Μαρία: “Όμως χώρισα τώρα κι αντί να στεναχωριέμαι σκέφτομαι πως θα ξαναγίνει κάτι με το άλλο παιδί”

Γεια σας!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι…

Πριν ένα χρόνο είχα γνωρίσει ένα παιδί. Κάτι έπαιξε, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Απλά βρισκόμασταν, αλλά ήταν σαν να τα είχαμε. Συνέχεια μηνύματα κτλ.

Τα είχε με κάποια, αλλά δεν ήταν πολύ καλά αφού η κοπέλα έλειπε για σπουδές. Εγώ δεν είχα κανένα παράπονο, ούτε απαίτησα σχέση μαζί του. Απλά περνούσαμε καλά.

Κάποια στιγμή εγώ γνώρισα κάποιον και κάναμε σχέση για ένα χρόνο. Εγώ όμως σκεφτόμουν το άλλο παιδί (όχι συχνά) αφού είχαμε διακόψει την επικοινωνία, αφού δεν απαντούσα εγώ σε μηνύματα και τηλέφωνα.

Όμως εγώ χώρισα τώρα κι αντί να στεναχωριέμαι σκέφτομαι πως θα ξαναγίνει κάτι πάλι με το άλλο παιδί. Σήμερα πήγα στο μαγαζί που δουλεύει και από ότι φάνηκε δεν περνούσα απαρατήρητη.

Ανταλλάξαμε βλέμματα, αλλά ως εκεί. Θέλω να τον προσεγγίσω κάπως ώστε να κάνει αυτός την κίνηση, αλλά ξέρω ότι αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό γιατί μπορεί να του έχει κακοφανεί που δεν έδωσα έστω μια εξήγηση παλιότερα…

Τι να κάνω;

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να πηγαινεις συχνα στο μαγαζι που δουλευει ωστε να φανει οτι πηγαινεις για αυτον. πιστευω οτι οταν σε δει τοσες φορες απο περιεργεια και μονο θα ερθει να σου μιλησει. αν δεις οτι δεν ερχεται, να πας να του μιλησεις εσυ. αφου σου αρεσει, ριξε λιγο τα μουτρα σου, δεν ειναι κακο!

  2. Σαν τί εξήγηση έπρεπε να του δώσεις δηλαδή. Αυτός δεν τα είχε με άλλη; Τι πρέπει να κάνεις να του τρέφεις τον εγωισμό συνέχεια;;

  3. Ξεκολλα και βρες καποιον αλλο! αν σε γουσταρε τοσο, θα στο εδειχνε και θα εισασταν μαζι!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More