Site icon TLIFE

Μάνια: “Είναι μια σχέση με πολλά προβλήματα και πολλούς καυγάδες”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να σας πω κι εγώ το πρόβλημά μου…

Είμαι σε μία σχέση εδώ και δύο χρόνια. Είναι μια σχέση με πολλά προβλήματα. Πολλούς καυγάδες και πολλές φασαρίες. Το πρόβλημα, σύμφωνα με εκείνον, είναι ότι είμαι ζηλιάρα και ότι τον καταπιέζω.

Εγώ, από την πλευρά μου, το βλέπω εντελώς ανάποδα. Πιστεύω ότι η δική του συμπεριφορά είναι αυτή που ενεργοποιεί τη ζήλια μου. Είναι ένας ωραίος άντρας, που τον φλερτάρουν αρκετές γυναίκες κι εκείνος -ενώ έχει σχέση- δεν κάνει κάτι για να κρατήσει τις αποστάσεις.

Είναι πολύ επικοινωνιακός και περισσότερο φιλικός με τις άλλες γυναίκες από ό,τι πρέπει. Το τηλέφωνό του χτυπάει αρκετά συχνά από άλλες κοπέλες -ακόμα και περίεργες ώρες- και ποτέ δεν τον έχω ακούσει να διευκρινίζει ότι έχει σχέση. Το αντίθετο. Τους αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούνε…

Κάθε φορά που συζητάμε για αυτό το θέμα το αποτέλεσμα είναι ένα: τεράστιοι καυγάδες, χωρισμός για λίγες μέρες και μετά ξανά μαζί. Και αυτό επαναλαμβάνεται.

Είναι μια δύσκολη ιστορία που κανείς όμως δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά το πράγμα πια έχει φτάσει στο απροχώρητο. Συνεχώς τσακωνόμαστε. Ξέρω ότι η λύση είναι να φύγω, αλλά δεν μπορώ. Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές. Έχω προσπαθήσει και με ήρεμο τρόπο να του εξηγήσω τι με πληγώνει. Τίποτα όμως δεν αλλάζει.

Τι να κάνω; Πώς θα βρω τη δύναμη να φύγω; Κάθε φορά τον χωρίζω σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και μετά από λίγες μέρες γκρεμίζομαι και θέλω να επιστρέψω γιατί μου λείπει.

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Μάνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr