Μαριάννα: “Μόλις είδα τον κολλητό του τον ερωτεύτηκα αμέσως. Τι να κάνω;”

Ζω εδώ και έξι χρόνια μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου και εργάζομαι (είμαι στην Ελλάδα λόγω άδειας). Εκεί έχω σχέση για ενάμιση χρόνο με ένα παιδί. Είναι πάρα πολύ καλός και γλυκός (έχει το πακέτο).

Ο φίλος μου μού έχει γνωρίσει όλους του τους κοντινούς φίλους. Όμως, τον κολλητό του, από το σχολείο δεν είχε τύχει να τον γνωρίσω γιατί έμενε αλλού (τώρα έχει μετακομίζει κι αυτός NY).

Και να το πρόβλημα! Μόλις τον είδα τον ερωτεύτηκα αμέσως. Από εκείνη τη μέρα, δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Βέβαια, κι αυτός δείχνει πολύ ενδιαφέρον…

Από την άλλη, ο σύντροφός μου είναι τόσο καλό παιδί που δεν μπορώ να τον αφήσω. Τον νοιάζομαι και τον αγαπάω. Δεν θέλω να τον πληγώσω. Τι να κάνω; Είμαι σε απόγνωση.

Να πω στον άλλον ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του ακόμα κι αν με απορρίψει και φανώ και κακιά γιατί θα χωρίσω δυο φίλους ή να προσπαθήσω να το πολεμήσω και να μείνω με τον σύντροφό μου που ούτως ή άλλως τον νοιάζομαι;

Μαριάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. χμμ…κλασσική περίπτωση. Εχεις δεδομένο τον δικό σου και τον ψιλοβαριέσαι κιόλας και γι’αυτό ‘ερωτεύτηκες’ τον κολλητό. Κάτσε να σου αρχίσει τα νούμερα ο δικός σου να σου πώ εγώ…

  2. βαλε λιγο τον εαυτο σου στην θεση του φιλου σου…ισως πρεπει να πρεπει να απομακρυνθεις και απο τους 2 γιατι οπως μας τα περιγραφεις δεν θ αργησει να γινει το κακο…1ον ειναι αδιανοητο να μιλησεις στον “κολλητο” για το πως νιωθεις(ασε που το ενδιαφερον που βλεπεις μπορει να ειναι απλα συμπαθεια και να το μεταφραζεις εσυ οπως σε συμφερει) και 2ον δεν ειναι δικαιο για τον συντροφο σου να ειστε μαζι απ την στιγμη που νιωθεις κατι για καποιον αλλο ποσο μαλλον για τον κολλητο του…
    ισως ειναι απλος ενθουσιασμος…συγκεντρωσου και εκτιμησε οτι εχεις…η φυγε και απ τους δυο γιατι δεν σας βλεπω καλα…

  3. pws mporeite k lete “ton agapaw” enw eiste erwteumenoi me kapoion allon???? auto pote den mporesa na to katalavw….

  4. Το κακό με κάποιους ανθρώπους είναι πως όταν έχουν κάποιον δεδομένο δεν εκτιμούν την αξία του… Οταν κάτι είναι “απαγορευμένο” θέλουν να το κερδίσουν. Πιστεύω πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ τι θέλεις γιατί αν μη τι άλλο τα παιδιά με το “πακέτο” σπανίζουν… Πρώτου πάρεις τη τελική σου απόφαση να σαι σίγουρη (μη ξεχάσεις να μπείς στη θέση του αγοριού σου….)

  5. Υποθέτω ότι είσαι σε νεαρή ηλικία, οπότε δεν έχεις να χάσεις κάτι πολύ σοβαρό αν δοκιμάσεις να δράσεις σύμφωνα με τον ενθουσιασμό σου. Το ρίσκο, βέβαια, είναι να χάσεις μία σταθερή σχέση και να πληγώσεις πολύ κάποιον, ο οποίος δεν φαίνεται να το αξίζει. Από την άλλη, καλύτερα να είσαι ειλικρινής με κάποιον, παρά να είσαι μαζί του μόνο και μόνο επειδή είναι “καλό παιδί”. Και αν τον νοιάζεσαι, το πολύ-πολύ θα μείνετε φίλοι μετά. Λέω να κάνεις την προσέγγιση με τον κολλητό του, κι ας μη γίνει τίποτα στο τέλος. Αρκεί να μην το μετανιώσεις που θα έχεις χαλάσει την τωρινή σου σχέση.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More