαμε μια συζήτηση και μου είπε πως δεν έκανε τίποτα, ούτε καν ξεκίνησε κάτι μαζί μου, παρόλο που ήθελε, επειδή θα το συνέχιζε και δεν ήθελε εξαιτίας της απόστασης. Του είπα τότε πως είναι δειλός αφού με ήθελε αλλά μου είπε πως είναι ρεαλιστής, πως έχει πρόβλημα και θέλει η κοπέλα του να είναι κοντά του (έχει σχέση πάνω από μισό χρόνο, έγω τον ξέρω σχεδόν 2,5 χρόνια).

Εγώ από εκείνη τη στιγμή έχω γίνει πραγματικά χάλια. Του είπα πως αφού ήξερε από την αρχή τις δυσκολίες (μου είχε πει παλιότερα να πάω στην πόλη του να μείνω και να βρω και μια εργασία, αλλά που να πάω χωρίς να έχω βρει την εργασία πρώτα;), πως δεν έπρεπε να μου φουσκώσει τα μυαλά και η απάντησή του ήταν πως δεν με εμπόδισε από το να προχωρήσω τη ζωή μου αν ήθελα (δεν έχω προχωρήσει τίποτα επειδή ήθελα αυτόν και κανέναν άλλον)…

Κι εγώ τώρα αναρωτιέμαι: έχω γίνει χάλια με το δίκιο μου ή τζάμπα χαλάω την υγεία μου; Είναι ρεαλιστής ή απλά δειλός αν σκεφτούμε το ενδεχόμενο να λέει αλήθεια ότι θα συνέχιζε κάτι μαζί μου αλλά δεν μπήκε καν στη διαδικασία αυτήν εξαιτίας της απόστασης; Ή μήπως τελικά είναι βολεψάκιας, αν όντως μου έλεγε ότι με θέλει στα αλήθεια;

Οκ, τα πράγματα δεν θα ήταν πάντα έτσι. Αργότερα μπορεί να πήγαινα στην πόλη του ενώ τώρα δεν έχω κάποιον λόγο για να πάω……..

Mairy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Νομίζω, πως απλά δεν σε γουστάρει ΤΟΣΟ πολύ, ώστε να μπει στη διαδικασία της σχέσης απο απόσταση (έξοδα, βενζίνες, περιορισμένος χρόνος με τον άλλον). Αν σε γούσταρε τόσο όσο εσύ, θα έκανε μια προσπάθεια, απλά γιατί ΔΕΝ θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, θα τον είχε παρασύρει το ΠΑΘΟΣ κ ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ. Τζάμπα χαλάς την υγεία σου.

  2. Apla autos kserei ti thelei kai me vasi auta vadizei sti zwi tu, enw esi exeis kolisei epanw tu kai de vlepeis ti theleis esi sti zwi su! Anti na spatalas politimo xrono, giati tha erthei kapoia stigmi pu tha metaniwseis gia oli auti tin askopi anamoni, apofasise loipon ti theleis ESI apo ti zwi su kai analoga prakse!

  3. γιατι ασχολεισαι??? εγω θα ελεγα να εξαφανιστεις απο τη ζωη του.. μην του ξαναστειλεις ουτε να τον ξαναπαρεις τηλεφωνο!! αυτος εχει παρει την επιβεβαιωση του, ξερει οτι τον γουσταρεις και σε θεωρει δεδομενη!! μαθε ομως οτι το δεδομενο δεν ειναι ερωτευσιμο!! η γνωμη μου ειναι να χαθεις και να μην ασχοληθεις αλλο!! αν θελει θα σε παρει εκεινος.. αν δεν σε παρει, απλα δεν αξιζε!! μην παρακαλας κανεναν!!

  4. volepsakias. Proxwra…..

  5. Συγνώμη το γεγόνός οτι εχει σχέση πάνω απο μισό χρόνο δεν λέει τίποτα;

  6. Βασικα με μπερδεψες! αφου εχει σχεση , μιλαει μαζι σου κτλπ??? ταυτοχρονα?εκεινη την θελει??Πα’ολα αυτα εγω συμφωνω μαζι του! ειμαι κατα των σχεσεων εξ’αποστασεων (εκτος αν για καποιον σημαντικο λογο το ζευγαρι μενει μακρια για λιγο , ο ενας απο τον αλλον,) αλλα κατα τα αλλα συμφωνω μαζι του!!!!!!! Για να λειτουργησει μια σχεση ΣΩΣΤΑ κατα την ταπεινη μου αποψη πιστευω πως θα πρεπει το ζευγαρι να ειναι μαζι απο κοντα, να ζησει ο ενας τον αλλον ποσο μαλλον στην ηλικια που βρισκεστε εσεις!!!!Μαλλον εσενα βλεπω ανασφαλης και δειλη!!!! Αφου σου ειχε προτεινει μπορουσες να ειχες παει μαζι του να δοκιμαζες!!!

  7. ρε παιδια ποια αποσταση 1-1,5 ωρα οδικως; το αγορι μου ειναι στην κρητη και εγω αθηνα και εχω και μια φιλη που το αγορι της ειναι στην γαλλια! εαν το παιδι το ηθελε πραγματικα να προχωρησει μαζι σου θα το εκανε και μια χαρα θα σε ειχε και κοντα του. θα καθησεις δλδ εσυ να ψαξεις δουλεια και αφου βρεις θα ειστε μαζι και ολα αυτα για 1 ωρα αποσταση; εαν εισασταν μαζι οκ θα εψαχνες για δουλεια στην πολη του. Μην τα υπεραναλυεις αυτος ετσι κι αλλιως βρηκε και αλλη! κοιτα λοιπον και εσυ την ζωη σου !

  8. Γειά σας και Καλή Ανάσταση να έχουμε….*nasia-,έχεις δίκιο δεν γούσταρε απλα! *eva- ξέρω τι θέλω απο την ζωή μου και ήθελα και αυτόν μέσα στην ζωή μου. *eva- το ξέρω πολύ καλά οτι έχει πάρει την επιβεβαίωση και μάλιστα με ρώταγε και για αυτό αν τον γουστάρω και μου έλεγε πως αυτός παραδέχεται οτι με θέλει και πως εγω δεν εχω το θάρρος να το παραδεχτώ,μέχρι που το παραδέχτηκα και εγω και μετά έγινε η συζήτηση που είναι στο μέιλ. * ishelin- ίσως και να μην είναι βολεψάκιας,τελικά. *Φ- φυσικά και λέει κάτι αυτό αλλά έγραψα πως τον ήξερα σχεδόν 2,5 χρόνια δλδ. τον γνώρισα προτού δημιουργήσει αυτήν την σχέση. *Ελεν- ναι,μίλαγε μαζί μου παρόλο που είχε σχέση και με φλέρταρε κιόλας!Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός σκέφτομαι και εγω πως ίσως να έχει δίκιο στο θέμα αυτό με την απόσταση.Όμως νομίζω οτι δεν κατάλαβες καλά:μου είχε πει να πάω στην πόλη του,να έβρισκα μια δουλειά ώστε να γνωριζόμασταν καλύτερα και αν τα βρίσκαμε να είμασταν μαζί.Θα πήγαινα πολύ ευχαρίστως στην πόλη του αρκεί να είχαμε κάτι πρώτα,και οχι να αλλάξω ολη μου την ζωή για το ενδεχόμενο ΑΝ τα βρίσκαμε τότε να είμαστε μαζί… *eleni- μα αυτό το λέω και εγω,πως αν είμασταν μαζί τότε να πήγαινα στην πόλη του…Το ξέρω οτι βρήκε άλλη-αυτό μου έχει πει,δεν το εχω δει με τα μάτια μου και εγω θα βρω τον δρόμο μου…..

  9. Αγαπητη eleni ο καθενας λειτουργει διαφορετικα! Επειδη εσυ εχεις δικα σου βιωματα και βλεπεις οτι αντεχεις αυτη τη σχεση δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι! Εγω για παεραδειγμα δεν θα αντεχα!!! (εξαρταται ομως την περιπτωση)! Παρ’ολα αυτα δεν βαζουμε ολους στο ιδιο σακι! Μπορει και εκεινος να θελει κατι πιο ‘πρακτικο’ και οχι σχεση απο εξαποστασεως! δεν ξερεις αν εχει θεματα οικονομικα κτλπ για να μπορει αν πηγαινοερχεται συχνα! Οσο για την αλλη και εγω απορω! ‘η για καβατζα ‘η την θελει! αυτο ειναι ενα αλλο θεμα….

  10. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ —-ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ Κ.Τ.Λ —ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ???? —ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ??? —ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ —-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ —ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ —-Ε, ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ —-ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ —ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕΣ ΚΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ —-

  11. Έλεν συμφωνω μαζι σου και απλα αυτο που λεω ειναι οτι εαν τον θελεις πραγματικα τον αλλο και υπαρχει φυσικα μια προοτικη εξελιξης στο μελλον για να μεινετε στην ιδια πόλη το δοκιμαζεις για ενα διαστημα να δεις εαν ¨λειτουργει¨. απο κει και περα πραττεις αναλογως ( γιατι οπως ειπες ειναι και το οικονομικο στην μεση). γι αυτο λεω οτι εαν το ηθελε θα το κυνηγουσε έστω και κατω απ αυτες τις συνθηκες για να εβλεπε εαν οντως τον καλυπτει ο αλλος ακομα και οταν ειναι μακρια!

  12. Συγνωμη Μαιρη, η αληθεια ειναι οτι μς ρην πρωτη αρχικη σου εξηγηση δεν καταλαβα αυτα που μου εξηγησες υστερα!!! τοτε αλλαζει το θεμα!!!! γιατι αν ειναι να πας στην πολη του, να δοκιμασει ααααααννν μπορει να ειναι μαζι σου σε σχεση και μετα να γινει οτι διναι να γινει τοτε ζητω που καηκαμε!!! καλυτερα να τον αφησεις!! Οντως αν σε ηθελε θα μπορουσε να ειχε κανει κατι και να εχει.και παραλληλη σχεαη κιολας!!

  13. *ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ …..-καταρχην να σου πω οτι μου αρεσει πολυ το ”ονομα” που χρησιμοποιεις..Η συζητηση με το οτι δεν ξεκινησε κατι μαζι μου εξαιτιας της αποστασης εγινε λιγες μερες πριν,αλλα για 2,5 σχεδον χρονια μου φουσκωνε τα μυαλα φλερταροντας με και αλλα τετοια,καταλαβαινεις τι πιστευω.Και δεν πληγωθηκε ο εγωισμος μου επειδη διαλεξε καποια αλλη,αντιθετως μπορω να πω οτι την ζηλευω κιολας την κοπελα χωρις να την ξερω….. *Ελεν-μα αυτο ελεγα και εγω,πως μου ελεγε συνεχως να παω στην πολη του ωστε να γνωριστουμε καλυτερα..Ειναι εντελως διαφορετικα να ειχα μια σχεση μαζι του και να πηγαιναμε για σοβαρα πχ.,τοτε θα ειχα μετακομισει ηδη!!

