Site icon TLIFE

Μαρία: “Έχει ένα θέμα με τα κορίτσια ελευθέρων ηθών…”

Καλημέρα ή καλησπέρα… ανάλογα με την ώρα…

Θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σας για ένα θέμα, ερωτικό φυσικά το οποίο με έχει βασανίσει απίστευτα.

Καταρχάς να πω ότι είμαι 15 χρόνων. Ξέρω, ξέρω τι πάτε να πείτε, αλλά σας παρακαλώ διαβάστε παρακάτω…

Πριν από έναν και κάτι χρόνο τα έφτιαξα με ένα παιδί, το Μάνο. Τα έφτιαξα μαζί του κυρίως για εμπειρία… Μην είμαι η μόνη που δεν τα έχει φτιάξει με κανέναν.

Τέλος πάντων, μην τα πω όοοοολα γιατί θα πάρει ώρες… περάσαμε πολλά. Και καλά και κακά. Αλλά το κακό είναι ότι περάσαμε πιο πολλά κακά, τα οποία δεν έχουν τελειώσει ΑΚΟΜΑ.

Δεν είναι ότι με βρίζει, αλλά έχει ένα θέμα με τα κορίτσια ελευθέρων ηθών και το καταλαβαίνω… Δεν θέλει να γίνω έτσι, αλλά είναι πολύ υπερβολικός.

Με αγαπάει πάρα πολύ, το βλέπω, αλλά δεν αντέχω άλλο. Θέλω να έχω κι άλλες εμπειρίες στη ζωή μου. Θέλω να ζήσω κι άλλα.

Εν τω μεταξύ το έχει σίγουρο ότι θα παντρευτούμε κιόλας… Και έχει δει ότι κάθε φορά που το φέρνει προς τα εκεί εγώ του αλλάζω θέμα.

Επίσης φέτος θα δώσει για πανελλήνιες και δεν τον λες και τον καλύτερο μαθητή. Σκέφτομαι πως αν τον χωρίσω, δηλαδή είναι σίγουρο… πως θα πέσει στα πατώματα και θα το πάρει πολύ κατάκαρδα με αποτέλεσμα να πατώσει στις εξετάσεις.

Σας παρακαλώ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!
Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Ευχαριστώ πολύυυυ εκ τω προτέρων,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr