Μαρία: “Έχει ένα θέμα με τα κορίτσια ελευθέρων ηθών…”

Καλημέρα ή καλησπέρα… ανάλογα με την ώρα…

Θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σας για ένα θέμα, ερωτικό φυσικά το οποίο με έχει βασανίσει απίστευτα.

Καταρχάς να πω ότι είμαι 15 χρόνων. Ξέρω, ξέρω τι πάτε να πείτε, αλλά σας παρακαλώ διαβάστε παρακάτω…

Πριν από έναν και κάτι χρόνο τα έφτιαξα με ένα παιδί, το Μάνο. Τα έφτιαξα μαζί του κυρίως για εμπειρία… Μην είμαι η μόνη που δεν τα έχει φτιάξει με κανέναν.

Τέλος πάντων, μην τα πω όοοοολα γιατί θα πάρει ώρες… περάσαμε πολλά. Και καλά και κακά. Αλλά το κακό είναι ότι περάσαμε πιο πολλά κακά, τα οποία δεν έχουν τελειώσει ΑΚΟΜΑ.

Δεν είναι ότι με βρίζει, αλλά έχει ένα θέμα με τα κορίτσια ελευθέρων ηθών και το καταλαβαίνω… Δεν θέλει να γίνω έτσι, αλλά είναι πολύ υπερβολικός.

Με αγαπάει πάρα πολύ, το βλέπω, αλλά δεν αντέχω άλλο. Θέλω να έχω κι άλλες εμπειρίες στη ζωή μου. Θέλω να ζήσω κι άλλα.

Εν τω μεταξύ το έχει σίγουρο ότι θα παντρευτούμε κιόλας… Και έχει δει ότι κάθε φορά που το φέρνει προς τα εκεί εγώ του αλλάζω θέμα.

Επίσης φέτος θα δώσει για πανελλήνιες και δεν τον λες και τον καλύτερο μαθητή. Σκέφτομαι πως αν τον χωρίσω, δηλαδή είναι σίγουρο… πως θα πέσει στα πατώματα και θα το πάρει πολύ κατάκαρδα με αποτέλεσμα να πατώσει στις εξετάσεις.

Σας παρακαλώ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!
Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Ευχαριστώ πολύυυυ εκ τω προτέρων,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μικρή και τριανταφυλλένια, που “τα έφτιαξες μαζί του κυρίως για εμπειρία” πήγαινε να διαβάσεις τιποτα. Οχι δεν θα πατώσει αυτός αν χωρίσετε και λίγα λόγια για τα κορίτσια “ελευθέρων ηθών”!

  2. Αγαπητή Μαρία τώρα έχουμε Ιανουάριο….Μέχρι τον Μάιο που θα δώσει τις Πανελλήνιες λές να μην το έχει ξεπεράσει ???? Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει σε παρακαλώ…..—Απλά αυτός ο Μάνος έχει καταλάβει οτι σε επηρεάζει πολύ συναισθηματικά, είναι και η πρώτη σου σχέση απ οτι κατάλαβα και αναλόγως με τα κέφια του σε χειρίζεται —-ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ —-Αυτό θα το γράψεις με χοντρά και μέγάλα γράμματα μέσα σου —-Το ότι έχεις μπλέξει μ ενα προβληματικό και ανασφαλές άτομο (απο αυτά που μας λές) δεν σημαίνει οτι θα μείνεις μαζί του και θα χαραμίσεις όλη σου την ζωή —άσχετα αν αυτός σου λέει αυτά που σου λέει— Χάνεις χρόνο όσο κάθεσαι μαζί του και τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα —Τώρα που είναι Ιανουάριος λοιπόν κάθησε τον κάτω και πές του να χωρίσετε γιατί δεν μπορείς άλλο —Δεν πάει άλλο —Τόσο απλά —-Θα φωνάξει, θα γκρινιάξει , θα σε κυνηγάει για λίγο καιρό αλλά αν δεί ότι η δική σου στάση είναι σταθερή και πως έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις την ζωή σου κάποια στιγμή θα σταματήσει και θα κοιτάξει να βρεί κάποια άλλη να φορτώσει τα ψυχολόγικά του προβλήματα — Κοίταξε τον εαυτό σου λοιπόν γιατί απ ότι κατάλαβα αυτή η σχέση σε ρίχνει και σου κάνει κακό —-Κοίταξε να είσαι με άτομα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και όχι χάλια —- Δεν αξίζει …..!!!

  3. ΜΑΡΙΑ Μ..ΕΙΣΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ..ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ Σ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΦΗΒΙΚΗ..ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ Σ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ…

  4. Μαρία ρωτάς στο τέλος τι θα κάναμε στην θέση σου, εγώ προσωπικά θα του έδινα πόδι. Τι είναι μπαμπάς σου και δεν θέλει να μπλέξεις ;Είσαι μικρή ακόμα και φυσικά θα έχεις κι άλλες εμπειρίες, ο τύπος έχει πρόβλημα. Κοίτα τι θα κάνεις κι εσύ με την ζωή σου και το σχολείο σου που κι αυτό θα σου δώσει εμπειρίες, εξίσου σημαντικές με τις ερωτικές.

  5. maria mou opws esu ta eftia3es mazi tou gia “empeiria” etsi toso apla tha ton “xwriseis” gia emepeiria… den tha pathei tipota ama xwrisete h to na perasei exei na kanei kathara me to an thelei na kanei kati sth zwh tou oxi apo esena… akou ekei apo ta 17 na leei gia gamo… ante koritsi mou koita th zwh sou kai aston na paei apo ekei pou hrthe..oso gia ta koritsia eleutherwn hthwn mprosta se esena den tou aresei , otan omws einai na koita3ei alles tou aresei… ta 3eroume.oles mia xara koritsia einai..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More