Μαρία: “Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω αν αξίζει να τον χωρίσω για αυτό…”

Γεια σας!

Είπα να πάρω και εγώ μέρος και να πω τη δικιά μου ιστορία γιατί δεν ξέρω τι να κάνω…

Είμαι 18 κι εκείνος 24. Είμαστε 10 μήνες μαζί. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει, αλλά έχει ένα τεράστιο ελάττωμα: είναι πολύ εγωιστής.

Κάθε φορά που τσακωνόμαστε κάνει μέρες να μου τηλεφωνήσει ή να μου στείλει μήνυμα. Εδώ και μια εβδομάδα δεν μιλάμε.

Τσακωθήκαμε για έναν ασήμαντο λόγο και άρχισε να φωνάζει. Έτσι εγώ του έκλεισα το τηλέφωνο και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Εντάξει δεν έκανα κανένα έγκλημα. Το τηλέφωνο του έκλεισα. Κι από τότε τίποτε, ούτε να δει αν ζω ή πέθανα…

Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω αν αξίζει να τον χωρίσω για αυτό.

Γράφω πρώτη φορά.

Βοήθειαααα!

Μαρια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν οντως ο λογος που τσακωθηκατε ειναι ασημαντος τοτε ειναι μεγαλη βλακεια κ τον 2 σας που δεν μιλατε…οκ εγωιστης αυτος αλλα κ εσυ γιατι δεν εκανες κατι για να τα βρειτε?Σκεψου αν τον θελεις κοντα σου…αλλωστε η αποφαση ειναι δικη σου!!

  2. θα ελεγα να τον παρεις εσυ τηλεφωνο αφου ξερεις τι τον εχει πειραξει.. αφου τον θες ακομα, κανε μια προσπαθεια.. καλη τυχη!

  3. Και εσύ γιατί ξύνεσαι για καυγά; Και κλείνεις και τα τηλέφωνα, τί πράγματα είναι αυτά; Μήπως εσύ είσαι πιο εγωίστρια απο αυτόν;

  4. Entaksei den einai wraio na kleineis to tilefwno, skepsu an tha su areze esena na su kleinun to tilefwno… Vevaia, auto den einai toso sovaro gia na ton xwriseis, alla sigura na eisai mazi me enan egwisti einai provlima. Egw pistevw oti osoi einai egwistes den einai etoimoi gia sxesi, giati i sxesi simainei moirazomai, lamvanw ipopsin ta thelw tu allu, simvivazomai, kanw auto pu einai kalo gia ti sxesi mu xwris omws vevaia na katapatw k ta atomika mu thelw k eleftheries. Na ksereis pws me enan tetoion anthrwpo tha eisai panta ipo k panta esi tha prepei na kaneis to prwto vima, esi na simvivazesai, esi na kaneis oti thelei ekeinos, esi, esi esi esi panta auti pu exei adiko…. k na eisai siguri oti molis sinithisei se auto tha su zitaei akoma perissoteres ipoxwriseis, akoma perissoterus simvivasmus. Prepei loipon na skefteis an eisai etoimi na thisiaseis tosa polla gia enan anthrwpo pu ton ksereis toso ligo k pu sigura de tha thisiaze ute ton prwino tu kafe gia sena! kala ksemperdemata!

  5. Πάρτον τηλέφωνο και συζητήστε το όλο αυτό που συμβαίνει..

  6. egw lew na ton xwriseis etsi kai alliws eisai akoma polu mikrh ….tha kaneis kai alles sxeseis

  7. ειστε και οι 2 ανωριμοι…….

    μεγαλωστε λιγο και αφηστε τις σχεσεις για αργοτερα…..

  8. na mhn ekleines t thlefwno…24 xronwn einai.den mporei na anexete esena na tou kleineis t thlefwno sta moutra les einai kanena mwro,kanena 15xrono….k ti h8eles dld?enw tou t eixes kleisei sta moutra na tre3ei na se parakalesei???kai afou htan ashmanto t 8ema anti na tou kleiseis t thlefwno eprepe na katseis na tou e3hghseis hrema k wraia oti tzampa malwnete gia kati ashmanto.ara den einai mono autos egwisths alla k esu…k anwrimh eisai..k den mporw na pw akrivws anwrimothta auto pou kanei sthn sugkekrimenh periptwsh k den se pairnei thlefwno…k esu ton tsitwneis me oti kaneis…logiko na tsatistei k na mhn s milaei.anti na ton xwriseis suzhta oti exeis mazi tou k steiltou esu prwth mhnuma giati esu tou t ekleises…k kt teleutaio..an ton agapouses k h8eles pragmatika na hsoun mazi tou den 8a skeftosoun na ton xwriseis gi auto ton logo..oloi eimaste egwistes..k esu eisai giati den vlepeis to la8os sou kai kathgoreis mono auton…opote kalutera skepsou an 8es genika na eisai mazi tou k oxi an 8es gt einai egwisths…filia 🙂

