Site icon TLIFE

Μαρία: “Πριν δύο μήνες κάποιος γνωστός μου, μου γνώρισε τον κολλητό του…”

Γεια σας και από μένα!

Διαβάζω καθημερινά τις ιστορίες σας και νομίζω ότι θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία.

Πριν δύο μήνες κάποιος γνωστός μου, μου γνώρισε τον κολλητό του, τον οποίο ήξερα φατσικώς. Εγώ δεν έδωσα σημασία και μετά από λίγο καιρό ο γνωστός μου, μου πρότεινε να βγούμε για ποτό αυτός, η κοπέλα του, ο κολλητός του κι εγώ, πράγμα που δέχτηκα.

Ο κολλητός του έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον, μου μίλαγε συνέχεια, προσπαθούσε να μάθει πράγματα για μένα και στο τέλος με κέρασε και το ποτό μου. Ξαναβγήκαμε άλλες τρεις φορές από τότε (μεσολάβησαν και οι καλοκαιρινές διακοπές που λείπαμε), πάντα όλοι μαζί.

Εγώ γενικά είμαι αρκετά κλειστή και ψυχρή ως άνθρωπος, δεν δείχνω τι νιώθω και δύσκολα θα πω αυτό που θέλω. Έτσι ακριβώς ήμουν και απέναντί του. Το θέμα μου είναι ότι ο γνωστός μου πλέον δεν μου αναφέρει τίποτα για τον κολλητό του, έχει να μου προτείνει να βγούμε πάνω από δύο βδομάδες κι εγώ την έχω πατήσει μαζί του.

Σκέφτηκα να μιλήσω στην κοπέλα του γνωστού μου (γεγονός αρκετά πρωτόγνωρο για μένα, να εκτεθώ όχι μόνο στο άτομο που με ενδιαφέρει, αλλά και σε τρίτους), όμως δεν έχω κάποιο τρόπο επικοινωνίας με την κοπέλα, έχω μόνο το τηλέφωνο του γνωστού μου. Στο γνωστό μου, μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω, είναι και άντρας…

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr