Μαρία: “Πριν δύο μήνες κάποιος γνωστός μου, μου γνώρισε τον κολλητό του…”

Γεια σας και από μένα!

Διαβάζω καθημερινά τις ιστορίες σας και νομίζω ότι θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία.

Πριν δύο μήνες κάποιος γνωστός μου, μου γνώρισε τον κολλητό του, τον οποίο ήξερα φατσικώς. Εγώ δεν έδωσα σημασία και μετά από λίγο καιρό ο γνωστός μου, μου πρότεινε να βγούμε για ποτό αυτός, η κοπέλα του, ο κολλητός του κι εγώ, πράγμα που δέχτηκα.

Ο κολλητός του έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον, μου μίλαγε συνέχεια, προσπαθούσε να μάθει πράγματα για μένα και στο τέλος με κέρασε και το ποτό μου. Ξαναβγήκαμε άλλες τρεις φορές από τότε (μεσολάβησαν και οι καλοκαιρινές διακοπές που λείπαμε), πάντα όλοι μαζί.

Εγώ γενικά είμαι αρκετά κλειστή και ψυχρή ως άνθρωπος, δεν δείχνω τι νιώθω και δύσκολα θα πω αυτό που θέλω. Έτσι ακριβώς ήμουν και απέναντί του. Το θέμα μου είναι ότι ο γνωστός μου πλέον δεν μου αναφέρει τίποτα για τον κολλητό του, έχει να μου προτείνει να βγούμε πάνω από δύο βδομάδες κι εγώ την έχω πατήσει μαζί του.

Σκέφτηκα να μιλήσω στην κοπέλα του γνωστού μου (γεγονός αρκετά πρωτόγνωρο για μένα, να εκτεθώ όχι μόνο στο άτομο που με ενδιαφέρει, αλλά και σε τρίτους), όμως δεν έχω κάποιο τρόπο επικοινωνίας με την κοπέλα, έχω μόνο το τηλέφωνο του γνωστού μου. Στο γνωστό μου, μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω, είναι και άντρας…

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ακου να δεις τι εγινε.Ο κολλητος του γνωστου σου που σε ειχε δει μπορει να ειχε πει ωραια κοπελα κανε κατασταση.Η ο γνωστος να του προτεινε να γνωριστειτε γιατι προφανως το παλικαρι ηθελε να βρει μια κοπελα και προφανως του αρεσες.Βγηκατε 3 φορες το παλεψε εφαγε και την ξινιλα σου φανταστηκε οτι δεν ενδιαφερεσαι ,ξενερωσε και ειπε να παει γι αλλα.Δηλαδη δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Δεν μπορειτε να λειτουργησετε φυσιολογικα σε εναν ανθρωπο που σας δειχνει ενδιαφερον?Πρεπει να φατε το φτυσιμο για να ξυπνησετε και να κινητοποιηθειτε?Τωρα ρωτα τον γνωστο που ειναι και γνωστος τουλαχιστον και οχι την κοπελα του που δεν εχεις καν το τηλ της.Ουτως η αλλως ζευγαρι ειναι και θα το συζητησουν και φυσικα και ο γνωστος θα το πει στον κολλητο.Γιαυτο την επομενη φορα αφου εχεις καταλαβει οτι εισαι ψυχρη σαν ανθρωπος να προσπαθησεις να το αλλαξεις.Διοτι σε κανεναν δεν αρεσουν οι ψυχροι ανθρωποι και ειδικα στις μερες μας οπου η ζεστασια ειναι αυτο που μας λειπει.

  2. Μην κολωνεις , αφου τον γουσταρεις πρεπει να κανεις μια προσπαθεια να επικοινωνησεις μαζι του !!! ΑΚΟΜΗ και αν σε φτυσει !!!! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ !!!! και αν δεν σε θελει δεν χαλασε και ο κοσμος !!!!!

  3. Εντάξει,δύο εβδομάδες δεν είναι και πολύς καιρός.Αν σκεφτείς ότι σε δύο μήνες βγήκατε 3-4 φορές.Προσωπική μου άποψη είναι να περιμένεις λίγο ακόμα να δεις αν θα σου πει ο γνωστός σου να βγείτε.Αν δε σου πει κι αν εσύ έχεις το θάρρος πες του εσύ να βγείτε να πάτε για ένα ποτάκι πάλι και αν δε προτείνει ο γνωστός σου να έρθει και ο κολλητός του μαζί,όταν βγείτε ρώτησε το γνωστό σου τι κάνει εκείνος ο κολλητός του και πες ότι σου ήταν συμπαθής.Έτσι θα δώσεις ένα πράσινο φωτάκι στην υπόθεση.Μην ανοιχτείς πολύ στο γνωστό σου,γιατί οι άντρες το παίρνουν πάνω τους συνήθως και δε ξέρεις πως θα τα πει στον κολλητό του.Γενικά είναι περίπλοκες οι σχέσεις με φίλους-γνωστούς και κολλητούς.Επειδή το έχω ζήσει,καλό είναι να μην ανοίγεσαι και μπλέκεις πολλούς γιατί αλλιώς τα λες εσύ αλλιώς τα μεταφέρουν οι άλλοι.Οπότε,ρώτα για αρχή τι κάνει και πες πως τον είχες συμπαθήσει και βλέπεις πως θα εξελιχθεί..Όλα με μέτρο,γιατί αν καταλάβει ότι την έχεις πατήσει μαζί του πολύ πιθανό να το πάρει πάνω του και να σε παίζει.Να μην είσαι πολύ κλειστός χαρακτήρας,αλλά ούτε και ορθάνοιχτος.Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία.

  4. De xreiazetai na to peis amesa, apla tilefwnise sto gnwsto su k me profasi oti exete kairo na idotheite opws palia (eksu k to iponoumeno…) na kanonisei na vgeite. An bgeite mono oi treis sas simainei oti salpare to ploio k min kaneis ton kopo na rwtiseis gia ekeinon. K kopelia tin epomeni fora, afu su aresei o tipos mi to paizeis toso vari peponi, k signwmi gia tin ekfrasi. Apo tin alli, anarwtiemai an autos se ithele giati de frontise na antallaksete tilefwna k na vgeite k monoi sas? mipws kati mas kriveis? i mipws einai k autos anapofasistos… i anwrimos, de kserei pws na proseggisei mia kopela…

  5. Για να έχει το θάρρος ο γνωστός σου να σου προτείνει να βγειτε με τον κολλητό του “ζευγάρια” 3 φορές (δεδομένου ότι θα ήταν με την κοπέλα του αυτος), σημαινει ότι υπάρχει καποιου είδους οικειότητας μεταξύ σας, οπότε εσύ γιατι δεν έχεις το θάρρος να τον ρωτήσεις το αυτονόητο, αν ο κολλητός του είναι ελεύθερος η αν ενδιαφέρεται για σενα? Που ειναι το κακο δηλαδή? Πόσο χρονων είσαι ???? Για ποιο λόγο να ανακατέψεις την άλλη την κοπελίτσα? Και τι θα πεί ψυχρη? Αν θελεις καποιον, να αφησεις τις ψυχρότητες ,να γινεις γλυκιά και δεκτική, γιατι δεν ζουμε σε εποχες που οι αντρες παρακαλανε τις γυναικες…..Ζουμε σε εποχες που οι αντρες θελουν να δουν κι ενα πρασινο φως για να προχωρησουν και να κυνηγησουν μια γυναικα,εκ του ασφαλους βεβαιως βεβαιως! Οπως και να’χει όμως, αν τις 3 φορες που βγηκατε,δεν ειδε κατι απο σενα, δεν βρηκε το λόγο να επαναληφθεί ενα ραντεβού….Σωστό ή λάθος έτσι λειτουργουν οι αντρες!

  6. Μπορείς να προτείνεις εσύ στο γνωστό σου να βγείτε. Αυτό δε θα σε εκθέσει καθόλου. Βέβαια, είναι πιθανό ο άνθρωπος να κατάλαβε ότι δεν ενδιαφέρεσαι και γι’αυτό να μην σου ξαναπρότεινε ο γνωστός σου να βγείτε. Οπότε κάνε εσύ την πρόταση στο γνωστό σου να ξαναβγείτε όλοι μαζί κι αν το κανονίσει φρόντισε να είσαι λίγο πιο άνετη αυτή τη φορά με τον άνθρωπο. Όχι να κάνεις σα χαζογκόμενα, απλώς να είσαι πιο χαλαρή, πιο δεκτική, μην του υψώνεις τοίχο. Αν ο γνωστός σου πάλι δεν κανονίσει κάτι τελικά, πάει να πει μάλλον ότι κι ο φίλος του έπαψε να ενδιαφέρεται μετά από το φτύσιμο (ή απλά δεν του αρέσεις). Το πάθημα μάθημα για την επόμενη φορά!

  7. Τίποτα να μη κάνεις. Θα βρείς άλλον. Αυτός δεν ενδιαφέρεται. Σιγά μη τον κυνηγάς κιόλας και μιλάς και στην κοπέλα του άλλου (που θα τους το πεί σίγουρα).

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More