  9. Μαλλον εχει γκομενα οποτε δεν ειναι αναγκη να τον χωρισεις. Το τηλεφωνο το εκλεισες η σου τελειωσαν οι μοναδες?

  10. Μεγάλη ανωριμότητα…έχω ακούσει από φίλες μου και έχω βιώσει περιστατικά τέτοια είμαι 23,απ’ότι φαίνεται είναι πολλοί σ’αυτή την ηλικία είναι αρκετά ανώριμοι.Καλό θα ήταν να κάνετε μία συζήτηση και να του πεις τι σε ενοχλεί και πως θέλεις να είστε πριν φτάσετε στο σημείο να χωρίσετε άσχημα και να το μετανιώσετε που δεν το κάνατε στην αρχή της σχέσης σας..

  11. Γεια σας!!!

    Με λενε κατερινα και ειμαι 19 χρονων.. αποφασισα να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου μιας και επισκεπτονται το site διαφορετικες ηλικιες και ετσι θα μπορω να εχω ποικιλες συμβουλες και εξηγησεις…Εχω σχεση με ενα παιδι 28 χρονων εδω και 4,5 μηνες…τα παμε πολυ καλα αν και καμια φορα εχουμε τις συγκρουσεις μας και εμεις αλλα αυτο ειναι παροδικο και δεν κραταει πολυ…. το θεμα μου ειναι η οικογενεια του…τους γονεις του δεν τους χω γνωρισει (λογικο γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα) αλλα δεν θελει ουτε να εχουμε κοινες φωτογραφιες στο facebook ουτε τιποτα για να μην το δουν κι ας ξερουν πως εχει σχεση..και εγω αναρωτιεμαι γιατι συμβαινει αυτο…τοσο κακο ειναι πια?? προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτεται αλλα δεν μπορω…το αλλο θεμα ειναι πως η αδερφη του (που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερη του και τα παμε πολυ καλα) “μπαινει εμποδιο” κατα καποιον τροπο στη σχεση μας δηλαδη οταν ειμαστε μαζι παιρνει συνεχεια τηλεφωνο και του λεει να μην αργησει να παει να την παρει και τετοια και αυτο γινεται σχεδον παντα…επισης μου την αναφερει συνεχεια και ειναι σαν να περιστρεφεται ολος ο κοσμος γυρω απο αυτην..ενταξει καταλαβαινω πως ειναι πολυ δεμενα σαν αδερφια αλλα και εγω δεν το αντεχω ολο αυτο..και ξερω πως αμα του κανω συζητηση για αυτο θα παρεξηγηθω και θα ακουστει αλλιως αυτο που θα πω και θα νευριασει γιατι μου το ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη της σχεσης πως αμα καποια κοπελα του πει για την οικογενεια του κατι θα την χωρισει………

    τι μου συμβουλευετε να κανω?