  14. Εσύ σκέφτηκες πολύ σωστά που ήθελες πρώτα μια σχέση και μετά να αλλάξεις τη ζωή σου. Εξάλλου η απόσταση δεν ήταν μεγάλη. Κάθε Σαββατοκύριακο θα ήσασταν μαζί. Αυτός ήταν παράλογος. Και το πιο παράλογο είναι που σου το είπε τώρα. Αυτός ήξερε ότι θα γίνεις χάλια. Δεν θέλει να συνεχίσεις τη ζωή σου. Θέλει να σου ξύνει παλιές πληγές. ʼρα δεν λέει αλήθεια. Αν πράγματι σε είχε απορρίψει λόγω απόστασης και συνέχισε τη ζωή του βρίσκοντας άλλη, τώρα θα απέφευγε να συναντηθείτε και σε καμμία περίπτωση δεν θα έπιανε τέτοια κουβέντα. ʼρα θέλει από σένα να είσαι κολλημένη μαζί του για να επιβεβαιώνεται. Ίσως να σου έχει πει κι άλλα ψέμματα. Ίσως τότε πριν δυόμισι χρόνια να είχε άλλη σχέση. Ίσως τώρα να θέλει να χωρίσει με την κοπέλα του. Ίσως να έμαθε για κάποια απιστία της κοπέλας του και να θέλει να την απατήσει μαζί σου για να την εκδικηθεί. Ίσως να μην υπήρχε ποτέ άλλη κοπέλα και να σου είπε ψέμματα για να κρύψει την αναποφασιστικότητά του. Θα έπρεπε να τον είχες ρωτήσει για ποιο λόγο κάνει αυτή τη κουβέντα τώρα μετά από 6 μήνες σχέση και αν θα ήθελε να μάθει η κοπέλα του για τη συνομιλία σας. Αντί να αναρωτιέσαι αν είναι ρεαλιστής, δειλός ή βολεψάκιας, να αναρρωτιέσαι αν είναι ψεύτης, ψυχάκιας ή και τα δυο μαζί. Μην ψάχνεις τρόπους να τον δικαιολογήσεις. Να κοιτάς τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Στο παρελθόν σε όλους τους ανθρώπους συνέβησαν διάφορα που θα μπορούσε να μην είχαν συμβεί ή να είχαν συμβεί άλλα στη θέση τους. Εμείς όμως ζούμε στο παρόν και πρέπει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

  15. *ελλη-απο την αρχη μου ελεγε οτι εχει θεμα με την αποσταση αλλα δεν τον εμποδιζε να με φλερταρει και ολα τα υπολοιπα.Αλλα αυτο που με εκανε χαλια ηταν πως μου ειπε οτι με ηθελε πραγματικα αλλα τον εμποδισε η αποσταση..Ξερεις τι συμβαινει;Δεν ξερω τι κανει στην ζωη του,δεν ξερω αν εχει κοπελα,αυτος μου το εχει πει αυτο αλλα δεν το εχω δει με τα ματια μου,αρα μπορει να μου λεει και ψεμματα ωστε να δει τι θα κανω..Μου γραφεις να τον ρωταγα αν θα ηθελε να μαθει η κοπελα του για την συνομιλια μας,ελα ομως που τον ειχα ρωτησει και μου ειχε πει πως και φυσικα δεν ξερει τιποτα και πως δεν κανουμε καποιο κακο απλα μονο μιλαμε.Και δεν ειναι λιγες οι φορες που σκεφτομαι πως αφου κανει οτι κανει μαζι μου ενω εχει κοπελα,αν ημουν εγω η κοπελα του θα του ειχα εμπιστοσυνη;;Ποιος μου λεει οτι δεν θα ελεγε σε καποια αλλη κοπελα,αυτα που λεει τωρα σε εμενα;;Δεν ξερω αν ψαχνω τροπους να δικαιολογησω αυτον η εμενα,επειδη ειμαι αρκετα ενοχικη και λεω οτι δεν προσπαθησα οσο επρεπε(σε ολους τους τομεις το εχω αυτο).Ασε που συνεχως με ρωταγε τι σκεφτομαι για αυτον,αν μου αρεσει κλπ…..Το θεμα πως πρεπει να βρω και εγω καποιον ανθρωπο που να με θελει και να τον θελω και να φτιαξω την ζωη μου,και ας μην μενει διπλα μου…Δεν βαζω την αποσταση(τοσο μικρη αποσταση)πανω απο τους ανθρωπους..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More