Μαρία: “ Όσο ήμασταν μαζί είχε παράλληλα σχέση με άλλη. Αξίζει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία;”

Γεια σας!
Χρειάζομαι πολύ τη βοήθειά σας…

Ήμουν με κάποιον για ένα χρόνο. Αυτός είναι 30 κι εγώ 27. Όσο καιρό ήμασταν μαζί αυτός είχε παράλληλα σχέση με κάποια άλλη, χωρίς εγώ βέβαια να το γνωρίζω.

Με αυτήν την κοπέλα ήταν έξι χρόνια μαζί, χώρισαν για 1,5 χρόνο και λίγο πριν κάνουμε σχέση ήταν και πάλι μαζί μετά από κίνηση που έκανε η κοπέλα αυτή. Εμένα με κυνηγούσε αρκετό καιρό πριν να είναι ξανά με αυτήν την κοπέλα.

Είχαμε καθημερινή επικοινωνία μέχρι να κάνει σχέση. Τότε χάθηκε ξαφνικά για δύο εβδομάδες και μετά με πήρε να μου πει ότι κάτι οικογενειακό είχε συμβεί και ότι με θέλει. Τέλος πάντων ήμουν ερωτευμένη μαζί του και κάναμε σχέση.

Όλα ήταν μια χαρά, ταιριάζαμε πολύ. Το έπαιζε τόσο καλά όμως και με τις δυο μας που δεν είχα καταλάβει κάτι. Βέβαια είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έβλεπα διάφορα like στο facebook από την άλλη κοπέλα.

Εμένα δεν με είχε φίλη στο facebook. Τον ρωτούσα για αυτό και μου έβρισκε χίλιες δυο δικαιολογίες. Μέχρι που είχα πλέον σοβαρές αποδείξεις ότι είχε σχέση. Του το είπα και με έβγαλε τρελή.

Έμεινα περίπου δύο μήνες μόνη μου και μετά γνώρισα ένα παιδί. Εγώ τον άλλο δεν τον είχα ξεπεράσει αλλά ήμουν τόσο πληγωμένη που ήθελα να προχωρήσω για να τον ξεχάσω. Άρχισα να βγαίνω με αυτό το παιδί μέχρι που το έμαθε ο άλλος.

Και τότε επιστρέφει. Μου είπε ότι όντως είχε σχέση και ότι έκανε λάθος. Είπε επίσης ότι μόνο εμένα θέλει και ότι με την άλλη είναι μαζί λόγω συνήθειας. Μου είπε ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί.

Με παίρνει μετά από λίγες μέρες και μου λέει ότι χώρισε. Βγήκα μαζί του δυο φορές και μετά μαθαίνω πάλι ότι όντως δεν χώρισε!!! Περνάει λίγος καιρός και αρχίζει πάλι να με παρακαλάει ότι αυτήν τη φορά χώρισε στα αλήθεια και ότι με θέλει σαν τρελός.

Κάνει πράγματα, προσπαθεί να μου αλλάξει γνώμη. Ήρθε αρκετές φορές έξω από το σπίτι μου, μέχρι και έξω από τη δουλειά μου με περίμενε και με παρακαλούσε. Κλαίει και μου λέει ότι άλλαξε.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν αντέχω να πληγωθώ πάλι. Γιατί πολλές φορές έκλαψε, ακόμη και αυτό ήταν ψεύτικο. Το θέμα είναι ότι τον θέλω πολύ και δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Μου λέει ότι χώρισε αλλά εγώ ακόμη βλέπω like από την πρώην του.

Μου λέει απλά ότι εκείνη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και ότι αυτός δεν της έχει αφήσει περιθώριο για να είναι ξανά μαζί. Τότε γιατί δεν τη διαγράφει και να προσθέσει εμένα στο fb; Η απάντηση που μου δίνει είναι ότι δεν θέλει να την πληγώσει γιατί της είχε μιλήσει κάποια στιγμή για μένα.

Αξίζει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία ή θα κάνει πάλι τα ίδια; Φαίνεται ότι με την άλλη κοπέλα δεν μπορεί να δώσει ένα οριστικό τέλος. Είναι το σιγουράκι του και δεν θέλει να το χάσει ή είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της που δεν μπορεί να το ξεκόψει; Από εμένα τι θέλει;

Λέει ότι μόνο εγώ τον καλύπτω σωματικά και ψυχικά και ότι δεν έχει νιώσει ποτέ έτσι για καμιά κοπέλα. Τότε γιατί μου συμπεριφέρθηκε έτσι; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να άλλαξε και να εννοεί όσα λέει;

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μείνε μακρυά του! Αν δεν το κάνεις να ξέρεις ότι δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι για το τι θα σου κάνει.Μια φόρα θύμα να το δεχτώ αλλά τις επόμενες είναι επιλογή σου να ζεις αυτή την κατάσταση.Μην ακούς δήθεν παρακάλια, είναι σαν τις σειρήνες για τον Οδυσσέα και αν μη τι άλλο δεν είσαι καμιά έφηβη να μην αντιλαμβάνεσαι τα αυτονόητα ,ότι αυτός ο ‘άνθρωπος αν ήθελε να είναι μαζί σου και τον κάλυπτες απόλυτα θα ήταν μαζί σου.Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.Τόσο απλά.Είναι επιλογή σου λοιπόν να είσαι η καβάντζα του και η 2η επιλογή,αν αυτό θέλεις συνέχισε να ασχολείσαι χωρίς όμως να κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να παραπονιέσαι . Εύχομαι τα καλύτερα!

  2. Μαρία μου, ρωτάς: Αξίζει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία;” Απαντώ ΟΧΙ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη κάνουμε από μόνοι μας θλιβερή. Προχώρα!

  3. Έχεις τυφλωθεί τελείως…σε κοροϊδεύει και στο αποδεικνύει συνεχώς. Πήγαινε παρακάτω, για το δικό σου το καλό.

  4. Pragmatika, an i apantisi se auto to erwtima su den su einai emfanis tote prepei opwsdipote na episkefteis ena psixologo. I autoektimisi su einai sta tartara k prepei na kaneis amesa kati k den ennow na trekseis ston epomeno pu mporei na su kanei ta idia alla na ta vreis me ton eauto su. Einai krima nea kopela na se paizei etsi k na exeis autin tin entipwsi gia ton eauto su oti den aksizeis kati poli kalitero. Krima.

  5. Στη θέση σου Μαράκι δε θα έκλειναν τελείως την πόρτα. Θα τον άφηνα να τρέξει ακόμα και 2-3 μήνες μέχρι να σιγουρευτεις οτι σε θελει πραγματικά. Εχεις πλέον το δικαίωμα με όλα αυτά που σου κανει να χεις το πάνω χέρι στη σχέση. Να του επιβάλεις πράγματα. Πχ πες του, θες να μάστε μαζι? απέδειξε το, διέγραψε την τώρα και κανε εμένα φίλη. Πες του οτι μιλάς και με αλλα παιδιά για να δεις πως θα αντιδράσει και να του δώσεις να καταλάβει οτι δεν ειναι η προτεραιότητα σου

  6. Στη θέση σου Μαράκι δε θα έκλειναν τελείως την πόρτα. Θα τον άφηνα να τρέξει ακόμα και 2-3 μήνες μέχρι να σιγουρευτεις οτι σε θελει πραγματικά. Εχεις πλέον το δικαίωμα με όλα αυτά που σου κανει να χεις το πάνω χέρι στη σχέση. Να του επιβάλεις πράγματα. Πχ πες του, θες να μάστε μαζι? απέδειξε το, διέγραψε την τώρα και κανε εμένα φίλη. Πες του οτι μιλάς και με αλλα παιδιά για να δεις πως θα αντιδράσει και να του δώσεις να καταλάβει οτι δεν ειναι η προτεραιότητα σου

  7. Απομακρύνσου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα!! μα καλά δεν σκέφτεσαι λίγο τον εαυτό σου;;; χαραμίζεσαι με εκείνον….Πως είναι δυνατόν να εμπιστευτείς ένα άτομο που σε κοροιδεψε και μάλιστα όχι μονο μία φορά!!!??
    Βγες έξω,πέρνα καλά και κάτι (σίγουρα) πολύ καλύτερο θα σου τύχει…και όσο για το “ερωτευμενη μαζι του” δεν βρηκαμε εναν και τον ερωτευτήκαμε..θα υπάρξουν και άλλοι…Εμείς αυτό το κακό συνήθειο έχουμε να κολλάμε στους μπιιιπ!!
    -Φιλιά,Ελπίζω να βοήθησα!

  8. κανονικά θα πρέπει να τον αφήσεις αλλά επειδή πια οι σχέσεις είναι δύσκολες και δεν πλησιάζουν εύκολα πια ταγόρια και αποκεί πούκανες την επόμενη σχέση σε 1 χρόνο τώρα την κάνεις σε 5 και αν αρχίσαμε ναμαστε πια πιο ελαστικές και δεν τους παρατάμε εύκολα πια όσο παλιά. ούτε στο στρατό τους παρατάμε όπως κάναμε παλιά καθόμαστε ακόμα και τότε και τους περιμένουμε θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς αν έχεις καταλάβει ότι σε θέλει και ήταν λάθος του. ωστόσο από την άλλη δεν σε απάτησε μια φορά και τέλος είχε κάνει ολόκληρη σχέση τι να πω καιγώ δεν ξέρω

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More