  12. @Katerina ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ!!! και στο λεω γιατί έζησα κάτι αντίστοιχο μεταξύ αδερφών! Συνεχή τηλέφωνα, εντολές από τον αδερφό του για το τι να κάνει και πως, αναφορά πλήρης για το τι έκανε όλη μέρα, τι θα κάνει την επομένη, πότε θα πάει σπίτι, τι έφαγε, που πήγε ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΗΣ!!! Εγώ όντας άπειρη τότε σε αυτό το θέμα, είχα τολμήσει και του είχα πει “γιατι σε ρωτάει συνέχεια τι έκανες, τι θα κάνεις, γιατί σου δίνει εντολές”, αλλά σαν τον δικό σου, εκεινού του φαινόταν φυσιολογικό!!! και σκέψου ποια έγινε κακιά που δεν ήθελε την οικογένειά του….. Γενικά δεν έκανε βήμα χωρίς ν αποφασίσει ο αδερφός του. Παρατούσε εμένα για τις δουλειές του αδερφού του, πάντα ακολουθούσαμε το πρόγραμμα του αδερφού του για το πότε ήταν ελεύθερος για να βρεθούμε. Τα θυμάμαι και ανατριχιάζω!! Εγώ κατάλαβα ότι οφειλόταν στην χαμηλή αυτοεκτίμησή του, στο ότι δεν μπορούσε να λάβει αποφάσεις από μόνος του και είχε παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο στον αδερφό και στη μάνα του, γιατί, Ω ΝΑΙ, ήταν και μαμάκιας, όταν δεν είχαμε τα τηλέφωνα του αδερφού είχαμε της μάνας…που σημειωτέον πολλές φορές αδερφός και μάνα ήταν και στο ίδιο δωμάτιο και τον έπερναν ξεχωριστά τηλέφωνο για να ρωτήσουν τα ίδια πράγματα!! Επίσης, όλη αυτήν την καταπίεση που ένιωθε την έβγαζε σε οργή και άσχημη συμπεριφορά σε εμένα. Αυτό δεν είναι αδερφική αγάπη είναι αρρώστια και σε λίγο, αν και όπως λες δεν αντέχεις πια, θα γίνει δική σου αρρώστια. Είσαι μοναδική και σημαντική και αξίζεις έναν άνθρωπο που θα υπολογιζει τις ανάγκες σου και πως θα κάνει εσένα ευτυχισμένη. Δε λέμε να μη μιλάει για τα αδέρφια του και να μην τρέχει για αυτά, αλλά να μην ορίζουν τα αδέρφια του τη δική σας σχέση! Πόσες φορές εσύ του μιλάς για τα δικά σου αδέρφια και πόσες φορές έτρεξες για τα δικά σου αδέρφια χωρίς να έχει καμία απολύτως επίπτωση στη σχέση σου?! Φύγε, Φύγε γιατί τα πράγματα μόνο χειρότερα θα γίνουν και για να σου έχει πει ότι δεν δέχεται κανένα σχόλιο για την οικογένειά του σημαίνει ότι και η προηγούμενη για αυτό έφυγε. Αυτά εννοούνται, δεν το λες ποτέ σε καμία σου σχέση και δη σε μία σχέση 4,5 μηνών. Αυτό σημαίνει ότι του το έχουν ξαναπεί και ότι η προηγούμενη/ες σαν και σένα δεν άντεχε/αν την αδερφή του!! Φύγε κούκλα μου είσαι μικρή γιατί να χαλιέσαι για έναν που δεν αξίζει. Το δαχτυλάκι σου να κουνήσεις χίλιοι θα τρέξουν! ΥΣ. πάω στοίχημα ότι και οι μικροκαυγάδες σας θα είχαν αφορμή την αδερφή του!

  13. Κατερινα ΦΥΓΕ οσο ειναι καιρος.Ο δικος μου μετα απο 10 χρονια σχεση και 4 γαμου ακομα εχω τεραστια προβληματα με τουσ δικους του.Τον χειριζεται τοσο η μανα του κ πατερας του οσο και η αδερφη του.ΜΕναμε μακρια κ δεν τα εβλεπα.Εδω κα κατι μηνεσ που μετακομισαμε πιο κοντα βλεπω τραγικα πραγματα.Οσο κ να προσπαθεις να ψυχαναλησεις τετοιες καταστασεις,ματαιο ειναι.Ετσι εχουν γαλουχηθει για δεκαετιες.νΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙς ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙς ΌΛΑ ΑΥΤΑ?Εγω εχω κ παιδι κ τρεχει για οτι μ…….α τους κατεβει στο κεφαλι κ μας παραταει μονους .Πεταει ο γαϊδαρος ..πεταει,,αν το πει η μαμα πεταει…ΕΣΥ ΘΑ ΦΑς ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟς ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ μεγαλωσει καποιος ετσι.Δεν αλλαζει ακουσε με.Γνωρισε τουσ να δεις τι γινεται απο πισω.Ποσο τον χειριζονται..Ειναι τραγικο να εξαρτωνται όλα τα γεγονοτα της ζωης σου απο τη μανα του κ την αδερφη του.Πεισε τον να τουσ γνωρισεισ κ κοψε αντιδρασεις.Αν δεισ κατι που σε χαλαει μην πεισ ειναι τυχαιο.Ετσι θα γινεται παντα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More